Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#601 29. 9. 2009 4:13

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: co bude dál?

Rosamunda napsal(a):

Nebo zjistila, že jí to tu nic nedává, když se to zvrtlo na diskusi o matracích a podobných věcech. Já kdybych chtěla poradit v něčem takovém jako Janie, tak by mě takovéhle bláboly asi odradily a už bych se nevrátila. Anebo už to vyřešila a nemá důvod se sem vracet.

Ona asi nechtěla poradit. Ono v té situaci ano není co. Ostatně, možná jí zrovna v rozhodování, co bude dál, pomohly nejvíc ty poznámky o matracích víc, než co jiného

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#602 29. 9. 2009 7:00

Rozmarila
Zablokovaný

Rosamunda napsal(a):

Nebo zjistila, že jí to tu nic nedává, když se to zvrtlo na diskusi o matracích a podobných věcech. Já kdybych chtěla poradit v něčem takovém jako Janie, tak by mě takovéhle bláboly asi odradily a už bych se nevrátila. Anebo už to vyřešila a nemá důvod se sem vracet.

To nejsou bláboly to je realita......matrace ženáče.......ona byla nemile překvapená , že nejásáme .........ale neboj, všechny matrace byly potupně odejity i z jiných témat a krčí se poníženě na zamčeným foru ......dračice ..   lollol

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#603 29. 9. 2009 7:24

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj matračky big_smile
Přišel jsem o něco během prodlouženého víkendu? lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#604 29. 9. 2009 8:59

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

To nejsou bláboly to je realita......matrace ženáče.......ona byla nemile překvapená , že nejásáme .........ale neboj, všechny matrace byly potupně odejity i z jiných témat a krčí se poníženě na zamčeným foru ......dračice ..   lollol

Nevím proč pořád z Tebe mám pocit, že Tys ty své docenty a koloušky jen využívala, pak tady něco kázej o matracích. lol

Upravil(a) Rosamunda (29. 9. 2009 9:00)

Out from the dark into the light !

Není tady

#605 29. 9. 2009 9:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Jo, sežrat to, to mi taky jde výborně smile

Pokud je stále řeč o problematice orálního sexu big_smile, pak si myslím, že výraz"polknout" je asi vhodnější i vkusnější, než výraz "sežrat"... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#606 29. 9. 2009 9:15

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Teda Mikesi...!!! big_smile Pokud jde o tohle, tak znam teda chutnejsi lahudky. usch

Není tady

#607 29. 9. 2009 11:20

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

Pokud je stále řeč o problematice orálního sexu big_smile, pak si myslím, že výraz"polknout" je asi vhodnější i vkusnější, než výraz "sežrat"... lol

Bóže bóže, dyk to bylo o žrádle a ne o sexu lollol

Out from the dark into the light !

Není tady

#608 29. 9. 2009 13:22

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

nebyla! lol Mashanka původně napsala, že se radši baví o sexu než o receptech a miminech, tak jsem jí napsala, že mě to taky baví víc, že na receptech mám ráda jen to finále - sežrat to lol

Není tady

#609 1. 10. 2009 10:52

mona1
♥♥♥♥---

ted nějak nevím rozmařilá, jak je to tedy??? jednou píšeš, že SEX JE FUJ, ŽE TO TY UŽ DÁÁÁVNO NENENE a pak se tady prezentuješ jako učitelka sexu????,
NEPROTIŘEČÍŠ SI TAK TROŠKU?????????,  dumbom

Není tady

#610 1. 10. 2009 10:55

mashanka
Zablokovaný

Mikeš napsal(a):

mashanka napsal(a):

lol lol lol  a co pozřít nebo zkonzumovat ? To by se ti nelíbilo ? lol

Není tady

#611 1. 10. 2009 10:57

mashanka
Zablokovaný

mona1 napsal(a):

ted nějak nevím rozmařilá, jak je to tedy??? jednou píšeš, že SEX JE FUJ, ŽE TO TY UŽ DÁÁÁVNO NENENE a pak se tady prezentuješ jako učitelka sexu????,

Možná právě proto. Přece, když už něco dokonale ovládáš, přestane tě to bavit lol

Není tady

#612 1. 10. 2009 16:49

Rozmarila
Zablokovaný

mona1 napsal(a):

Další geniální perla naší Mony ... jaksi v životě to tak chodí holka ...nejdřív tě něco baví a pak tě to přestane bavit, zvlášt když to děláš přes 30 let lollol........bože .......a že jsem sem dala fotku, tak jsem učitelka sexu jo??Logika fakt ........

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#613 1. 10. 2009 17:23

mona1
♥♥♥♥---

Rozmarila napsal(a):

mona1 napsal(a):

Další geniální perla naší Mony ... jaksi v životě to tak chodí holka ...nejdřív tě něco baví a pak tě to přestane bavit, zvlášt když to děláš přes 30 let lollol........bože .......a že jsem sem dala fotku, tak jsem učitelka sexu jo??Logika fakt ........

já jsem byla vždycky geniální...................pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí