Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 17. 9. 2009 11:24

romula11
♥♥-----

Re: jak odpustit nevěru

haiel napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

...říznutím myslím odbornou pomoc , nebo  okamžitou práci sama na sobě- pro Romulu i pro jejího muže samozřejmě. Nemyslím  okamžitý rozvod, rozchod, dělení majetků a dětí....hmm A pokud píšu o sypání popela- myslím , že to ten Romulin muž dělá. Vždyť si to vezmi- 1,5 se snaží  "dobýt" zpátky  znechucenou manželku- to je úctyhodný výkon na chlapa... stolt

Jo, rozumím. S tou odbornou pomocí to vidím optimisticky. V tom, že se ji snaží získat zpět, je pro Romulu a potažmo děti velká šance.
Romulo, čteš? Zuzi a já se domníváme, že tě manžel miluje smile

Čtu, vím že mě miluje, ale já ho ne, a nějak mi to nejde začít znovu. Do té poradny jsem se už objednala.  Ne že bych se v tom plácala a utápěla jak tady víc lidí poznamenalo, ale sama vím že to dlouhého trvání mít nebude(myslím udržitelnost této situace). Ale musím se přoznat že mi tato bezpohlavní situace vyhovuje. Najednou není uraženej když nic, směje se, v principu je v pohodě. To před tím nebyl. Teď si rozumíme daleko lépe než před tím. Mám docela strach pokud bychom se vrátili zpátky (myslím ložnici), bude to za chvíli to stejné. Nikdy nenechá nic na mě, v momentě kdy jsem ho k sobě trochu pustila( myslím tentto rok a půl) , okamžitě z toho chtěl vytěžit vše. A můžu mu to říkat jak chci. Je to jeho povaha.  R

Život je jako pes, a my jsme jeho patník.

Není tady

#77 17. 9. 2009 11:27

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

helena napsal(a):

Já tolerovat NE - ale osobně si myslím, že by to šlo v určitém případě - sama bych zvolila radikální přístup.
Takže čti pořádně - píšu, že by se dal praktikovat - nepíšu, že v mém případě.

Nepsala jsem, že v tvém případě - psala jsem "NĚKOMU" tolerovat - takže čti pořádně http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Ostatně - proč někdo ano a někdo ne? (A nemyslím tebe.)

Tak pro upřesnění - věta typu "tyyy vole, ty že bys byla ochotná NĚKOMU TOLEROVAT....ANO, ale jak komu wink
S tím souvisí i další tvůj dotaz - proč někdo ano a proč někdo ne. Jednoduché - jestliže ti dva se dohodnou, že oba si budou užívat svého života včetně milenců a milenek - proč bych to netolerovala - to jsou právě ty "za určitých podmínek". Ovšem pokud je tam milenec, či mïlenka a druhý s tím nesouhlasí, nebo je dokonce postaven před hotovou věc, když se to provalí -. tak tady zásadně ne. Kapišto? V mém osobním životě žádná třetí strana prostě být nemůže a nesmí - v tom případě dělám radikální řezy.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#78 17. 9. 2009 11:31

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

haiel napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

...říznutím myslím odbornou pomoc , nebo  okamžitou práci sama na sobě- pro Romulu i pro jejího muže samozřejmě. Nemyslím  okamžitý rozvod, rozchod, dělení majetků a dětí....hmm A pokud píšu o sypání popela- myslím , že to ten Romulin muž dělá. Vždyť si to vezmi- 1,5 se snaží  "dobýt" zpátky  znechucenou manželku- to je úctyhodný výkon na chlapa... stolt

Jo, rozumím. S tou odbornou pomocí to vidím optimisticky. V tom, že se ji snaží získat zpět, je pro Romulu a potažmo děti velká šance.

Já si taky myslím, že manžel Romulu miluje a chtěl by to vše dát nějak do kupy. Chybí mu tam však "vstřícnost" od Romuly.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#79 17. 9. 2009 11:36

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Romulo:
a ty jsi ochotná tolerovat manželovi odskok jinam, pokud by po tobě tedy sex nevyžadoval a žili byste tak, jak popisuješ v posledním příspěvku...směje se, de facto se cítí v rámci možností spokojeně..a ty vlastně taky?

Tady je to právě "za těch určitých podmínek" by to fungovat mohlo wink

Není tady

#80 17. 9. 2009 11:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Romulo
a ty jsi ochotná tolerovat manželovi odskok jinam, pokud by po tobě tedy sex nevyžadoval a žili byste tak, jak popisuješ v posledním příspěvku...směje se, de facto se cítí v rámci možností spokojeně...

Jestli on ten lišák není veselej a spokojenej právě proto, že si tu a tam odskočí... lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#81 17. 9. 2009 11:49

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

romula11 napsal(a):

haiel napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Čtu, vím že mě miluje, ale já ho ne, a nějak mi to nejde začít znovu. Do té poradny jsem se už objednala.  Ne že bych se v tom plácala a utápěla jak tady víc lidí poznamenalo, ale sama vím že to dlouhého trvání mít nebude(myslím udržitelnost této situace). Ale musím se přoznat že mi tato bezpohlavní situace vyhovuje. Najednou není uraženej když nic, směje se, v principu je v pohodě. To před tím nebyl. Teď si rozumíme daleko lépe než před tím. Mám docela strach pokud bychom se vrátili zpátky (myslím ložnici), bude to za chvíli to stejné. Nikdy nenechá nic na mě, v momentě kdy jsem ho k sobě trochu pustila( myslím tentto rok a půl) , okamžitě z toho chtěl vytěžit vše. A můžu mu to říkat jak chci. Je to jeho povaha.  R

Ad ty dvě vytučněné pasáže- Romulo- to mi přijde dost zvláštní. Chlap, který by byl poxté  odmítnut v ložnici se směje? va  To fakt nevím jestli je normální reakce...  Spíš by měl být smutný, pokud tedy situaci neřeší tak jak píše Mikeš.

A druhá pasáž- co máš na mysli  tím "vytěžit všechno" ? Pokud  "dokonaný akt" tak to mi přijde v případě letirtých manželů spíš přirozené, že se snaží dokonat, než jen naladit a usnout....

Není tady

#82 17. 9. 2009 11:51

javena
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

haiel napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Já si taky myslím, že manžel Romulu miluje a chtěl by to vše dát nějak do kupy. Chybí mu tam však "vstřícnost" od Romuly.

Teď to Romula trochu vysvětlila. Jak je vstřícná, hned jde do toho naplno... a to jí svým způsobem děsí. Ale zase ho po půldruhým roce chápu. big_smile Poradna je dobrý nápad. Ale pro oba. Máte problém společný. Teď jde o to, co na to manžel. Jestli si odskakuje a vyhovuje mu, že je doma klid, to se asi nepohrne... Ale to fakt nemůžeme vědět.
No a jestli to Romule nebude vadit, tak takhle fakt v klidu můžou žít.
To, že by to vadilo mě, nebo zklamče na to nemá vliv. wink

Není tady

#83 17. 9. 2009 11:51

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Romulo
a ty jsi ochotná tolerovat manželovi odskok jinam, pokud by po tobě tedy sex nevyžadoval a žili byste tak, jak popisuješ v posledním příspěvku...směje se, de facto se cítí v rámci možností spokojeně...

Jestli on ten lišák není veselej a spokojenej právě proto, že si tu a tam odskočí... lol

No možné to je roll ale pak tedy asi bude záležet na Romule, zda tak dokáže žít.

Není tady

#84 17. 9. 2009 11:53

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

javena napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

haiel napsal(a):

Teď to Romula trochu vysvětlila. Jak je vstřícná, hned jde do toho naplno... a to jí svým způsobem děsí. Ale zase ho po půldruhým roce chápu. big_smile Poradna je dobrý nápad. Ale pro oba. Máte problém společný. Teď jde o to, co na to manžel. Jestli si odskakuje a vyhovuje mu, že je doma klid, to se asi nepohrne... Ale to fakt nemůžeme vědět.
No a jestli to Romule nebude vadit, tak takhle fakt v klidu můžou žít.
To, že by to vadilo mě, nebo zklamče na to nemá vliv. wink

stolt stolt

Není tady

#85 17. 9. 2009 11:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

ovečka napsal(a):

Myslím,že Javena má moc pěkný názor,taky bych chtěla jednou zmoudřet....Zatím se mi to nedaří....Pořád zakopávám,takový život na houby.Ale s děckem o chlapa asi nezavadím.Buďte rády že ty mužský vedle sebe máte....

Ovečko, víš co je tu holek, který měli mimčo nebo už větší dítě a našli mu novýho tátu. smile
A s těma chlapama - všechno taky nebrat. Třeba chlapi k mýmu věku. To už ten výběr není zrovna pohárovej, ale neházím flintu do žita. big_smile Do toho mám dvě děti, který to maj v hlavě srovnaný a těžko jim vysvětlím, že strejda Karel nám vymaloval kvartýr pro mý hezký oči a cpe se do postele jejich otce, protože je unavenej a má to domu daleko...
Každej něco řeší. wink
Jsem offtopic, omlouvám se.

Není tady

#86 17. 9. 2009 12:03

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná přísp. 83.
Já myslím, že už tak žije a že jí to nevadí. Podle toho, jak reaguje na nevěru - trvalý odpor k chlapovi plus "použité zboží" - je už asi šumák, jestli se zapomněl jednou nebo xkrát.

Není tady

#87 17. 9. 2009 12:08

romula11
♥♥-----

Neodskočil, mám přehled kde je a přestavuje dům, čímž je hodně doma.

Co se týče toho dokonaného aktu. Vem te to z mého hlediska. Na začátku jsme se dohodli že to nechá na mě a že na mě půjde pomalu. Zkouší to každých čtrnáct dní. Nestačila jsem to zchrousat a už si myslí že by to stačilo. Potom mi na to řekne já myslel že by to už šlo. V zásadě mi nenechá čas abych eventuelně po něm toužila. Kamárádka psycholožka mi jednou řekla( ještě před nevěrou) dejte si dva měsíce pauzu ať ne něj máš opravdu chuť. Po týdnu mi řekl že jsem vadná a nenormální když na to nemám chuť. Vím píšu roztržkovitě ale tak jak mi to jde na jazy.

A teď trochu z jiného. Co se vlastně dneska děje ( myslím dobu) . Ta co mě s ní povedl má taky tři děti, je učitelkou( tudíž má víc času), její manžel předělal dům a chodí po nočních aby zaplatili hypotéku. Pořídil jí internet aby ji doma nebylo smutno a ona vyvádí. Z jejích emailů ke kterým jsem se náhodou nachomýtla vyplynulo, že manžel není jediný koho zbalila. Pálí ji dobré bydlo? Doma šikovné studující děti(sen každé matky) a ona jim zničí rodinu. To tak na obranu chlapů, ženský jsou taky mrchy.   R.

Není tady

#88 17. 9. 2009 12:20

romula11
♥♥-----

Konec konců nechápu jeho nevěru ještě z jiného hlediska. On v principu nemá rodinu. Se sestrou si vymění ahoj a dost. tada pokud ji potká. ( já si s bráchou telefonuji dvakrá týdně) A maminka, jenom se hádají. Ona by nám rádda organizovala život. Dopadlo to nakonec že ji prostě ignorujeme. Jsme slušní ale necmluvím s ní. Jenom dobrý den a dost. Je to prototyp generála. Pokud byste přišli s tím že potřebujete poradit. Přece jenom je starší a zkušenější. Tak vám akorát poví co všechno jste udělali špatně a ne co teď. Na dceřino princeznovství (je zamyšlená jako spící růženka a nedává ve škole pozor) my řekla že kdybych ji lépe oblékala tak by taková nebyla. Uplně z cesty. Nebo hodinová litanie proč chlap nenosí čepici. Mám mu vysvětlit že je táta od třec h dětí a musí se chránit když nemá vlasy. To jenom pro zasmání.  Prostě můj chlap se nemá kam vrátit, zůstal by sám. No otevřeně holky která byste si vzala chlapa se životním minimem. Ono platit na tři děti něco stojí Byly by to jenom chvilkové známosti, a o to si myslím nikdo moc nestojí - můj chlap ne. Asi opravdu platí že pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, že nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát. R

