6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Rosamunda napsal(a):
Nebo zjistila, že jí to tu nic nedává, když se to zvrtlo na diskusi o matracích a podobných věcech. Já kdybych chtěla poradit v něčem takovém jako Janie, tak by mě takovéhle bláboly asi odradily a už bych se nevrátila. Anebo už to vyřešila a nemá důvod se sem vracet.
Ona asi nechtěla poradit. Ono v té situaci ano není co. Ostatně, možná jí zrovna v rozhodování, co bude dál, pomohly nejvíc ty poznámky o matracích víc, než co jiného
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Nebo zjistila, že jí to tu nic nedává, když se to zvrtlo na diskusi o matracích a podobných věcech. Já kdybych chtěla poradit v něčem takovém jako Janie, tak by mě takovéhle bláboly asi odradily a už bych se nevrátila. Anebo už to vyřešila a nemá důvod se sem vracet.
To nejsou bláboly to je realita......matrace ženáče.......ona byla nemile překvapená , že nejásáme .........ale neboj, všechny matrace byly potupně odejity i z jiných témat a krčí se poníženě na zamčeným foru ......dračice ..
Není tady
Ahoj matračky
Přišel jsem o něco během prodlouženého víkendu?
Není tady
Rozmarila napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
To nejsou bláboly to je realita......matrace ženáče.......ona byla nemile překvapená , že nejásáme .........ale neboj, všechny matrace byly potupně odejity i z jiných témat a krčí se poníženě na zamčeným foru ......dračice ..
Nevím proč pořád z Tebe mám pocit, že Tys ty své docenty a koloušky jen využívala, pak tady něco kázej o matracích.
Upravil(a) Rosamunda (29. 9. 2009 9:00)
Není tady
mashanka napsal(a):
Jo, sežrat to, to mi taky jde výborně
Pokud je stále řeč o problematice orálního sexu , pak si myslím, že výraz"polknout" je asi vhodnější i vkusnější, než výraz "sežrat"...
Není tady
Teda Mikesi...!!! Pokud jde o tohle, tak znam teda chutnejsi lahudky.
Není tady
Mikeš napsal(a):
mashanka napsal(a):
Pokud je stále řeč o problematice orálního sexu
, pak si myslím, že výraz"polknout" je asi vhodnější i vkusnější, než výraz "sežrat"...
Bóže bóže, dyk to bylo o žrádle a ne o sexu
Není tady
Mikeš napsal(a):
mashanka napsal(a):
, pak si myslím, že výraz"polknout" je asi vhodnější i vkusnější, než výraz "sežrat"...
nebyla! Mashanka původně napsala, že se radši baví o sexu než o receptech a miminech, tak jsem jí napsala, že mě to taky baví víc, že na receptech mám ráda jen to finále - sežrat to
Není tady
ted nějak nevím rozmařilá, jak je to tedy??? jednou píšeš, že SEX JE FUJ, ŽE TO TY UŽ DÁÁÁVNO NENENE a pak se tady prezentuješ jako učitelka sexu????,
NEPROTIŘEČÍŠ SI TAK TROŠKU?????????,
Není tady
Mikeš napsal(a):
mashanka napsal(a):
a co pozřít nebo zkonzumovat ? To by se ti nelíbilo ?
Není tady
mona1 napsal(a):
ted nějak nevím rozmařilá, jak je to tedy??? jednou píšeš, že SEX JE FUJ, ŽE TO TY UŽ DÁÁÁVNO NENENE a pak se tady prezentuješ jako učitelka sexu????,
Možná právě proto. Přece, když už něco dokonale ovládáš, přestane tě to bavit
Není tady
mona1 napsal(a):
Další geniální perla naší Mony ... jaksi v životě to tak chodí holka ...nejdřív tě něco baví a pak tě to přestane bavit, zvlášt když to děláš přes 30 let ........bože .......a že jsem sem dala fotku, tak jsem učitelka sexu jo??Logika fakt ........
Není tady
Rozmarila napsal(a):
mona1 napsal(a):
NEPROTIŘEČÍŠ SI TAK TROŠKU?????????,Další geniální perla naší Mony ... jaksi v životě to tak chodí holka ...nejdřív tě něco baví a pak tě to přestane bavit, zvlášt když to děláš přes 30 let
........bože .......a že jsem sem dala fotku, tak jsem učitelka sexu jo??Logika fakt ........
já jsem byla vždycky geniální...................
Není tady