Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#551 27. 9. 2009 14:00

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Re: co bude dál?

Rozmarila napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Ježíšmarjá a nevadí ti to při tý akci na fotce.........nepřekáží ti to ??Ještě zarostlej , už tak to bylo náročný, po kolena ve sněhu , poču...smíchy .......

No to víš, každému co jeho jest. Ale hlavně to nedávám na net, nemám potřebu být za po*no star. lol A bezbranní koloušci jsou mi ukradení, já nejsem na sotva osmnáctileté.

Tak tomu na fotce je třicet .....   lollol
A fotky ne netu mají ticíce lidí , to je dnes úplně normální ......existují servery , kde mají amatéři stovky fotek a nikdo to neřeší .............NIKOMU SE TÍM NEUBLIŽUJE .......někomu i pomáhá ........je to lepší, než se tahat s ženáčem a brát jeho rodině čas a lhát doma .......

Tak jsem to konečně taky viděla a musím říct - mně to opravdu pomohlo - konečně vím, jak se to má správně dělat tummenupp

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#552 27. 9. 2009 14:05

Rozmarila
Zablokovaný

mashanka napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

No to víš, každému co jeho jest. Ale hlavně to nedávám na net, nemám potřebu být za po*no star. lol A bezbranní koloušci jsou mi ukradení, já nejsem na sotva osmnáctileté.

Tak tomu na fotce je třicet .....   lollol
A fotky ne netu mají ticíce lidí , to je dnes úplně normální ......existují servery , kde mají amatéři stovky fotek a nikdo to neřeší .............NIKOMU SE TÍM NEUBLIŽUJE .......někomu i pomáhá ........je to lepší, než se tahat s ženáčem a brát jeho rodině čas a lhát doma .......

Tak jsem to konečně taky viděla a musím říct - mně to opravdu pomohlo - konečně vím, jak se to má správně dělat tummenupp

Ne ale to byly jen provokace.......ty moje poznámky pod tím...............my sme se příšerně hádaly a pak to přerostlo v denní focení nových a nových fotek, odvážnějších a dalších a boje o komentáře pod nima   lollol.....a na jedné a druhé straně zuření a kopání nožičkama .........   lollollol, admini z nás byli hotoví, vrchní admin málem dostal infarkt po jedné hádce se mnou ........prostě to byly boje na život na smrt a těma fotkama jsem jí dostala na kolena, ona měla starýho manžela ......a tak se na ně nezmohla ......  prostě sran*dičky ..

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#553 27. 9. 2009 14:08

Rozmarila
Zablokovaný

Petruša napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

To není vůbec pravda Petrušo.....je obrovský množství serverů, kde se lidi fotí všelijak a mají z toho radost ........na xchatu, na Amatérech a dalších tisícech serverů............ jsou tisíce odvážných fotek .......a lidi se hecují, kdo tam dá zajímavější .......to je jako bys odsuzovala homosexualitu nebo jiný přirozený věci...........ty to máš tak a my tak......pokud tím nikomu neškodíme , proč né?Ovšem ten řev pod fotkama je podezřelej .........je ho tam podezřele moc .......a často pod fotkama, který maj i nadšený komentáře .......

Pozor! Já to neodsuzuju. Neodsuzuju prakticky nic krom vražd a týrání lidí a zvířat. Je fakt, že nevim co to bylo za stránky, ale pokud to je nějaký "normální" chat nebo server, tak se nedivim že to lidem přišlo "divný"

Ježíš tam jsou mnohem horší fotky než mám já ....to byl xchat...........nikomu to divný nepřišlo ......prostě fotky mají často hnusný komentáře......řada lidí na xchatu má fotky zamčený .......

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#554 27. 9. 2009 14:10

mashanka
Zablokovaný

Chápu - to musela být děsná prčáááá smile

Mně to nijak nepohoršuje - je mi to šumák. Nechápu, že někdo tak nadělá z jednoho vyorálovaného čimčaráka big_smile

Není tady

#555 27. 9. 2009 14:15

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Petruša napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

To není vůbec pravda Petrušo.....je obrovský množství serverů, kde se lidi fotí všelijak a mají z toho radost ........na xchatu, na Amatérech a dalších tisícech serverů............ jsou tisíce odvážných fotek .......a lidi se hecují, kdo tam dá zajímavější .......to je jako bys odsuzovala homosexualitu nebo jiný přirozený věci...........ty to máš tak a my tak......pokud tím nikomu neškodíme , proč né?Ovšem ten řev pod fotkama je podezřelej .........je ho tam podezřele moc .......a často pod fotkama, který maj i nadšený komentáře .......

Pozor! Já to neodsuzuju. Neodsuzuju prakticky nic krom vražd a týrání lidí a zvířat. Je fakt, že nevim co to bylo za stránky, ale pokud to je nějaký "normální" chat nebo server, tak se nedivim že to lidem přišlo "divný"

Ježíš tam jsou mnohem horší fotky než mám já ....to byl xchat...........nikomu to divný nepřišlo ......prostě fotky mají často hnusný komentáře......řada lidí na xchatu má fotky zamčený .......

jasně, proto jsi cítila potřebu se snimi chlubit tady.

Není tady

#556 27. 9. 2009 15:07

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Rozmarila napsal(a):

Petruša napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

to já nevim, protože tam nechodim.No tak jsem zase o něco "chytřejší"...

Není tady

#557 27. 9. 2009 22:12

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Petruša napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Petruša napsal(a):

to já nevim, protože tam nechodim.No tak jsem zase o něco "chytřejší"...

No jednoduše řečeno, Roz, jsou to po*nostránky, na kterých exhibicionisti a jim podobní vystavují svá po*nofota. Nic proti tomu, ale vzhledem k tomu, že nejsi nejmladší a nejkrásnější, tak bys mohla mít rozum a nechat ty obrázky tam, kam patří. A pokud vím, tak tam jsou i daleko povedenější a profesionálnější fotky, než ty Tvoje, když se tu tak chlubíš.

Out from the dark into the light !

Není tady

#558 27. 9. 2009 22:19

mashanka
Zablokovaný

No, já tedy nejsem typ, který má někde potřebu vystavovat své vnady, ani mi to nepřipadá moc vkusné, ale to je nakonec každého věc. Nevím, jak která z vás vypadá, ale rozhodně si nemyslím, že by Roz na svůj věk nevypadala dobře. Je trochu vypasená, ale která z nás není. Hodnotit se dá jen to, co se ukáže, žejo, dámy  s atavary zvířátek, panáčků a jiných anonymů vissla

Že je trochu praštěná, to je jiná věc

Upravil(a) mashanka (27. 9. 2009 22:21)

Není tady

#559 27. 9. 2009 22:35

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

No, já tedy nejsem typ, který má někde potřebu vystavovat své vnady, ani mi to nepřipadá moc vkusné, ale to je nakonec každého věc. Nevím, jak která z vás vypadá, ale rozhodně si nemyslím, že by Roz na svůj věk nevypadala dobře. Je trochu vypasená, ale která z nás není. Hodnotit se dá jen to, co se ukáže, žejo, dámy  s atavary zvířátek, panáčků a jiných anonymů vissla

Že je trochu praštěná, to je jiná věc

Já netvrdím, že na svůj věk nevypadá dobře, ale už toto slovní spojení o něčem svědčí, že? Kdyby byla krásná na to aby se veřejně vystavovala, tak bys tu nepsala, že na svůj věk vypadá dobře. Moje  96i letá babička taky na svůj věk vypadá dobře. lollol Prostě mi je takové jednání proti srsti, tak jsem se vyjádřila.

Není tady

#560 27. 9. 2009 22:40

mashanka
Zablokovaný

krásná na to aby se veřejně vystavovala, ------------ a o tom rozhoduje kdo, jestli je je krásná NA TO ? Viděla jsi někdy po-rno ? Připadala ti tam některá s těch samic krásná ? Mně tedy ne. A přesto někdo rozhodl, že tam bude hrát, někdo si to koupil a někdo se na to dívá. A někdo si u toho ještě ...... však víš big_smile

O tom to není. Exhibicionista se prostě potřebuje vystavovat a je mu úplně fuk, jestli je NA TO dost krásný.
A hlavně - rajc přece není o kráse, ale o náboji

Upravil(a) mashanka (27. 9. 2009 22:42)

Není tady

#561 27. 9. 2009 22:42

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Mne teda tahle pani prijde pomerne dost oskliva. Sorry. Hlavne tou svou sebeprezentaci, ktera je dost nevkusna.

42!

Není tady

#562 27. 9. 2009 22:43

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

offtopic Nemělo by se to tu přejmenovat na "Rozmařilino vlákno" nebo tak nějak?" Asi to s tím původním už nemá co cdělat... big_smile

Není tady

#563 27. 9. 2009 22:44

mashanka
Zablokovaný

Nevkusná je, s tím souhlasím. Ale třeba je to tím, že mám špatný vkus já, těžko říct big_smile

Není tady

#564 27. 9. 2009 22:46

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Nevkusná je, s tím souhlasím. Ale třeba je to tím, že mám špatný vkus já, těžko říct big_smile

hehe, no jiste ;-))) Zarucuju na 1000% ze ty nejsi ta, kdo ma spatny vkus ;-)

42!

Není tady

#565 27. 9. 2009 22:46

mashanka
Zablokovaný

Petruša napsal(a):

offtopic Nemělo by se to tu přejmenovat na "Rozmařilino vlákno" nebo tak nějak?" Asi to s tím původním už nemá co cdělat... big_smile

V tom původním je řeč o mimomanželském sexu, ne ? Pořád jsme stále jen u mimomanželského sexu wink

Není tady

#566 27. 9. 2009 22:47

mashanka
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

No je fakt, že na holky mám jinej - Roz není můj typ, ale na druhou stranu, nechci být vůči někomu nespravedlivá jen proto, že občas  prudí. Jsou horší strašidla, v padesáti rodnagloria

Upravil(a) mashanka (27. 9. 2009 22:49)

Není tady

#567 27. 9. 2009 22:53

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

No je fakt, že na holky mám jinej - Roz není můj typ, ale na druhou stranu, nechci být vůči někomu nespravedlivá jen proto, že občas  prudí. Jsou horší strašidla, v padesáti rodna:gloria:

To je sice pravda, ale uznej, ze nemaji potrebu se vystavovat na netu. Pokud ano, tak musi pocitat s tim, ze se jim rada lidi bude smat.

42!

Není tady

#568 27. 9. 2009 22:55

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

No je fakt, že na holky mám jinej - Roz není můj typ, ale na druhou stranu, nechci být vůči někomu nespravedlivá jen proto, že občas  prudí. Jsou horší strašidla, v padesáti rodnagloria

No ale ta horší strašidla mají asi rozum a tak jich na netu v takovémhle ranku moc nenajdeš. No a já jsem mylně předpokládala, že Roz má taky rozum no.

Není tady

#569 27. 9. 2009 23:01

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Petruša napsal(a):

V tom původním je řeč o mimomanželském sexu, ne ? Pořád jsme stále jen u mimomanželského sexu wink

no nevim v těch posledních přízpěvkách big_smile Vlastně mam pocit že o mimomanželském sexu jsem tu už dlouho nečetla big_smile A myslim že Rozmarile se hodně povedlo tady zviditelnit, řeší se tu prakticky jen ona. Určitě nad tou druhou znovu vyhrála, tamtu její sokyni asi takhle nikde neprobírají big_smile

Není tady

#570 27. 9. 2009 23:04

mashanka
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

No je fakt, že na holky mám jinej - Roz není můj typ, ale na druhou stranu, nechci být vůči někomu nespravedlivá jen proto, že občas  prudí. Jsou horší strašidla, v padesáti rodna:gloria:

To je sice pravda, ale uznej, ze nemaji potrebu se vystavovat na netu. Pokud ano, tak musi pocitat s tim, ze se jim rada lidi bude smat.

