Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#576 27. 9. 2009 23:13

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Re: co bude dál?

mashanka napsal(a):

Petruša napsal(a):

mashanka napsal(a):

Roz nepochybně má rozum, akorát je trochu praštěná, trochu exhibicionistka a hodně ráda provokuje.

taky mam ten pocit. Už nějak zezačátku co sem začala psát, tak jsem nad tím přemýšlela, vlastně všichni se chytli a odpovídali jí až se to dostalo trošku jinam big_smile

všichni ne wink

no dobře tongue

Není tady

#577 27. 9. 2009 23:14

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

To já fakt uznat nemůžu, jestli mají nebo nemají potřebu se vystavovat, protože to nevím. Já podobné věci nevyhledávám. Ale tipla bych si, že pokud jsou exhibicionistky, tu potřebu mít budou - to je prostě podstata exhibicionismu. Nakonec, chodí tam jen lidi, které to zajímá, takže to asi opravdu nikomu neublíží.
To tady je to něco jiného. Sice i k prezentaci svých názorů písemnou formou je také zapotřebí určitá dávka touhy, aby o člověku svět věděl, ale jinou formou, takže někoho mohly podobné fotky překvapit. Ale nakonec, jsme dospělé, určitě to na žádné z nás nezanechá následky, že jsme viděli fotku čimčaráka a ženské v podprdě

mne fotky cicmaraka nevadeji, spis te pani, ale opravdu. Proste chapejme to tak, ze nekomu vadi fotky auto nehod nebo tak, dela se jim z toho celkem spatne. Tak mne z tech fotek ;-)) Samosebou, to nevyhledavam, ale kdyz to prezentuje, tak jsem koukla a ted se k tomu jen vyjadruju, ze to je celkem humus. Ta  fotka ve mne vyvolava negativni emoce. Tak to je.

negativní emoce ? Tak se na to dívej pozitivně - je to důkaz, že nejsi lesba  - není to úžasné lol

přesně tohle mě napadlo při přečtení toho co jsem vytučnila big_smile

Není tady

#578 27. 9. 2009 23:15

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Petruša napsal(a):

mashanka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

No ale ta horší strašidla mají asi rozum a tak jich na netu v takovémhle ranku moc nenajdeš. No a já jsem mylně předpokládala, že Roz má taky rozum no.

Roz nepochybně má rozum, akorát je trochu praštěná, trochu exhibicionistka a hodně ráda provokuje.

taky mam ten pocit. Už nějak zezačátku co sem začala psát, tak jsem nad tím přemýšlela, vlastně všichni se chytli a odpovídali jí až se to dostalo trošku jinam big_smile

Jinak, upřímně řečeno, pro mě je tohle rozhodně zábavnější, než besedy o receptech nebo o tom, čí miminko má jakou stoličku a v kolika měsících sedělo lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#579 28. 9. 2009 9:20

Rozmarila
Zablokovaný

No nejsou to p*rno stránky  Rosamundo ,je to obyčejný xchat a jsou tam mnohem horší fotky než mám já , chodí tam obrovský množství lidi a tím je to daný .....rozhodně nejde o po**rno server.Chodí tam naše Majkafka, jak se tu  přiznala.

Ale hlavně jde o to, že to byla taková extáze, jako já na ni ona na mně, já na ni ...vyhecovaly sme se ....ona fotky v punčoškách já fotky ve sněhu s přítelem  lol.......normálně bych to nevystavovala......ale tahle záležitost pak skončila na policii........a nakonec jsme popili spolu viz foto : http://fotoalba.cz/fotky/12106519  a vod tý doby se máme rády.

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#580 28. 9. 2009 9:23

Rozmarila
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

Nevkusná je, s tím souhlasím. Ale třeba je to tím, že mám špatný vkus já, těžko říct big_smile

hehe, no jiste ;-))) Zarucuju na 1000% ze ty nejsi ta, kdo ma spatny vkus ;-)

Babo ty ty fotky nějak podezřele moc řešíš...........až je to divný ....jakoby se tě to nějak osobně týkalo .......   lollol(jakoby tě to žralo)

Není tady

#581 28. 9. 2009 9:41

mashanka
Zablokovaný

Roz, nic proti ničemu, ale fakt je, že sem to asi nepatří. Když, tak stačí napsat heslo, a kdo bude chtít, může se jít na ten chat podívat, ne ?

Není tady

#582 28. 9. 2009 9:46

Rozmarila
Zablokovaný

mashanka napsal(a):

Roz, nic proti ničemu, ale fakt je, že sem to asi nepatří. Když, tak stačí napsat heslo, a kdo bude chtít, může se jít na ten chat podívat, ne ?

Ne já jsem chtěla ukázat naši společnou fotku ............ale jasně je to offtopic.... už mlčim.

Není tady

#583 28. 9. 2009 9:52

mashanka
Zablokovaný

Hodná holka smile

Není tady

#584 28. 9. 2009 10:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

mashanka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

mashanka napsal(a):

No je fakt, že na holky mám jinej - Roz není můj typ, ale na druhou stranu, nechci být vůči někomu nespravedlivá jen proto, že občas  prudí. Jsou horší strašidla, v padesáti rodnagloria

No ale ta horší strašidla mají asi rozum a tak jich na netu v takovémhle ranku moc nenajdeš. No a já jsem mylně předpokládala, že Roz má taky rozum no.

