6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
vem úspěným gratuluju, jste skvělý
Já se přidávám těm méně úspěným - zatím - pěkně jsem hřeila..a teď si tady mlsám tiramisu (vlastní výroba), take nic moc.
Jetě jsem se neváila, nejsem schopná si v krámě vzpomenout, e mám koupit baterky. Pár dní tu nebudu, ale I´ll be back!
Zatím se drte!
Ahoj holky, dneska den blbec, vynechala jsem dopolední i odpolední svačinu, take večer vlčí hlad e by jeden pad, Sam dělal ve vaničce blbosti, to u mi stříkaly nervy, musel mě vystřídat manel a já la serat večeři, jinak bych to dítě snad utopila
take dneska typickej příklad toho, jak se to dělat nemá
ale jedna potěující zpráva: bederní pás u Manduky jsem dneska musela utáhnout e by se mi zmenovala MADLA LÁSKY?
Trisho, cos přesně myslela tou větou "Navic je kojeni nejvhodnejsi doba pro ty zeny, ktere maji sklony k tlousnuti v oblasti boku a stehen tzv. hruskovita postava"? Jakoe při kojení si "hruky" můou zmenit objem v těhle problematických partiích?
Není tady
trisha napsal(a):
Fidorko,
presne to jsem mela na mysli. V dobe kojeni, pokud je vyvazena strava, tak se nejlepe odbouravaji tuky z problematickych zenskych partii.
tos mi to nemohla říct dřív?
teď pozdě bycha honit..
Není tady
tak se hlásím, pořádně sem si zacvičila a byli sme na prochajdě. Dokonce sem nezapomněla na svačiny - mám s tím trochu problém, e v tu dobu nemám hlad, tak si dávám zeleninu nebo ovoce nebo jogurt. Sem tak nějak se sebou spokojená, zatím mě elán nepřeel
ju a dneska sem dělala k obědu cmundy, dala sem si jednu a velkou spoustu salátu, tak se to vyváilo
jen tak dál holky, jde nám to vem dobře
Není tady
Ahoj holky,
tak já to mám pořád na pytel.... . K večeři jsem si dala včera krupicovou kai a pak jetě přijela tchýně s čokoládou ...
Cvičit jsem nebyla, protoe mám oteklé levé oko a nechci aby se mi do toho dostal pot....
Dneek jsem opět začala velice úspěně k snídani jen ledňák, protoe jsme jeli k očařovi s tím okem ...
A vůbec nevím co budu obědvat.......
Take ani se mi to nechce psát do blogu, ale budu muset
Není tady
ajoj,
já se jdu zase napráskat e mám problém s velikostí porcí.
Dnení snídaně byla müsli s jogurtem, ale nikoli do mističky, ale rovnou do polívkovýho talíře. Oběd byl taky velkej, masa bylo 250g
teď budu pár dní v jednom kole a pak odjídím na východní slovensko, kde je to fakt výivná kuchyně, tak jsem na sebe zvědavá jak ustojím nabídky haluek s brynzou, slaninkou nebo zelím, loke s mákem a zelnici, parenici a dalí dobroty.
Hlavně si zítra musím s sebou na úřady vzít do krabičky nakrájenou zeleninu a ovoce, protoe jestli se to proáthne, tak jsem schopná pak skončit někde v KFC (no tam zrovna ne, to bojkotuju).
Jak řeíte cestování vy?
Není tady
Ahoj Fi,
zatím moc necestujeme, max k naim do Brna na chatu a tam je vdy co jíst ... čeká nás cesta k babičce na Slovensko a tam se prostě jíst musí to co babička uvaří, jinak se urazí ...
To oko jak jsem psala není levý, ale pravý a dneska u na něj skoro nevidím, jak mám oteklé vrchní víčko a bolí to jak čert .... musím znovu k očařovi, ale teď pojedu a do Brna, protoe ten "zvěrolékař" v Kuřimi mi moc nepomohl ...
Není tady
ahoj
no já to mám tak, e pokud jsem doma, tak nemám problém, pokud běhám po úřadech, doktorech atd., tak se samo nestihnu najíst, pokud jedu k naim, tam problém taky není, ségra i mamka se taky snaí zhubnout, take tam vdy něco dietního je...dokonce mi mamka minule dala jen ličku cukru do kávy, prý mi to stačí .... bez cukru bych to teda nedala ...no na delí cestě nebo oslavě jsme zatím nebyli, ale vdy se snaím tam jíst z obloených talířů co nejvíce zeleniny a k tomu kousek masa....ovem u teď se hrozím vánoc, to bude něco na odolávání
Katjo, a je oko lepí
jo a z velikostí porcí mám problém jen při obědě
Není tady
Ahojík,
tak my někam daleko necestujeme, ale mám problém, e kdy jedem do centra nakupovat nebo na úřady, tak je to jídlo venku, Kfc nemusím - tak sme včera byli v mekáči říkala sem, e dietu nedrím a chci jíst vechno, ale tohle je přeci jen MOC, take sem si nařídila víc sedů lehů a dneska víc zeleniny.
jinak sem zase vlezla na váhu a u kilo dole, tak sem měla radost, vím, e bych neměla, ale já se radi váím nárazově, kdy mě napadne a ne pravidelně. Cvičení zatím dodruju kadý dne. A jetě bych ráda něco přidala, zalíbil se mi pilates, teda zatím jen na obrázcích
poctivě čtu vae blogy, ale není čas udělat si vlastní. Musím říct, e Fi ačkoli drí dietu, tvůj jídelníček mi občas nahání chutě
a ke projíst se ke tíhlosti je dobrý heslo
Není tady
ahojky holky,
já místo cvičení taky poslední dobou lenoím doma a nějak se nemůu dokopa... spí furt gruntuju doma, protoe tři chlapi v bytě to je fakt nááářez..
vem komu jdou kg dolů moccc moccc grautuluju...jste ikovný
já vám jetě chtěla hodit včerejí měření z lékárny
váha: 71,6kg
výka:179cm
index tuku: 23,5%
hmotnost tuku: 16,8kg
čistá hmotnost: 40,1kg
B.M.I. 22,4
take jsem se zase rozhodla e začnu dělenou stravu s domácím cvičením a snad se to trochu pohne
Není tady
Ahoj holky, musím se opravdu pochválit, protoe včera jsem měla náročnej den.
Měla jsem lítání po Praze a do toho trochu stres, co je u mě bezvadná konstalace pro to, abych zahučela do nějakýho fast foodu a dala si do trumpety.
Měla jsem s sebou karotku (asi 8 ks), jedno jablko, láhev vody a zastavila jsem se v Panerii, kjde jsem si dala řeckej salát a malej rozpečenej bagel s lososem jako oběd.
Ale: objevila jsem cukrárnu BEN & JERRY'S a jetě ke vemu BURGER KING na hlaváku, holky, u ubou těhle zařízení jsem krouila s kočárem a přemlouvala se. BJ i BK byly toti moje oblíbený zastávky v New Yorku, jedla jsem tam denně, co mělo za následek e kdy jsem se vrátila, vypadala jsem jak čuník.
Včera jsem si říkala e tam zajdu a dám si jen něco malýho a zavzpomínám na New York, New York, ale moje lepí já vysvětlilo tomu horímu, e bude lepí se napít, opřít do kočáru a jít pěky aspoň jednu stanici metrem, co jsem udělala a jsem fakt ráda. Teď u bych stejně zas jenom nostalgicky vzpomínala a měla bych jenom vyčitky!
Není tady
ahojky
od včera mě drí střevní bacil, take ůo, tak jsem jen na suchém pečivu, a na cvičení teda nemám ani pomylení, jen procházky s malou a včera úklid, dneska nezvládnu ani to....snad mě to brzo pustí
Fidor, super, e jsi odolala a vůbec obdivuju tvoji disciplínu v jídle
Veru, dělená strava je na hubnutí super, mamča tak zhubla 10 kg, ale kdy začala jíst neděleně, tak do 2 let měla 8 kg zpátky.....take já spí preferuju nedělenou, míň kalorickou, zdravějí
Lusinko, gratuluji k -1kg
Není tady
Fidorka napsal(a):
Veru tak to drím palec a jsem zvědavá jak bude jíst, budu ti okukovat jídelníček. Neumím si to toti moc představit, tak proto...
Fidorko... jí vechno akorát nesmí přílohu...prostě jí zdravě a jak se říká tak přemýlí co dává do pusy...
k obědu si dám rybu pangausku se zeleninovým salátem atd.... musím to jídlo omezit, straně jsem se rozerala :-(
Není tady
Fí..
dnení jídelníček:
ráno: snídani jsem nestihla, kolka a pak rychle domů, úklid,
svačina: kefírové mléko - nízkotučné
oběd: připravím si rybu se zeleninovým salátem
svačina:activie nápoj,( plátek eidam30%s máslem, uzený točený sýr )---(navíc)
večeře: zeleninový salát s cottage sýrem + dva kusy pangeusky
Upravil(a) Verunka (24. 9. 2009 20:03)
Není tady
Já mám po hubnutí , mám nateklý oko, skoro na něj nevidím, vypadám jak Kyklop .... tzn. utrum s aerobikem a plaváním, cokoliv, kde se zvyuje tlak na oko, tzn. při vem.....
Na morálce mi to nepřidává, tak ani nějak neřeím jídlo - ale zjistila jsem, e se přirozeně nepřeírám, tak snad aspoň nepřiberu.
Na kontrolu jdu za 14 dní .
Není tady
Verunko,
chtela jsem se zeptat, jak to mas s tou delenou stravou... je jich vice druhu. Zatim co jsem cetla, tak jsi uplne odbourala sacharidove potraviny?
A jeste k tomu mereni v lekarne... Pristroj bohuzel neni spolehlivy. BMI samozrejme vypocita spravne, to si spocita kazdy podle vzorecku, ale mereni tuku a svalove hmoty je zcestne. A to proto, ze to meri jen horni polovinu tela. Cili v podstate ty zenske, kterym nebylo nijak zvlast nadeleno poprsi a navic se jim uklada tuk spise do stehen a boku, tak se to na vysledku objevi relativne pohodove hodnoty...
Doporucuji prihlizet k vysledkum na vahach, na ktere si musis stoupnout bosa a jeste drzet v ruce takovou "kladku", ta ti pak vyjede hodnoty celkove... jinak je urcite super zkusenost InBody pristroj, ktery ti zanalyzuje jak horni tak dolni cast tela a neprumeruje, takze vidis presne, kde mas nadbytek tuku ci nedostatek svalove hmoty. Jedno zvazeni se pohybuje kolem 200-300kc.
Drzim palce
Není tady
Trish...
jetě uvidím jestli to zvládnu dret u tenkrát jsem jí drela takhle přes měsíc a dost jsem schodila, kdy jsem vyřadila vechny sacharydový potraviny.....jím vekeré maso, kromě vepřového ( i kdy taky můe ale i to je dost tučné) ryby,
mléčné výrobky, jogurty, polotučné mlíko, sýry - hlavně cottage typu, lučíny, sýry do 30%
vekerou zeleninu...kromě kukuřice a mrkve
a hodně pít vodu )
Teďka mě tak napadlo, ty si děla zkouky na nutričního poradce, tak by si mi mohla poradit, jak se správně strravovat a tak nějak udělat ukázkový jídelníček co jíst ke snídani, ke svačině, k obědu, k druhé svačině a k večeři
To s tím měřením to je docela hustý, dobrá informace..jene tohle měření co si tu popisovala vůbec nemám anci změřit..nikde jsem to neviděla.
Není tady
Verunko...
Muzu ti treba k tomu jidelnicku rict, ze vyrazeni sacharidu neni dobre. Jde o to, ze sacharidy (nemyslim cukry!) dodavaji telu energii, bilkoviny jsou stavebnimi kameny svalu... Logicky tedy ti chybi ve strave energii dodavajici potraviny, cili ji telo cerpa z bilkovin, coz znamena, ze misto hubnuti tuku, hubnes svaly.
Kdyz delit stravu, tak tim zpusobem, ze si das napriklad sacharidove jidlo se zeleninou (jez je vlakninou) a bilkovinove jidlo se zeleninou... Tim bys pokryla telu dodavku jak energie v podobe sacharadidu tak i bilkovin pro stavbu svalu... a v zelenine a ovoci bys dodala mineraly a vitaminy... Nehrozil by v budoucnu jojo efekt...
Jinak InBody pristroj byva ve fitku a v nutricnich poradnach.
Není tady