27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
potrebuji poradit co si ma vzit manzel na pohreb stycka cernou bundu ma nebo sedivou cerne rifle ale co pod to kosili nebo tricko a jake barvy.
Není tady
ilonka1 napsal(a):
kosili nebo tricko a jake barvy.
oranová by se hezky vyjímala - kdy u má potřebu zaloit na babinetu vlákno o tom, jakou barvu si má vzít manel na pohřeb...
Není tady
Ilonko, dala bych přednost černé bundě, na kalhotách tolik nezáleí, není to nejblií příbuzný.
Pod bundu něco tmavího, nejlépe jednobarevného, třeba svetr.
Dneska se ji hledí spíe na to, jestli člověk přijde, na oblečení tolik nezáleí.
Jetě doplním. Je to o nastydnutí v tomhle počasí.
Upravil(a) Bláa.. (16. 9. 2009 7:16)
Není tady
No na pohřeb černý oblek a kabát, ne?
Jina z výběru co má: černý kalhoty, černý bunda, koile a ideálně jetě černý svetr aby neumrznul.
Není tady
Na pohřeb decentní barvy, sluné oblečení...
Nějak si neumím představit účastníka pohřbu v koili s rozhalenkou s havajskými vzory...
I kdy u jsem viděla taky ledacos.
Dokonce chlápka, co na pohřeb své vlastní matky přiel v odřených /sice černých/ dínách, vytahaném triku a přes něj riflovou vestu s orvanými rukávy.
Asi u se na nějakou účtu k zesnulému nehledí.
Není tady
Tmavý oblek, bílá koile, černá kravata. Myslím, e je vhodné přijít na pohřeb sluně oblečen.
Jít v tričku a edivé bundě je poněkud .
Není tady
Taky bch byla hlavně proti té edivé bundě. Tmavé kalhoty ano, ale poté buď jen bílá koile s černou kravatou nebo tmavý svetr. Ale musí to vypadat sluně. Nejlepí je oblek, ale kdy není, tak ty tmavé kalhoty se svetrem by měly stačit. Ale musí to vypadat seriózně!!!
Není tady
Taky bych volila spí oblek, nebo aspoň černý kabát nebo bundu, spí sako nebo vestu ne svetr. A ne rifle, ale černé kalhoty. Kdy umřel manelovi dědeček, neměla jsem ádné formální černé oblečení. Byl to sice velký výdaj, ale koupila jsem si černý kalhotový kostýmek. A k tomu černou formální obuv. Jednou je to obřad, tak by tam člověk neměl jít jako drban. Trochu uctít toho zesnulého.
Není tady