27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
helena napsal(a):
Aby do dospělosti neodely se vzorem "i kdy to ve vztahu neklape a nespíme spolu, musíme spolu vydret ne děti dospějí"
Martinko, děti málokdy řeí, jestli rodiče spolu dělají ty směné pohyby. Větinou to je tak, e "ti ostatní ano, ale nai přece ne-e" http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png A rodiče dětem taky větinou nevykládají, e to mezi nimi stojí za nic, ale "obětujou se"... Jistě, děcka vycítí, e není vechno v aůru, ale větinou jsou schopný pobrat "máme s maminkou/tatínkem nějaký starosti, ale vás se to nijak nedotkne".
Helenka, odkedy som začala dostáva rozum, závidela som deckám okolo seba vrúcnu atmosféru a pekný vzah medzi ich rodičmi. Nai sa nikdy nehádali, ale ani sa nikdy nechytili za ruku, nepobozkali, neobjali. Gratulácie prebiehali ako oficiálne pocelovania súdruhov Breneva a Husáka. Sex medzi naimi som nerieila(dlho som ani poriadne nevedela, o čo ide
), ale pekné vzahy áno. Naastie som videla, aký vzah majú babička s dedukom, ale nema ich...
Upravil(a) Selima (17. 9. 2009 16:03)
Není tady
romula11 napsal(a):
haiel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
...říznutím myslím odbornou pomoc , nebo okamitou práci sama na sobě- pro Romulu i pro jejího mue samozřejmě. Nemyslím okamitý rozvod, rozchod, dělení majetků a dětí....
A pokud píu o sypání popela- myslím , e to ten Romulin mu dělá. Vdy si to vezmi- 1,5 se snaí "dobýt" zpátky znechucenou manelku- to je úctyhodný výkon na chlapa...
Jo, rozumím. S tou odbornou pomocí to vidím optimisticky. V tom, e se ji snaí získat zpět, je pro Romulu a potamo děti velká ance.
Romulo, čte? Zuzi a já se domníváme, e tě manel milujeČtu, vím e mě miluje, ale já ho ne, a nějak mi to nejde začít znovu. Do té poradny jsem se u objednala. Ne e bych se v tom plácala a utápěla jak tady víc lidí poznamenalo, ale sama vím e to dlouhého trvání mít nebude(myslím udritelnost této situace). Ale musím se přoznat e mi tato bezpohlavní situace vyhovuje. Najednou není uraenej kdy nic, směje se, v principu je v pohodě. To před tím nebyl. Teď si rozumíme daleko lépe ne před tím. Mám docela strach pokud bychom se vrátili zpátky (myslím lonici), bude to za chvíli to stejné. Nikdy nenechá nic na mě, v momentě kdy jsem ho k sobě trochu pustila( myslím tentto rok a půl) , okamitě z toho chtěl vytěit ve. A můu mu to říkat jak chci. Je to jeho povaha. R
Romula, úprimne povedané: nie som chlap, ale keby som po poldruharočnej abstinencii s tebou zdiežala spálňu, tak a znásilním, aj keby sme spolu mali Klabzubovu jedenástku a čatu maoretiek k tomu... Tvoj chlap má zlatú trpezlivos(asi vie prečo), ale aj keby vám to obom vyhovovalo, pre deti asi fakt nie je bohvieaký vzor... hoci ktovie, pravda.
Není tady
romula11 napsal(a):
Konec konců nechápu jeho nevěru jetě z jiného hlediska. On v principu nemá rodinu. Se sestrou si vymění ahoj a dost. tada pokud ji potká. ( já si s bráchou telefonuji dvakrá týdně) A maminka, jenom se hádají. Ona by nám rádda organizovala ivot. Dopadlo to nakonec e ji prostě ignorujeme. Jsme sluní ale necmluvím s ní. Jenom dobrý den a dost. Je to prototyp generála. Pokud byste přili s tím e potřebujete poradit. Přece jenom je starí a zkuenějí. Tak vám akorát poví co vechno jste udělali patně a ne co teď. Na dceřino princeznovství (je zamylená jako spící růenka a nedává ve kole pozor) my řekla e kdybych ji lépe oblékala tak by taková nebyla. Uplně z cesty. Nebo hodinová litanie proč chlap nenosí čepici. Mám mu vysvětlit e je táta od třec h dětí a musí se chránit kdy nemá vlasy. To jenom pro zasmání. Prostě můj chlap se nemá kam vrátit, zůstal by sám. No otevřeně holky která byste si vzala chlapa se ivotním minimem. Ono platit na tři děti něco stojí Byly by to jenom chvilkové známosti, a o to si myslím nikdo moc nestojí - můj chlap ne. Asi opravdu platí e pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, e nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát. R
Ja mám pocit, e mu z váho úasného sexuálneho ivota(asi u pred "tým" stál za hounou) u s prepáčením hučalo v guliach a tak si proste iel "vrznú inde". Asi ten ivot bol aj jeho dielom, rovnako ako tvojím, ale v tomto prípade nie je dôleité, kto čo a kedy urobil alebo povedal(a tú druhú by som nerieila ui vôbec, ona s vaím skapínajúcim libidom nemá nič spoločné), ale skôr ČO S TÝM. A tie si myslím, e k psychológovi by ste mali chodi tak spolu, ako aj kadý zvlá.
Upravil(a) Selima (17. 9. 2009 15:50)
Není tady
Mike napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Mám přehled co dělá,protoe přestavuje barák...
![]()
Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak ikovný umí být nevěrník, kdy chce "ulítnout"
Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba a do sousedního města, protoe v tamním Baumaxu mají právě v akci cement
), shánět řemeslníky, apod...
Ale pro ten materiál jezdím sama. Jo a manelka vás podvedla, e byste byl schopný ji to odpustit. Nebo si to jenom myslíte. A v momentě kdy by to udělala tak byste se na to koukal jinak. Mě na to ten můj řekl, e kdyby to bylo opačně tak to nerozdejchá. Kadý jsme jiný. Pro mě je věrnost a důvěra v manelství velmi důleitá. Moná jsem hloupá a naivní ale je to tak. Na tom nehodlám nic měnit.
Není tady
Ja mám pocit, e mu z váho úasného sexuálneho ivota(asi u pred "tým" stál za hounou) u s prepáčením hučalo v guliach a tak si proste iel "vrznú inde".
To je moný, ovem já jsem taky měla představy o něčem diametrálné odliném a nela jsem si "vrznout " jinde. Ale jak se na to tak dívám asi jsem měla. MOná bych to pak brala jinak. A nebo by se mi to s jiným zalíbilo a kde by mě byl konec. Konec konců není můj první partner a pokud můu srovnávat tak jsem zaila podstatně lepí sex.
Holt nemám ty koule a proto mě namá v čem hučet. R
Není tady
No, ono je fakt dôleitejie, ČO S TÝM, ako prečo (hlavne také prečo som toto a nie hento, a prečo on hento, a nie tamto... a vôbec najhorie je to BY - keby sme boli bývali...
)
Upravil(a) Selima (17. 9. 2009 17:27)
Není tady
Spí to celé takhle vypadá, e si myslí ,e ho má víceméně v hrsti, nemiluje ho, jen vidí, e ivot s ním je pohodlnějí. e on se snaí protoe doufá v nápravu , ale nějak nevyhovuje tvým představám o správném plazení po břie před ublíenou.. Ale to tak nemusí být napořád.
Znám chlapa , který odeel s jednou igelitkou ke své mámě do Domova pro seniory, ne by vydrel v zařízeném bytě s manelkou, která ho podváděla. Od plného účtu a "relativního pohodlí" . Je to můj nynějí manel.
Váená Zuzi, vůbec ho nemám v hrsti. Jasně jsem mu řekla e já se rozvádět nechci, e rozhodnutí nechám na něm .Pokud mu to nebude vyhovovat tak můe jít. Nevyčítám mu vůbec nic. a pokud jsme u toho, tak pryč bych musela jít já. Mu by to zůstalo i s matkou na vejměně. Take tu igelitku bych si mohla sbalit já.
A o sex si neříká nevibíravým způsobem. Já ho prostě kadý den mít nemusím. Jak by se vám líbilo, kdy by kadý den ráno čekal a otevřete oči a trvlo mu to hodinu. To u není o intimitě ale o dřině. Koupil si fotoaparát
velmi drahý podotýkám( nikdy jsem mu nic nezakazovala) . Naivně jsem se domnívala e bude fotit vechno moné. Ne první co ho napadlo je e jdeme na akty(Budu druhej soudek). A kdy se mě to nelíbilo, tak byl uraený proč si ten foák kupoval. On takový přístup vás po letech dost otráví. Neřeil nikdy jak se cítím , ale přemýlel jaký práky do mě narvat aby se mi to líbilo.
Není tady
Romula: Pro mě je věrnost a důvěra v manelství velmi důleitá. Moná jsem hloupá a naivní ale je to tak. Na tom nehodlám nic měnit.
To je moný, ovem já jsem taky měla představy o něčem diametrálné odliném a nela jsem si "vrznout " jinde. Ale jak se na to tak dívám asi jsem měla. MOná bych to pak brala jinak. A nebo by se mi to s jiným zalíbilo a kde by mě byl konec. Konec konců není můj první partner a pokud můu srovnávat tak jsem zaila podstatně lepí sex.
Já ti nerozumím, Romulo. Manel pro tebe od samýho začátku není eroticky atraktivní, přesto trvá nadále na naprosté věrnosti? Kdy tě nepřitahuje, tak by ti přece tím tuplem mělo být volný, jestli si občas někam odskočí, ne?
Není tady
romula11 napsal(a):
Váená Zuzi, vůbec ho nemám v hrsti. Jasně jsem mu řekla e já se rozvádět nechci, e rozhodnutí nechám na něm .Pokud mu to nebude vyhovovat tak můe jít. Nevyčítám mu vůbec nic. a pokud jsme u toho, tak pryč bych musela jít já. Mu by to zůstalo i s matkou na vejměně. Take tu igelitku bych si mohla sbalit já.
A o sex si neříká nevibíravým způsobem. Já ho prostě kadý den mít nemusím. Jak by se vám líbilo, kdy by kadý den ráno čekal a otevřete oči a trvlo mu to hodinu. To u není o intimitě ale o dřině. Koupil si fotoaparát
velmi drahý podotýkám( nikdy jsem mu nic nezakazovala) . Naivně jsem se domnívala e bude fotit vechno moné. Ne první co ho napadlo je e jdeme na akty(Budu druhej soudek). A kdy se mě to nelíbilo, tak byl uraený proč si ten foák kupoval. On takový přístup vás po letech dost otráví. Neřeil nikdy jak se cítím , ale přemýlel jaký práky do mě narvat aby se mi to líbilo.
Toto je vežmi smutný príbeh, ale pre obe strany. Ja sa viem vi aj doňho - a preňho asi tie nebolo bohvieaké radostné by tým "sexuálnym loudilom". Kadý deň nemusí by sex, ale dôleitejia ne kvantita je podža mňa kvalita - a tam ste mali(alebo BY STE MALI - TERAZ) zapracova obaja. Keď sa ti nepáčil sex s ním - poradila si mu, ako to má rada? Rozprávali ste sa o tom, čo sa ti páči a čo nie? Ak áno a on to nerepektoval - ja by som odila kvôli TOMUTO (či u fyzicky, alebo minimálne do náručia iného mua) a nie kvôli jeho nevere, ktorú stále viac vidím ako zlé, ale zúfalecké východisko zo sexuálnej núdze. On tebe sex otrávil, preto si mu unikala a uniká a vyhýba sa mu. Ty si jemu sex otrávila, preto unikol k inej ene a teraz sa radej preteloval na utlmený mód, ale otázka znie, ako dlho to vydrí. Asi ete nie je úplne vykastrovaný a je moné, e mu znovu "zahučí v guliach" a znovu si odskočí inam. Alebo dôjdu nervy tebe a prchne pred neustálymi pokusmi o sex... Ste fakt v začarovanom kruhu a podža mňa sa z neho bez pomoci (odbornej, aby bolo jasné, a pre obidvoch) nevymotáte.
Není tady
romula11 napsal(a):
Mike napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Mám přehled co dělá,protoe přestavuje barák...
![]()
Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak ikovný umí být nevěrník, kdy chce "ulítnout"
Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba a do sousedního města, protoe v tamním Baumaxu mají právě v akci cement
), shánět řemeslníky, apod...
Ale pro ten materiál jezdím sama. Jo a manelka vás podvedla, e byste byl schopný ji to odpustit. Nebo si to jenom myslíte. A v momentě kdy by to udělala tak byste se na to koukal jinak. Mě na to ten můj řekl, e kdyby to bylo opačně tak to nerozdejchá. Kadý jsme jiný. Pro mě je věrnost a důvěra v manelství velmi důleitá. Moná jsem hloupá a naivní ale je to tak. Na tom nehodlám nic měnit.
Romula- jsi na stránkách ,kde jsou lidé PO NEVĚŘE, to znamená, e kadý tu má zkuenost. Mike, je ten, který "podvedl" a zůstali s manelkou, já jsem ta "podvedená" a zůstala jsem s manelem. Nemůu mluvit za Mikee- ale u nás je PO lépe ne PŘED.
Take k vytučněnému - Koukáme na to ze zhruba stejného úhlu. A na vlastní nevěru mám já velmi vyhraněný názor- nesouhlasím s ní , odsuzuji ji a vím, e obnova důvěry PO není nijak jednoduchá. Jene nesmí se stát "vina" toho podvádějícího doivotním obukem v ruce podvedeného. To je o něčem jiném, ne o nevěře. To je o vlastní nespokojenosti, svalování viny jen na toho druhého...
Zdá se mi, e ty jsi vae problémy nechala dohnít hrozně daleko. V okamiku, kdy je ti tvůj mu o*d*p*orný, je to ztuha chtít po tobě hledat na něm to dobré...
Ale myslím, e myslet si, e on je úchylák(viz foák) a ty jsi v zásadě v pohodě- to není dobré. Ty má pokřivený pohled na sex, na partnerství a on zřejmě vůbec nekomunikuje, nebo komunikujete ani byste si rozumněli... Chce to pomoc zvenčí! Pokud vůbec jetě půjde něco zachránit, tak sami to sotva zvládnete..
Ví, myslím, e ten tvůj není ádný ranař a dominantní týpek . Kdyby toti byl, tak u ti utekl dávno...
Tohle je fakt docela drsná story. Moc ráda bych se dočetla, e je u vás líp, e se to nějak čistí, vylepuje... Mě je v kadém dobitém vztahu líto vech,a pokud tam jsou děti, tak těch zvlá....
Omlouvám se za úpravy, blbnou mi písmenka...
Upravil(a) zuzi777a (17. 9. 2009 19:17)
Není tady
Ahoj Zuzi, asi má pravdu, nechala jsem to zajít daleko. Jene kdy to tady vechno čtu, mám přesně opačné pocity. Připadne mi e se jetě víc uzavírám . Nevím já to jako obuek pro mue nevnímám. jsem na tom stejně. Kdy si představím e v čtyřiceti mám zapomenout na lásku a fungující vztah, je mi z toho smutno. Ale tem dětem bych nového patínka prostě nepřivedla. Připadnu si v tomhletom jako chlap. Prostě mi mimo jiné pochroumal taky ego. Od něj bych to prostě nečekala. Mám docela strach, e mi nikdo tu hlavu nenapraví. No uvidíme jsem objednaná na úterý, třeba mi pomůe.
Není tady
romula11 napsal(a):
.
Tohle by mi vadilo taky , kdyby se pořád vechno točilo okolo sexu .........kdy je toho moc, nemá pak člověk chu vůbec .........u takovýho chlapa bych moná i byla ráda, e za mně udělá jiná tu "pinavou práci " , jak říká Saudková.
Není tady
romula11 napsal(a):
Ahoj Zuzi, asi má pravdu, nechala jsem to zajít daleko. Jene kdy to tady vechno čtu, mám přesně opačné pocity. Připadne mi e se jetě víc uzavírám . Nevím já to jako obuek pro mue nevnímám. jsem na tom stejně. Kdy si představím e v čtyřiceti mám zapomenout na lásku a fungující vztah, je mi z toho smutno. Ale tem dětem bych nového patínka prostě nepřivedla. Připadnu si v tomhletom jako chlap. Prostě mi mimo jiné pochroumal taky ego. Od něj bych to prostě nečekala. Mám docela strach, e mi nikdo tu hlavu nenapraví. No uvidíme jsem objednaná na úterý, třeba mi pomůe.
romulo, ví, hlavu si můe napravit pouze ty sama. Nikdo jiný to za tebe neudělá. Tak to bohuel - bohudík funguje.
Mike: "Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba a do sousedního města, protoe v tamním Baumaxu mají právě v akci cement ), shánět řemeslníky, apod...
"
Romula: Ale pro ten materiál jezdím sama.
Já se straně omlouvám, ale hned po přečtení Mikee jsem to "věděla"
No, je to neveselé. Romi, já bych zkusila fakt nějakého odborníka, potom uvidí.
A teď mě napadlo: kdy má 3 děti narozené po třech letech.... take jsi nechodila po dobu 10 let nikam do práce? Napaddlo mě, e tam by ses taky troku odreagovala, viděla svět - ale taky ivoty kolegů z větí "ířky". Nejsi třeba moc uzavřená v tom "rodinném kolektivu"? Působí hodně smutně.
Není tady
Ahoj Tercilo, já byla doma jenom "7 let". Pak jsem u musela nebo bych doma padla. I kdy klukovi byli 2. Mezi lidi chodím teď jsem dodělala vysokou a mám dost kamarádů. Ovem a teď. Ráda bych si někam občas zala ze známými, ale ten můj na to není. Jenom jednou jsme absolvovali výlet ze známýma a byl to propadák. Uzavřená v rodinném kolektivu, nevím na kafe s nikým nechodím, jsem ráda kd se dovalím domů a udělám úlohy s těma mýma zlatíčkama. Bydlíme na vesnici a vude je poměrně daleko. R
Není tady
Romulo, já bych se se svým muem zkusila pomilovat přesto, e je mi to moná o.d.p.o.r.n.é a netouím po milování s ním. Jednou bych to zkusila. A pak bych viděla, co se bude dít. Hodila bych ve, co bylo, je a bude, za hlavu, zapoměla na svět a "jenom" se s ním milovala. Jako by neměl přijít zítřek.
Upravil(a) majkafa (17. 9. 2009 21:44)
majkafa napsal(a):
Romulo, já bych se se svým muem zkusila pomilovat přesto, e je mi to moná o.d.p.o.r.n.é a netouím po milování s ním. Jednou bych to zkusila. A pak bych viděla, co se bude dít. Hodila bych ve, co bylo, je a bude, za hlavu, zapoměla na svět a "jenom" se s ním milovala. Jako by neměl přijít zítřek.
Jo to jsem zkusila a zvracela jsem, tak a co dál
Není tady
romulo, pak u to vidím jenom na psychologa. Drím palce. Oběma. Celé rodině. Abyste k sobě dokázali najít cestu a mít se spolu hezky a být astni. Ale k tomu MUSÍ odpustit. Hlavně sama sobě. On NENÍ pouité zboí. Ty jsi? Bylas jeho první? Má pocit, e jsi pouité zboí? Drím palce, aby se ti to podařilo v sobě srovnat. Přijít na to, co je důleité a co ne. Fyzický sex to v tomhle smyslu není.
Upravil(a) majkafa (17. 9. 2009 22:01)
Pokud by se mnou byla manelka kvůli dětem a zároveň mi chtěla odpoutět jiné vztahy, asi bych se jí upřímně vysmál. Přece, kdy rezignuju na jeden nebo více podstatných sloek vztahu, kterými jsou:
(i)úcta,
(ii)láska,
(iii)přitalivost, sex,
nemůu mít na partnera v těch samých slokách nějaký nárok (teda můu, ale nedává to smysl, ekologie dávání a braní není vyrovnaná a dlouhodobě to není udritelné).
Náhodou se nachomýtnout k emailům, jo?
Není tady
Axi, jo náhodou, ono kdy u podvádím tak nedávám milence rodinný email ne? To e by mi to poslala schválně to vylučuji. Sama se rozvádět nechce, byla na mrtvici,kdy jsem mluvila s jejím manelem.
Není tady
Tak, e se mi s partnerem nechce spát a chce se mi z něj zvracet se asi stává, těko se rozhodnu o opaku. Jenom mi není jasný, proč bych se pak měl zajímat o to, s kým spí, co fotografuje, za co utrácí svoje peníze apod. Ty se ale o to zajímá, hovoří o nevěře, podvádění, čte cizí maily, chtěla bys odpoutět.
Jedna moje kamarádka měla přítele, kterého měla ráda, ale postupně jí přestal přitahovat a nakonec se jí začal fyzicky hnusit. Udělala jedinou rozumnou věc, přestala spalovat svůj i jeho čas a rozela se s ním. Okolí si ukalo na hlavu, přece je to takový hodný, úspěný a morální pán.
Mluvilas s jejím manelem, jo? A proč?
Upravil(a) Axi (17. 9. 2009 22:49)
Není tady
Vy máte rodinný email ? No i kdy,to moná existuje,ale aby manel dal k dispozici mail milence,který máte dohromady,jestli to správně chápu,tak to nechápu. I kdy ?! vlastně moná ano...
Není tady
Axi napsal(a):
Tak, e se mi s partnerem nechce spát a chce se mi z něj zvracet se asi stává, těko se rozhodnu o opaku. Jenom mi není jasný, proč bych se pak měl zajímat o to, s kým spí, co fotografuje, za co utrácí svoje peníze apod. Ty se ale o to zajímá, hovoří o nevěře, podvádění, čte cizí maily, chtěla bys odpoutět.
Jedna moje kamarádka měla přítele, kterého měla ráda, ale postupně jí přestal přitahovat a nakonec se jí začal fyzicky hnusit. Udělala jedinou rozumnou věc, přestala spalovat svůj i jeho čas a rozela se s ním. Okolí si ukalo na hlavu, přece je to takový hodný, úspěný a morální pán.
Mluvilas s jejím manelem, jo? A proč?
To mě taky nelo do hlavy ..
Není tady