6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Broumovsko
Doufám, e ti nebude, Blossom, vadit, kdy shrnu tvé poznatky. Troufám si tvrdit, e znám Broumovsko více ne ty. Byla jsem tam devětkrát na dovolené, osmkrát v jednom penzionu u jedné moc fajn rodiny. Kdo máte zájem, dám vám kontakt na tento penzion.
Adrpach - ač je to vyhláené a krásné místo, já se tam necítila dobře. Na můj vkus je tam moc lidí, připomínalo mi to tam Václavák. Byla jsem tam jednou a stačilo.
Teplické skály - ty doporučuju. Tolik lidí tam není, okruh ujde i "neturista". Kadý rok si projdeme okruh.
Nezapomeňte si zajít na Osta a Hvězdu.
Bischofstein (Jiráskovy skály) - nádherný výhled, překrásné jezírko, kde je tmavá elezitá voda, ke koupání je toto místo jako stvořené. Protoe je to místo méně známé, dávám odkaz: http://www.bischofstein.cz/cs/index.php , najdete tu i mapu, tak se můete podívat, kde to je.
Moc se mi jetě líbí město Nové Město nad Metují, mají tak nádherný zámek.
Krásný je i Trutnov, ústřední Krakonoovo náměstí s podloubím je nádherné.
Není tady
Jetě jsem zapomněla napsat, e Broumovsko není vhodné pro cyklisty, vude jsou tu skály, nejlépí je jít po svých, nebo tu moc cyklistických tras není.
Není tady
Kara napsal(a):
Nedá mi to nezavzpomínat na krásnou dovču v Telči. Krásné ubytování, hezké ceny, kultura, parky, luhy a háje...
Nemohlo by být léto jetě chvíli?
Telč je nádherné město, jsem jím okouzlena. Byla jsem tam minulou sobotu. Určitě stojí za to se tam jet podívat.
Není tady
Svatý Kopeček u Olomouce, Dolany u Olomouce, Olomouc s prehliadkou mesta.
Upravil(a) Selima (24. 8. 2010 16:55)
Není tady
Vilemína napsal(a):
Jetě jsem zapomněla napsat, e Broumovsko není vhodné pro cyklisty, vude jsou tu skály, nejlépí je jít po svých, nebo tu moc cyklistických tras není.
Tak s tímto vytučněným musím nesouhlasit, skvělé a dobře značené trasy na jedění na kole tam jsou, i kdy větinou náročnějí - jezdíte hodně nahoru-dolů. Některé jsme absolvovali tento víkend a dalí tam máme vyhlídnuté na přítě. A pokud byste jezdili v okolí Broumova a na Broumovské stěny koukali jen zespoda, tak tam je to skoro rovina, pohodové jedění.
Jen opravdu na některá místa (např. vrchol Ostae, Kovářova rokle, odbočky ke konkrétním skalnm vyhlídkám na hřebeni Br.stěn apod.) je lepí jít fakt pěky.
Váení co takhle na Vysočinu,krásná příroda,koupání,cyklostesky,houbaření v zimně běky.Výchozí začátek ,
najdite ne webu www.Račín.cz (to je obec) nebo www. hotel Račín ubytování stravování a můete vyrazit.Na kole
na Velké Dářko (moře Vysočiny) 6km nebo do d´áru nad Sázavou 7km po 5 km jste u Pilské vodní nádre na
hrázi leí pomyslná hranice mezi Čechy a Moravou je tak sousoí lva s orlicí.Za 2 km jste ve d´áře kde je plno památek.A tet´zpět na Račín,v zimě na běkách po běeckých trasách a do Nového Města na Moravě.Mohu jen
doporučit já u tam jezdím 36let. Přeji krásný záitek.
Není tady
Tak musím přiznat, e na to Broumovsko jste mě celkem nalákali. Stačí tam zajet na víkend a nebo je lepí tam vyrazit na celý týden?
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
Tak musím přiznat, e na to Broumovsko jste mě celkem nalákali. Stačí tam zajet na víkend a nebo je lepí tam vyrazit na celý týden?
