18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jinak jak chodím s malou plavat tak se tam holky dost bavili o VACUSHAPE, je to prý super na hubnutí dolní části těla... u nás je to nově, chtěla bych to zkusit, ale spí a po novém roce... stojí to 1500,- na 10 lekcí... máte s tím někdo zkuenost?
Není tady
Ahojte spolubojovnice za tíhlejí postavy,
tak jak vám to jde?
Veru, nala si metr? a co vy ostatní?
Já se stále tak nějak drím, zatím na mě funguje kojení a to, e poprvý ve svým ivotě striktně jím pravidelně po 3h
váím se častěji ne bych chtěla, ale na měříní poctivě čekám co 14 dní. Dalí termín máme v pondělí...
Tak se zase ozvětě.
jetě se musim pochlubit, e u si dva lidi vimli, e sem zhubla a pochválili mě tak mě to troku potěilo. Včera mi dokonce H. řekl, a u mu nehubnu, e mi nezbude ádnej zadek - ale můj cíl je stále daleko za horama...a pořád to jde pozvolna pomalu...
Upravil(a) Lusinka (20. 11. 2009 11:10)
Není tady
Ahojte já jsem se dlouho neukázala, na centmetry pořád stejně, váha 67,5
ale je fakt, e kvůli depky z toho, e Tobi odmítl naprosto kojení, jsem s prominutím rala minim. jednu velkou čokoládu denně, a to nemluvím o velikosti porcí
u je to lepepí, tak snad začnu i troku cvičit, a nějak vypadám
vem hodně vytrvalosti a brzké úspěchy s hubnutím
Není tady
ahojte,
včera u jsem nestíhala to sem dát, ale měření bylo:
váha 73kg
prsa-pas-boky 101-98-98 vude -1cm
dávám si dalí dílčí cíl a to zbavit se do Vánoc těch 3kilo a zaokrouhlit to
Jani, určitě to půjde! aspoň e jetě ty tu se mnou válčí
a co ostatní?
Není tady
Vubec nestiham, ale rok po porodu a celkove snaze se dat do kupy prichazim s vysledky: takze 54kg na 160cm, coz je o tri mene nez pred obema tehotenstvimi. Miry: 84/64/89 a stehno 50. Po ukonceni kojeni se mi prsa zmensila skoro o dve cisla, ale stale mam teda uchazejici vetsi dvojky. Cvicim skoro kazdy den - posiluju bricho a jsem s nim uz i spokojena, neni povisle, zmizela klokani kapsa, bokove strie vybledly, proste v pohode. Takze pokracuji v zpevnovani, hubnuti uz neni treba, taky chodim na spinning a doma tancuju...
Není tady
ahojky holky
i já Vás zdravím....
já sem pořád nakukuju a je fajn e i píete... já sama ze sebou pořád válčím ale na váhu zatím nelezu.... chtěla bych a k 1. prosinci, tak uvidíme jak dopadnu :-))))
Trish...četla jsem to i na zimnátkách( jestli se nepletu) a straně moooccccc ti GRATULUJUUUUUU je to super jsi fakt ikovná...
Není tady
trisha napsal(a):
Veru, diky a omlouvam se, ze jsem ti jeste nenapsala jidelacek, ale psala jsi tu, ze jdes k havlickovi, tak jsem si rikala, ze budes v rukou odbornika, co ja ti budu psat jak jsi dopadla?
Trish, jetě jsem tam nebyla, má tam straně narváno a jeho asistentka mi říkala e se mi ozvou v prosinci a e to vidí někdy na unor březen.....a je to i celkem dost drahá záleitost, take u týden zase drím dělenou.. potřebuju ty tři kg dolů a pak uvidíme
Není tady
ahojky holky,...
jakpak se vechny máte?
jakpak se dríte?...
jen mě tak napadlo, zítra je 1.12.... toto táma jsme zaloili v září...take bychom mohly doplnit informace a míry abychom mohli z aktualizovat tabulku... holky tak co, ozvete se jetě některá????
Není tady
Ahoj Veru,
já sem pořád chodím a měřím se co 14dní jak jsme si říkali, i výsledky sem píu. U mě to jde pomalu ale jistě, i kdy cíl mám opravdu jetě daleko.
Tabulku moc ráda zaktualizuju, ale kdy nás bude alespoň troku víc ne dvě. Tak kdo chcete pite míry.
Věřím, e ste to nikdo nevzdali a jedeme dál...
Není tady
Lusi, samozřejmě jsem si zapomněla koupit metr, tak zítra.
Ráda bych se přidala k hubnoucím, aspoň mě něco bude motivovat.
Písnu zítra míry a vechno na co si jen vzpomenu
Není tady
Lusinko,....
tak moje váha a míry k dnenímu dni 1.12. je
váha 70,3kg
prsa: 92
pas 75
holky boky 103cm( já nevím kde si je měřit..přijde mi e si to měřím nějak patně...ale úplně přes to nejirí místo..měřím to pres zadek )
stehno 59cm
holky..měřite si to vdycky přes to nejsilnějí místo nebo????
a jak jste na tom vy ustatní????? jakpak se Vám vem daří....
Upravil(a) Verunka (1. 12. 2009 10:38)
Není tady
Ahoj holky,
se přidávám k přeměřování..po ránu, nalačno teda - take čísla budou příznivějí
váha 64,2
prsa 87
pas 79
boky 97
stehno 58
K úbytku nějakýmu dolo, ale jen kvůli sníení příjmu jídla..cvičení 0..a to je patný, patný, patný..
Taky se přidávám
váha 77,5 kg
prsa 105 Ale ty jsem měla vdycky velký
pas 97
boky 105
stehno 63
Není tady
Tak tady to máme:
Monasko tebe sem přidala, jetě mi písni výku a bude čas.
Jinak ostatní, ráda vás dodám: Fidorko, Ivko75, KatjoCat, Leontyno, Luciano81, Marti75, PetoZ a Petuli80 i ty co by se k nám jetě chtěli přidat.
Zatím sem zahrnula nás, co sme se hlásili během posledního týdne, aby to bylo aktuální.
Dělala jsem tabulku znovu, tak radi zkontrolujte jestli jsem se neupsala.
Já mám měření v plánu a za týden, take jen váha a ta je k dneku 72kg.
Přeju dalí společné úspěchy
Upravil(a) Lusinka (2. 12. 2009 11:42)
Není tady
Já jsem nejtlustí
Měřím 173 cm
cíl 69,5 kg, zatím, prostě dostat se po 70, to je moje magická hranice, nikdy jsem se pod nedostala
Lusi, jak často se vkládá tabulka?
Upravil(a) Monaska81 (2. 12. 2009 19:49)
Není tady
ale Moni, vdy si se teprve přidala, koukni s jakou váhou jsem já začínala. A to u jsem měla jen jedno těhu kilo navíc. Kdy si teď vzpomenu do jakých cifer váha ukazovala v těhoteství, tak mě omejvají
Dohodli jsme se přeměřovat a aktualizovat tabulku co 14dní, ale záleí na tom jak se domluvíme.
Já teda tenhle víkend dost hřeím, na váhu se v pondělí nějak nehrnu, a to musim do Vánoc dát dolu aspoň jetě ty dvě kila.
Take holky s chutí do toho!!!
A ozývejte se dalí s parametry.
Upravil(a) Lusinka (5. 12. 2009 17:16)
Není tady
Lusi, děkuji za podporu.
Já hřeila včera večer védské stoly a dneska hranolky ach jo, kdy já se neudrím.
Není tady
já u taky nejím vyloeně dietně, ale striktně jím po 3h poprvé v ivotě pravidelně, snídani, svačinu, oběd, svačinu, večeři a pak podle toho jak jdu spát, tak třeba jetě něco malého.
Snaím se jíst mení porce a dávat hodně zeleniny, ale hranolky si s mírou k obědu taky někdy dám.
Tenhle víkend hřeím spí, e nedodruju časy...
mě se v ivotě hubnulo dost těko, ale kojení v kombinaci s tou pravidelnou stravou na mě působí a jde to skoro samo. Uvidíme co bude a kojit přestanu.
a není za co, od toho je to tady, abysme se podporovali, e to zvládneme...
Není tady
ahoj holky, moc vás za tohle obdivuju, taky bych chtěla zhubnout, ale dítě a domácnost mě zaměstnává natolik, e jím 1-2x denně, větinou odpoledne a večer, kdy je doma manel mám 175cm a 84 kg, jsem zvyklá mívat cca 60kg, jo to jsem bývala kočka no tak jen vám chci popřát pevnou vůli a vydret - máma pravidelnou stravou zhubla asi 15kg, ale je fakt e to zabere spoustu času, chystat si jídlo a udělat si fakt chvíli a v klidu si to sníst.. snad se k tomu jednou taky dostanu..
Není tady
Ahojte holky,
dlouho tu nikdo nebyl, tak vás musím asi popostrčit, jak jste na tom???
Já si dílčí cíl splnila a před Vánoci se dostala na 70kg, ale sváteční hodování se projevilo 1,5kg navíc samozřejmě vechno do břicha.
Take teď mám 71kg, cíl daleko a nějak bez motivace.
Kdo v tom jetě jedete se mnou, tak pite, do léta času dost to u budeme kočky
Není tady
Lusi, já se hlásím do party ....
kdy jsme se začali snait o miminko měla jsem 59 kg, po 5 letech nekontrolování, hormonů a dalích vlivů před otěhotněním jsem se dostala na nějakých 70 kilo a před porodem asi 82
za dva týdny po porodu byla váha na 75 a po dvou měsících 72 kilo. Pak sem přestala kojit, byly vánoce a já mám nyní nějakých 77 kg u raději ani nelezu na váhu
do léta určo musím zhubnout, jen se dokopat k nějakému cvičení, nejsem ádný velký jedlík a v jídle to u mě asi zásadní problém není, ale ten pohyb, to je kámen úrazu ... přes těhu jsem straně zlenivěla ikdy jsem chodila do práce a do poslední chvíle
take já bych si chtěla dát závazek min. 10 kilo do léta a do dalích vánoc jetě aspoň 5, abych se dostala na svojí původní váhu, pak budu spokojená
přes ten pupek se u ani neohnu zavázat si boty
Není tady
Ahoj, hlásím se také.Během těhu jsem nabrala jen 13 kg a myslela jsem si, e je během kojení zhubnu , jene po roce jsem se zváila a mám stále 10 kg nahoře.A já se divím, e nezapnu kalhoty .Dnes si jdu koupit váhu a nějaké nedobré, ale zdravé papání.A ráda bych opěy začala cvičit
Není tady
Ahoj holky, tak se přidám, chci dát do léta dolů 12 kg. Začínám na 75 kg. Snaím se jíst přes den a ne večer, večer jezdím na rotopedu. Tak se nahlásím, jak to jde. Výku mám 167 cm. Před těhu jsem měla 72 kg, ale před snaením 62 kg. Take jdu na svojí původní váhu. Drte se. pa
Není tady
ahojky holky...
vechny nově příchozí vítám...
já u taky straně dlouho nebyla.... holky já jsem zase tááákk přibrala přes ty vánoce... tedka kluci u měsíc marodí a já jsem s nima doma... přibrala jsem ze 70ti na 75 kg:-(((( připadám si jak almara... a jetě ta zima tomu moc nepřidá.... straně moc se těím na jaro a hned vyrazím na inline...
tedka jsem se donutila aspon k tomu e od 7.2. kadý den cvičím pilates, pár minut skáču přes vihadlo...chodím i plavat...dáváme s kamarádkou 20 a 25 bazenů v rychlejím tempu... a dneska zase po roce jdu do fitka...tak jsem zvědavá jestli mě to zse chytne....
jen m mrzí e se neumím stravovat a prostě vím e jím patně:-((
Upravil(a) Verunka (10. 2. 2010 11:35)
Není tady