|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

carlos napsal(a):
Kukynka napsal(a):
Konečně se to tady vrátilo zpráky k zajímavému tématu
Můj nejhorší sex byl v mém pubertálním období řádění. S chlapíkem, kterého jsem si našla po netu a protože mu tehdy bylo nějakých dospěláckých asi 36 let, říkala jsem si sice staroch, ale bude asi zkušenej. Byla jsem s ním v autě v lese, přesunuli jsme se na zadní sedačky a on mě požádal, ať mu ukážu občanku. V mých dospěláckých devatenácti letech mě fakt hooodně urazil
Ale se sebezapřením jsem to přešla. Jenže pak když mělo dojít k "tomu" ho chytla křeč v noze a to už jsem se smíchy neudrželaTak jsem se omluvila s tím, že to je na mě fakt moc a radši co nejdřív prchla. A zařekla se, že chlapy nad 30 teda fakt ne.
A nejlepší byl s mým milencem, protože on jediný mi ukázal jaké to je prožívat spontánní orgasmy při sexu a jaké to je plakat po sexu štěstím, úlevou, nevím, ale je to nádheraSe musím opravdu smát tomu zařeknutí, že s chlapy nad 30 teda fakt ne. Ale nic ve zlém-)))
Však to bylo myšleno jako vtípek, tehdy v 18 mi to tak připadalo 
Není tady