6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No to je teda popis. Patiku jsem měla k snídani.
Wau, vimly jste si, e se u příspěvky ukazujou normálně?
A potřebujeme zaloit nový chlíveček.
Upravil(a) hanuscb (7. 10. 2009 11:21)
Není tady
Novej chlív tuná http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=40033 tak hup hup....
Není tady
Hele, normálka to funguje jako dřív. Díky bohu. To jsem astná.
kdes to vyhrabala . Tak podle toho to asi nepoznám nikdy. A řeknu D. e se tlačí patika ven, tak se asi počůrá smíchy.
Z toho mám asi největí strach, e to prostě nepoznám. A nakonec to dopadne tak, e pojedem do porodky a kdy bude mít Bolda hlavu venku.
Hani - my jsme taky koupili Pampers. Pak jsme koupili jedno baleníčko Huggis. Tak uvidíme, jak to bude fungovat. Holky si chválí i nové Pampers Premium. Ty jsou teď nové, ale jsou z těch plenek nejdraí. Taky si asi moná koupíme balík a vyzkouíme. Já jsem si od Pampers koupila i vlhčené ubrousky Sensitive. tak jsem zvědavá. Měli je toti v Tescu v akci 50% cena. Take stály 40 Kč, v balení 63ks. Já jsem na to auto taky straně zvyklá, ale teď mám prostě strach, kdyby to na mě přilo, co bych asi za tím volantem dělala.
Není tady
Dobré poledne,
Zuzanko my také toho mlíčka při kojení tolik nemáme.Nevím tedy přesně kolik nakojím, protoe nemám doma váhu, ale v nemocnici to bylo také cca těch 40 ml z jednoho prsa. Ale věřím, e to odsáváním jetě troku zvýíme
Def popis blíícího porodo je super Teda já nebýt zrovna v den porodu v poradně, tak jsem nepoznala, e rodím, protoe mě vůbec nic nebolelo a to jsem byla otevřená na 3 cm a kontrakce dle monitoru také byly
Není tady