|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
zdravím, chtěla jsem poprosit o zkušenosti
už je to druhý den co mám hořko v puse, někde jsem našla že to může být příznak těhotenství ale také to může být milion jiných věcí
taky se mi trochu houpe žaludek , ale to přisuzuju té hořkosti( fakt to neni moc super://) a trochu mě jakože tlačí v bříšku... na test je brzy teprve v těchto dnech jsem měla mít ovu. (asi mám dost nepravidelnou MS)... co myslíte ??
Není tady
Annulik, ja mam tohle pravidelne pri tehu..ale muze to byt i tim zaludkem, koukni na kvasinky, ty delaji neplechu i v ustni dutine, pokud se v travicicm traktu premnozi..ale pokud mas teprva ovu, na tehupriznaky se mi zda brzo..drzim palce..

Není tady
Přesně takhle jsem se cítila na začátku těhu a ještě jsem o něm ani nevěděla. Připadalo mi jakobych snědla nebo cucala pořád kus železa, a hrozně sucho v puse jsem měla taky. Takže být tebou , tak si udělám testík.
Není tady