Není tady

#89 17. 9. 2009 12:25

javena
♥♥♥♥♥♥-

Romulo, ale mě nepřijde, že bys po něm předtím nějak extra toužila, když už jsi to řešila s kamarádkou psycholožkou. Možná jo, ale on svým přístupem dokázal, že ti bylo líp, když nic nebylo. Odhaduji. Nemusí to být pravda.
Já myslím, že chroustat něco rok a půl je fakt dlouhá doba. To se mu nedivím, že si myslí, že už by to šlo. Času ti dal - spoustu.
A doba, tou to není. Si to spočítej, všechny ty levobočky, nemanželský děti na gruntech a v měšťáckých rodinách. big_smile Tohle je součást našeho života, ať se nám to líbí nebo ne. Bylo to tak vždycky, ale s nástupem křesťanství se to zabalilo do takový krabice s nápisem - fuj. To se nedělá. big_smile Tak se o tom alespoň nemluvilo... vissla
No, aláh to s mohamedem vykoumal líp... Ale to by mě teda taky nevyhovovalo. sad
Takže jo - jsem taky divná. Taky bych chtěla jednoho věrného a spolehlivého manžela na celý život, vychovat s ním děti, prožít krásný podzim života... a teď tu o Sněhurce... lollol

Není tady

#90 17. 9. 2009 12:34

javena
♥♥♥♥♥♥-

romula11 napsal(a):

Konec konců nechápu jeho nevěru ještě z jiného hlediska. On v principu nemá rodinu. Se sestrou si vymění ahoj a dost. tada pokud ji potká. ( já si s bráchou telefonuji dvakrá týdně) A maminka, jenom se hádají. Ona by nám rádda organizovala život. Dopadlo to nakonec že ji prostě ignorujeme. Jsme slušní ale necmluvím s ní. Jenom dobrý den a dost. Je to prototyp generála. Pokud byste přišli s tím že potřebujete poradit. Přece jenom je starší a zkušenější. Tak vám akorát poví co všechno jste udělali špatně a ne co teď. Na dceřino princeznovství (je zamyšlená jako spící růženka a nedává ve škole pozor) my řekla že kdybych ji lépe oblékala tak by taková nebyla. Uplně z cesty. Nebo hodinová litanie proč chlap nenosí čepici. Mám mu vysvětlit že je táta od třec h dětí a musí se chránit když nemá vlasy. To jenom pro zasmání.  Prostě můj chlap se nemá kam vrátit, zůstal by sám. No otevřeně holky která byste si vzala chlapa se životním minimem. Ono platit na tři děti něco stojí Byly by to jenom chvilkové známosti, a o to si myslím nikdo moc nestojí - můj chlap ne. Asi opravdu platí že pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, že nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát. R

va Tak ty růžový brejle dolů - a hned. Soused má tři děti -mají tedy dvě matky - a nedávno se mu narodilo čtvrtý. Gratuluju. Víš, kolik berou jeho dvě první ženy alimenty, když má teď ženu na MD a dítě? yikes Myslím, že bys plakala spíš ty, možná by to nebyly jen nárazovky. Jestli spoléháš na tohle, tak jsi vedle, jak ta jedle.
A hele, třeba já. wink Svý děti uživím, otce mají, nechci chlapa, co chce ještě dítě, což ten tvůj asi už chtít nebude, jednou za čtrnáct dní se přemůžu a za co bude jíst on, co je mi po tom... Maminka ho veme zpátky a ještě mu vysvětlí, jakou s tebou udělal chybu. A ZOO s partou pěti dětí o víkendu přežiju, mám mnohaletý trénink... lollol
Ber to s rezervou, ale jsi fakt naivní... hmm
Krom toho - pán má půlku baráčku, jo? vissla

