|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zuzi, tak nějak to bylo u nás, mobil začínal sem tam stávkovat, tak asi manžel dostal strach, že když by náhodou, nemusela by jsem se mu dovolat, tak začal jednat
Já se přiznávám, že mobily a jiná technika není zrovna můj šálek kávy, takže jsem to dost oddalovala a už na to asi neměl nervy 
Ališ, tak tuto úlevu budeš moct ale asi uplatnit až v roce 2011 za rok 2010, protože pokud jsi doteď pracovala, nebo byla na nemocenské a teď budeš na mateřské, tak to jsou vše příjmy, které se do těch 68.000,- započítávají a tu podmínku asi nesplňuješ... A úlevu na dítě si taky určo do platu musí nyní dát drahé polovičky, protože my vlastně budeme "socky" bez příjmů a nebylo by na čem slevu vůbec uplatňovat 
Jinak manžel se jmenuje David, a říkám mu Davide jen když mě štve
Jinak Daví, Dádo. Malému tak nějak asi budeme říkat Dádula, Dáda, Davídku, Davísku atd, prostě něžně, dokud to nebude rozjívený vzteklý batole, to pak asi budeme řvát i Davideeeee 
Zuzi, to bolení a pálení musí být fakt hnus
Tak leda si dát říct, Def dala dobrou inspiračku a porodíš si Sofinku na její narozky
Já můžu "dárky" rozdávat zítra, tchýně má narozeniny, takže pokud náhodou něco zítra, tak bude Davís na babičku ...
Jdu žehlit, sice se mi šíleně nechce, ale je toho košík, tak se musím činit, když by náhodou něco, ať pak nemám haldu, až dojedu z porodky 
Není tady
Luluc - to je mi jasný. Byla jsem sice na nemocenské, ale je mi jasný, že to půjde až ten další rok.
Aha, takže to bude Dádulka po tatínkovi
. No, my jsme nad tím původně taky uvažovali, ale D. toho Davida moc nechce. Moc se mu to jméno nelíbí a hlavně jeho favoritem už od doby, co ho znám, je prostě Lukáš. Chce mít Lukáše, Lukáška, Lukyho. Ještě to chudinka ani neví, ale já mu tu radost udělám a opravdu to bude Lukášek. Bude to Lukáš Lev. To zní docela hezky ne? Jen doufám, že se nenarodí toho 18.10., protože to má svátek zrovna Lukáš a já mám i druhý termín.
Tak pěkné žehlení. Mně se ozvala ségra, že se přijde k nám dívat na ten Hříšnej tanec, páč švára je nějakej nastydlej (no prostě pánská rýminka je smrtelná) a tak si půjde s Kristýnkou lehnout a my si uděláme dámskou jízdu.
Jo a zítra držím palce na kontrole, já jdu taky, tak si pak povíme zážitky. 
Není tady
Ališ, Lukáš je hezký jméno, jmenuje se tak můj synovec, ségry syn...
S tou slevou jsi psala, že na ní budeš mít nárok za 4 měsíce od nástupu na MD, že si to chce pohlídat u účetní atd...tak na to jsem reagovala, že asi takto nee. Taky si říkám, že stejně nejspíš všechny tyto výhody rodinám s dětmi zruší a bude prdlajz...
Užijte si se ségrou mejdan 
Já tu mám mamku a ta u tv klimbá na gauči ... To je mejdan 
Není tady
Dobrý večer děvčátka,
tak bych dnes tak ráda předbíhala
ale zas z toho zasejc bude prdlajs 
No dneska jseme byli s Vojtíkem pro chlebíček - jenomže ho na zpáteční cestě začali bolet botičky (nožičky by šli dál, ale botky byly líný
tak alespoň zněla jeho odpověď), takže se asi teda jen 2 km nesl na ramenou, ale i to mě dostalo. Celej den poslíci, no hrůza. Teď je mi k tomu krásně blbě. Tak jen co dodělám povidla, tak to půjdu zkusit zaspat. 
Teda Luluc, Mobyho za 300 je fakt nádhera - by se mi taky líbilo.
Jo a pokrok - po té cestě jsem dnes projistotu už fakt zabalila
šoupla jsem tam i šátek, ale mám tucha, že mui ho v porodce stejně nepovolí 

Jo a pediatr nechodí jen tak ze své vůle - musí zkontrolovat, v jakém prostředí bude dítě vyrůstat, jestli má co na sebe a kde se koupat, ...... Tak pokud bude dr. potřebovat zrovna když bude u vás na wc, nebo se jít umít, tak to jen kontroluje - známá je pediatr - škoda, že ne odtud 

Není tady
No, když si tam pak psala ten výdělek, tak mi bylo jasný, že to tak není. Já jsem to špatně napsala. Takže odvolávám co jsem sliboval a slibuji, co jsem slíbil. Díky za rady.
Není tady
Ahoj Nenunko, to zní jako by chodila sociální pracovnice. Ta doktorka, ke které budeme chodit je moc hodná a D. k ní chodil už jako dítě a kdyby to šlo, tak k ní bude chodit dodnes. Tak jsem zvědavá, co to bude za "babiznu".
Není tady
tak jsem žehlení zabalila v půlce košíku, mám dost, nohy jak konve, opět spocená jak vrata od chlíva, jdu dát další sprchu a pelech 
Ališ, nevím zda s těma úlevama atd mám pravdu na 100%, jen píšu co si myslím, že o tom vím. Přišlo mi, že nemáš aktuální info, tak abys pak třeba nechtěla udělat průvan u účetní a nic z toho

Nenu, taky jsem nadšená, že cena Mobyho bezva, nechápu jak to, že tam za tolik a tady za TOLIK!!! Až mu odrosteme, třeba ho ještě za 700,- prodám a přispěju si na nějaký pevný 
Jinak 2km pěšky s Vojtíkem na ruce další výkon na zlatou, já už radši než na ruce tedy Any povezu na golfáčích... poponáším fakt jen nouzově
Ale když byly ty botičky líný, tak to holt jinak nešlo

Dobrou noc všem a nějaký mimi by to chtělo
v letňátkách to skoro všechny maminy dávaly ten 37/38 týden a my s tím takhle naděláme 
Není tady
Luluc - já myslím, že to bude tak, jak to říkáš ty. To já bych průvan u účetní nedělala, jen bych se na to určitě zeptala a ta by mi nejspíš řekla to co ty. Tak díky za rady, abych tady pak nedávala do éteru nějaký kraviny.
Zkoukla jsem ten hříšňák a jdu taky spinkat. 
Není tady

Luluc to je perfektni cena za satek
ja ten svuj jety Moby sehnala JEN za 890Kc a to jsem si piskala
Holky ja CHCI RODIT a hned
Kde mam nejakeho nocniho nespavce na pokec
Myslim ze pujdu aspon ze zoufalstvi vyplenit lednici 
Není tady

Jani ,nocni ptacku
no jo ,tak chut na vanocku s kakaem ti zustala beze zmeny?
Vanocku sice nemam ,ale to kakao si asi uvarim
Tak ja si sehnala dr. pred mesicem a taky chodi na prvni navstevu domu
To abych jeste stihla poradne uklidit ,nez dorazi 
Není tady
vánočka s kakaem je jídlo, které jsem jedla i před otěhotněním , takový trvalka
jinak hubnutí po porodu - no už nesním tolik čokolády, ta chuť na sladké se fakt trochu zmírnila a už nejím tak často a tak moc, ale stejně na Fi nemám, ta měla dnes naprosto ukázkový jídelníček, za to já se cpala svíčkovou
a vánočkou jak jinak 
Není tady

No tak svickova je fakt malicko nedietni
Moje babicka vzpominala ,ze za jejich mladych let se pri kojeni nedrzely zadne diety ,ze do nich maminky valily hodne tucna jidla ,aby bylo i mliko vyzivny .... No nevim nevim , rikala ,ze to byly same zasmazene polivky ,buchty ,spousty bile kavy ... takze mozna byly jako chodici mlikarny ,ale pripominaly je i rozmerem
Myslis ,ze se da normalne kojit a pritom jist dost stridme?Nebo si telo o ty ziviny rika prave chuti na sladke atd?
A nerikej ,ze jsi si jeste nic nedala ,uz tu strasis hodinu 
Není tady
Zuzi dala jsem si , 5é sedů lehů a po 30 cvků na zadek a stehna 
no tak to byly mlíkárny asi po té bílé kávě- další babaská rada na zvýšení tvorby mlíka je melta
no já právě zas radikální dietu držet nechci , ani bych to nezvládla , jsem od přírody pažravec 
ale ten jídelníček od Fidorky se mi zdá fajn, má tam dost zeleniny, i bílkovin,
já spíš potřebuju ten pohyb a vylepšit kontury, to břicho a stehna jsou děs,samá celulitida a špek
Není tady

Jani ty TED cvicis??? Tak to uz bych nezabrala do rana
jj o te melte jsem to slysela
a ta mi vazne chutna i vic nez Caro ,pripomina mi to prababicku ,ta ji mela moc rada
Tak to jsem se opotila ,delala tu na me nalety vosa
Hele taky se tesim az budu mit zase nejakou konturu 
Není tady

Tak vsem pekne rano ,ja jdu zkusit dospat
Tak ne ,ze tu Def budes vyvolavat neco o ospalcich a dochazce
Mimochodem jsem si bajecne pocetla na latkovkach ,aspon tohoto casu vyuziju ke studiu 
Není tady
Dobré ránko,
tak jsem si říkala, že dneska budu určitě první a nic.
Zuzka s Jani mě předběhly.
Já jsem vstávat musela, tedy ne že bych nějak chtěla, ale mám dneska kontrolu a jedu tam busem, tak jsem musela vstávat dřív.
Jani - cvičení takhle po ráno - no to je tedy děs.
Já jsem si dala snídani mlíko, bebe sušenky a jablko.
Zuzi - tu meltu piju taky, každý den alespoň dva hrníčky. Mně ta melta fakt chutná. Moje mami jí pije už léta, ráno si uvaří do kávovaru meltu a chlemtá jí celý den třeba i studenou. Ona je prý strašně zdravá i tak.
No, možná to bylo i dobře, že se naše babči takhle cpaly
. Páč dneska sice jíme zdravě, držíme diety, tak někde se to objevit musí, no možná na tom něco bude.
Dneska jsem si po delší době (po 14 dnech) vzala "sváteční" kalhoty a můžu Vám říct, že je tedy dobře, že už jsem u konce, páč za chvíli bych se do nich asi moc nevešla. Jsem zvědavá, kolik kilo mi dneska naváží. 
Není tady
Zuzi sorry, že jsem zdrhla bez rozloučení , ale nějak mi stávkoval net
a cvičím takhle brzy dokud malý spí, poněvadž jinak nemám kdy
a teď bych spala, ale nemůžu , protože nademnou se bourá zeď a je to rachot jak prase
Není tady

ty bláho!!! Vy jste ale ranní ptáci
Jani, co mléko? Zlepšilo se to?!?!

Není tady
Brý ráno 
Koukám že tu byla noční spářka
Teda doufám, že takovýhle noční buzení mě nepotká
já pořád chrupu jak mimísek
klep klep klep. A Jančino noční cvičení
ženksýá, kde na to bereš sílu?
a jak bys chtěla vypadat dva měsíce po porodu?
Holka, to má čas, figura se vrátí, špeky se vyběhají, ničeho se neboj 
Luluc- Moby za 300,-
ty máš ale kliku
já ho mám tuším za 700,- a dost jsem si libovala
že ty máš nějaký tajný zdroje?
A přes pupek už ho taky neuvážu
chtěla jsem ještě potrénovat se synovcem, ale on by se mi tam prostě nevešel...a navíc má 8,5 kg, takže už ho radši moc netahám 
Nenu - ty tvoje výlety
šetři se trochu holka
když botičky nechtěly jít, měla jsi vyhrožovat že je sundáš a nožičky tak budiou moct pokračovat v cestě 
Není tady

Ahoj holky
rict ,ze jsem malicko unavena by bylo hodne nadneseny
Vytahari dnes po ranu okamzite nasadili tezkou techniku a i pres dva polstare mi vybrovala cela hlava ,takze to vzdavam
Jani uprimne te lituju
Def tak to bud za spani rada
ja uz toho mam plne oci
Alis tak at je monitor v poradku
A nechrapejte vsichni porad!!!!
NASTUP!!
Není tady

Jani ty jsi takova stalice
Jo a koukala jsem ,ze jsi se uvolila k vyzkouseni Pop In
tak pak dej vedet ,doufam ,ze i dodas fotograickou dokumentaci 
Není tady