Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#26 17. 9. 2009 23:56

Rozmarila
Zablokovaný

Re: Nejlepší a nejhorší sex, který jste zažili ???

Tak další z mých příšerných sexuálních zážitků jsem zažila, když jsem měla italský období ......zamilovala jsem se do prvního Itala(pak byli další)  , který mě oslovil ve frontě na chlebíčky v Jungmannově ulici .......kam jsem si odskočila z práce .......byla jsem z něj unešená .....vysokej blonďák , urostlej, charisma, krásný oči .......asi 40 let , dlouhej kabát .....párkrát jsme byli s jeho známými popíjet a pak mě pozval do svýho azylu ....což byl obytnej přívěs v jedné ulici na Vinohradech   lollollol.....no tak jsem tam teda vlezla no, když už  ........a opět se z mýho ramenatýho prince vyklubal po svléknutí oděvu starší nudnej  opotřebovanej pán.........nuda, frustrace a otřásající se přívěs uprostřed Vinohrad   lollol.....a bylo po lásce.

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#27 18. 9. 2009 0:05

Rozmarila
Zablokovaný

maricka napsal(a):

Ať žije internet a sex...a vygumované narcistní hlavy, ach jo...

Můj názor na pikantní zážitky je - nechat si je pro sebe a přetvořit je ve fantastickou vizi, která transcenduje veškeré dosavadní zkušenosti a vnoří se v proud umění, chvění a údivu... dudlik

O sexu může mluvit jen umění... Prosté vyprávění možná nejdříve ohromí, ale dlouhodobě udupává duši...jestli nějaká je wink

No  zrovny ty tak  můžeš lidem radit, jak maj přistupovat k sexu  lollol........když sama  máš problematickej sex jako nikdo ........a řešíš to tu celý dny ..

Není tady

#28 18. 9. 2009 0:15

Rozmarila
Zablokovaný

Hlavně sem prosím vás už nikdo nepište, nebo si o vás dámy budou myslet, že nemáte sex a to fakt nepřežijete ..    lollol..  mě je to putna , co si myslej, tak já budu   psát dál.......

A už vůbec nepište , že je to zajímavý téma, jako psala Blosoom.......pak se z toho budete muset pracně vykroutit a na někoho to svést, ...... lollol

Není tady

#29 18. 9. 2009 0:59

maricka
♥♥♥♥♥--

Rozmarila napsal(a):

maricka napsal(a):

Ať žije internet a sex...a vygumované narcistní hlavy, ach jo...

Můj názor na pikantní zážitky je - nechat si je pro sebe a přetvořit je ve fantastickou vizi, která transcenduje veškeré dosavadní zkušenosti a vnoří se v proud umění, chvění a údivu... dudlik

O sexu může mluvit jen umění... Prosté vyprávění možná nejdříve ohromí, ale dlouhodobě udupává duši...jestli nějaká je wink

No  zrovny ty tak  můžeš lidem radit, jak maj přistupovat k sexu  lollol........když sama  máš problematickej sex jako nikdo ........a řešíš to tu celý dny ..

Sex se prožívá i duševně či duchovně, ale o tom Tě zřejmě nikdo ještě nezpravil... Nemyslím si, že bych tolik strádala, horší by bylo nevnímat sex vůbec nijak...být vyprahlá...

No já nevím, kdo tu co řeší celé dny, já sem tam něco napíši, ale také dělám jiné věci kromě psaní na Babinet ;-)

Raději ahoj, nebudu provokovat, to není můj styl...

Není tady

#30 18. 9. 2009 8:40

Rozmarila
Zablokovaný

Já taky píšu celou dobu o duchovním prožitku, příjemném a nepříjemném dojmu ..........ne o sexuálních  detailech ....nejdřív si přečti co se píše.......nešlo mi o praktiky, ale o POCIT........sama v tom máš největší binec , tak těžko můžeš radit holka ..........každý se může podívat na tvou polofrigiditu ....už ten  názëv je nesmysl..     lollol

Není tady

#31 18. 9. 2009 9:19

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Pokud bude téma i nadále v tomto hádacích a absolutně offtopic duchu, bude uzavřeno. Děkuji za pochopení.

Není tady

#32 18. 9. 2009 9:25

Rozmarila
Zablokovaný

AndreaP. napsal(a):

Pokud bude téma i nadále v tomto hádacích a absolutně offtopic duchu, bude uzavřeno. Děkuji za pochopení.

No o to jim právě šlo jak vidíš .........vrhly se sem, aby ho zničily ......k tomu byste měli přihlížet , pze když si založím podobný zase ho zničej.

Není tady

#33 18. 9. 2009 10:41

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Rozmarila napsal(a):

mirka.. napsal(a):

no, sahleb napsala svůj názor na obsah tématu a ty jsi do ní začala rýt dost osobně a hnusně. tím se to odstrartovalo. blossom ted nepsala, že se stydí, ale že zajímavé téma se pokazilo poté, co jsi začala napadat jiný lidi. sahleb nenapadala tebe, ale obsah tématu, tvoje odpověd tedy neměla nic společnýho s tím co psala ona. hádka se strhla až poté, co jsi se začala navážet do lidí. tak se nehádej ty a nech lidi, aby vyjádřili názor, aniž bys naslepo nestřílela po nich hnusný poznámky,ne?hádat se chceš ty

Ale nelži Saleb napsala vyloženě urážlivý příspěvek.........a hloupý k tomu ......a Bloosom se cítí trapně, že tu psala spontánně , tak honem žehlí situaci .......dávám vás do ignoru a klidně tu budu psát sama .........o zajímavých zážitcích, kterých jsem měla mnoho .........a to teprve budete zuřit  lollollol.......Mirka, Saleb, Bety, a Blosoom jsou v  IGNOR ....a klidně se tu vztekejte jak chcete , já to nevidím .....Majkafa taky....   lollollol

Tady mohu opet dodat: potes panbuh. 

PS: v mem prispevku o mem dobrem ci spatnem sexu jsem se vyjadrila decentne. A vysvetlila jsem to. Sama se nedivam do cizich loznic.  A mimochodem jsme vporadne a ne  na pavlaci. (tady je rozmarilo opravdu sekce Pavlac)
V cem je to Rozmarilo tak urazlive a hloupe?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#34 18. 9. 2009 10:52

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

už poslední..proč všude hážeš ty vytlemený smajlíky, ačkl to co píšeš není vtipný?nemáš náhodou Angelmanův syndrom?

Není tady

#35 14. 10. 2009 12:37

lady ZP
♥♥♥----
Místo: Praha

Pěkný téma, kdyby ho moralistky nezničily. Ať se udáví tou svojí dokonalostí, jenže pak na dalších tematech začnou vyřvávat o tom co jinde potkaly, nebo co kdo psal. Bože to jsou boží hovádka.

Žít a nechat žít

Není tady

#36 14. 10. 2009 17:20

Tiina
♥♥♥♥♥♥-
Web

lady ZP napsal(a):

Pěkný téma, kdyby ho moralistky nezničily. Ať se udáví tou svojí dokonalostí, jenže pak na dalších tematech začnou vyřvávat o tom co jinde potkaly, nebo co kdo psal. Bože to jsou boží hovádka.

Přesně.dumbom

Není tady

#37 15. 10. 2009 8:40

Blossom
Host

Jak - zničily? Já sice s postojem mnoha zdejších přispěvatelek nesouhlasím, ale - je to prostě jejich názor, tak co.

Nakonec - komu brání v tomto jistě zajímavém tématu pokračovat? Tak napište své zážitky, a vlákno může žít dál...

#38 15. 10. 2009 10:56

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

musím se zastat Rozmarily, ač ji nemám ráda,..ale ona se přece nikoho konkrétně neptala na to, jaký má sex v současnosti, nebo jaké polohy má nejraději, ale bylo to něco jako "tak nám řekněte, nějakou veselou příhodu z natáčení" a to se dá napsat i bez pikantností.

mimochodem, pokud je sex intimní záležitost, čímž se zde některé oháníte, proč je na sexuologické diskusi popsáno 38 stran témat..wink

Upravil(a) laminanonte (15. 10. 2009 11:00)

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#39 15. 10. 2009 17:56

Bejbush
♥------

Taky se mi to nelíbí jak se k ní chováte.. Zasednete si na někoho a už jde k šípku.... Abych s konverzací pohla, tak napíšu o tom sexu.. big_smile Nejlepší ani nemůžu určit, protože s kondomem to není ono a nechráněný sex je jen na chvíli, aby nedošlo k nemilému "překvapení" ... Co se týče toho hrozného, to už je rozsáhlejší... vybavuje se mi jeden případ... big_smile  To jsme spolu spali asi podruhé, když jsme zkoušeli polohu zezadu, jenže se to nepovedlo a můj kluk mě natlakoval vzduchemm odkážete si představit jak mi asi bylo blbě když jsem  "profooukala" půl hodiny..big_smile

Není tady

#40 11. 11. 2009 1:32

polednice
♥------

Náhodou, krásné téma. Pravda, n ic pro puritánky, ale at sem nelezou. Můj nejhorší sex byl s nádherným chlapem s malým, to se fakt nedá. Nejlepší prožívám s přítelem nyní, nebot mám za jedno milování multiorgasmy, to znamená jeden za druhým, nebudu uvádět svůj rekord, nevěřili byste. Ale je to fakt nádhera.

Není tady

#41 19. 11. 2009 13:25

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Tak ucitel prirodopisu me dostal do kolen. lol lol Fakt tummenupp

Muj nejhorsi sexualni zazitek se stal pred nekolika malo lety s mym zenatym milencem. Jelikoz bydlel jen kousek ode me a jeho manzelka bydlela s jeho detmi v jinem state, ulozila jsem vecer ty svoje do posteli a kdyz usnuli, sla jsem na drb a na kafe. On se na me vasnive vrhnul hned jak zavrel dvere aniz by me pustil ke slovu a nezmohla jsem se tudiz ne jen na upozorneni, ze mam zrovna menstruaci ale ani na to, abych mu rekla, ze mam tampon. Navic to blbec ani nepoznal roll

Muj nejlepsi sex probehl v duchu Tantry s ucitelem Kung fu rodna

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#42 19. 11. 2009 15:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Najlepší bol asi na šírom mori... hjarta Nie ani tak kvôli partnerovi, ale kvôli okolnostiam... To bol celý zázračný deň, vrátane bubnovania, tancovania, delfínov, čo nás sprevádzali... šnorchlovania... a potom milovania. Cítila som, že sme sa rytmom zjednotili s rytmom mora, s jeho kolísaním.... tongue
Najhorší bol pokus o znásilnenie, to asi neprekvapí. Ale ak si odmyslím to, tak asi jeden nečakaný pokus, nie zle myselný, ktorý ale zle vypálil... No o desať minút sme sa už smiali a všetko bolo OK. Alebo možno jeden chlapík, ktorý chcel byť zvádzaný bez toho, aby sa sám nejako angažoval, a očakával odo mňa zrýchlenie športiaku: za 20 sekúnd od neutrálneho rozhovoru na gauči som mala byť vyzlečená, nažhavená a tancujúca zvodné tance, prípadne vyzliekajúca jeho... usch No, nevyšlo to.

Upravil(a) Selima (19. 11. 2009 15:47)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#43 19. 11. 2009 17:01

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Dita.L napsal(a):

Tak to můžeš být ráda, že to nebylo obráceně, tedy "sex v duchu Kung fu  s učitelem Tantry" tummenupp big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#44 19. 11. 2009 19:22

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Dita.L napsal(a):

Tak to můžeš být ráda, že to nebylo obráceně, tedy "sex v duchu Kung fu  s učitelem Tantry" tummenupp big_smile big_smile big_smile

Taky me to napadlo, kdyz jsem to psala dumbom lol lol lol

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#45 19. 11. 2009 21:05

písmenko
Host

Takže zpátky k tématu - nejlepší a nejhorší sex? Hm.. U mě je to dost o citech k tomu člověku, neberu to podle počtu orgasmů nebo nějakého podobného měřítka.
Nejhorší.. ani nevím, určitě jich bylo hodně, jen si je nevybavuju. Proč bych si taky měla pamatovat  něco, co se mi nelíbilo, ne? :-D
Nejlepší - s ním. Jeho hebkost, něha, dotek jeho vlasů.. to nejde popsat..