Upravil(a) javena (17. 9. 2009 12:37)

Není tady

#91 17. 9. 2009 13:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Já teda zase dokážu pochopit, že když ženská sex s konkrétním chlapem nechce, tak přes to prostě nejede vlak. Jak už jsem psala někde na začátku, jsou ženy, co prostě sex "nepotřebují" a je jim dobře tak jak jsou - věnují se dětem, domácnosti, práci, koníčkům atd. Proč to lámat přes koleno, jenom proto, že on by chtěl? A že možná někdy ta chuť přijde? No může se stát, ale taky nemusí. Jestli to Romule takto vyhovuje, pak je to OK, no ne? No a jestli to tomu jejímu nevyhovuje (jako že ne, jinak by netlačil), tak holt měl přemýšlet dřív, než si vytvořil avantýry. Otázkou však je, jak dlouho tohle může mít trvání. U Romuly bych mohla říct, že v pohodě, tak dlouho, jak bude chtít. U jejího muže? No nevím, teď třeba je zaměstnaný přestavbou domu, ale až ji dodělá...buď si sedne s bačkorama k TV, nebo bude hledat náplň jinde.
Osobně - kdyby mě to takto vyhovovalo, našla bych "práci" pro manžela takovou a tak často, aby měl stále co dělat...a neměl myšlenky na něco jiného lol lol lol

Není tady

#92 17. 9. 2009 13:21

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Romula- když to tak čtu, mám pocit, že  ty růžové brýle bys měla sundat na více frontách... Máma je taková, sestra je maková, moje rodinaje je jiná lepší ?! .... va  Nemá kam jít...  dumbom Mám přehled co dělá,protože  přestavuje barák...va big_smile  Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak šikovný umí být  nevěrník, když chce  "ulítnout"  A je fuk, jestli ta dotyčná bude  kantorka se 3 nebo romka s 16 dětmi nebo svobodná studentka...
Ale to jen na okraj. 
Spíš to celé takhle vypadá, že si myslíš ,že ho máš  víceméně v hrsti, nemiluješ ho, jen vidíš, že život s ním je pohodlnější. Že on se snaží protože doufá v nápravu , ale nějak nevyhovuje tvým představám o správném plazení po břiše před ublíženou.. Ale to tak nemusí být napořád.
Znám chlapa , který odešel s jednou  igelitkou ke své mámě do  Domova pro seniory, než by vydržel v zařízeném bytě s manželkou, která ho podváděla.  Od plného účtu a  "relativního pohodlí" . Je to můj nynější manžel.

A zpět k době před nevěrou- ta je jen vyvrcholením krize, na které jste měli podíl oba. Jestliže on se vyjadřuje tak, že tě to pohoršuje, o sex si říká nevybíravým způsobem- není to spíš , že už to tak chceš vidět?  Prostě  ho chceš jen jako  mezka a ne jako parťáka? 
Tenhle stav, který popisuješ, je dlouhodobě neudržitelný. Trápit se budete oba.   A na tvém místě bych si skutečně nebyla tak jistá, že zůstane kvůli dětem... Stačí aby některé jiné vyhovovala pobídka k sexu , měla dostatečně velký byt a  horší zkušenost s třeba s gamblerem, nebo opilcem. Pak by pracovitého sexuchtivého i s třemi závazky klidně hýčkala. Možná , že potom bys zjistila , že ti začíná chybět. Asi by bylo lepší zkusit záchranu vztahu. I za cenu toho, že  se  budeš muset něčemu novému sama o sobě naučit.  Na té krizi ať chceš nebo ne,jste měli podíl oba. Každý v něčem.

Není tady

#93 17. 9. 2009 14:00

helena
♥♥♥♥♥♥♥

romulo, on už taky není nejmladší - když si najde paní věkově blízkou, s odrostlými dětmi, ani jeho alimenty řešit nebudou. Nebude muset přestavovat barák (nebo jo, když ho to bude bavit), nebude se doprošovat sexu a na děti se asi nevykašle. To ty se bojíš, že nemáš kam jít s 3 dětmi a (asi) i že by ti ubylo peněz a přibylo starostí.
A to, že si s bráchou voláš 2x do týdne a on se sestrou jen zdraví taky nic extra neznamená. My se jako sourozenci stýkáme možná míň, než s přáteli, ale neznamená to, že kvůli tomu nejsme pořád rodina.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#94 17. 9. 2009 14:07

OZ
♥♥-----

javena napsal(a):

Takže jo - jsem taky divná. Taky bych chtěla jednoho věrného a spolehlivého manžela na celý život, vychovat s ním děti, prožít krásný podzim života... a teď tu o Sněhurce... lollol

Hlásí se další divná smile smile

Romulo, tak jestli tomu dobře rozumím, Ty už ho jako chlapa nechceš. Tak uvažuješ o variantě formálního manželství. Teoreticky podle mne může skutečně fungovat jen tehdy, když jsou oba zúčastnění citově a eroticky vzájemně neangažovaní. Prakticky kdoví.....

Jak psala tuším Pandorra na začátku - jestli si jeden z vás takovou budoucnost nedovede ani představit, nemá cenu o té variantě přemýšlet. Pokud si to dovedete představit oba, můžete to zkusit - a zjistit, jestli to jde, nebo ne. Žádná definitiva v dohledu, ale tak to prostě v životě je wink

Když se člověk nepřipravil na svou šanci, tak jej jeho šance pouze zesměšní.
Pablo Picasso

Není tady

#95 17. 9. 2009 14:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Mám přehled co dělá,protože  přestavuje barák...va big_smile  Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak šikovný umí být  nevěrník, když chce  "ulítnout"

Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba až do sousedního města, protože v tamním Baumaxu mají právě v akci cement big_smile), shánět řemeslníky, apod... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#96 17. 9. 2009 15:15

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Mám přehled co dělá,protože  přestavuje barák...va big_smile  Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak šikovný umí být  nevěrník, když chce  "ulítnout"

Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba až do sousedního města, protože v tamním Baumaxu mají právě v akci cement big_smile), shánět řemeslníky, apod... big_smile

valíš tu šrouby do hlavy lol

Není tady

#97 17. 9. 2009 15:21

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Romulo, mně přijde, že mezi vámi panuje obrovský sexuální nesoulad. A dlouhodobý.
"Asi opravdu platí že pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, že nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát."

Podívej se na to z jeho strany, tolerovat nechuť a odmítání (i obyčejné nenadšení ze sexu) je velmi náročné. Ono se to řekne- přizpůsobit se tomu, který má menší potřebu, ale sex je pro dost lidí hlavně o radosti, uvolnění, intimitě.
Sama si upřímně řekni, kdy jsi se s ním milovala naposledy s chutí a nadšením. Taky mi přijde, že nevěra je pro tebe ideální zástěrka.

Tohle je nezaviděníhodná potíž, dost zásadní a nevím- podmínkou nápravy je vaše maximální snaha, otevřenost, tolerance a rozhodně terapie. 

Jinak dohodnout se o otevřeném manželství určitě můžete. Ale to je pro super tolerantní lidi, kteří mají obr nadhled, i na sexualitu.

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#98 17. 9. 2009 15:26

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

haiel napsal(a):

Selima napsal(a):

Zažila som na vlastné oči(našťastie nie na vlastnej koži, vo vlastnej rodine) model "studený odchov" a je to niečo dosť desivé... hlavne ako životný vzor. Deti sa učia hlavne a predovšetkým rodinnými vzormi - nie tým, čo im dospelí tlačia do hlavy, ale tým, čo dospelí ŽIJÚ. Samozrejme, že sú spoločnosti, kde je model "priateľské manželstvo bez lásky, z rozumu" jediný možný, ale tá naša to nie je... hmm

Selima, věřím, že jsou společnosti, kde je model "monogamní dlouhodobý láskyplný manželský svazek" možný, ale ta naše to není. Pokud vím, pořád je to přibližně polovina manželství, která se rozvede. Ideální formu soužití,tuším, nevymyslel ještě nikdo. Manželství udržované z rozumu jistě ideální není, ale záleží na aktérech. Někdo toho schopen je, někdo ne. Pochopitelně se to nedá nikomu vnucovat. Pod tím "studeným odchovem" jsem až dodnes rozuměla to, když rodiče neumí projevit lásku  dětem.

Ono to ide často ruku v ruke. Okrem toho - keď deti nevidia, že by si rodičia navzájom prejavovali lásku a nežnosti - nehovorím o súloži wink - tiež je to pre ne istým spôsobom "studený odchov". Bohužiaľ viem až pridobre, o čom hovorím. grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#99 17. 9. 2009 15:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Selima napsal(a):

Neprovokuj, kocúr...

Já neprovokuju, jen jsem se na něco zeptal dumbom
Mně taky jednou manželka řekla: "Fuj, když si představím, že jsi ho strkal do jiný, je mi zle...", ale tam to mělo racionální podklad (nikoli tedy nějaký odpor či blok), protože dodala: "...co kdybys mě něčím nakazil?"

Dobre, tak keď nedáš inak, z dnešného rána, vlákno Janie...
Mikeš: Já, jako manžel taky big_smile Umím si představit, že bych překousnul nějakej jednorázovej úlet mý ženy, ale zjistit - podobně jako to může klidně zjistit manžel Janie - že mi ji 7 let ošukává jinej borec, to bych asi nevydejchal.

Upravil(a) Selima (17. 9. 2009 15:29)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#100 17. 9. 2009 15:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

haiel napsal(a):

Martinka1 napsal(a):

Co je lepší: dát dětem vzor: "když s někým jsi, kdo už ti nevyhovuje, tak ale musíš potlačit sám (sama) sebe, a i za cenu oddělených ložnic, spolu musíte zůstat, aby vás měly děti pohromadě"
a nebo: "když s někým jsi, a bohužel to nevyjde, můžeš se rozejít (nemusíš trpět za svoji chybu) a můžeš být šťastný s někým jiným - a přitom se postarat o děti tak, aby věděly, že rozchodem neztratily ani jednoho z rodičů"
?

V teoretickém podání zní hezky to druhé. Jenže v praxi je to tak, že rozvodem se někdo z rodičů velkou měrou ztrácí vždy. Většinou otec. Vpluje do nového vztahu, založí novou rodinu....
"Když s někým jsi, kdo už ti nevyhovuje" - otázka je, zda nevyhovuje částečně nebo po všech stránkách. Jasně, že k něčemu takovému jako je "jen" přátelský vztah rodičů se nemůže nikdo přinutit. Znovu píšu, že to záleží na těch dvou. Věřím, že jsou dvojice, které jsou toho schopny. Ono to taky neznamená, že tací lidé se spolu neumí bavit, smát..... že spolu komunikují jak dva suchaři.

Komunikujú psolu pekne, až na ten fyzický kontakt. Ich potomkovia môžu mať šťastné detstvo a v dospelosti behať po poriadniach a "učiť sa" dotykom v partnerských vzťahoch. Je to len špekulácia, ale možno aj manžel Romuly pochádza zo "studeného odchovu" a preto nevedel celkom empaticky reagovať na svoju ženu, našiel si náhradu, a preto teraz ustrnul v polohe Viselca. smile  (Alebo inak povedané, zakuklil sa vo svojom previnilom mučeníctve.) Nie je načase preťať ten začarovaný kruh?

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí