Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 17. 9. 2009 15:52

Rozmarila
Zablokovaný

Nejlepší a nejhorší sex, který jste zažili ???

Zajímalo by mně, jaký jste zažili nejlepší sex,  na který vzpomínáte dodnes a nejhrůznější sexuální zážitek ??

Nejlepší sex jsem zažila asi s 20 letým  studentem před 7 lety , s kterým jsem si asi 14 dní psala na netu o tom, co provedeme, až sme se šíleně těšili ...... a pak jsme se sešli na Bílý hoře v parku a tam jsem ho v šeru , za asistence sportovců pobíhajích okolo, třikrát uspokojila ústy......jindy byl ještě u mně doma a taky to bylo silný.......asi tím, jak jsem si to dlouho malovala a pak se to stalo, tak to bylo super.......a tím, jak to bylo párkrát to nestačilo zevšednět...

A nejhorší sex jsem zažila s chlapem v mým věku asi před 14 lety .........kdy nejen, že byl nešika a nuda, ale ve chvíli největší vášně mi dával dětský pusinky všude .....mlaskavý jednohubky jako dítě , potlačovala jsem řehot.....do 40 let mu nikdo nevysvětlil , že existuje francouzský polibek ....  lollol

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#2 17. 9. 2009 17:05

Blossom
Host

Re: Nejlepší a nejhorší sex, který jste zažili ???

No, to je zajímavé téma... smile

Tu kategorii "nejlepší" popisovat nebudu. Jednak by to bylo na dóóóst dlouhé psaní, navíc je to poměrně intimní téma pro zveřejňování a navíc naštěstí je to téma stále aktuální, velmi živé  wink 

Na všechny své lásky vzpomínám v tomto ohledu ve velmi dobrém, kromě jediné výjimky, která tedy u mě jediná spadla do kategorie "nejhorší", na dotyčného si tedy dovolím s vámi s úsměvem zavzpomínat:

Nezažila jsem  žádné nedostatky v "technice", ale jeden do nebe volající nedostatek v přístupu:
Jeden dávný partner byl velmi stydlivý, bohužel byl velmi puritánsky vychovávaný (ale to jsem se ale dozvěděla až později).
Takže když mě hladil, a došel až k místům, kde se ženy a muži liší, rádobyvtipně najednou polekaně vyjekl: "Jejda! Co to tady je?? va  Co to asi může být?? Tohleto já nemám?!?! 
Koukala jsem na něj , jestli se nezbláznil, otrávilo mě to, a povídám mu - tohle  pokud vím vyučuješ v sedmé třídě, tak si to prosím tě zopakuj...sad (byl to učitel přírodopisu!! big_smile )
Proti takovým komentářům (bylo jich víc tohoto typu) jsem protestovala, přišlo mi to uhozený a působilo to na mě naprosto antikoncepčně.
Navíc - po jinak hezké noci ráno rádobyvtipně prohlašoval: No to je hrozný, tady člověka ani vyspat nenechaj, a co s ním celou noc prováděj, no to je teda hrůůůůůza !!

To, že ze sebe v posteli apod. dělal neznalého blbečka, mě strašně vadilo a bylo jedním z důvodů, proč jsem to s ním skončila.

I když vím, že za to svým způsobem nemohl, mimo jiné mi vyprávěl, jak když se jako dítě koukal na televizi a tam si třeba 2 lidi dali pusu, poručila mu maminka, ať se nedívá, ať se otočí atd.
Prostě mu vštípii v dětství do hlavy rovnici sex = to jsou ty prasečinky, co slušný člověk nedělá.
A on chtěl být slušným člověkem, tak se mu to v té hlavě nějak zchrulo tak, že navenek se tedy tvářil - já nic, já za nic nemůžu, to všechno ona - zvrhlice, já jsem v tom nevnně, já vlastně vůbec nevím, o co jde...

Jenže to se prostě nedalo přežít, úplně se mi tímhle přístupem znechutil, takže jsem tenhle začínající vztah honem rychle utnula...

#3 17. 9. 2009 18:57

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Aha rozmarila z nas chce tahat intimnosti....no tak ja na ty spatny uz zapomela a ty ostatni nebudu ventilovat. Tohleje poradna a ne pavlac.

Jak rika jedna ze svetovych spisovatelek (nemohu vzpomenout na jmeno va); "Kdo o sexu mluvi, nema narok". Ja si za tim stojim. Kdo chce muze detailne ventilovat.  Sex je pro mne tajemstvi a intimita.

Upravil(a) sahleb (17. 9. 2009 18:58)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#4 17. 9. 2009 19:05

Rozmarila
Zablokovaný

sahleb napsal(a):

Aha rozmarila z nas chce tahat intimnosti....no tak ja na ty spatny uz zapomela a ty ostatni nebudu ventilovat. Tohleje poradna a ne pavlac.

Jak rika jedna ze svetovych spisovatelek (nemohu vzpomenout na jmeno va); "Kdo o sexu mluvi, nema narok". Ja si za tim stojim. Kdo chce muze detailne ventilovat.  Sex je pro mne tajemstvi a intimita.

Ty jsi ale jednoduchá.........je vidět, že máš k sexu taky pokřivený vztah, když považuješ tohle téma za zveřejnování intimností   big_smilebig_smilebig_smile

Určitě taky říkáš : copak se nám to tu  objevilo ....a jééé , vono se to zvětšuje ..... big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Upravil(a) Rozmarila (17. 9. 2009 19:17)

Není tady

#5 17. 9. 2009 19:11

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

sahleb napsal(a):

Naprosto souhlasím, kdo je v sexu spokojený a má ho dostatek, nepotřebuje o něm furt mluvit a ještě to i zveřejňovat. A už vůbec ne někoho napadat. To dělá jenom ubožák, který má sexu málo a je nespokojený.

Strach je malá smrt...

Není tady

#6 17. 9. 2009 19:12

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

P.S.: sahleb, ty jednoduchá nejsi

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 17. 9. 2009 19:13

majkafa
Host

Bety napsal(a):

sahleb napsal(a):

Naprosto souhlasím, kdo je v sexu spokojený a má ho dostatek, nepotřebuje o něm furt mluvit a ještě to i zveřejňovat. A už vůbec ne někoho napadat. To dělá jenom ubožák, který má sexu málo a je nespokojený.

stolt Pro mě je milování s partnerem intimní záležitostí a neúctou vůči partnerovi.

Upravil(a) majkafa (17. 9. 2009 21:48)

#8 17. 9. 2009 19:14

Rozmarila
Zablokovaný

A kdo vás sem nutí chodit děvčata ??

Běžte na vyšívání, to vám sedne líp ...... big_smile
Zjevně jste nezažily nic zajímavýho, takže nemáte co ventilovat ..  lollol:lollollollol

Prostě žárlíte , že mám zajímavý téma , tak se ho snažíte zkazit , to je to celý , vid Majko??Dole na tématech ti nadávají , tak utíkáš jinam.
Ty jsi celý dny sama , nemáš se s kým hádat, tak se ventiluješ na Babi.

Upravil(a) Rozmarila (17. 9. 2009 19:32)

Není tady

#9 17. 9. 2009 20:45

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Jo ahááá, už to vidím, tak někomu se zachtělo tahat rozumy vissla No já osobně sex považuji za intimní záležitost, takže se stejně ventilovat nebudu...

Není tady

#10 17. 9. 2009 20:54

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

rozmarilo, tohle může zajímat člověka, který vlastní reálný život nemá. ty sama si napsala, že svůj život trávíš u počítače..čili vlastní život ti asi nefunguje úplně dobře. nechápu, proč se navážíš do holek, který dají najevo, že je takovýhle drby nezajímají. možná by ses měla snažit vzít svůj život do svých rukou, než se schovávat za drby na netu a tvářit se, že to je to nejzajímavější, co může život nabídnout.

Není tady

#11 17. 9. 2009 20:55

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

a proč vyšívání? někdo, kdo nemusí tady popisovat nějaký trapasy z minulost jde třeba radši osobně tvořit další zážitky:-)

Není tady

#12 17. 9. 2009 21:08

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Rozmarila napsal(a):

sahleb napsal(a):

Ty jsi ale jednoduchá.........je vidět, že máš k sexu taky pokřivený vztah, když považuješ tohle téma za zveřejnování intimností   big_smilebig_smilebig_smile

Určitě taky říkáš : copak se nám to tu  objevilo ....a jééé , vono se to zvětšuje ..... big_smilebig_smilebig_smilebig_smilebig_smile

Tak tady dodavam  jen: potes panbuh.....

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#13 17. 9. 2009 21:10

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥

Bety napsal(a):

sahleb napsal(a):

Dekuji. Pro me to proste je tajemstvi  intimita, a ne zalezt do krovi u tramvaje.  A psat o tom na netu. Mam totiz respekt k partnerovi a vazim si ho.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#14 17. 9. 2009 21:11

Blossom
Host

...tak se sem jdu kouknout, říkám si - to si počtu, je tu pár nových příspěvků, a ono zas to samý handrkování, jako všude jinde. sad
Rozmarilo, ty založíš docela zajímavé téma, a hned v zápětí ho zabiješ snůškou svých ohraných invektiv.
Víš, že je to docela škoda?

#15 17. 9. 2009 22:25

Rozmarila
Zablokovaný

Blossom napsal(a):

...tak se sem jdu kouknout, říkám si - to si počtu, je tu pár nových příspěvků, a ono zas to samý handrkování, jako všude jinde. sad
Rozmarilo, ty založíš docela zajímavé téma, a hned v zápětí ho zabiješ snůškou svých ohraných invektiv.
Víš, že je to docela škoda?

Tak to seš asi slepá Blo.....jak vidíš dámy chtěly zničit zajímavý téma svými hloupými utoky ........nic víc .......   závist je zlá věc, zničí i téma .......  a tys honem přispěchala,abys nebyla taky trapná jelikož jsi napsala normální příspěvek o sexu ......tak si kopni taky holka ...   ulev si    ..  yikesyikesyikesyikes

Není tady

#16 17. 9. 2009 22:27

Rozmarila
Zablokovaný

Děvčata tak to nečtěte.....jděte psát jinam ......mě zajímá tohle téma a vy jděte vyšívat ....kolikrát to  mám ještě psát ??
Jestli se potřebujete hádat , tak jinde.........že vám není trapně...   yikesyikesyikes

Já se neptám vás, ale lidí, který to téma opravdu zajímá, jako byla předtím Blosoom, která se ted cítí trapně po vašich narážkách a snaží se to zakrýt tím, že útočí na mně....   yikesyikesyikes

Upravil(a) Rozmarila (17. 9. 2009 22:35)

Není tady

#17 17. 9. 2009 23:04

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

no, sahleb napsala svůj názor na obsah tématu a ty jsi do ní začala rýt dost osobně a hnusně. tím se to odstrartovalo. blossom ted nepsala, že se stydí, ale že zajímavé téma se pokazilo poté, co jsi začala napadat jiný lidi. sahleb nenapadala tebe, ale obsah tématu, tvoje odpověd tedy neměla nic společnýho s tím co psala ona. hádka se strhla až poté, co jsi se začala navážet do lidí. tak se nehádej ty a nech lidi, aby vyjádřili názor, aniž bys naslepo nestřílela po nich hnusný poznámky,ne?hádat se chceš ty

Není tady

#18 17. 9. 2009 23:06

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

abych nebyla tak úplně off topic, nejhorší zážitek je to, že si z jedné opilecké noci nic nepamatuju, ale kamarád ano. nejlepší zážitek je každé milování s člověkem, se kterým chodím. nebo mám popisovat polohy,praktiky..?

Není tady

#19 17. 9. 2009 23:10

Rozmarila
Zablokovaný

mirka.. napsal(a):

no, sahleb napsala svůj názor na obsah tématu a ty jsi do ní začala rýt dost osobně a hnusně. tím se to odstrartovalo. blossom ted nepsala, že se stydí, ale že zajímavé téma se pokazilo poté, co jsi začala napadat jiný lidi. sahleb nenapadala tebe, ale obsah tématu, tvoje odpověd tedy neměla nic společnýho s tím co psala ona. hádka se strhla až poté, co jsi se začala navážet do lidí. tak se nehádej ty a nech lidi, aby vyjádřili názor, aniž bys naslepo nestřílela po nich hnusný poznámky,ne?hádat se chceš ty

Ale nelži Saleb napsala vyloženě urážlivý příspěvek.........a hloupý k tomu ......a Bloosom se cítí trapně, že tu psala spontánně , tak honem žehlí situaci .......dávám vás do ignoru a klidně tu budu psát sama .........o zajímavých zážitcích, kterých jsem měla mnoho .........a to teprve budete zuřit  lollollol.......Mirka, Saleb, Bety, a Blosoom jsou v  IGNOR ....a klidně se tu vztekejte jak chcete , já to nevidím .....Majkafa taky....   lollollol

Upravil(a) Rozmarila (17. 9. 2009 23:11)

Není tady

#20 17. 9. 2009 23:17

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

proč bych měla zuřit?piš si tady co chceš:-) já se ráda přiučím:-) asi by bylo lepší, kdybys tady přihodila něco šťavnatýho, místo toho vztekání a házení ramen. já sem svoje pikantnosti psát nechci, protože jsou z trošku jinýho soudku než obyč. kouření v křoví.
vlastně ještě by mě zajímalo, kde k žážitkům přicházíš, když píšeš, že všechen čas trávíš na netu?to čerpáš jen z minulosti?

Není tady

#21 17. 9. 2009 23:18

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

zatímco tvoje příspěvky nejsou urážlivé, natož hloupé,že?:-) já vím, my nic nevíme a ty nás musíš napravit, protože jsi vševědoucí.

Není tady

#22 17. 9. 2009 23:22

Rozmarila
Zablokovaný

Miruš já tě nevidím ...    lollollol ale doufám že to zase nejsou útoky .....   lollol

Není tady

#23 17. 9. 2009 23:27

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

místo, abys napsala něco k tématu, co by bylo zajímavé číst, tak takovýhle srágory...no nic, ty se takhle budeš asik bavit do ranních hodin, tohle sme hráli jako děcka na základce, takže ted už na to jaksi nejsem. jdu si dočíst knížku a pustit film, přeju zábavu. pokud tě to hádání fakt baví.dobrou

Není tady

#24 17. 9. 2009 23:34

Rozmarila
Zablokovaný

Pevně věřím že konečně píšeš k tématu ...   lollollol ale už je pozdě , nevidím tě ....   lollol

Není tady

#25 17. 9. 2009 23:43

maricka
♥♥♥♥♥--

Ať žije internet a sex...a vygumované narcistní hlavy, ach jo...

Můj názor na pikantní zážitky je - nechat si je pro sebe a přetvořit je ve fantastickou vizi, která transcenduje veškeré dosavadní zkušenosti a vnoří se v proud umění, chvění a údivu... dudlik

O sexu může mluvit jen umění... Prosté vyprávění možná nejdříve ohromí, ale dlouhodobě udupává duši...jestli nějaká je wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí