27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Auto máme asi u 3roky. Kupovali jsme ho jako nové. Jednou bylo bourané, ale nebyla to nae vina. Teď se nám stalo, e se nějak uvolnila řadící páka - rychlost se zařadit dá, ale jak se pustí spojka, tak se ozve rana a řadící páka jako by si dělala co chtěla. Auto jede, rychlost drí, jakou jsme zařadili. Celkově, i kdy je neutrál, přijde mi uvolněná.
Asi tady není moc muů nebo en, které by tomu rozumněli, ale potřebovala bych vědět, jestli to je třeba jetě v záruce nebo budeme platit celou částku opravy. Auto je na leasing, povinné ručení i havarijní pojitění platíme.
Není tady
Pajdinko, auto nevlastním, (auto výhradně řídí manel, já mám řidíčák tzv. do kabelky ) take promiň, e moje odpověď bude zřejmě na velké kulové, ale teď jsem projela internet a narazila jsem na článek, ve kterém se píe, e na nové vozy je záruka dva roky, ale někteří prodejci je prodluují na 3, aby přilákali zákazníky. Take asi u má vae auto po záruce, ale někde v autě by měly být vechny dokumenty k autu, kde by mělo být i datum koupě a případná záruční lhůta napsaná. Manel to má v přihrádce pod palubní deskou.
Není tady
Jako leasingový nájemce jsi povinna se starat o dobrý technický stav vozu...a tím spí, e není vae, ale na leasing bych upalovala do značkového servisu...my máme auto po několikáté na leasing a chodíme zásadně do značkového servisu(koda)..s délkou záruky jste museli být seznámeni při přebírání auta v autosalonu...a někde musí být uvedena..
Není tady
Jo, opravy hradí leasingový nájemce...ale 3 roky, není u náhodou zaplacené? Nám se jednou stalo, e na konci leasingu se totálně po... palubní počítač, u to vypadalo, e cenu údajně 50.000.- za novou řídící jednotku budeme muset uhradit, ale natěstí to byla jedna z první sérií Octavií, a protoe se takhle po...pouze 2 řídící jednotky palubní desky v republice, vzala kodovka opravu na sebe...to jsme si oddechli, vyměnili zdarma....ale jinak, nové gumy, rozbitá stahování oken, prostě vekeré opravy si hradí sama...
Upravil(a) erace (17. 9. 2009 18:19)
Není tady
Technickou jsme měli asi před půl rokem. Zítra jedem do servisu. Jezdíme tam, kde jsme koupili auto - renault.
Není tady
Ok tak a to dobře dopadne a nestojí to moc....bezpečnost jízdy je taky důleitá !!!!
Není tady
no asi u je pozdě a dozví se víc ..myslím ,e to bude něco s převodovkou .Obávám se ,e si opravu bude platit sama.
Není tady