Mám pocit, e k pořádnějímu poznání by ani ten týden nestačil, kolik zajímavého toho tam je.
Ale i víkend je fajn (kdy zrovna není víc času), jen se musí člověk smířit s tím, e víkend je vlastně jen taková malá ochutnávka
Ale dobrá! (tenhle smajlík nevyplazuje jazyk, ten se mlsně oblizuje a říká Mňam )
Tak mám pro vás tip na cyklovýlet, který bych nazvala
Malebnou středočeskou krajinou,od pradávna lidmi osídlenou...
Začátek naeho výletu jsme zvolili na severovýchodním okraji Prahy, v Přezleticích, u zámku Ctěnice. Není to jen zámek, ale celý krásně opravený areál, s hospodářským dvorem, konírnou, muzeem kočárů, hospodářskou budovou nyní vyuívanou jako restaurace a hotel, a s parkem.
Základem veho bývala gotická tvrz, později přestavovaná a přistavovaná, nyní do barokní podoby. Prý to bylo před lety stralivě zdevastované, teď je to nádherně opravené. A je to hojně vyuívané pro svatby, a u vevnitř nebo ve venkovním altánku v parku. Viděli jsme jich tam během chvíle několik za sebou, to prostředí k tomu sice lákalo, ale u to díky tomu návalu to byl takový spí "svatební průmysl"...
Ze Ctěnic jsme jeli cyklostezkou před Kbely a Satalice, a odtud naučnou stezkou přírodním parkem Vinoř. Netuila jsem, e tako na okraji Prahy můe být tak krásné přírodní území, s pískovcovými skalami, rybníkem, nádhernými listnatými lesy... Naučná stezka nás zavedla k stále dobře v terénu patrným valům nějakého dávného hraditě. Je fakt, e tato oblast, plná skalek a pramenů pro pravěké lidi musela být jako stvořená... Nějak jsem ten genius loci toho dávného osídlení v té krajině cítila...je to tu obydlené lidmi u od erého dávnověku, a pak první slovanské kmeny, poté středověké osídlení... Mám ráda krajiny s dlouhou lidskou historií...
Těsně u rybníka byla do zvlátních výklenku někým v minulosti přitesaná skála s názvem Kamenný stůl.
Ve Vinoři, kterou jsme opak projíděli, je krásný zámek, bohuel jen zdálky viditelný. Je veřejnosti nepřístupný a obehnaný vysokou zdí.
U vinořského kostelíka jsme posvačili, je opravený, barokní, ale jeho základy také spadají a do doby románské.
Pak jsme odbočili po červené značce na Jentejn. A hned u nedalekého rybníka jsem málem údivem spadla z kola: Z rybníka vybíhal kmen padlého stromu, a na něm se slunila- elva!!! Krunýř velký jak mení talíř, hodně podobná té, co máme doma v teráriu. Nevím, zda někomu utekla, a nebo e by to byla elva zde normálně ijící?? Kadopádně to byl naprosto neobvyklý záitek. Mám ji zblízka vyfocenou, a polu její fotku do Vinoře na městský úřad, a nebo do Praské zoo, a posoudí, co to je za elvu, a kdyby neměla anci přeít českou zimu ve vinořském rybníce, tak a ji odchytí a dají třeba do nějakého bazénku v zoologické.
Pěinka houtinami k Jentejnu byla úasná. Skvělá divočinka. Občas mizela v kopřivách, které nás lehaly po holých lýtkách, přejmenovali jsme to tam na "antirevmatickou stezku" .
No a pak se otevřela krajina a podle několika rybníků jsme dojeli k poslednímu rybníku, v jeho hladině se zrcadlila temná vě zříceniny Jentejn. Z hradu ze 14.století, kde mimo jiné il známý arcibiskup Jan z Jentejna, zbyla u jen ta vě a kousek palácové zdi. Na tu vě se dá vylézt, výhled odtud byl úasný. Ono je zajímavé, e Jentejn není na vrku, jako hrady bývají, ale v ďolíku - býval to hrad vodní. Ale dodnes má hodně zachovanou středověkou strukturu podhradí, a to bylo fantastické vidět z ptačí perspektivy.
A úasná byla jetě jedna věc: Z věě bylo moné sledovat vesnický ivot kolem hradu, připadalo mi to, jako bychom se dívali na nějaký pohyblivý betlém: Pán sekal dříví, o kus dál paní okopávala zahadu, a před jedním domkem paní stříhala manela, a kdy ho měla hotového, tak do jejího improvizovaného kadeřnictví na dvorku posadila malého synka... brala je pěkně jednoho po druhém...
Kdy jsme se dost vykochali zříceninou Jentejna, pokračovali jsme po červené do Cvrčovic (krásný kostelík, obehnaný vysokou zdí), a pak po silničce přes Podolanku ( nádherná barokní brána s úasnými sgrafity, bohuel ve velmi patném stavu) zpět do Přezletic a Ctěnic k autu.
Byl to to takový pohodový odpolední nenáročný cyklovýlet dlouhý asi 25 km.
FOTO:
http://cyklistka123.rajce.idnes.cz/Cten … ,_Jenstejn
Upravil(a) Blossom (16. 8. 2011 21:35)
A jetě popíu dneek, ne to zapomenu . Mám tohle vlákno tak trochu jako svůj cestovatelský blog.
Luními lesy v dolním Poohří
Ná cyklovýlet jsme začali v nádherném barokním rozsáhlém kláteře Doksany. Zde jsme byli u (nadení) na jaře, ale tentokrát jsme navíc náhodou natrefili na komentovanou prohlídku románské krypty i kostela. Obojí bylo úchvatné - v románské kryptě mimo jiné kamenicky zdobené hlavice sloupů - kadý s jiným motivem. Patrně tudy chodívala ji malá Aneka Česká, která zde v Doksaneh byla vychovávaná.
No a kostel vedle- paráda: Obrazy Petra Brandla, ve barokně zdobené, dynamické, rozevláté, a místy přecházející do rokoka- k temným barokním obrazům kontrastovaly bíle natřené vyřezávané sochy se zlatými doplňky.... A na zadní straně bohaté varhany...tady bych chtěla zaít varhanní koncert.
Z Doksan jsme vyjeli přes Brozany (renesanční mlýn se sgrafity a na návrí tvrz, bohuel přestavěná novodobě, e vypadá jak dům z 20.století). Pak po červené značce luními lesy podél Ohře, v irokém ohbí řeky krátké, studené, ale přesto skvělé vykoupání, a do Budyně nad Ohří. Zde krásný opravený vodní hrad, s hrázděnou věí se sochou skřítka na nároí.Pak po cyklostezce přes ves Písty, přírodními rezervacemi se slepými rameny Ohře, pěinkou která mizela v divočině, místy zas vedla jen 20 cm od břehu řeky, volavky, ledňáčci, liánovité rostliny, připadala jsem si tam jak v pralese povodí Amazonky, a ne v Čechách v Poohří...
Pak se krajina zcivilizovala, projeli jsme chatovou oblastí, kolem irokého zálivu Ohře zvaného Kliment, dál kolem slepých ramen a zpátky do Doksan k autu.
Opět moc krásný polodenní výlet na kolech, ale nedoporučovala bych s malými dětmi - pěinky podél Ohře jsou hodně křivolaké a břeh bývá občas nebezpečně blízko vody....
FOTO:
http://cyklistka123.rajce.idnes.cz/Doks … e_nad_Ohri
Tak jsem to sem vechno vypsala, já se k tomu popisu můu vracet jako ke svému deníku, no a vy máte tip na hezký výlet.
