18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
TAk já mám za sebou celodenní lítání po obchodech
jjá dělám lehy sedy, s břichem jsem taky neměla nikdy problém, po jednom cvičení v posilovně jsem tam měla pekáč buchet jak z reklamy na různé břiní posilovadla z teleshoppingu
Není tady
no, tak já mám pekáč trochu překynutých buchet, resp. se to nějak slilo a je z toho jedna velká buchta
koukám vám holky do jídelníčků pro inspiraci a vidím, e máme vechny problém s tím sladkým. Čtu tady oplatky, tady bábovka, tady Milka.... zkusím od soboty ráno víc cereálií s ovocem, jestli mě to trochu přejde..
budete se někdo váit dřív? Já se asi převáím v neděli, ale měřit se budu a za dalí týden, na to nemám
Luci, mě fotka na lednici nepomáhá, prohlubuje moje zoufalství. Mě tam pomáhá a kdy si po zhubnutí dám svoji "tlustou" fotku. to mám vyzkouený. Pak jsem ji ale přebila jinýma fotkama a fotkama z UTZ a dopadlo to jak to dopadlo
Není tady
Ahoj holky,
ne to zapomenu, posilovací cviky na břicho tady: http://www.bricho.cz/ .. http://www.musculus.cz/kulturistika1/ph … 2002101207
Jinak teda já jsem s tím jídlem taky na tíru..nestíhám si vařit, take jím chleba s něčím nebo co prostě lednička a spí dá..o víkendu jsem sama doma, take určitě sklouznu večer k lahvince, co hubnutí taky nepřidá...noc nic no.
Zatím jsem na sebe pyná v rámci pohybu - včera běh a pilates, večer lehký posilování ..jetě zvauju, e začnu chodit na bodystyling, ale je to od osmi večer a to u bývám tuho kemping, tak nevím..navíc přítí týden jdeme s cipískem na pár dní do nemocnice, take lehce začínají pracovat nervy, co u mě = "kup mě čokoládu, oříky, zákusek, dělej dělej děle!!!"
Váit se budu, dneska koupím konečně baterky
Vítám nově příchozí
Aktualizace:
snad nebude vadit, kdy sem si dovolila dopočíst nám vem BMI.
včera sem nepsala, nějak nebyla síla. Ale zacvičila sem si. Kadý den si přidámo pár cviků víc. U si moje tělo začíná i zvykat. Děkuju za vám za cviky na břicho, taky je moc potřebuju. Obzvlá potom, co sem se konečně změřila, nikdy mě míry nezajímaly, ukazatelem byla spíe váha a tak sem dneska zděsila Bylo to sice takovým tím kovovým metrem, take nepřesný (ten krejčovskej sem si zapomněla půjčit) ale hrůza 106-105-104. Vdycky sem měla s břichem problém a teď po těhu jetě větí - take víc sedů lehů.
jím střídmě vechno nepřejídám se, nabízený sladký mi ani nevadí odmítat, ale dneska sem měla mroe. Mno myslím, e mi to neukodilo.
A taky sme byli dneska nakupovat, mam bílou mikinu, prý mi moc sluí sama bych si jí nikdy nevybrala, pro tlustý bílá barva není, ale H. mě ukecal a byli tam nádherný díny, chybělo mi do nic pár cm, nechtěla sem si je zkouet, e budu akorát natvaná na sebe, ale neodolala sem no a natvaná sem Musim prostě hubnout, pe můj atník sme vytřídili kdy sem otěhu, take mám pár tunik a díny a svetry, ale veho vudy dvě poličky oblečení, nebaví mě kupovat oblečení na mou postavu, take s tím musím něco dělat, abych měla v čem chodit.
TAk půjdu dělat jetě nějaký cviky a pak spát.
Sem moc ráda, e sme se tu takhle seli, pro mě je to motivace cvičit, to e vám to tu pak napíu a nenapadne mě vynechávat, zatím...ono je jetě brzy
Není tady
Ahojky holky,
mishasha děkujeme za odkaz na bezvadný cviky na břicho...:-)
Lusinko, je fajn e jsi aktualizovala tabulku ...
ohedně toho oblečení..já to znám, ale ádnej stres, s mírama jsem na tom byla dost podobně a moná jetě hůř.. ale kdy vidím tvůj metřík, e si poporodu dva m měsíce tak opravdu ádnej stres... do roka bude mít vechny nabraný kg dole...
Jinak holky, já teda cvičila dneska pilates ale jinak se hrozně cpu.. nějak jak mám večer čas a klid tak prostě nezavřu řeprák... u mě to opravdu funguje, tak e čím víc chci zhubnout,tak spí přibírám (
nebudu myslet na hubnutí ale na cvičení a dělat to pro radost..
tedka jsem měla dva dny moc hezký...byla jsem u kadeřnice a dneska na nehtíkách
Upravil(a) Verunka (18. 9. 2009 22:20)
Není tady
Lusinko, jsi ikovná, udělala jsi to opravdu moc hezky a přehledně.
Verunko, kadeřnici i nehty mám tak v plánu. Dneska večer to popíu na blogu, prostě za kadý -2kg se něčím odměním, abych měla motivaci a vůli si něco odříct.
Včera večer vyběhl MM do večerky a přinesl Cinzano a Magnum, myslela jsem e ho nakopnu - a on mi chtěl udělat radost Odolala jsem ani jedno jsem si nedala. Dala jsem si jenom sklenku krásně vychlazenýho bílýho a la do pelechu.
Dneska jdu zkusit to břicho, včera mě při chůzi dost bolela jizva uvnitř břicha, myslela jsem, e bude změna počasí, ale nevypadá to. Nevím proč mě ta jizva tak pobolívá, kurňa.
Upravil(a) Fidorka (19. 9. 2009 10:33)
Není tady
Ahojte,
kdepak ste dneska vechny, jak vám to jde?
mě se dneska teda nechtělo cvičit, uklízeli sme celej byt, byli na nákupech a v noci sem skoro nespala - navíc nějak mě to e je sobota svádí k tomu se flákat, take zatím nic víc ne pár cviků na nohy nebylo. Ale spát jetě nejdu, dám jetě nějaký sedy lehy nechci vynechat.
jídlo dobrý, spousta zeleniny.
Váit se budu asi zítra, uvidíme jestli zůstalo při starým a jde dolů půl kg za týden.
Veru, ádnej stres kdy ale já mam z těhu u jen 1kg /z 15,5 nabraných/ to co potřebuju shodit je výsledek jednoho z mých tloustnoucích období před otěhu
Fidorko, má super vypracovenej systém odměn a teda manel chtěl být hodnej, ale vdy ví, e hubne - to je teda podpora
tak zase zítra..
Není tady
Ahoj,
nejdřív bych chtěla poděkovat za zapsání do tabulky - u se vím, e se o cvičení dost zajímá - neví jak to cvičení vypadáa se budou ty čísla zmenovat:)
Chtěla bych se zeptat Verči - u nás se budou začínat cvičit trampolínky- a vím e se o cvičení docela zajímá - neví co je to za cvičení?
Není tady
tak v posledních 2 dnech cvičení nedávám, jen lítání po zahradě kolem návtěv, ale místo grilovaného masa jsem udělala zapečené lilky
chtěla jsem jít na procházkz al tobi v kočáru řval tak odpoledne vyrazíme v átku
Není tady
Tak jak to u vás vypadá?
Váil se někdo?
Já ano a jsem spokojená, dalí kilo je dole, mám radost. Vím, e ta první kila jdou nejlíp (narozdíl od těch posledních pěti) a taky nejsou vidět, je to voda, ale i tak mám radost
Jinak kromě 10 minut na stepperu nedělám nic, je mi a trapný tam ten stepper furt psát. K jiný aktivitě se nedokopu, kromě procházek.
Není tady
Ahoj,
já mám ve zvyku (z mé hubnoucí minulosti) se váit v neděli ráno po probuzení a malé potřebě . Take mám dole 300g - váím se jen ve spodním prádle, nutno podotknouti, e jsem měla plné kozy
Není tady
marti75 napsal(a):
Ahoj,
nejdřív bych chtěla poděkovat za zapsání do tabulky - u se vím, e se o cvičení dost zajímá - neví jak to cvičení vypadáa se budou ty čísla zmenovat:)
Chtěla bych se zeptat Verči - u nás se budou začínat cvičit trampolínky- a vím e se o cvičení docela zajímá - neví co je to za cvičení?
ahoj Martí,
trampolínky jsou fajn ale jen tak pro zábavu, je to docelá náročný jak na dýchání tak to vůbec uskákat i kdy si myslí e to nic není... a určitě první výsledky jsou znát a tak za cca půl roku a rok...
take to spí doporučuju pro zábavu....
Není tady
ahojky holky,
vem co zhubly mooocccc moccc gratuluju....
já jestli tak se zkusím zváit zítra ráno ( a schválně přeměřit cm) ale moc tomu nedávám, jím dost nezdravě( jetě pořád) ...cvičení kromě pilatesu doma obden taky moc nedám, poslední dobou nějak nestíhám
dneska jsem byla s kamarádkou v Praze v Ikee, nakoupila pár věciček, nacpala se tam pěkně do syta :-))))) a zase svitěly s kamarádkou domů :-))
ale kdy jsme přijela tak jsem se vrhla na úklid... teda sundala jsem prádlo z balkona a vytřela celý být, trochu srovnala věci a to je vechno...
kamarádka sice říkala ebychom mohly na brusle ale uvidíme jestli se ozve a kdy né tak dám zase pilates:-)))
Není tady
Jééé Veru Ikeu ti závidím my tam byli nedávno - kupovali jsme sedačku - moc se nám tam líbí...
Tak zítra se váíme?
Není tady
marti75 napsal(a):
Jééé Veru Ikeu ti závidím my tam byli nedávno - kupovali jsme sedačku - moc se nám tam líbí...
Tak zítra se váíme?
taky jsme tam kupovali sedačku před pár měsíci
no váit můe ale nemusí ..myslím e jsme se domluvily na jednou za čtrnáct dní
Není tady
KatjaCat napsal(a):
Ahoj,
já mám ve zvyku (z mé hubnoucí minulosti) se váit v neděli ráno po probuzení a malé potřebě . Take mám dole 300g - váím se jen ve spodním prádle, nutno podotknouti, e jsem měla plné kozy
Ahoj Katjo, ty jsi moje alter ego, já taky ráno, nalačno, po vyčurání a stejně jako ty jsem spekulovala kolik můu mít mlíka v kozách
Holky určitě je lepí nenásledovat mýho patnýho příkladu a zváit se fakt a za 14 dní, resp. za týden.
Jo a do Ikey jedu zejtra taky, byla jsem tam u v pátek a koupila jsem něco patně, take to jedu vyměnit. Aspoň si tam dám zase lososa anebo kuskus k obědu.
jinak sedačku máme takyz Ikey a musím říct e to nebyl nejastnějí kup. Sedačka je pěkná (olivová Ektorp), ale je po 4 letech taková jetá, sesezená, no asi na ní mám těkou pr.del
Není tady
ahojte,
tak se přidávám, taky lezu na váhu ráno nalačno a po vykonání vech potřeb aby to bylo objektivní.
Dneska sem se váila a mám půl kila dole, ale to mi lo i bez cvičení, take zůstalo při starým, pokud by to takhle lo, tak bych kojila i do desíti let
ale mam ze sebe dobrej pocit, e cvičím a postupně si cviky přidávám tak snad brzy to bude vidět.
Jinak ofiko se váíme a měříme a 28.9. a vechny určitě shodíme
padám jetě posilovat pupek a ehlit, tak zas zítra
Není tady
dobré pondělní ráno
tak zváeno ráno, nalačno a 0,5 kg dole.....ovem víkend z hlediska diety katastrofa, rozlítaný víkend, bez svačin, dva dny bez večeří .....pátek v pohodě jen do oběda, pak jsme odjíděli pryč, take nebyla svačina, nebyla večeře, zato byl litr kofoly , v sobotu jsem se taky drela jen do oběda, pak jsem jela k naim, tam jsem jetě snědla svačinu...tedy mamčinu sýrovou roládu a knuspi, ale místo večeře ehlení do půl jedné rána a otevřený pytlík sticksů (v podstatě to samé co chipsy) , natěstí jen pár soust ....neděle taky o ničem, snídaně na zimním stadionu vídeňská káva , pak jsme jeli na Monov na Dny NATO, tam jsme si dala pečené nudle se zeleninou, ale bez masa a pak a večeře .... no take se víkend moc nepovedl
ve čtvrtek jsem teda byla na step aerobiku a napoprvé jsem teda málem vypustila dui, ale bylo to fajn
take ode dneka opět přísný reim a cvičení doma pokadé kdy bude malá spát
jdu si moje hříchy dopsat do blogu
jinak holky gratuluji ke shozeným kilům i dekům....
Není tady
Holky...já naopak 0.4 kg přibrala míry nevím, zjistím zítra nebo přítí týden na ofiko měření...
jo to je to mé večerní cpaní no ale říkám si e u nejsem nejmladí ..ale zase je pravda e to není výmluva a měla bych se snait...
Není tady
Ahoj holky,
pridam se. Sice mam o kilo mene nez pred tehu, ale na profi pristroji Inbody mi to ukazalo, ze bych mela shdit jeste 4kila tuku a nabrat kilo svalove hmoty. Takze bych s tim rada neco udelala.
Bazalni metabolismus mam na 1264Kcal, takze si na redukci drzim prijem okolo 5500Kj. Na zdravejsi stravu jsem najela uz i behem kojeni, da se to uplne v pohode, jen je celkovy prijem jidla vyssi, ale lze si upravit vahu. Navic je kojeni nejvhodnejsi doba pro ty zeny, ktere maji sklony k tlousnuti v oblasti boku a stehen tzv. hruskovita postava. Drzim palce!
Není tady