#46 20. 11. 2009 9:08

Račice dračice
♥♥♥♥♥♥-

Písmenko, jsem si říkala - konečně taky názor muže a ty jsi asi ženská ? va
Máš ale vedle nicku symbol muže, ale píšeš jako ženská - tak teď nevím va big_smile

18.12.2009 přišel na svět náš Ondrášek dudlik hjarta

"Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky,
  chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit
  o pochopení"   MAUROIS

Není tady

#47 30. 3. 2010 14:56

tynya
♥------

Nejhorší sex?
Asi s jedním "profesionálním fotbalistou",hrajícím v zahraničí.Chlapeček si myslel,že když je jeho jméno v novinách a na netu,je i hvězda v posteli.Hezký tělo, sex nuda...Na hřišti podává lepší výkony...
A nejlepší?
Teď se svým přítelem,obyčejným to chlapem, který se věnuje více mě  než pozorování vlastní dokonalosti...a ví  co je orgasmus!:-)

Není tady

#48 22. 8. 2010 7:41

písmenko
Host

Račice dračice: Symbol muže? Kouknu do nastavení, ale podle mě jsem tam zaklikávala "žena". sjuk

#49 24. 8. 2010 16:11

Kukynka
♥------

Konečně se to tady vrátilo zpráky k zajímavému tématu smile
Můj nejhorší sex byl v mém pubertálním období řádění. S chlapíkem, kterého jsem si našla po netu a protože mu tehdy bylo nějakých dospěláckých asi 36 let, říkala jsem si sice staroch, ale bude asi zkušenej. Byla jsem s ním v autě v lese, přesunuli jsme se na zadní sedačky a on mě požádal, ať mu ukážu občanku. V mých dospěláckých devatenácti letech mě fakt hooodně urazil dumbom
Ale se sebezapřením jsem to přešla. Jenže pak když mělo dojít k "tomu" ho chytla křeč v noze a to už jsem se smíchy neudržela big_smile Tak jsem se omluvila s tím, že to je na mě fakt moc a radši co nejdřív prchla. A zařekla se, že chlapy nad 30 teda fakt ne.
A nejlepší byl s mým milencem, protože on jediný mi ukázal jaké to je prožívat spontánní orgasmy při sexu a jaké to je plakat po sexu štěstím, úlevou, nevím, ale je to nádhera gloria

Není tady

#50 26. 8. 2010 8:28

carlos
♥♥♥♥---

Kukynka napsal(a):

Konečně se to tady vrátilo zpráky k zajímavému tématu smile
Můj nejhorší sex byl v mém pubertálním období řádění. S chlapíkem, kterého jsem si našla po netu a protože mu tehdy bylo nějakých dospěláckých asi 36 let, říkala jsem si sice staroch, ale bude asi zkušenej. Byla jsem s ním v autě v lese, přesunuli jsme se na zadní sedačky a on mě požádal, ať mu ukážu občanku. V mých dospěláckých devatenácti letech mě fakt hooodně urazil dumbom
Ale se sebezapřením jsem to přešla. Jenže pak když mělo dojít k "tomu" ho chytla křeč v noze a to už jsem se smíchy neudržela big_smile Tak jsem se omluvila s tím, že to je na mě fakt moc a radši co nejdřív prchla. A zařekla se, že chlapy nad 30 teda fakt ne.
A nejlepší byl s mým milencem, protože on jediný mi ukázal jaké to je prožívat spontánní orgasmy při sexu a jaké to je plakat po sexu štěstím, úlevou, nevím, ale je to nádhera gloria

Se musím opravdu smát tomu zařeknutí, že s chlapy nad 30 teda fakt ne. Ale nic ve zlém-)))

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí