27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
haiel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
...říznutím myslím odbornou pomoc , nebo okamitou práci sama na sobě- pro Romulu i pro jejího mue samozřejmě. Nemyslím okamitý rozvod, rozchod, dělení majetků a dětí....
A pokud píu o sypání popela- myslím , e to ten Romulin mu dělá. Vdy si to vezmi- 1,5 se snaí "dobýt" zpátky znechucenou manelku- to je úctyhodný výkon na chlapa...
Jo, rozumím. S tou odbornou pomocí to vidím optimisticky. V tom, e se ji snaí získat zpět, je pro Romulu a potamo děti velká ance.
Romulo, čte? Zuzi a já se domníváme, e tě manel miluje
Čtu, vím e mě miluje, ale já ho ne, a nějak mi to nejde začít znovu. Do té poradny jsem se u objednala. Ne e bych se v tom plácala a utápěla jak tady víc lidí poznamenalo, ale sama vím e to dlouhého trvání mít nebude(myslím udritelnost této situace). Ale musím se přoznat e mi tato bezpohlavní situace vyhovuje. Najednou není uraenej kdy nic, směje se, v principu je v pohodě. To před tím nebyl. Teď si rozumíme daleko lépe ne před tím. Mám docela strach pokud bychom se vrátili zpátky (myslím lonici), bude to za chvíli to stejné. Nikdy nenechá nic na mě, v momentě kdy jsem ho k sobě trochu pustila( myslím tentto rok a půl) , okamitě z toho chtěl vytěit ve. A můu mu to říkat jak chci. Je to jeho povaha. R
Není tady
helena napsal(a):
Já tolerovat NE - ale osobně si myslím, e by to lo v určitém případě - sama bych zvolila radikální přístup.
Take čti pořádně - píu, e by se dal praktikovat - nepíu, e v mém případě.
Nepsala jsem, e v tvém případě - psala jsem "NĚKOMU" tolerovat - take čti pořádně http://fora.babinet.cz/img/smilies/stolt.gif
Ostatně - proč někdo ano a někdo ne? (A nemyslím tebe.)
Tak pro upřesnění - věta typu "tyyy vole, ty e bys byla ochotná NĚKOMU TOLEROVAT....ANO, ale jak komu
S tím souvisí i dalí tvůj dotaz - proč někdo ano a proč někdo ne. Jednoduché - jestlie ti dva se dohodnou, e oba si budou uívat svého ivota včetně milenců a milenek - proč bych to netolerovala - to jsou právě ty "za určitých podmínek". Ovem pokud je tam milenec, či mïlenka a druhý s tím nesouhlasí, nebo je dokonce postaven před hotovou věc, kdy se to provalí -. tak tady zásadně ne. Kapito? V mém osobním ivotě ádná třetí strana prostě být nemůe a nesmí - v tom případě dělám radikální řezy.
Není tady
haiel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
...říznutím myslím odbornou pomoc , nebo okamitou práci sama na sobě- pro Romulu i pro jejího mue samozřejmě. Nemyslím okamitý rozvod, rozchod, dělení majetků a dětí....
A pokud píu o sypání popela- myslím , e to ten Romulin mu dělá. Vdy si to vezmi- 1,5 se snaí "dobýt" zpátky znechucenou manelku- to je úctyhodný výkon na chlapa...
Jo, rozumím. S tou odbornou pomocí to vidím optimisticky. V tom, e se ji snaí získat zpět, je pro Romulu a potamo děti velká ance.
Romulo, čte? Zuzi a já se domníváme, e tě manel miluje
Já si taky myslím, e manel Romulu miluje a chtěl by to ve dát nějak do kupy. Chybí mu tam vak "vstřícnost" od Romuly.
Není tady
Romulo:
a ty jsi ochotná tolerovat manelovi odskok jinam, pokud by po tobě tedy sex nevyadoval a ili byste tak, jak popisuje v posledním příspěvku...směje se, de facto se cítí v rámci moností spokojeně..a ty vlastně taky?
Tady je to právě "za těch určitých podmínek" by to fungovat mohlo
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Romulo
a ty jsi ochotná tolerovat manelovi odskok jinam, pokud by po tobě tedy sex nevyadoval a ili byste tak, jak popisuje v posledním příspěvku...směje se, de facto se cítí v rámci moností spokojeně...
Jestli on ten liák není veselej a spokojenej právě proto, e si tu a tam odskočí...
Není tady
romula11 napsal(a):
haiel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Romulo, čte? Zuzi a já se domníváme, e tě manel milujeČtu, vím e mě miluje, ale já ho ne, a nějak mi to nejde začít znovu. Do té poradny jsem se u objednala. Ne e bych se v tom plácala a utápěla jak tady víc lidí poznamenalo, ale sama vím e to dlouhého trvání mít nebude(myslím udritelnost této situace). Ale musím se přoznat e mi tato bezpohlavní situace vyhovuje. Najednou není uraenej kdy nic, směje se, v principu je v pohodě. To před tím nebyl. Teď si rozumíme daleko lépe ne před tím. Mám docela strach pokud bychom se vrátili zpátky (myslím lonici), bude to za chvíli to stejné. Nikdy nenechá nic na mě, v momentě kdy jsem ho k sobě trochu pustila( myslím tentto rok a půl) , okamitě z toho chtěl vytěit ve. A můu mu to říkat jak chci. Je to jeho povaha. R
Ad ty dvě vytučněné pasáe- Romulo- to mi přijde dost zvlátní. Chlap, který by byl poxté odmítnut v lonici se směje? To fakt nevím jestli je normální reakce... Spí by měl být smutný, pokud tedy situaci neřeí tak jak píe Mike.
A druhá pasá- co má na mysli tím "vytěit vechno" ? Pokud "dokonaný akt" tak to mi přijde v případě letirtých manelů spí přirozené, e se snaí dokonat, ne jen naladit a usnout....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Romulo, čte? Zuzi a já se domníváme, e tě manel milujeJá si taky myslím, e manel Romulu miluje a chtěl by to ve dát nějak do kupy. Chybí mu tam vak "vstřícnost" od Romuly.
Teď to Romula trochu vysvětlila. Jak je vstřícná, hned jde do toho naplno... a to jí svým způsobem děsí. Ale zase ho po půldruhým roce chápu. Poradna je dobrý nápad. Ale pro oba. Máte problém společný. Teď jde o to, co na to manel. Jestli si odskakuje a vyhovuje mu, e je doma klid, to se asi nepohrne... Ale to fakt nemůeme vědět.
No a jestli to Romule nebude vadit, tak takhle fakt v klidu můou ít.
To, e by to vadilo mě, nebo zklamče na to nemá vliv.
Není tady
Mike napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Romulo
a ty jsi ochotná tolerovat manelovi odskok jinam, pokud by po tobě tedy sex nevyadoval a ili byste tak, jak popisuje v posledním příspěvku...směje se, de facto se cítí v rámci moností spokojeně...Jestli on ten liák není veselej a spokojenej právě proto, e si tu a tam odskočí...
No moné to je ale pak tedy asi bude záleet na Romule, zda tak dokáe ít.
Není tady
javena napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
haiel napsal(a):
Romulo, čte? Zuzi a já se domníváme, e tě manel milujeJá si taky myslím, e manel Romulu miluje a chtěl by to ve dát nějak do kupy. Chybí mu tam vak "vstřícnost" od Romuly.
Teď to Romula trochu vysvětlila. Jak je vstřícná, hned jde do toho naplno... a to jí svým způsobem děsí. Ale zase ho po půldruhým roce chápu.
Poradna je dobrý nápad. Ale pro oba. Máte problém společný. Teď jde o to, co na to manel. Jestli si odskakuje a vyhovuje mu, e je doma klid, to se asi nepohrne... Ale to fakt nemůeme vědět.
No a jestli to Romule nebude vadit, tak takhle fakt v klidu můou ít.
To, e by to vadilo mě, nebo zklamče na to nemá vliv.
Není tady
ovečka napsal(a):
Myslím,e Javena má moc pěkný názor,taky bych chtěla jednou zmoudřet....Zatím se mi to nedaří....Pořád zakopávám,takový ivot na houby.Ale s děckem o chlapa asi nezavadím.Buďte rády e ty muský vedle sebe máte....
Ovečko, ví co je tu holek, který měli mimčo nebo u větí dítě a nali mu novýho tátu.
A s těma chlapama - vechno taky nebrat. Třeba chlapi k mýmu věku. To u ten výběr není zrovna pohárovej, ale neházím flintu do ita. Do toho mám dvě děti, který to maj v hlavě srovnaný a těko jim vysvětlím, e strejda Karel nám vymaloval kvartýr pro mý hezký oči a cpe se do postele jejich otce, protoe je unavenej a má to domu daleko...
Kadej něco řeí.
Jsem , omlouvám se.
Není tady
Zklamaná přísp. 83.
Já myslím, e u tak ije a e jí to nevadí. Podle toho, jak reaguje na nevěru - trvalý odpor k chlapovi plus "pouité zboí" - je u asi umák, jestli se zapomněl jednou nebo xkrát.
Není tady
Neodskočil, mám přehled kde je a přestavuje dům, čím je hodně doma.
Co se týče toho dokonaného aktu. Vem te to z mého hlediska. Na začátku jsme se dohodli e to nechá na mě a e na mě půjde pomalu. Zkouí to kadých čtrnáct dní. Nestačila jsem to zchrousat a u si myslí e by to stačilo. Potom mi na to řekne já myslel e by to u lo. V zásadě mi nenechá čas abych eventuelně po něm touila. Kamárádka psycholoka mi jednou řekla( jetě před nevěrou) dejte si dva měsíce pauzu a ne něj má opravdu chu. Po týdnu mi řekl e jsem vadná a nenormální kdy na to nemám chu. Vím píu roztrkovitě ale tak jak mi to jde na jazy.
A teď trochu z jiného. Co se vlastně dneska děje ( myslím dobu) . Ta co mě s ní povedl má taky tři děti, je učitelkou( tudí má víc času), její manel předělal dům a chodí po nočních aby zaplatili hypotéku. Pořídil jí internet aby ji doma nebylo smutno a ona vyvádí. Z jejích emailů ke kterým jsem se náhodou nachomýtla vyplynulo, e manel není jediný koho zbalila. Pálí ji dobré bydlo? Doma ikovné studující děti(sen kadé matky) a ona jim zničí rodinu. To tak na obranu chlapů, enský jsou taky mrchy. R.
Není tady
Konec konců nechápu jeho nevěru jetě z jiného hlediska. On v principu nemá rodinu. Se sestrou si vymění ahoj a dost. tada pokud ji potká. ( já si s bráchou telefonuji dvakrá týdně) A maminka, jenom se hádají. Ona by nám rádda organizovala ivot. Dopadlo to nakonec e ji prostě ignorujeme. Jsme sluní ale necmluvím s ní. Jenom dobrý den a dost. Je to prototyp generála. Pokud byste přili s tím e potřebujete poradit. Přece jenom je starí a zkuenějí. Tak vám akorát poví co vechno jste udělali patně a ne co teď. Na dceřino princeznovství (je zamylená jako spící růenka a nedává ve kole pozor) my řekla e kdybych ji lépe oblékala tak by taková nebyla. Uplně z cesty. Nebo hodinová litanie proč chlap nenosí čepici. Mám mu vysvětlit e je táta od třec h dětí a musí se chránit kdy nemá vlasy. To jenom pro zasmání. Prostě můj chlap se nemá kam vrátit, zůstal by sám. No otevřeně holky která byste si vzala chlapa se ivotním minimem. Ono platit na tři děti něco stojí Byly by to jenom chvilkové známosti, a o to si myslím nikdo moc nestojí - můj chlap ne. Asi opravdu platí e pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, e nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát. R
Není tady
Romulo, ale mě nepřijde, e bys po něm předtím nějak extra touila, kdy u jsi to řeila s kamarádkou psycholokou. Moná jo, ale on svým přístupem dokázal, e ti bylo líp, kdy nic nebylo. Odhaduji. Nemusí to být pravda.
Já myslím, e chroustat něco rok a půl je fakt dlouhá doba. To se mu nedivím, e si myslí, e u by to lo. Času ti dal - spoustu.
A doba, tou to není. Si to spočítej, vechny ty levobočky, nemanelský děti na gruntech a v měáckých rodinách. Tohle je součást naeho ivota, a se nám to líbí nebo ne. Bylo to tak vdycky, ale s nástupem křesanství se to zabalilo do takový krabice s nápisem - fuj. To se nedělá.
Tak se o tom alespoň nemluvilo...
No, aláh to s mohamedem vykoumal líp... Ale to by mě teda taky nevyhovovalo.
Take jo - jsem taky divná. Taky bych chtěla jednoho věrného a spolehlivého manela na celý ivot, vychovat s ním děti, proít krásný podzim ivota... a teď tu o Sněhurce...
Není tady
romula11 napsal(a):
Konec konců nechápu jeho nevěru jetě z jiného hlediska. On v principu nemá rodinu. Se sestrou si vymění ahoj a dost. tada pokud ji potká. ( já si s bráchou telefonuji dvakrá týdně) A maminka, jenom se hádají. Ona by nám rádda organizovala ivot. Dopadlo to nakonec e ji prostě ignorujeme. Jsme sluní ale necmluvím s ní. Jenom dobrý den a dost. Je to prototyp generála. Pokud byste přili s tím e potřebujete poradit. Přece jenom je starí a zkuenějí. Tak vám akorát poví co vechno jste udělali patně a ne co teď. Na dceřino princeznovství (je zamylená jako spící růenka a nedává ve kole pozor) my řekla e kdybych ji lépe oblékala tak by taková nebyla. Uplně z cesty. Nebo hodinová litanie proč chlap nenosí čepici. Mám mu vysvětlit e je táta od třec h dětí a musí se chránit kdy nemá vlasy. To jenom pro zasmání. Prostě můj chlap se nemá kam vrátit, zůstal by sám. No otevřeně holky která byste si vzala chlapa se ivotním minimem. Ono platit na tři děti něco stojí Byly by to jenom chvilkové známosti, a o to si myslím nikdo moc nestojí - můj chlap ne. Asi opravdu platí e pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, e nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát. R
Tak ty růový brejle dolů - a hned. Soused má tři děti -mají tedy dvě matky - a nedávno se mu narodilo čtvrtý. Gratuluju. Ví, kolik berou jeho dvě první eny alimenty, kdy má teď enu na MD a dítě?
Myslím, e bys plakala spí ty, moná by to nebyly jen nárazovky. Jestli spoléhá na tohle, tak jsi vedle, jak ta jedle.
A hele, třeba já. Svý děti uivím, otce mají, nechci chlapa, co chce jetě dítě, co ten tvůj asi u chtít nebude, jednou za čtrnáct dní se přemůu a za co bude jíst on, co je mi po tom... Maminka ho veme zpátky a jetě mu vysvětlí, jakou s tebou udělal chybu. A ZOO s partou pěti dětí o víkendu přeiju, mám mnohaletý trénink...
Ber to s rezervou, ale jsi fakt naivní...
Krom toho - pán má půlku baráčku, jo?
Upravil(a) javena (17. 9. 2009 12:37)
Není tady
Já teda zase dokáu pochopit, e kdy enská sex s konkrétním chlapem nechce, tak přes to prostě nejede vlak. Jak u jsem psala někde na začátku, jsou eny, co prostě sex "nepotřebují" a je jim dobře tak jak jsou - věnují se dětem, domácnosti, práci, koníčkům atd. Proč to lámat přes koleno, jenom proto, e on by chtěl? A e moná někdy ta chu přijde? No můe se stát, ale taky nemusí. Jestli to Romule takto vyhovuje, pak je to OK, no ne? No a jestli to tomu jejímu nevyhovuje (jako e ne, jinak by netlačil), tak holt měl přemýlet dřív, ne si vytvořil avantýry. Otázkou vak je, jak dlouho tohle můe mít trvání. U Romuly bych mohla říct, e v pohodě, tak dlouho, jak bude chtít. U jejího mue? No nevím, teď třeba je zaměstnaný přestavbou domu, ale a ji dodělá...buď si sedne s bačkorama k TV, nebo bude hledat náplň jinde.
Osobně - kdyby mě to takto vyhovovalo, nala bych "práci" pro manela takovou a tak často, aby měl stále co dělat...a neměl mylenky na něco jiného
Není tady
Romula- kdy to tak čtu, mám pocit, e ty růové brýle bys měla sundat na více frontách... Máma je taková, sestra je maková, moje rodinaje je jiná lepí ?! .... Nemá kam jít...
Mám přehled co dělá,protoe přestavuje barák...
Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak ikovný umí být nevěrník, kdy chce "ulítnout" A je fuk, jestli ta dotyčná bude kantorka se 3 nebo romka s 16 dětmi nebo svobodná studentka...
Ale to jen na okraj.
Spí to celé takhle vypadá, e si myslí ,e ho má víceméně v hrsti, nemiluje ho, jen vidí, e ivot s ním je pohodlnějí. e on se snaí protoe doufá v nápravu , ale nějak nevyhovuje tvým představám o správném plazení po břie před ublíenou.. Ale to tak nemusí být napořád.
Znám chlapa , který odeel s jednou igelitkou ke své mámě do Domova pro seniory, ne by vydrel v zařízeném bytě s manelkou, která ho podváděla. Od plného účtu a "relativního pohodlí" . Je to můj nynějí manel.
A zpět k době před nevěrou- ta je jen vyvrcholením krize, na které jste měli podíl oba. Jestlie on se vyjadřuje tak, e tě to pohoruje, o sex si říká nevybíravým způsobem- není to spí , e u to tak chce vidět? Prostě ho chce jen jako mezka a ne jako paráka?
Tenhle stav, který popisuje, je dlouhodobě neudritelný. Trápit se budete oba. A na tvém místě bych si skutečně nebyla tak jistá, e zůstane kvůli dětem... Stačí aby některé jiné vyhovovala pobídka k sexu , měla dostatečně velký byt a horí zkuenost s třeba s gamblerem, nebo opilcem. Pak by pracovitého sexuchtivého i s třemi závazky klidně hýčkala. Moná , e potom bys zjistila , e ti začíná chybět. Asi by bylo lepí zkusit záchranu vztahu. I za cenu toho, e se bude muset něčemu novému sama o sobě naučit. Na té krizi a chce nebo ne,jste měli podíl oba. Kadý v něčem.
Není tady
romulo, on u taky není nejmladí - kdy si najde paní věkově blízkou, s odrostlými dětmi, ani jeho alimenty řeit nebudou. Nebude muset přestavovat barák (nebo jo, kdy ho to bude bavit), nebude se doproovat sexu a na děti se asi nevykale. To ty se bojí, e nemá kam jít s 3 dětmi a (asi) i e by ti ubylo peněz a přibylo starostí.
A to, e si s bráchou volá 2x do týdne a on se sestrou jen zdraví taky nic extra neznamená. My se jako sourozenci stýkáme moná míň, ne s přáteli, ale neznamená to, e kvůli tomu nejsme pořád rodina.
Není tady
javena napsal(a):
Take jo - jsem taky divná. Taky bych chtěla jednoho věrného a spolehlivého manela na celý ivot, vychovat s ním děti, proít krásný podzim ivota... a teď tu o Sněhurce...
Hlásí se dalí divná
Romulo, tak jestli tomu dobře rozumím, Ty u ho jako chlapa nechce. Tak uvauje o variantě formálního manelství. Teoreticky podle mne můe skutečně fungovat jen tehdy, kdy jsou oba zúčastnění citově a eroticky vzájemně neangaovaní. Prakticky kdoví.....
Jak psala tuím Pandorra na začátku - jestli si jeden z vás takovou budoucnost nedovede ani představit, nemá cenu o té variantě přemýlet. Pokud si to dovedete představit oba, můete to zkusit - a zjistit, jestli to jde, nebo ne. ádná definitiva v dohledu, ale tak to prostě v ivotě je
Není tady
zuzi777a napsal(a):
![]()
Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak ikovný umí být nevěrník, kdy chce "ulítnout"
Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba a do sousedního města, protoe v tamním Baumaxu mají právě v akci cement ), shánět řemeslníky, apod...
Není tady
Mike napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
![]()
Mohly by ti vyprávět ty podvedené ( ní) jak ikovný umí být nevěrník, kdy chce "ulítnout"
Naivní představa, co? Romula asi neví, jak často při rekonstrukci baráku musí chlap jezdit pro materiál (třeba a do sousedního města, protoe v tamním Baumaxu mají právě v akci cement
), shánět řemeslníky, apod...
valí tu rouby do hlavy
Není tady
Romulo, mně přijde, e mezi vámi panuje obrovský sexuální nesoulad. A dlouhodobý.
"Asi opravdu platí e pokud se jim odkrví mozek tak hotovo, a nekoukají na konce. Jenom na konec- věděl naprosto přesně, e nevěru netoleruji. o tpm jsme se balili X krát."
Podívej se na to z jeho strany, tolerovat nechu a odmítání (i obyčejné nenadení ze sexu) je velmi náročné. Ono se to řekne- přizpůsobit se tomu, který má mení potřebu, ale sex je pro dost lidí hlavně o radosti, uvolnění, intimitě.
Sama si upřímně řekni, kdy jsi se s ním milovala naposledy s chutí a nadením. Taky mi přijde, e nevěra je pro tebe ideální zástěrka.
Tohle je nezaviděníhodná potí, dost zásadní a nevím- podmínkou nápravy je vae maximální snaha, otevřenost, tolerance a rozhodně terapie.
Jinak dohodnout se o otevřeném manelství určitě můete. Ale to je pro super tolerantní lidi, kteří mají obr nadhled, i na sexualitu.
Není tady
haiel napsal(a):
Selima napsal(a):
Zaila som na vlastné oči(naastie nie na vlastnej koi, vo vlastnej rodine) model "studený odchov" a je to niečo dos desivé... hlavne ako ivotný vzor. Deti sa učia hlavne a predovetkým rodinnými vzormi - nie tým, čo im dospelí tlačia do hlavy, ale tým, čo dospelí IJÚ. Samozrejme, e sú spoločnosti, kde je model "priatežské manelstvo bez lásky, z rozumu" jediný moný, ale tá naa to nie je...
Selima, věřím, e jsou společnosti, kde je model "monogamní dlouhodobý láskyplný manelský svazek" moný, ale ta nae to není. Pokud vím, pořád je to přiblině polovina manelství, která se rozvede. Ideální formu souití,tuím, nevymyslel jetě nikdo. Manelství udrované z rozumu jistě ideální není, ale záleí na aktérech. Někdo toho schopen je, někdo ne. Pochopitelně se to nedá nikomu vnucovat. Pod tím "studeným odchovem" jsem a dodnes rozuměla to, kdy rodiče neumí projevit lásku dětem.
Ono to ide často ruku v ruke. Okrem toho - keď deti nevidia, e by si rodičia navzájom prejavovali lásku a nenosti - nehovorím o súloi - tie je to pre ne istým spôsobom "studený odchov". Bohuiaž viem a pridobre, o čom hovorím.
Není tady
Mike napsal(a):
Selima napsal(a):
Neprovokuj, kocúr...
Já neprovokuju, jen jsem se na něco zeptal
Mně taky jednou manelka řekla: "Fuj, kdy si představím, e jsi ho strkal do jiný, je mi zle...", ale tam to mělo racionální podklad (nikoli tedy nějaký odpor či blok), protoe dodala: "...co kdybys mě něčím nakazil?"
Dobre, tak keď nedá inak, z dneného rána, vlákno Janie...
Mike: Já, jako manel taky big_smile Umím si představit, e bych překousnul nějakej jednorázovej úlet mý eny, ale zjistit - podobně jako to můe klidně zjistit manel Janie - e mi ji 7 let oukává jinej borec, to bych asi nevydejchal.
Upravil(a) Selima (17. 9. 2009 15:29)
Není tady
haiel napsal(a):
Martinka1 napsal(a):
Co je lepí: dát dětem vzor: "kdy s někým jsi, kdo u ti nevyhovuje, tak ale musí potlačit sám (sama) sebe, a i za cenu oddělených lonic, spolu musíte zůstat, aby vás měly děti pohromadě"
a nebo: "kdy s někým jsi, a bohuel to nevyjde, můe se rozejít (nemusí trpět za svoji chybu) a můe být astný s někým jiným - a přitom se postarat o děti tak, aby věděly, e rozchodem neztratily ani jednoho z rodičů"
?V teoretickém podání zní hezky to druhé. Jene v praxi je to tak, e rozvodem se někdo z rodičů velkou měrou ztrácí vdy. Větinou otec. Vpluje do nového vztahu, zaloí novou rodinu....
"Kdy s někým jsi, kdo u ti nevyhovuje" - otázka je, zda nevyhovuje částečně nebo po vech stránkách. Jasně, e k něčemu takovému jako je "jen" přátelský vztah rodičů se nemůe nikdo přinutit. Znovu píu, e to záleí na těch dvou. Věřím, e jsou dvojice, které jsou toho schopny. Ono to taky neznamená, e tací lidé se spolu neumí bavit, smát..... e spolu komunikují jak dva suchaři.
Komunikujú psolu pekne, a na ten fyzický kontakt. Ich potomkovia môu ma astné detstvo a v dospelosti beha po poriadniach a "uči sa" dotykom v partnerských vzahoch. Je to len pekulácia, ale mono aj manel Romuly pochádza zo "studeného odchovu" a preto nevedel celkom empaticky reagova na svoju enu, naiel si náhradu, a preto teraz ustrnul v polohe Viselca. (Alebo inak povedané, zakuklil sa vo svojom previnilom mučeníctve.) Nie je načase prea ten začarovaný kruh?
Není tady