To sú veľmi eufemisitcké vyjadrenia. big_smile (Ale ani mne tie fotky nevadia, ale zasa ani neomdliem od úžasu. Roz určite nemá nič, čo by som nemala aj ja - možno čimčarák je trochu iný lol - akurát to tu nemusím vystavovať - keďže nie som exhibicionistka.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#585 28. 9. 2009 10:29

mashanka
Zablokovaný

Každý má něco, co druhý nemá. A to je dobře. Žít jako stádo ovcí, všichni stejně, to by nebylo nic zajímavého - alespoň pro mě

Není tady

#586 28. 9. 2009 10:44

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

S tým sa nedá nesúhlasiť... stolt (myslela som čisto anatomicky... veď asi chápeš).

Upravil(a) Selima (28. 9. 2009 11:22)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#587 28. 9. 2009 11:13

mashanka
Zablokovaný

Jasně, chápu. Anatomicky jsem si taky za mlada užila až až - teď už se nepřepínáme, aby nás při tom neklepla pepka. Na druhou stranu, lepší, než se nechat přejet autem. Ale chvíli tady chceme ještě vydržet, to zase jo, tak musíme vofafrně big_smile

Není tady

#588 28. 9. 2009 12:08

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

No nejsou to p*rno stránky  Rosamundo ,je to obyčejný xchat a jsou tam mnohem horší fotky než mám já , chodí tam obrovský množství lidi a tím je to daný .....rozhodně nejde o po**rno server.Chodí tam naše Majkafka, jak se tu  přiznala.

Ale hlavně jde o to, že to byla taková extáze, jako já na ni ona na mně, já na ni ...vyhecovaly sme se ....ona fotky v punčoškách já fotky ve sněhu s přítelem  lol.......normálně bych to nevystavovala......ale tahle záležitost pak skončila na policii........a nakonec jsme popili spolu viz foto : http://fotoalba.cz/fotky/12106519  a vod tý doby se máme rády.

Prosímtě, jak na policii? va To jste se kvůli tomu porvaly nebo co? To mě teda podrž!

Out from the dark into the light !

Není tady

#589 28. 9. 2009 12:17

mashanka
Zablokovaný

Tak jsme to po-r-no téma tak nějak celkem elegantně opustily, když vás to některé tak iritovalo, a ty to zase vytáhneš.usch Tomu nerozumím. Myslela jsem, že zrovna ty patříš k těm, kterým to vadilo. A teď máš doplňující otázky big_smile

Upravil(a) mashanka (28. 9. 2009 12:19)

Není tady

#590 28. 9. 2009 12:35

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Tak jsme to po-r-no téma tak nějak celkem elegantně opustily, když vás to některé tak iritovalo, a ty to zase vytáhneš.usch Tomu nerozumím. Myslela jsem, že zrovna ty patříš k těm, kterým to vadilo. A teď máš doplňující otázky big_smile

No mě jen udivila ta policie, nějak to nechňápu, nějak jsem to nepobrala. Asik jsem trochu tupější.

Není tady

#591 28. 9. 2009 13:05

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Petruša napsal(a):

mashanka napsal(a):

Jinak, upřímně řečeno, pro mě je tohle rozhodně zábavnější, než besedy o receptech nebo o tom, čí miminko má jakou stoličku a v kolika měsících sedělo lol

to pro mě taky. A u receptů mam ráda jen to finále (sežrat to big_smile) big_smile

Není tady

#592 28. 9. 2009 13:08

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

lollollol holt se toho tématu nejde zbavit lol

Není tady

#593 28. 9. 2009 13:58

mashanka
Zablokovaný

Jo, sežrat to, to mi taky jde výborně smile

Není tady

#594 28. 9. 2009 15:20

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

Janie se tady uz asi neukaze, co? Bud to je nekdo z Babinetu, kdo si ten pribeh vymyslel a ted se tu nad tim bavi, nebo se nas vsech Janie tady lekla. big_smile

Není tady

#595 28. 9. 2009 15:23

mashanka
Zablokovaný

A nebo je jedna z nás, jen si na zadání přispěvku dala jiný nick, aby nebylo poznat, která.
Ale myslím, že se dobře bavíme i tak smile

Není tady

#596 28. 9. 2009 15:43

Sakura
♥♥♥♥♥♥-

To jo, akorat se to tu z "milencu" zvrhlo na po*no. big_smile Bohuzel ta fotografie Rozmarile mi unikla. Skoda...big_smile

Není tady

#597 28. 9. 2009 16:33

mashanka
Zablokovaný

Proč zvrhlo ? Milenci jsou přece hlavně o por-nu, ne ? K čemu jinému by byli ?

No, o nic si nepřišla - prostě Roz s čimčarákem v ústech,, no, nic, co bys ještě v životě neviděla

Upravil(a) mashanka (28. 9. 2009 16:35)

Není tady

#598 28. 9. 2009 18:16

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

tomu bych i věřila že se lekla big_smile

Není tady

#599 28. 9. 2009 22:09

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Nebo zjistila, že jí to tu nic nedává, když se to zvrtlo na diskusi o matracích a podobných věcech. Já kdybych chtěla poradit v něčem takovém jako Janie, tak by mě takovéhle bláboly asi odradily a už bych se nevrátila. Anebo už to vyřešila a nemá důvod se sem vracet.

Není tady

#600 28. 9. 2009 22:45

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

já mam pocit že vlastně ani řešení nechce nebo nepotřebuje. Třeba se jen potřebovala vypsat

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí