6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No asi žádná těhotná nemá myšlenky v pořádku,to jsou ty hormony.Akorát Def je vyjímka
Já si říkám,že kdybych do toho měla jít znova,tak bych si raději dala jednu hlavou o zeď ale jinak jsem za toho drobečka ráda,vždy když mi je zla a tečou mi slzy,tak se ozve jako by říkal nejsi sama a nějak to zvládnem
Upravil(a) Leninka41 (6. 10. 2009 11:46)
Není tady
Leninko - to určitě na 100%. Vždyť je to zázrak.
Hele, jednou jsme o těch hormonech na podzimňatech mluvily a je fakt, že mně nerozbrečelo vůbec nic . A tyhle stavy se mi dostavily až v tomhle týdnu, myslím si, že normálně bych nad vším mávla rukou. Ještě minulý týden OK a sotva jsem začala 40tt, tak konečná. Brečela bych absolutně nad vším . Stačí, když se ráno pobrindám čajem. Je fakt, že je poznat každý týden, tedy alespoň u mě. Tak jsem byla zvědavá, čím se mi ohlásí ten poslední a bohužel tímhle. To jsem zvědavá, jak to bude vypadat po porodu, to jsou prý teprve výkyvy. Ono to na Def taky padne, uvidíš. Tedy doufám, když už nám takhle zprznila nastavení babinetu (má v tom prsty, tím jsem si jistá)
No a kdyby nám prdla teď pračka, tak nejspíš půjdu skočit z mostu (bohužel, žádný tu nemáme).
Není tady
Tak přijeď k nám do Strakonic máme tu mosty 4
Za chvíli to budeš mít za sebou,moje kamarádka šla z monitoru a doktorka jí řekla žádné kontrakce ještě přijdete za týden a večer jeli.Má krásnou měsíční holčičku měla jen 47 cm,takovej drobeček,úplně jsem se rozplývala když jsem jí chovala
Já se musím zítra dokopat na matriku se zeptat co bude když mi manžel nepodepíše papír o jménu,protože když mu píšu že potřebuji aby se sem dostavil(protože žije na Slovensku) tak mi napíše njn víš kolik věcí já chci a nebo dělám co můžu
Není tady
Leni - tak to je pěkný, taky bych si to tak přála. Z hodiny na hodinu vyrazit a hotovo.
Papír o jménu? Co to je. To my tedy nemáme. Jenom papír o uznání otcovství.
Není tady
No ten myslím,ale to bude asi problém.Stejně jako rozvod už ho uháním takovou dobu a nic se nemění a přitom má taky jiný život s jinou ženou a mělo by to být i v jeho zájmu.Mě by zajímalo jestli se někdy z těch problémů vyhrabu a co bude pak.Nedovedu si představit,že budu sama se 3 dětma,ale přítel se k tomu nemá a já ho nebudu přemlouvat,třeba až uvidí syna,bude mít jiný názor.Dala bych i sob ě po za to jak jsem si zpackala život,ale jak se říká vše co se děje se dít má
Není tady
Leni - no pokud nejsi rozvedená, tak dítě bude logicky manželovo tož mu pěkně mile vysvětli, že když ej dítě jeho, tak má vyživovací povinnost a basta fidli však on to podepíše a jakým fofrem
Ališ - no ty mi přeješ hezký věci ale slibuju, že na mě to nepadne jak mi furt všichni cpaly, že mi bude blbě a bude mě bolet tohle a támhleto a ono prd
A psala Zdenca z nemocnice, že zůstává v porodce, je na 3,5, ale být to může kdykoliv, třebas i za týden. Děti jsou našikmo, ale může se to změnit, takže způsob porodu nejistý Jinak vše OK. Pozdravuje
Není tady
Def právě že dítě jeho není,po narození se ho musí soudně zříct,aby se malý mohl jmenovat po skutečném otci Já jsem magnet na problémy
Není tady
Leni - dobře chápu že jeho dítě není spíš jde o to, že pokud ti ten papír nepodepíš, tak po něm můžeš vymnáhat alimenty a to i přes tol, že není biologickým otce Když mu tohle vysvětlíš, tak se vsadím, že se přetrhne aby to mohl podepsat
A mmch - skutečný otec souhlasil s uznáním otcovství?
Není tady
Leni - uvidíš, že až se Matýsek narodí, budeš mít jiný pohled na svět . Vždyť ty už dávno víš jak děti změní život. My to ještě sice nevíme, ale přijdeme na to taky.
Def - mně tedy taky každej říkal, že mě bude bolet tohle, nebudu moc spát atd. Nic z toho se mi nestalo, ale že se mi takhle splaší na poslední chvíli hormony, to mi tedy nikdo neřekl. Bordel.
Jé, já ani nevěděla, že je Zdenča v nemocnici. Další, co bude předbíhat.
Je tedy fakt, že ten můj chlap to bere všechno ve srandě , ale dneska mi už i řekl, abych už raději porodila, protože prej semnou není už druhej den k vydržení. No, ale pak to zase zahrál do autu s tím jeho humorem.
Jo Def a co ti poslíci pořád ještě Tě berou nebo to bylo fakt tím spěchem a teď odpočíváš?
Není tady
Leni - já si taky myslím, že když nejste rozvedení, tak všechna díťátka, která jsou za dobu manželství, byť nejsou Vaše společná, jsou úředně jako kdyby byla. Takže kudlu na krk a uvidíš, podepíše co budeš chtít . Přidej tam třeba i nějakej papír, ve kterým prohlásí, že je magor, ať to má nějaký grády.
Není tady
ALiš - asi to jsou fakt poslové začínají se objevovat i přes den, ale nic tragickýho, večer je to horší. A jsou fakt jen decentní, je to taková nepříjemná přetvrávající bolest, ale nic kvůli čemu bych lezla po zdi
Jo a ještě teď mi došlo, Dr. mi říkala, že UTZ ej srovnatelnej s monitorem v porodce...nesllyšela jste některá nějaký názory? Jako ej fakt že změří průtoky (mozek, srdce, pupečník), ale rozhodně přeci na UTZ neobjeví ty kontrakce, ne? no to je fuk... stejně jak je vidno, tak monitor nepomůže odhadu, kdyže to bude, tak nač se stresovat
Není tady
Tak to je pěkný . Jediný, co mě přepadá je ten můj pitomej pravej kyčel. Normálně jsem zjistila, že mi Bolda huntuje pravou část těla. Pravej kyčel, pravá noha, břicho mi prasklo na pravej straně, to proto, že je tam naštosovanej. Jsem zvědavá, jestli až bude venku bude spát na pravej straně. Nejlepší je to večer, když se vysprchuju, to si sednu a normálně na něj klepu, aby se posunul . Moula jeden, mám na pravý straně břicha takovou bouli, že to ani nejni možný.
Def - věřím tomu, že to tak je. Moje doktorka má ale normální UTZ, nemá takovej jako na genetice. Na tý genetice měli fakt nějakej epesní, takže zjistili, že ty průtoky jsou OK atd. Ono na tom monitoru Ti podle mýho fakt zjistí jenom to, že máš nebo nemáš kontrakce, což je podle mýho naprd, protože když Ti ty kontrakce najdou, tak co s Tebou udělají? Nic. Jenom Ti to řeknou.
Takže já nemám nic. Stahy žádný, tvrdnutí břicha - no, to mi tvrdne akorát, když mám "zaražený prdy", a to přece nejni žádný tvrdnutí, na to porod nepomůže, kontrakce nic. Pořád čučím na tu hlenovou zátku, taky nic. Prdim na to, stejnak to zaspim. Já se totiž jednou ráno vzbudím a Bolda bude na světě, ani nebudu vědět jak, páč to prospim.
Není tady
Jo a jdu se pochlubit, už jsme objednali tu autosedačku. Je to tahle http://www.detskydum.cz/detail/recaro-p … 09-516901/ plus samozřejmě isofixovou základnu. A ještě se nám povedlo, že jsme našli jinde nižší cenu, tak nám jí prodají za tu nižší. Garantujou tam tu nižší cenu, tak se nám to povedlo. Ono u toho dalšího obchodu se nám něco nelíbilo, ale nevíme co.
Není tady
Jo, ješt dodám, je to ta úplně nahoře, druhá z leva. Je oranžovou šedivá. Chtěli jsme ten potah co omezuje potivost atd.
Není tady
Ahoj holky, tak jak koukám tak už nás moc nezbylo , já se od včerejška jaksi nemohla připojit a teď odpoledne už v pohodě, asi to bude rukama
Defi pozdravuj Zdenču ať ji to v té nemocnici utiká a moc ji netrápí už by klidně ty prďousky mohla porodit.
U mě nic nového, kočárek zatím nedošel ale už ho čekám každým dnem.
Ališ mě manžel posílal rodit dneska, prej se mnou není k vydržení já nevím co furt ti chlapi mají
Není tady
Ališ - sedačka pěkná a koukám že máš taky doma malýho pravičáka já taky občas pomáhá položit se na levej bok a normálně ho na fest setřepat S tím UTZ máš asi recht, já jsem si neuvědomila, že moje dr, má fakt dobrej přístroj, dělá na něm i NT screening, takže tam nejspůíš vidí i to co vidět není a alespoň nebudu čekat v porodce, kde je to na dlouhý lokte
katty - pozdravím
Jinak u nás byl dneska pro změnu protivnej chlap jsem mu volala, páč jsem potřebovala něco vědět a mluvil se mnou tak na půl huby, no hrůza Ale nechala jsem to bejt...no a on za půlhodinky volal, aby se omluvil že má v práci blbej den a ještě ho bolí bříško ... no je to zlatíčko
Není tady
Ahoj Kattynko. Moc Tě zdravím . Tak co voda? Už je to lepší?
Ty s těma rukama máš pořád něco nejsou prokleté?
Dyk to říkám, chlapi by se měli v určitém okamžiku střílet nebo alespň nacpat je do nějaký rezervace.
Není tady
No, to já ho taky právě setřásávám . D. mi nadává, že prej chudák s sebou žuchne jako šutr. Jeho chyba, když si nedá říct a pořád na tej pravej straně trvá, tak se nedá nic dělat.
To bude určitě tím, že má dobrej UTZ, to moje doktorka nemá. Buď ráda, na tom monitoru sedím půl hodiny, díky bohu Bolda se hejbe, takže tam nemusím být dýl a přemlouvat ho.
To mám nejrači, já už ani doma neříkám, že mě někde píchne, páč D. říká, Tebe taky, to je divný, mně taky bolí bříško. On totiž ví, že mě to rozčiluje, tak mě tím akorát pošťuchuje.
Jo a už jsem Vám říkala, jak mě vnoci vzala křeč do tý pravý nohy, tak jsem trochu vyjekla, D. se vzbudil a povídá mi, to už jedem? Pak když viděl, že se nic neděje, tak kouká na hodinky a povídá, hele ale je půlnoc, nemůže to počkat do rána?
Není tady
Zuzanka007 napsal(a):
Ahoj holky
Lenulko at jste brzy ruzovy a zase doma Rada ctu ,ze to zvladas dobre
Def diky za zpravy od Ivus
My jsme u nasich ,je to docela dobry Jen jak slysim slovo odsavacka ,tak mam blbou naladu.Prvni jsem mela pujcenou manualni Medelu od svagrove a na treti pumpnuti se rozpadla .Druhou elektrickou Avent ,ta byla super ,ale po tydnu kamaradka vola,ze ji potrebuje zpet ,malicky zacala bojkotovat prsa a tak manzel koupil narychlo elektrickou Medelu a ejhle ,ona proste nesaje ,nedela nic.V obchode nam ji nechteji vzit zpet ,ze je pouzita ale nevim teda jak jinak zjistit ,ze nefunguje proste jsem ji prilozila a zase zabalila .. Takze cekam na objednanou Avent elektrickou ,ale ta je taaak draha ... No vydaj je to necekany ,ale zase co bychom pro to slunicko nase neudelali ,ze A to jeste uvazuju o te vaze ,abych vedela kolik mala vlastne ode me vyucne A penize stale nikde
Za chvili jdem krmit ,tak zatim ahoj a peknou nedeli
Zuzanko elektrickou Medelu mám také a pokud ti motorek vrčí a odsavačka nesaje, tak by to mohlo být špatným nasazením motorku. Také jsem s tím ze začátku bojovala než jsem přišla na to jak to tam správně dát (teda M. mě to musel naužit ). Kdybys potřebovala poradit, tak dej vědět a já se to pokusím víc popsat
Není tady
Ahojky podzimňátka
Jdu pozdravit maminky, miminka, těhulky
Děti chrní, tak využívám chvilky, ale ještě chci jít vařit polívku na zítra, tak moc času není
Těhulkám držím palce, ať je to ke konci těhu pohodička a vše je jak má být Ališ, Ty už bys na to mohla vlítnout
maminám a dětičkám ať je u nich pohoda a daří se jim dobře
nemám dočteno : Co Ivuška?
omrkla jsem fota malé Sofinky, malého Jindříška a dvojčátek Lenulky, dětičky jsou kouzelné
u nás vše ok, fungujeme ještě za pomoci babiček, tatínek je v práci od té doby, co my doma z porodky, volno vybral na hlídání Any ... Já jsem po císaři omezená hlavně v tom, že nemůžu nic těžkého tahat, tak hlavně kvůli tomu, aby tu někdo byl, kdo pomůže sundat kočár ze schodů a tak...
Davídek je zlatíčko, je to náš voňavý semišáček , má hlavičku s ježourkem heboučkou fakt jak semiš
Je spokojený, hezky spinká. Na první zátah to dává do půl třetí do rána, pak se budí jak kdy, většinou si dá obě prsa tak po hodině a pak spí do šesti a pak po prsu zase usne do osmi jak kdy, někdy už je v šest konečná Ale i tak, vyspím se nádherně
Kojení nám jde dobře, prsa sice bolí, počáteční boj o mlíčko byl opět boj, jak byl zvyklý na dokrm Nutrilonem, tak pak prsa drtil a bylo jen mlezivo, což mu nestačilo, byl navnaděný na plné bříško, takže bradavky i přes správné přikládání rozkousal. Ale i tak se to dá a kojíme v poho, jen přikládání rovná se kroucení prstů u nohou
až budou fota v pc, hodím taky něco na rajče
Jinak šátkování nám nejde, malý tam moc nechce být. je dlouhý a přijde mi, že se tam nějak neumí poskládat, napíná se a odmítá se stáčet do takového toho klubka, které by v kolíbce mělo mimi udělat... Tak nevím, kde je chyba...
mějte se hezky, zase se ukážu
Není tady
ahoj holky,
tak je pet rano a ja nespim ted se mi zdal sileny sen,o tom ze mamka v letadle za mnou zkolabovala (doktor srdcar ji za mnou nechce pustit), atk jsem z toho nejak nervozni, ale zitra jde na kontrolu tak uvidime.
jinak citim ze se mala pretocila - lezela si zadickama do leva, nozky na pravo, hlavou dolu, ale ted citim, ze uz mame zadicka vepredu a nohy jakoby smerem na zada... takze uz je asi opravdu pripravena.... toz z toho jsem nervozni taky....
no jsem rikala ze jakmile sbalim tasku, tak to nebude dlouho trvat... a tasku jsem sbalila vcera rano toz uvidime.
jinak teda nerviky nemam... jako alisa.... spis mne honi mlsna a nejradsi bych vybililal lednici... vcera padlo na posezeni litr vanilkove zmrzliny.... ach jo.
Není tady
Tak hlásím že se mi dneska povedleo objednat se k nové praktické Dr (žádnou jsem neměla ), aby mi dala razítko do průkajdy Na to že jsem o tom věděla od 9tt docela fofr, co?
Není tady