A já můu jít spokojeně na kutě. Po tak krásném a místy troku náročném výletě budu dnes spát jako
Upravil(a) Blossom (16. 8. 2011 21:02)
Krajem starých Přemyslovců - ke 2 (nebo více) rotundám
Výlet jsme začali ve Svrkyni nedaleko Velkých Přílep nad Prahou. Po luté značce jsme dojeli do vsi Holubice, kde jsme u doma vyčetli, e má stát rotunda. Nali jsme ji, nádhera: Bylo kupodivu otevřeno, mohli jsme si ji volně prohlídnout i zevnitř. Zdi byly pokryty zbytky středověkých fresek a někdejích barevných zdobení stěn. Rotunda má 2 apsidy, na místě třetí je pravoúhlý přístavek a nad vchodem je vě , dostavěná k rotundě patrně později.
Pak jsme sjeli po červené značce do Otvovic a Zákolan, ze Zákolan kolem kamenného kříe krpálem nahoru, kde stojí nejstarí stavba v Čechách: Rotunda Budeč. Její jádro - hlavní kruhový a nezvykle vysoký prostor pochází prý z roku 895 (někde prý píou 905). Vě a dalí přístavky byly postaveny dodatečně.
Průvodce nás vzal dovnitř a povyprávěl o časech, kdy se zde almům učil svatý Václav. Ale místo bylo osídleno prý dávno v předkřesanské době, minimálně od doby bronzové.
Naproti rotundě jsou základy později postaveného kostelíka Mariánského, a celé návrí kolem bývalo hraditěm, ze 3 stran chráněné přírodními srázy a navíc obehnané valem a hradbou. Krásné místo, a kolik znamenalo v české historii...
Po červené značce kolem Zákolanského potoka, několika mlýnů a jednoho krásného viaduktu jsme dojeli na Okoř. Zmrzlinový pohár s výhledem na hrad stál za to.
No a odtud zpět k autu do Svrkyně. Celý okruh je cca nenáročnách 20 km, je to taková příjemná asi 3 hodinová (i se zastávkami) cyklotrasa.
A komu by 2 rotundy byly málo, můe si to protáhnout a do Levého Hradce u Roztok a nebo jetě dál k dalí rotundě (nádherně opravené) ve vsi Přední Kopanina.
A kdo by pořád jetě neměl s rotundami dost, a si zajede na nedaleký Říp k té snad naí nejznámějí rotundě, a bude to mít i s výhledem do kraje.
Tento celý kraj je krajem nejstarí české státnosti a to mu dodává kouzlo a osobitost.
FOTO:
http://cyklistka123.rajce.idnes.cz/Rotu … %2C_Rip%2C
Upravil(a) Blossom (15. 8. 2011 16:26)
Pro někoho moná asi nic překvapivého, ale vydali jsme se letos směr olomouc a okolí. Určitě stojí za stojí navtívit město olomouc, olomouckou zoo, katedrálu na svatém kopečku. Pokud budete mít auto a trochu času určitě si zajedte podívat do lotic, známeho svými tvarůky a nedaleký hrad Bouzov, ten je opravdu úchvatný.
Není tady
Já bych straně ráda navtívila Bouzov. Akorát mi pořád nevychází čas. Těch moností je teď tolik a času tak málo. Je mi z toho na nic.
Není tady
BAREVNÉ STŘEDOHOŘÍ
aneb Opárenské údolí a hrad
Začátek včerejího odpoledního výletu jsme si stanovili v Mileově pod horou Mileovkou.
Mileov mě nadchl - vesnička s tolika barokními památkami! Vysoko na čedičové skále uprostřed vsi se tyčí zámek, evidentně přestavěný z dřívějího hradu. Ten zámek jsem si nazvala sama pro sebe "Malé Libochovice", je toti typově, stavebně i barevně velmi podobný libochovickému zámku, pouze je takový "kapesní".
Protoe já vude vlezu, objeli jsme jej a vjeli jsme na kole na nádvoří, i kdy na bráně bylo, e je to domov důchodců. Důchodci a dvě sestřičky se vyhřívali na přátelském posezení na zahradě, tak jsme se jich optali, zda si můem nádvoří prohlídnout. Souhlasili.
Zámek má nádherné schoditě se sochami, a na nádvoří byl výrazný čedičový suk, porostlý travou, upravený cestičkami. Vylezli jsme nahoru, a od lavičky na vrcholku se nám otevřel nádherý pohled na vrky Českého středohoří a na blízkou Mileovku. Ta se rýsuje proti nebi jako rovnostranný trjúhelník.
Poděkovali jsme důchodcům za ochotu a vyjeli zas ven.
A naproti zámecké bráně jsme objevili v parku fantastický barokní altán s vnitřními malbami. Byl volně přístupný, ale bohuel, hodně zdevastovaný. Mít tak pár milionů, koupím ho a dám ho zrestaurovat - nádherná stavba v nádherném okolí.
Sjeli jsme z Mileova směr na Velemín. Hned v závěru Mileova jsme odbočili k dalímu baroknímu skvostu - na malém návrí stojícímu kostelu se schoditěm. Opět krásný pohled na Mileovku a zdálky na Mileovský zámek.
Odtud po silnici kolem zrestaurovaného mlýna do Velemína, a odsud po modré značce podél potoka. Po chvíli jsme dojeli do Opárenského údolí. Údolí, kde cesta vede několik kilometrů podél zurčícího potoka, který směřuje k Labi. Údolí bylo neuvěřitelně barevé - zlatolisté babyky střídaly červeně vybarvené keře... Cestou míjíme několik bývalých mlýnů. U zrekonstruovanéh Černodolského mlýna se zahříváme grogem.
Pak jedeme jetě kus dál dolů po modré, ale abychom nesjeli a k Labi, odbočujeme prudce doprava po luté značce do kopce. Dereme kola kopcem vzhůru po Císařských scodech a k odbočce na Lovo. Tu míjíme a pokračujeme dál k Opárenskému hradu.
I hradní vrek je úplným výkřikem barevného podzimu, a navíc přímo z ruin hrádku se otvírá opět fantastický pohled, na Mileovku, Lovo, Ostrý a dalí jména pičatých tamnějích kopců neznám. O kolem dokola barevné listnaté lesy, paráda.
Od hrádku sjídíme opět k Opárenskému potoku, podjídíme tíhlý most budoucí dálnice a přes Velemín se vracíme stejnou cestou do Mileova k autům.
Celý cyklovýlet je tak na 3 hodinky, něco přes 20 km, ale spíe pro zdatnějí cyklisty ( drát kolo do kopce přes Císařské schody není pro méně zdatné.)
Super výlet, doporučuju. České středohoří je na podzim nejkrásnějí.
PS: Tento výlet měl zvlátní dohru, která jazykově vypadá komicky. Reálně u méně , kdy jde o nemoc:
Týden po projetí Opárenského údolí dostal můj přítel pásový opar.
FOTO:
http://cyklistka123.rajce.idnes.cz/Mile … stredohori
Upravil(a) Blossom (10. 8. 2011 20:02)
vlakem s kolem do Skalice....výstup
ve Skalici nádherná opravená secesní vila.....kolem 1903 s přilehlými budovami
Sebranice.....kostel s renesančními náhrobky a hezká fara
Lysice.....zámek, korintský sloup na náměstí
Býkovice.....renovovaný mlýn, klape...s hospůdkou
hezké cyklostezky......a do Adamova
Není tady
Dostala jsem od přítele k narozeninám tenhle výlet http://www.firmanazazitky.cz/pohodovy-vikend-na-sumave a musím říct e tam bylo opravdu nádherně. Byli jsme tam minulý víkend, počasí vylo nádherně. Straně mě mrzelo, e je to jen na víkend. Sice jsme měli kola ale moc jsme toho nesthli projet. Načerpala jsem tam energii na celý týden. Opravdu doporučuju si tam zajet:)
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
Dostala jsem od přítele k narozeninám tenhle výlet http://www.firmanazazitky.cz/pohodovy-vikend-na-sumave a musím říct e tam bylo opravdu nádherně. Byli jsme tam minulý víkend, počasí vylo nádherně. Straně mě mrzelo, e je to jen na víkend. Sice jsme měli kola ale moc jsme toho nesthli projet. Načerpala jsem tam energii na celý týden. Opravdu doporučuju si tam zajet:)
Za 6 tisíc 2 noci pouhé?K tomu jste potřebovali firmu?Aby zajistila 2 noclehy v umavském hotelu,kterých je tam neúrekom?
My strávili 3 noci v lux.4hvězd.hotelu Mountain Wiew přímo v popradském Aquacitys výhledem na V.tatry,kde jsme měli samozřejmě i volný přístup do obrovského areálu teplých whirpoolů,tobogánů a já nevím čeho jetě,v ceně byla PP formou bufetu a to velmi vybraného,v ceně také hlídané parkovitě 24hod.Cena:7500,-Kč pro oba.Pobyt jsem zajistila sama-stačil k tomu 1 mail.Platba stačila a v pohodě na recepci-při odjezdu,take ádné zálohy a platby předem.Cestovky toté ovem nabízí za 6tisíc pro jednoho,zrovna tak i slavné firmy na záitky.
No jetě e se najdou takoví,kteří jsou ochotni jim ty nekřesanský prachy vlastně za nic platit.
Upravil(a) Kuty (19. 11. 2010 9:36)
Není tady
Tak tady asi dolo k nedorozumění z Vaí strany, jeliko ta cena je pro dva a ne pro jednoho:) Take v porovnání s tím Vaím výletem to není o moc draí. Navíc přítel má hodně práce na to, aby vybíral hodiny na internetu nějaký výlet nebo destinaci, je pro něj jednoduí si zajít na takové stránky a objednat to jednodue přes ně. A kdy na to má, proč by si to nepořídil:) Čas jsou peníze.. take uětřil čas = uetřil peníze:)
A naráky typu, e jsme natvrdlí mi přijdou opravdu zbytečné. Kadý jsme přece jiný, tak nevím, proč nás hned odsuzujete. Pěkný den:)
Není tady
Samozřejmě - proti gustu ádný diputát a kdy za to někdo ty peníze dát chce, a tedy dává (= trojnásobek běné ceny).
U Lipna jsme byli loni, taky na 2 noci, jako dvojice. Ubytování je tam (mimo letní prázdniny) v nabídce opravdu spousty. Nepotřebujete k tomu ádné "hodiny vysedávání na internetu", zadáte prostě třeba Lipno ubytování , nebo něco podobného, a x tipů na vás okamite vypadne z monitoru.
Jezdíme takto s přítelem často, take vím, e podobné sluby - sluné ubytování se snídaní ve formě védského stolu, lze sehnat v ceně 300-500 Kč/noc/osobu. Nikoli za 1472 Kč /osobu/noc , jak je v tom nikoletině odkazu.
Tu láhev vína si raděj koupíme toti sami, a masá si lze přiobjednat také, ovem za mnohem mení peníze.
Shrnu to - já myslím, e odkaz nikolety01 je opravdu velmi předraená nabídka a domnívám se, e jde pouze o skrytou reklamu na tu firmu na záitky.
Upravil(a) Blossom (19. 11. 2010 16:09)
Bloss..taky to vidím na reklamu ....ale nebudem se tu hádat s někým e..
Není tady
Ne opravdu nejde o ádnou reklamu. Jen jsem z toho výletu byla oprvavdu nadená a nečekala jsem, e se to sejde s tak silnou vlnou kritiky. Pokud jste ale byla na výletě ve stejné destinaci za poloviční cenu, tak asi bude někde chyba no.. Mohla byste mi poslat odkaz nějakých levnějích nabídek?
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
Ne opravdu nejde o ádnou reklamu. Jen jsem z toho výletu byla oprvavdu nadená a nečekala jsem, e se to sejde s tak silnou vlnou kritiky. Pokud jste ale byla na výletě ve stejné destinaci za poloviční cenu, tak asi bude někde chyba no.. Mohla byste mi poslat odkaz nějakých levnějích nabídek?
Ne za poloviční, ale za třetinovou. I kdy, pravda, bez té masáe.
Konkrétní tip by asi mohl být vnímán jako nepovolená reklama. Ale aspoň tedy navedu - my byli ve vesničce Kovářov, penzionů tam je hned několik (přesto, e je to fakt pidivesnička).
Ale jak říkám, levnějí nabídky ne z té zmiňované firmy na záitky jsou podle mě snad skoro vechny.
Tím spí, e je teď mimosezóna, a e lze tedy při troe snahy dohodnout ceny nií, ne bývá na internetu psáno (vlastní zkuenost - líná huba, holé netěstí )
Stačí si zadat do vyhledávače Lipno a cenové srovnání je k dispozici okamitě.
Kdy jsem dopsala předchozí příspěvek, zapřemýlela jsem, o kolik asi ta firma na záitky cenu navyuje.
A napadlo mě kouknout nejprv na fotky toho hotelu z upoutávky té firmy ( a to člověk vlastně kupuje zajíce v pytli - samozřejmě tam záměrně nepíou, kde přesně ten hotel stojí a jak se jmenuje) a pak jsem si zadala do vyhledávače Lipno horský hotel (pouila jsem formulace z upoutávky) a hned asi jako třetí odkaz mi vyjel tenhle:
http://www.hotel-svatytomas.cz/galerie.htm
tak jsem klikla na fotky, a hle - je to ono.
Take se podívejte i na ceny, jsou sice zde vyí ne je standart, ale stejně si to ta firma na záitky podle mě hóóódně navýila.
Tím nechci nikoletě zkazit radost z pobytu. Ale jen chci naznačit, e stačilo asi 7 minut hledání a měli byste to zhruba za polovic, či míň, (já nevím, který typ pokoje jste měli, ale porovnejte si sami jejich ceník.)
Take vem cestovatelům radím - dejte tomu těch cca 10 minutna netu,stojí to za to.
PS: Dala jsem tomu dalích 10 minut hledání. Na nabídce hotelu jsem nala přesně to, co ta firma na záitky nabízí - srovnejte si nabídku od té firmy na záitky s nabídkou tohoto hotelu na zvýhodněný pobyt pro dva: http://www.hotel-svatytomas.cz/akce2.html
Cena je tu 2200 Kč/2 noci za osobu, take celkem 4400 za pobyt pro dva na ty 2 noci.
Firma na záitky naprosto toté nabízí za 5890 Kč. Zisk má tedy 1490 Kč.
Take stačilo 20 minut na netu, a člověk zjistí ve - i to, co si firma na záitky připočítává (a zákazník vlastně zaplatí navíc, protoe se mu samotnému nechtělo hledat.)
Upravil(a) Blossom (19. 11. 2010 22:01)
No já se hlavně chtěla pochlubit záitkem, protoe se mi tam fakt líbilo. Přece jenom to byl dárek, take na to přítelovi nebudu nic říkat, chtěl mi udělat radost a udělal a tím bych to zakončila. Přítě se předem zamyslím, jaký tu dám odkaz. Takhle jsem tu zbytečně rozvířila vody, co jsem teda opravdu nechtěla. A Blossom, děkuji za rady, přítě budem opatrnějí.
Není tady
nikoleta01 napsal(a):
No já se hlavně chtěla pochlubit záitkem, protoe se mi tam fakt líbilo. Přece jenom to byl dárek, take na to přítelovi nebudu nic říkat, chtěl mi udělat radost a udělal a tím bych to zakončila. Přítě se předem zamyslím, jaký tu dám odkaz. Takhle jsem tu zbytečně rozvířila vody, co jsem teda opravdu nechtěla. A Blossom, děkuji za rady, přítě budem opatrnějí.
Nic si z toho Nikleto nedělej,někdo přeci musí udrovat při ivotě vemoné ck a firmy na záitky,jinak by se u dávno s takovými jako jsme my, ocitli na dlabě.
Není tady