To já fakt uznat nemůžu, jestli mají nebo nemají potřebu se vystavovat, protože to nevím. Já podobné věci nevyhledávám. Ale tipla bych si, že pokud jsou exhibicionistky, tu potřebu mít budou - to je prostě podstata exhibicionismu. Nakonec, chodí tam jen lidi, které to zajímá, takže to asi opravdu nikomu neublíží.
To tady je to něco jiného. Sice i k prezentaci svých názorů písemnou formou je také zapotřebí určitá dávka touhy, aby o člověku svět věděl, ale jinou formou, takže někoho mohly podobné fotky překvapit. Ale nakonec, jsme dospělé, určitě to na žádné z nás nezanechá následky, že jsme viděli fotku čimčaráka a ženské v podprdě

Není tady

#571 27. 9. 2009 23:06

mashanka
Zablokovaný

Rosamunda napsal(a):

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

No ale ta horší strašidla mají asi rozum a tak jich na netu v takovémhle ranku moc nenajdeš. No a já jsem mylně předpokládala, že Roz má taky rozum no.

Roz nepochybně má rozum, akorát je trochu praštěná, trochu exhibicionistka a hodně ráda provokuje.

Není tady

#572 27. 9. 2009 23:08

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

mashanka napsal(a):

Roz nepochybně má rozum, akorát je trochu praštěná, trochu exhibicionistka a hodně ráda provokuje.

taky mam ten pocit. Už nějak zezačátku co sem začala psát, tak jsem nad tím přemýšlela, vlastně všichni se chytli a odpovídali jí až se to dostalo trošku jinam big_smile

Není tady

#573 27. 9. 2009 23:08

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

To já fakt uznat nemůžu, jestli mají nebo nemají potřebu se vystavovat, protože to nevím. Já podobné věci nevyhledávám. Ale tipla bych si, že pokud jsou exhibicionistky, tu potřebu mít budou - to je prostě podstata exhibicionismu. Nakonec, chodí tam jen lidi, které to zajímá, takže to asi opravdu nikomu neublíží.
To tady je to něco jiného. Sice i k prezentaci svých názorů písemnou formou je také zapotřebí určitá dávka touhy, aby o člověku svět věděl, ale jinou formou, takže někoho mohly podobné fotky překvapit. Ale nakonec, jsme dospělé, určitě to na žádné z nás nezanechá následky, že jsme viděli fotku čimčaráka a ženské v podprdě

mne fotky cicmaraka nevadeji, spis te pani, ale opravdu. Proste chapejme to tak, ze nekomu vadi fotky auto nehod nebo tak, dela se jim z toho celkem spatne. Tak mne z tech fotek ;-)) Samosebou, to nevyhledavam, ale kdyz to prezentuje, tak jsem koukla a ted se k tomu jen vyjadruju, ze to je celkem humus. Ta  fotka ve mne vyvolava negativni emoce. Tak to je.

Upravil(a) baba.jaga (27. 9. 2009 23:10)

42!

Není tady

#574 27. 9. 2009 23:11

mashanka
Zablokovaný

Petruša napsal(a):

mashanka napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

taky mam ten pocit. Už nějak zezačátku co sem začala psát, tak jsem nad tím přemýšlela, vlastně všichni se chytli a odpovídali jí až se to dostalo trošku jinam big_smile

všichni ne wink

Není tady

#575 27. 9. 2009 23:12

mashanka
Zablokovaný

baba.jaga napsal(a):

mashanka napsal(a):

baba.jaga napsal(a):

mne fotky cicmaraka nevadeji, spis te pani, ale opravdu. Proste chapejme to tak, ze nekomu vadi fotky auto nehod nebo tak, dela se jim z toho celkem spatne. Tak mne z tech fotek ;-)) Samosebou, to nevyhledavam, ale kdyz to prezentuje, tak jsem koukla a ted se k tomu jen vyjadruju, ze to je celkem humus. Ta  fotka ve mne vyvolava negativni emoce. Tak to je.

negativní emoce ? Tak se na to dívej pozitivně - je to důkaz, že nejsi lesba  - není to úžasné lol

Upravil(a) mashanka (27. 9. 2009 23:13)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí