3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Mike napsal(a):
Klíííd, nesmíte zas věřit starýmu kocourovi kadý slovo...
![]()
![]()
Starýmu nevěříme, ale kocourovi jo
Není tady
Nharte napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Nharte napsal(a):
No jo holky, jste u holt moc "zkuené" na to se přizpůsobit. To je v řádku, ale určitě ne problém muů. To je lepí být sama. S těma edesátníkama to nechápu a to je mi třicet. Někdy jen koukám na to, co mají holky za poadavky v deníčku a co samotné nabízejí. To zas budu za hnusnou e.
promin, ale ty zná nějakého zachovalého edesátníka ?
Znám, hafo. Na prstech bych je nespočítala. Ale uznávám, e záleí, kde se člověk pohybuje. Ve fyzické a duevní formě nadprůměrné pro populaci 40ti letých. Ale větina je enatých. To ju. Ale i kdyby ne, tak mě překvapuje, e tolik en má řeči o lásce nehynoucí a duchovně duevních kvalitách partnera...plus velký zuření, kdy ten jejich zahýbá zejména s mladí kočkou. Je se jim co divit? Není. Nejsme vůbec jiné, jenom se tak nerady vidíme, e
.
Ja bych mladsiho nechtela a starsi se mi nelibi . Vypada, ze uz mam v tomhle smeru dost smulu
Není tady
So mnou sa bývalý roziiel kvôli starej(odo mňa, od neho bola ete furt mladia ). Čo robi? Zasmia sa, zabali ho a odovzda v darčekovom balení.
Není tady
Kukačka napsal(a):
co má dělat enská, který manel zahýbá se starí? taky velký zuření?
Byla starí ne my oba (nikoli ovem dohromady ).... Ale jak řekl, hlavně byla "něco jinýho a dobrodruství". Moná o to větí, e nebyla mladí
Není tady
Znám dva, co ve svých třiceti opustili mladou enu a malé dítě kvůli padesátnicím, které u měly vnoučata. A ty mladí oputěné vyplakaly taky pěkný potoky slz. Kdy odejde, je asi fuk za kým.
Není tady
Me proste casto prekvapujou ty podivuhodne pozadavky z obou stran. A apriorni skatulky. Holt asi kazdy ma tu pritazlivost zalozenou na necem malinko jinem.
Není tady
Jj, a nemusí to nutne by o výzore, veku, inteligencii, spoločenskom postavení... Skôr o nejakých vnútorných vzorcoch a nastaveniach.
Není tady
Ta uzkost te krabicky ale strasne limituje. Nekdy pekne hloupe, pro me nepochopitelne, ze se ji clovek nesnazi rozsirit. Proste frc prc a hotovo- jaaa to tak mam. Chci namakaneho blondaka, i kdyz vim, ze me tyhle typy soli:D
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Ja bych mladsiho nechtela a starsi se mi nelibi . Vypada, ze uz mam v tomhle smeru dost smulu
Ivčo, ty má ale krásné psy
A budu velká a budu vydělávat, pořídím si domek a pejska od tebe
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Ivčo, ty má ale krásné psy
A budu velká a budu vydělávat, pořídím si domek a pejska od tebe
To asi nepujde , protoze nemam zadnou fenku . Ale muzu doporucit . Domek nemam , ten neni zas tak moc potreba.
Není tady
Kukačka napsal(a):
to je taky blby , milenka by nemela byt ani o moc mladsi ani o moc starsi , aby manzelka nemela tak velke deprese .
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Kukačka napsal(a):
to je taky blby , milenka by nemela byt ani o moc mladsi ani o moc starsi , aby manzelka nemela tak velke deprese .
U tebe vzdycky vaham..kde je hranice anglickeho humoru a tvrde reality.
Jinak jsem koukla na ty tve fesakay..a chapu, ze muzici jsou pro tebe spis redundantni obtiz .
Není tady
Nharte napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Kukačka napsal(a):
Jinak jsem koukla na ty tve fesakay..a chapu, ze muzici jsou pro tebe spis redundantni obtiz.
No jo, ale zase je potrebuju na ruzne veci , tak to nemuzu zas tak moc davat najevo. Bohuzel nepatrim mezi ty schopne , zabezpecene zeny , ktere vse zvladnou samy .
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Nharte napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
to je taky blby , milenka by nemela byt ani o moc mladsi ani o moc starsi , aby manzelka nemela tak velke deprese .U tebe vzdycky vaham..kde je hranice anglickeho humoru a tvrde reality.
Jinak jsem koukla na ty tve fesakay..a chapu, ze muzici jsou pro tebe spis redundantni obtiz.
No jo, ale zase je potrebuju na ruzne veci , tak to nemuzu zas tak moc davat najevo. Bohuzel nepatrim mezi ty schopne , zabezpecene zeny , ktere vse zvladnou samy .
Jsi ale moc krásná ena, citlivá...... koda, e to o sobě neví....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Nharte napsal(a):
Děkuji, já nevím jestli to vím, na něco jsem citlivá určitě,ale nerada dávám city najevo a ani u ostatních mi to nedělá moc dobře. Dost záleí na situaci . Na chlapy mám nějaký blok, drím si je radi od těla.
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Děkuji, já nevím jestli to vím, na něco jsem citlivá určitě,ale nerada dávám city najevo a ani u ostatních mi to nedělá moc dobře. Dost záleí na situaci . Na chlapy mám nějaký blok, drím si je radi od těla.
Já vím, pamatuji si na to.
Pokud s tím chce něco udělat, přijeď do Černoic, budou konstalace.
A klidně přijeď, i kdy s tím nic dělat nechce, bude sranda
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Nharte napsal(a):
Super enská...
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Já vím, pamatuji si na to.
Pokud s tím chce něco udělat, přijeď do Černoic, budou konstalace.
A klidně přijeď, i kdy s tím nic dělat nechce, bude sranda
Nevim, jestli jsou konstelace zrovna to prave pro mne - kouknu se, kdy se to kona .
Není tady
romula11 napsal(a):
Přečetla jsem si pár příspěvků a dola k názoru, e víc hlav víc ví. Třeba mi poradíte.
Jsem dvanáct let vdaná a máme tři děti. Jak u naznačuje téma podvedl mě.
Teď toho lituje, je naprosto vzornej. Jednodue řečeno kdyby se tak choval před nevěrou, měli bychom krásný vztah. Kdy jsem se ho ptala na důvod, nebyl mi ho schopný říct,a potom z něj vylezlo ,
za prvé- e se cítil tak sám( má trochu pravdu, já se dala na studium vysoké- u ji mám hotovou, a musela jsem se po večerech učit) ale kdy jsem mu řekla tak proč jsi mi neřekl, e si dnes chce povídat a a si to rozplánuji, nebyl schopný odpovědět
za druhé - málo ho chválím, za vechno ( má otázka kdy jsi pochválil mě - vidí to mě nenapadlo) ta druhá mu řekla e je takový prudký elegán - a ten můj mínil zbláznit
Toto je celkem normální scénář nevěry, to jenom pro obecné vysvětlení. To co mě trápí, je e mu to nejsem schopná odpustit, ne kvůli mě ale kvůli dětem. Fungujeme ale jako kamarádi, a to u rok a půl. On se snaí se mě dotknout ale já bych se snad pozvracela kdyby se o něco pokusil. Je to zvlátní pocit, já se ho prosě títím, protoe sahal na jinou. Mám v hlavě něco jako e pouitý zboí nechci. Přitom rozvádět se nechci, nechci aby děti byli z rozvedeného manelství a taky kdo má chu znovu začínat. Jak dlouho toto vydrí, to nevím.
Samozřejmě , e tak poměrně jednodue jak to tady píu to není , to by bylo na dlouho.
Snad máte některá podobný problém. Dík
Take počítej s tím, e zase nějaká bude protoe čelem se mu to nevypotí, ale tentokrát si dá větí pozor. Pokud narazí na nějakou vdavekchtivou, tak půjde a ty s tím nic nenadělá a i kdy nechce - rozvedená bude.!
Není tady
Kdy u jste tady na to narazily - náhodou jsem se sem zatoulala - jsem se mrkla Ivano na tvé psy- a ti jsou váně nádherní! Obzvlátě se mi líbí ten s tou nazrzlou hlavou , jak vyčuhuje zpoza (toto slovo neumím napsat, ani nahradit jiným vhodným, které umím ) stromu a drí něco v tlamičce. Krom toho vím, e jsou to velmi bystří psi.
Přítě u k tématu a omlouvám se.
Není tady
lady ZP napsal(a):
romula11 napsal(a):
Přečetla jsem si pár příspěvků a dola k názoru, e víc hlav víc ví. Třeba mi poradíte.
Jsem dvanáct let vdaná a máme tři děti. Jak u naznačuje téma podvedl mě.
Teď toho lituje, je naprosto vzornej. Jednodue řečeno kdyby se tak choval před nevěrou, měli bychom krásný vztah. Kdy jsem se ho ptala na důvod, nebyl mi ho schopný říct,a potom z něj vylezlo ,
za prvé- e se cítil tak sám( má trochu pravdu, já se dala na studium vysoké- u ji mám hotovou, a musela jsem se po večerech učit) ale kdy jsem mu řekla tak proč jsi mi neřekl, e si dnes chce povídat a a si to rozplánuji, nebyl schopný odpovědět
za druhé - málo ho chválím, za vechno ( má otázka kdy jsi pochválil mě - vidí to mě nenapadlo) ta druhá mu řekla e je takový prudký elegán - a ten můj mínil zbláznit
Toto je celkem normální scénář nevěry, to jenom pro obecné vysvětlení. To co mě trápí, je e mu to nejsem schopná odpustit, ne kvůli mě ale kvůli dětem. Fungujeme ale jako kamarádi, a to u rok a půl. On se snaí se mě dotknout ale já bych se snad pozvracela kdyby se o něco pokusil. Je to zvlátní pocit, já se ho prosě títím, protoe sahal na jinou. Mám v hlavě něco jako e pouitý zboí nechci. Přitom rozvádět se nechci, nechci aby děti byli z rozvedeného manelství a taky kdo má chu znovu začínat. Jak dlouho toto vydrí, to nevím.
Samozřejmě , e tak poměrně jednodue jak to tady píu to není , to by bylo na dlouho.
Snad máte některá podobný problém. DíkTake počítej s tím, e zase nějaká bude protoe čelem se mu to nevypotí, ale tentokrát si dá větí pozor. Pokud narazí na nějakou vdavekchtivou, tak půjde a ty s tím nic nenadělá a i kdy nechce - rozvedená bude.!
To nemusi byt pravda , my mame tyto problemy od zacatku manzelstvi a manzel stale zustava.
Není tady
Wiki napsal(a):
Kdy u jste tady na to narazily - náhodou jsem se sem zatoulala - jsem se mrkla Ivano na tvé psy- a ti jsou váně nádherní! Obzvlátě se mi líbí ten s tou nazrzlou hlavou , jak vyčuhuje zpoza (toto slovo neumím napsat, ani nahradit jiným vhodným, které umím
) stromu a drí něco v tlamičce. Krom toho vím, e jsou to velmi bystří psi.
Přítě u k tématu a omlouvám se.
Moc dekuju za pochvalu .
Není tady
Aj ja budem . Odmalička sa mi páčili kólie (asi nejaký vzorec Lassie go home...
) a odkedy som objavila eltie, aj tie. Bývalá kolegyňa chovala jedného bikolórneho eltiáka, ale keďe bol choručký a im sa zdalo, e aj smutný, kúpili mu ete trikolórneho kamaráta.
A Basty fakt il a pokiaž viem, ete vdy ije a má sa dobre...
Není tady