Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 17. 9. 2009 13:46

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: co bude dál?

že by se vlastně vztah její rodiny tzn. jí a jejího manžela, posunul uplně do jiné roviny a pak by se na vztah s milencem ona sama dívala uplně jinak, případně by ho ukončila  sama... člověk pak uplně přehodnotí postoj k životu
Tiffany, průměrná čekačka na adopci je kolem 2 let. Kdyby chtěli, dávno by měli. Možná proto mají nadstandardní manželství... možná se snáz toleruje milenec 1-2x měsíčně (je-li o něm povědomost) nebo jiný časově relativně nenáročný koníček, než dítě na 24 hodin denně nejmíň 18 let...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#52 17. 9. 2009 14:11

BB
♥♥♥♥♥♥-

Janie , možná by ti pomohlo, kdyby sis zkusila živě představit, že bys v rámci provalení toho celého o manžu přišla. Že by to třeba nerozchodil a neprošlo by ti srdceryvné kvílení" že to bylo poprvé a naposled" že by se sbalil a zmizel z tvého života a ty zůstala stát a koukala na jeho záda, jak mizí za rohem. Netuším, jestli si to dokážeš představit i emočně .... ale, pokud tě to nechá v klidu, tak v klidu pokračuj ... ono se nic horšího, než že tě případně opustí asi nestane ... a nemáš-li pocit, že mu ubližuješ - taky tvoje věc.
Je ale klidně možné, že by třeba ty děti i chtěl  ale  je  s tebou, protože tě má rád i bez těch dětí. Ovšem, kdyby zjistil, že  se " angažuješ"  i jinde, mohlo by ho napadnout, že s tebou jen promarnil čas ...   možná  .... a možná taky ne......   co my víme .... rodna

BB

Není tady

#53 17. 9. 2009 14:18

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

BB, pravdu díš. Jde o to, jestli Janie stojí o vztah s panem Božským natolik, že by v něm pokračovala i po ztrátě manžela. A to jen na pozici jeho milenky, protože je problém, zda li by se případně Božský byl ochotný rozvést taky.

Není tady

#54 17. 9. 2009 14:20

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

že by se vlastně vztah její rodiny tzn. jí a jejího manžela, posunul uplně do jiné roviny a pak by se na vztah s milencem ona sama dívala uplně jinak, případně by ho ukončila  sama... člověk pak uplně přehodnotí postoj k životu
Tiffany, průměrná čekačka na adopci je kolem 2 let. Kdyby chtěli, dávno by měli. Možná proto mají nadstandardní manželství... možná se snáz toleruje milenec 1-2x měsíčně (je-li o něm povědomost) nebo jiný časově relativně nenáročný koníček, než dítě na 24 hodin denně nejmíň 18 let...

jej ty jsi drsná smile, leč bohužel pravdivá.....

Není tady

#55 17. 9. 2009 14:24

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

BB napsal(a):

Janie , možná by ti pomohlo, kdyby sis zkusila živě představit, že bys v rámci provalení toho celého o manžu přišla. Že by to třeba nerozchodil a neprošlo by ti srdceryvné kvílení" že to bylo poprvé a naposled" že by se sbalil a zmizel z tvého života a ty zůstala stát a koukala na jeho záda, jak mizí za rohem. Netuším, jestli si to dokážeš představit i emočně .... ale, pokud tě to nechá v klidu, tak v klidu pokračuj ... ono se nic horšího, než že tě případně opustí asi nestane ... a nemáš-li pocit, že mu ubližuješ - taky tvoje věc.
Je ale klidně možné, že by třeba ty děti i chtěl  ale  je  s tebou, protože tě má rád i bez těch dětí. Ovšem, kdyby zjistil, že  se " angažuješ"  i jinde, mohlo by ho napadnout, že s tebou jen promarnil čas ...   možná  .... a možná taky ne......   co my víme .... rodna

A nejen o manžu,ale většinou při provalení vztahu přichází žena o oba dva,o manžela i milence.

Není tady

#56 17. 9. 2009 14:25

javena
♥♥♥♥♥♥-

Nicolasi, já o povaze, ty o znamení horoskopu. big_smile
Nejsem chytrá horákyně - můžu tak na někoho působit, jasně, každý nějak působíme. ;)Koho znám, co se zadlužil, měl prostě málo. Nebo alespoň míň, než ti druzí.
Vliv školy je minimální, pokud neberu v potaz, když se ti děti smějí, že nemáš pořádnej mobil - kdysi walkmana- atd., to jistě udělá své.
Rodina - ta ano, ta ovlivní moc. Rozumní rodiče tě nevedou do slepý ulice. Ale to neznamená, že musí být v oboru finančním jakkoli vzdělaní. wink

Není tady

#57 17. 9. 2009 14:29

Rozmarila
Zablokovaný

Janie napsal(a):

"Prostě děláš levnou matraci kolegovi, kterej potřebuje víc sexu než má doma , nic víc to není, má tě jistou a zadarmo -ne jako ženáči, co choděj k sousedce a platěj 1500 za hodku........"
On mi natraci nedělá?

Ne on ti naplnuje život ......dáváš mu city a pro něj seš jen levná matrace , kterou časem vymění za nový model a v tom je ten rozdíl......takových matrací jako je on - najdeš asi 350.....jestli tě baví uspokojit tolik ženáčů  lollol........on vdanou povolnou bude hledat mnohem hůř.........vyhazuješ city a energii z okna a možná na tom hodně proděláš.........jestli se na to přijde, uvidíš do koho jsi investovala.......jak se zachová..
Baví tě dělat levnou matraci??

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#58 17. 9. 2009 14:32

javena
♥♥♥♥♥♥-

Víš, co je taky zajímavý. Já jsu celkem spořivá, nikterak závratný plat, půjčku jsem v životě neměla. Brácha neušetří floka, děti nemá, bere o fous víc. Máme stejné rodiče.
Mě ale bylo vždycky fuk, kdo co má. Jestli jsou džíny značkový, nebo triko z německa či tuzexu. Brácha to hltal. Ten má "ády", ten má "leecooperky". Takže i ta povaha hraje roli.
Kdybych musela mít na těle bezpodmínečně hadr s nějakou tou značkou, taky bych asi potřebovala na leccos půjčit.smilewink

Není tady

#59 17. 9. 2009 14:33

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

A taky nehrozí, že by musel platit případné alimenty.

Není tady

#60 17. 9. 2009 14:34

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

javeno, nebo bohatého milence. smile

Není tady

#61 17. 9. 2009 14:35

javena
♥♥♥♥♥♥-

Sakura napsal(a):

javeno, nebo bohatého milence. smile

tummenuppstolt

Není tady

#62 17. 9. 2009 14:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tiffany napsal(a):

Janie, já bych se na to zkusila podívat třeba ještě uplně jinak. Změnilo by se pro tebe něco, kdyby jste třeba s manželem adoptovali dítě? Tuhle otázku myslim, jak ve vztahu ty-manžel-milenec, tak osobně pro tebe jako potencionální matku ?

Čo furt máte s tými deťmi? Akože by si ako pedofilka ukojila chtíč na dieťati...? Alebo inak nerozumiem. Predsa vzťah s dospelým mužom je niečo iné ako vzťah s dieťaťom....?! va roll Alebo to ako "bezdetná", ako točí Tercila, chápem zle? A mmch, vôbec netušíme, či Janie alebo jej muž vôbec dieťa chcú. hmm

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#63 17. 9. 2009 14:55

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tiffany napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Tiffany napsal(a):

Janie, já bych se na to zkusila podívat třeba ještě uplně jinak. Změnilo by se pro tebe něco, kdyby jste třeba s manželem adoptovali dítě? Tuhle otázku myslim, jak ve vztahu ty-manžel-milenec, tak osobně pro tebe jako potencionální matku ?

Ja ani prilis nerozumim, jakou roli v tom pribehu hraje informace, ze nemuze mit deti. Jak to s tim vsim souvisi? Sorry, mam pomale vedeni.
Jinak Janie, to se rposte v zivote stava. Pokud Vam obema s milencem to vyhovuje - vubec bych to neresila. Povrchni nejsi a to, ze mas nadprumerne manzelstvi chapu tak, ze se mate s manzelem dost radi a dost se navzajem vazite, coz v dnesnich manzlestvich neni vubec zvykem. Proto ten nadprumer.

Babo jago, možná jsem to špatně zformulovala smile . Ale myslela jsem to zhruba tak, že by se vlastně vztah její rodiny tzn. jí a jejího manžela, posunul uplně do jiné roviny a pak by se na vztah s milencem ona sama dívala uplně jinak, případně by ho ukončila  sama...člověk pak uplně přehodnotí postoj k životu, získá nové priority apod. (ono i toho volného času by bylo podstatně méně...wink ),

Máš v niečom pravdu, ale myslím, že dieťa a milenec pokrývajú v živote dve dosť rozdielne potreby. Aspoň ja to tak chápem. Keď mám hlad, nejdem sa napiť - a naopak. Každopádne ale nezaškodí, ak si Janie ujasní, ČO CHCE(respektíve ČO jej CHÝBA a ČOHO má naopak PREBYTOK). Malá životná inventúra.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#64 17. 9. 2009 15:04

BB
♥♥♥♥♥♥-

Nicolasi, ono by úplně stačilo, kdyby lidi utáceli jen tolik, kolik vydělají. Vydělám-li víc, než  kolik potřebuji na měsíční osobní nebo rodinný "provoz" - můžu si vzít třeba půjčku na něco, co potřebuji a dlouze bych na to šetřila. Jenomže, bohužel  veškeré vrstvy obyvatelstva mohou sledovat, jak si počíná naše vláda a jak bezhlavě schvalují státní rozpočet  s  mínusen v řádu miliard  a tudíž jim to může připadat normální. Kampak zmizely vyrovnané rozpočty? V propadlišti dějin. Vlády si kliďánko odsouhlasí jakékoli miliardy mínus, protože dobře vědí, že ONI to nebudou, až se TO bude řešit. Tak jak mají mít zdravý rozum běžní člobrdi, na které se valí reklamy ze všech světových stran a průběžně je masírují ??? Slabší jedinec propadne panice, že není IN když zrovna nemá nějaký krám, který mu vnucují, půjčí si od "hodné paní Anny" která je ochotná a peníze na zavolání  přinese netušíc, že se upsal ďáblu ....

BB

Není tady

#65 17. 9. 2009 15:04

Tiffany
♥♥♥♥♥--

Selima napsal(a):

Tiffany napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Ja ani prilis nerozumim, jakou roli v tom pribehu hraje informace, ze nemuze mit deti. Jak to s tim vsim souvisi? Sorry, mam pomale vedeni.
Jinak Janie, to se rposte v zivote stava. Pokud Vam obema s milencem to vyhovuje - vubec bych to neresila. Povrchni nejsi a to, ze mas nadprumerne manzelstvi chapu tak, ze se mate s manzelem dost radi a dost se navzajem vazite, coz v dnesnich manzlestvich neni vubec zvykem. Proto ten nadprumer.

Babo jago, možná jsem to špatně zformulovala smile . Ale myslela jsem to zhruba tak, že by se vlastně vztah její rodiny tzn. jí a jejího manžela, posunul uplně do jiné roviny a pak by se na vztah s milencem ona sama dívala uplně jinak, případně by ho ukončila  sama...člověk pak uplně přehodnotí postoj k životu, získá nové priority apod. (ono i toho volného času by bylo podstatně méně...wink ),

Máš v niečom pravdu, ale myslím, že dieťa a milenec pokrývajú v živote dve dosť rozdielne potreby. Aspoň ja to tak chápem. Keď mám hlad, nejdem sa napiť - a naopak. Každopádne ale nezaškodí, ak si Janie ujasní, ČO CHCE(respektíve ČO jej CHÝBA a ČOHO má naopak PREBYTOK). Malá životná inventúra.

JJ, dítě a milenec je hoodně podstatnej rozdíl, o tom žádná. Spíš mi jde o to, že všechno se vším souvisí, každopádně je na Janie, co opravdu chce nebo nechce.

Není tady

#66 17. 9. 2009 15:07

Tiffany
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Hmm, tak takhle jsme o tom nepřemýšlela...snad Janie napíše víc, jak to má ona.

Není tady

#67 17. 9. 2009 15:08

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Janie mela milence jeste pred svatbou, pokud jsem se dopocitala spravne.  Takze nemyslim, ze potrebovala milence, aby si vynahradila to, ze nema dite.

Není tady

#68 17. 9. 2009 15:10

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

javena napsal(a):

Nicolasi, já o povaze, ty o znamení horoskopu. big_smile
Nejsem chytrá horákyně - můžu tak na někoho působit, jasně, každý nějak působíme. ;)Koho znám, co se zadlužil, měl prostě málo. Nebo alespoň míň, než ti druzí.
Vliv školy je minimální, pokud neberu v potaz, když se ti děti smějí, že nemáš pořádnej mobil - kdysi walkmana- atd., to jistě udělá své.
Rodina - ta ano, ta ovlivní moc. Rozumní rodiče tě nevedou do slepý ulice. Ale to neznamená, že musí být v oboru finančním jakkoli vzdělaní. wink

- horoskop byl for (vzhledem k tomu, že nevím přesně, odkud se bere "povaha"). V naší diskusi ji bereme jako "danou či vrozenou", nikoli jako získanou výchovou (v různých strukturách: rodině, škole, partičce, práci apod.)
- rozumní rodiče...nemusí být finančně vzdělaní (na spočítání procent jim stačí rozum a třeba intuice) - budiž. Ale moje otázka vedla, co doporučujeme pro ty "nerozumné rodiče", resp. jejich děti (bavíme se o vzdělávacím systému pro děti). Když by platil tvůj argument, že rodina ovlivní moc, tak by ty děti byly dosti v průs.eru. Co navrhuješ pak?

Není tady

#69 17. 9. 2009 15:44

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem v situaci, kdy manžel je pro mě bezva, ale kolega má ještě něco navíc, co mě nenechává klidnou A musíš mít všechnooooó? Nedovedeš si poručit? Potom na Tebe, ale není v životě spoleh. To ví zatím tvůj kolega....

Není tady

#70 17. 9. 2009 15:58

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Vladena napsal(a):

Já jsem v situaci, kdy manžel je pro mě bezva, ale kolega má ještě něco navíc, co mě nenechává klidnou A musíš mít všechnooooó? Nedovedeš si poručit? Potom na Tebe, ale není v životě spoleh. To ví zatím tvůj kolega....

Nechapu tyhle dedukce. Mit milence = neni v zivote spoleh. Kam na ty moudra chodis, prosim te.
Jinak mira jedu, pritomna na tomto vlakne me desi. Mam pocit, ze kdybyste mohly, tak byste ji ukamenovaly.
Selima jedina ma pravdu, holka si musi vyjasnit, co chce. Ja osobne bych doporucila OPRAVDU dobreho psychologa. Nejlepe pani Douchovou, co radi na psychoporadne na idnesu. Je to spicka.

42!

Není tady

#71 17. 9. 2009 16:05

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Babo.jago, kdyby si to umela vyjasnit, tak se sem neprijde poradit, ne?

Mne by spis zajimalo, co citi ten milenec k ni a jak s ni pocita do budoucna.

Není tady

#72 17. 9. 2009 16:08

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

Sakura napsal(a):

Babo.jago, kdyby si to umela vyjasnit, tak se sem neprijde poradit, ne?

Mne by spis zajimalo, co citi ten milenec k ni a jak s ni pocita do budoucna.

Jasne, ze vyjasnit neumi. Proto bych doporucila spise tu psycholozku. Je zcela objektivni a nezaujata, aspon podle toho co ctu. Zde toho podle me toho moc neujasni, jen se dozvi, ze dela 'levnou matraci'.
Nevim co milenec, ale muj dojem prozatim je, ze milenec je OK, tomu vsecko vyhovuje a nic neresi.

42!

Není tady

#73 17. 9. 2009 16:09

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

baba.jaga napsal(a):

Vladena napsal(a):

Nechapu tyhle dedukce. Mit milence = neni v zivote spoleh. Kam na ty moudra chodis, prosim te.
Jinak mira jedu, pritomna na tomto vlakne me desi. Mam pocit, ze kdybyste mohly, tak byste ji ukamenovaly.
Selima jedina ma pravdu, holka si musi vyjasnit, co chce. Ja osobne bych doporucila OPRAVDU dobreho psychologa. Nejlepe pani Douchovou, co radi na psychoporadne na idnesu. Je to spicka.

Ty by jsi o svém partnerovi, který by tě podváděl řekla, že je spolehlivý va ?

Není tady

#74 17. 9. 2009 16:11

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

aprill napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

Vladena napsal(a):

Ty by jsi o svém partnerovi, který by tě podváděl řekla, že je spolehlivý va ?

Splehlivost se dle me vyjadruje v uplne jinych kategoriich. Ano, povazovala bych ho za spolehliveho. Sex a fyxickou stranku vztahu ja osobne moc neresim.

42!

Není tady

#75 17. 9. 2009 16:31

Rozmarila
Zablokovaný

baba-jaga
Splehlivost se dle me vyjadruje v uplne jinych kategoriich. Ano, povazovala bych ho za spolehliveho. Sex a fyxickou stranku vztahu ja osobne moc neresim

Tak lhát svýmu nejbližšímu člověku je opravdu hnus a se spolehlivostí to nemá vůbec nic společnýho.........kdo lže ten krade a do pekla se hrabe ........ale neboj, ono se jí to vrátí, tyhle hnusný věci se vrací .........milenec jí předvede zač je toho loket .......tak to totiž chodí ..   lollol

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí