|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No to je teda popis.
Paštiku jsem měla k snídani.
Wau, všimly jste si, že se už příspěvky ukazujou normálně? 
A potřebujeme založit nový chlíveček.
Upravil(a) hanuscb (7. 10. 2009 11:21)
Není tady
Novej chlív tuná http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=40033 tak hup hup....
Není tady
Hele, normálka to funguje jako dřív. Díky bohu. To jsem šťastná.
kdes to vyhrabala
. Tak podle toho to asi nepoznám nikdy. Až řeknu D. že se tlačí paštika ven, tak se asi počůrá smíchy.
Z toho mám asi největší strach, že to prostě nepoznám. A nakonec to dopadne tak, že pojedem do porodky až když bude mít Bolda hlavu venku.
Hani - my jsme taky koupili Pampers. Pak jsme koupili jedno baleníčko Huggis. Tak uvidíme, jak to bude fungovat. Holky si chválí i nové Pampers Premium. Ty jsou teď nové, ale jsou z těch plenek nejdražší. Taky si asi možná koupíme balík a vyzkoušíme. Já jsem si od Pampers koupila i vlhčené ubrousky Sensitive. tak jsem zvědavá. Měli je totiž v Tescu v akci 50% cena. Takže stály 40 Kč, v balení 63ks. Já jsem na to auto taky strašně zvyklá, ale teď mám prostě strach, kdyby to na mě přišlo, co bych asi za tím volantem dělala.
Není tady
Dobré poledne,
Zuzanko my také toho mlíčka při kojení tolik nemáme.Nevím tedy přesně kolik nakojím, protože nemám doma váhu, ale v nemocnici to bylo také cca těch 40 ml z jednoho prsa. Ale věřím, že to odsáváním ještě trošku zvýšíme 
Def popis blížícího porodo je super
Teda já nebýt zrovna v den porodu v poradně, tak jsem nepoznala, že rodím, protože mě vůbec nic nebolelo a to jsem byla otevřená na 3 cm a kontrakce dle monitoru také byly 
Není tady