27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Vdy jsem trpěla mírným premenstruačním syndromem. Nic straného. Poslední tři roky ale premenstruační syndrom podstatně zesílil, přidaly se pomenstruační bolesti a navíc i ovulační krize (příerné bolesti v době ovulace). Od gynekoloky jsem dostala předepsánu antikoncepci. Předtím jsem ji u brala, ale poté se objevily problémy s bolestmi hlavy, tak jsem ji musela vysadit. Následně po tom jsem dostala zánět ledvin (nevím, jestli by to mohlo s ukončením antikoncepce souviset), ale asi půl roku po tom mi začaly tyto vechny problémy. Antikoncepci jsem brala půl roku a problémy téměř vymizely, tak jsem ji zase na chvíli odloila a zkusila to bez ní, ale problémy se objevily znovu a podstatně silnějí. Nyní jsem na ni zase s docucením partnera naskočila, nebo se u nemohl dívat na to, jak trpím. Ovem problémy neustávají ani teď. Sice jsou ve zmenené míře, ale pravý vaječník mě trápí stále. Nejvíce trpím při sexu a proto se pro mě stává utrpením. Bohuel u nevidím jinou monost se toho zbavit :-( Jetě bych chtěla dalí mimčo, ale po vysazení antikoncepce je ovulační krize tak silná, e sex nepřipadá v úvahu - to jsem vdycky po minutě utrpení vyřízená a dál to prostě nejde.
Není tady