29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chodila jsem na schůzky ke prostředkovatelce zaměstnání. Byla ochotná, milá. Akorát tedy jednou jsem měla problém,že jsem přijela moc brzy a ne na čas,který jsem měla v kartičce. Jo je to otravný, taky jsem si připadala blbě, jako že jsem nezaměstnaná. Ale tak to prostě je.
U nás si můžeš rekvalifikaci vybrat sama, tu buď schválí nebo neschválí. A pak zaplatí. Já jsem to ale nevyužila.
Upravil(a) dusička (22. 10. 2013 8:44)
Není tady
Rekvalifikaci si vybrat můžu, ale jen z jejich nabídky. Nevím, jak to chodí jinde, já mám zkušenost od nás. A holky, co jsou se mnou v kurzu přes pracák, ale jinou pobočku, nemusí mít záruku zaměstnání, ani příslib, že po ukončení kurzu budou OSVČ.
Je to o lidech. Ale kamarádka v Břeclavi má taky špatnou zkušenost s úřednicí na pracáku. Protivní lidi by neměli dělat s veřejností.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Rekvalifikaci si vybrat můžu, ale jen z jejich nabídky. Nevím, jak to chodí jinde, já mám zkušenost od nás. A holky, co jsou se mnou v kurzu přes pracák, ale jinou pobočku, nemusí mít záruku zaměstnání, ani příslib, že po ukončení kurzu budou OSVČ.
Je to o lidech. Ale kamarádka v Břeclavi má taky špatnou zkušenost s úřednicí na pracáku. Protivní lidi by neměli dělat s veřejností.
modroočko, už i ty???? bývala jsi taková rozumná ........
je jasné, že všude to je stejné, tudíž i na své pobočce si můžeš vybrat z nabídky rekvalifikací nebo si zvolit rekvalifikaci sama a čekat, že ti ji pracák proplatí (v opačném případě si ji uhradíš sama).
protivní lidé by neměli chodit na úřady :-D .
Upravil(a) aprill (22. 10. 2013 19:01)
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Je to o lidech. Ale kamarádka v Břeclavi má taky špatnou zkušenost s úřednicí na pracáku. Protivní lidi by neměli dělat s veřejností.modroočko, už i ty???? bývala jsi taková rozumná ........
je jasné, že všude to je stejné, tudíž i na své pobočce si můžeš vybrat z nabídky rekvalifikací nebo si zvolit rekvalifikaci sama a čekat, že ti ji pracák proplatí (v opačném případě si ji uhradíš sama).
radši aby tam nechodili vůbec žádní,že a vy tak už nemuseli tu práci před námi už ani předstírat
Není tady
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Je to o lidech. Ale kamarádka v Břeclavi má taky špatnou zkušenost s úřednicí na pracáku. Protivní lidi by neměli dělat s veřejností.modroočko, už i ty???? bývala jsi taková rozumná ........
Ano, Aprill, i já, protože nevím, proč je úřednice protivná na lidi. Někde jsou příjemní, někde ne. Když je otrávená, že jí tam chodí lidi, proč tu práci dělá?
Nebo myslíš, že jsem si dovolila dost tady napsat svůj názor, že když se úřednice chová jako bych ji otravovala, nejsem rozumná? Zvláštní názor. Mně ale vadí třeba i protivná prodavačka
Mám známou,která tam dělá a ta je,bohužel,protivná i jinde, než jen v práci. Chodila k ní moje kamarádka a říkala, že opravdu tak nepříjemnou ženskou snad nikde nezažila. Známe se dvacet let a je otrávená i na mě. Řekla, že jí ti lidi lezou na nervy, protože jich je moc, všichni se na něco ptají, neumějí vyplnit dotazník, atd, atd. Když jsem po ní chtěla nějaký informace, tak mi stejně nic neřekla. A asi to všude stejný není.
A pořád si stojím za tím, že kdo neumí jednat s lidma, neměl by s veřejností pracovat. Když můžou některý ty úřednice být příjemný nebo normální, tak nevím,proč jiný jsou protivný a otrávený.Nebo jsi v práci taky na klienty protivná, protože ti lezou na nervy? A když na to někdo poukáže, není rozumný?
Upravil(a) Modroočka (23. 10. 2013 20:00)
Není tady
Modroočka napsal(a):
aprill napsal(a):
Modroočka napsal(a):
protivní lidé by neměli chodit na úřady :-D .Ano, Aprill, i já, protože nevím, proč je úřednice protivná na lidi. Někde jsou příjemní, někde ne. Když je otrávená, že jí tam chodí lidi, proč tu práci dělá?
Nebo myslíš, že jsem si dovolila dost tady napsat svůj názor, že když se úřednice chová jako bych ji otravovala, nejsem rozumná? Zvláštní názor. Mně ale vadí třeba i protivná prodavačka
Mám známou,která tam dělá a ta je,bohužel,protivná i jinde, než jen v práci. Chodila k ní moje kamarádka a říkala, že opravdu tak nepříjemnou ženskou snad nikde nezažila. Známe se dvacet let a je otrávená i na mě. Řekla, že jí ti lidi lezou na nervy, protože jich je moc, všichni se na něco ptají, neumějí vyplnit dotazník, atd, atd. Když jsem po ní chtěla nějaký informace, tak mi stejně nic neřekla. A asi to všude stejný není.
A pořád si stojím za tím, že kdo neumí jednat s lidma, neměl by s veřejností pracovat. Když můžou některý ty úřednice být příjemný nebo normální, tak nevím,proč jiný jsou protivný a otrávený.Nebo jsi v práci taky na klienty protivná, protože ti lezou na nervy? A když na to někdo poukáže, není rozumný?
s protivnými lidmi se setkáš všude, v obchodě, na úřadě , u lékaře, v bance, autobuse....
jestli jsem či nejsem protivná na klienty nemůžu posoudit sama, ale vzhledem k tomu, že se ke mě hlásí klienti i na veřejnosti (bez toho, že by něco potřebovali) , tak se mnou asi dobře vycházeli. ovšem ti, kterým jsem nevyhověla v plné rozsahu (přeci to nejde z vaší kapsy) nebo jsem jim přišla na podvody , ti určitě tvrdí, že něco tak protivného asi ještě neviděli :-D .
a určitě to znáš, to co vysíláš, taky přijímáš.
a víš co mě vytáčí? když klienti dostanou domů tiskopisy, ani se na ně nepodávají a pak tvrdí, že tomu nerozumí....
jak se jmenují a kde bydlí snad ví . ale nevěším se kvůli tomu. sedíme a vyplňujeme klidně hodinu
Není tady
Na některý lidi můžeš vysílat, co chceš, jsou prostě protivní už z principu. Pracák papíry k vyplnění domů nedává, aspoň teda já jsem je vyplňovala tam. Opravdu to není o vysílání a přijímání,t o je blábol.
I když jsem slušná a příjemná i na nasupený lidi, nefunguje to. Když je někdo protiva už svým založením, tak to tak prostě je. A věř mi, že jsem zažila spoustu příjemných úředníků a hlavně úřednic. Zřejmě změním pobočku, protože tam jsou opravdu příjemní a vím, že to změnit jde. Navíc to budu mít blíž a nemusím chodit k agentce, kterou znám soukromě 25 let a je protivná od mladých let, nesnáší se s rodinou, nesnáší se s rodinou, nesnášela se v minulým zaměstnání a nesnáší se ani v tomhle. Na všechny má připomínky a měla vždycky. Na takovou úřednici když někde narazíš, můžeš být sebepřívětivější, ona bude nasupená pořád. A bohužel, není na veřejných úřadech jediná, pak se není čemu divit, že si lidi stěžují na jednání takových úředníků a navíc, pak to působí,že jsou tam, protivní všichni.
Není tady
Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s rekvalifikačním kurzem od Make-Up Institute Prague? Už dlouho nad tím přemýšlím. A chci se trošku hnout z místa a začít dělat něco, co mě opravdu baví na plný úvazek. Absolvoval jste ho někdo? Moc děkuji
Není tady
Gittulle napsal(a):
Ahoj, chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s rekvalifikačním kurzem od Make-Up Institute Prague? Už dlouho nad tím přemýšlím. A chci se trošku hnout z místa a začít dělat něco, co mě opravdu baví na plný úvazek. Absolvoval jste ho někdo? Moc děkuji
Ahoj jo taky mám tenhle kurz. Jsem vyučená kosmetička, ale měla jsem pocit že školy kloudně nic neumím. Co se týká líčení atd jsem si vždycky dohledávala sama a zjišťovala nový trendy. Tenhle kurz mi dost pomohl. Naučí tě tam hodně. Mám u nich i další kurzy a teď už se věnuju jenom tomu. A jsou tam skvělí lidičky, nechtělo se mi z žádnýho kurzu domů. Vždy byl bezva kolektiv.
Není tady
Já jsem účetní, takže jsem úplně mimo obor.Ale tohle mě vždycky bavilo, doma mám víc kosmetiky než je v drogerii :-) když je plesová sezoná tak chtějí všichni nalíčit a na různé akce, ale bylo by lepší si nechat poradit od profesionálů a naučit se to od nich. Ještě jsem si toho moc nezjišťovala, jen kamarádka se mi zmínila o těchhle kurzech tak furt váhám. Mám strach že to bude šíleně drahý. Ty se tím živíš?
Není tady
Není to tak drahý. Mají různé kurzy, každý stojí jinak. Ale podle mě jsou ceny přijatelný. Ono pak když jdeš domů, tak víš že se to vyplatilo. Těch kurzů tam mají opravdu hodně. Já jsem nejdřív začla kurzem, kde mi pomohli najít vhodný líčení pro mě. Takový kurz jem pro sebe a pak jsem začla s rekvalifikací a od tý doby si to postupně rozšiřuju. Už se živím jen tímto. Mám doma vlastní salonek. A ještě líčím na různých akcích a pro jednoho fotografa.
Není tady
A jak na rekvalifikační kurzy koukají zaměstnavatelé? Nemáte zkušenost? Jestli je berou aspoň trochu vážně.
Není tady