29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
jmenuju se Martina, s Verunkou už se trochu známe a ráda bych se k vám přidala v hubnutí...
Jinak mám 11-letou dceru a potom 16-ti měsíční holčičku...
Tak jestli mě vezmete mezi sebe tak tady jsou moje míry:
výška 173 cm
váha 74 kg
prsa 97 cm
pas 76 cm
boky 101 cm
stehno 58 cm
Přeji všem krásný den:)
Není tady
Ahoj holky,
Lusi tabulka je parádní. Můj cíl ve váze je 89 kg a na míry nějaký extra cíl nemám, pokud budu cvičit, tak to půjde dolů.
Dneska jsem se zatím držela, ale peču bábovku , to asi neodolám. Je ale z tvarohovýho těsta
, kousek dám, nebudu asketa
Není tady
marti75 napsal(a):
Ahoj holky,
jmenuju se Martina, s Verunkou už se trochu známe a ráda bych se k vám přidala v hubnutí...
Jinak mám 11-letou dceru a potom 16-ti měsíční holčičku...
Tak jestli mě vezmete mezi sebe tak tady jsou moje míry:
výška 173 cm
váha 74 kg
prsa 97 cm
pas 76 cm
boky 101 cm
stehno 58 cm
Přeji všem krásný den:)
ahoj Martí,
moc ráda tě tu vidím budeme zase bojovat společně a neboj dokážeme to
tomu by si nevěřila ale před pár dny jsem na tebe myslela... říkala jsem si že už ses dlouho neozvala( a já koza si smazala email, tak jsem nemohla písnout
Koukám že i tobě se váha zase pěkně houpla nahoru co?...
holky já dneska opět samý hrozný nezdraví jídla..to je strašný, jenže měěě tak chutná a nejhorší je že nemůžu odolat tomu sladkýmu
Není tady
Lusi ty jsi šikula , můj cíl je 62 kg
jinak jídlo dnes nic moc, hlavně k obědo večeři byla svíčková , jinak na snídani celozrnný rohlík, pomazánkové máslo, 3 plátky šunky, caro s mlíkem, čaj ovocny, a kojící 2 jablka, 1 banán, 8 kostiček milky, bramborovomrkvová polévka a ta svíčková a 2 knedlíky
30 sedů lehů a po 30 cviků na hýžd a stehna, procházka s kočíkem
Není tady
holky hodila jsem to do blogu ale písnu to i sem :-)))
tak další hubnoucí den za náma, ale u mě to bohužel vůbec nevypadá a je to spíš naopak... nevím jestli to že jsem to zveřejnila byl dobrý nápad...protože čím víc se snažím a chci hubnout, tím je to těžší a naopak přibírám :-(((
dneska jsem měla ke snídani dva rohlíky se sýrem a Caro s mlíkem, pak jsem odvedla prcka do školky, s druhým dorazila domů a vrhla jsem se na dvouhodinové žehlení při kterým jsem do sebe dostala ještě nízkotučný bílý kefír, k obědu jsem měla bramboračku a pak míchaný vajčka s celozrným chlebem a rajčátka, pak asi tři plátky šunky, po příjezdu domů jsem se nacpala kaštánkama s dalšíma dvouma oplatkama:-((( a zase jsem si dala Caro s mlíkem....potom šli všichni mí kluci ven a já se vrhla na luxování a vytírání celého bytu, to byl celodení pohyb který jsem dneska měla...k večeři jsem si dala uzený točený sýr ale honí mě hlad a nevím co si dát :-)
Není tady
Ahoj Veru,
no to mi povídej s tou váhou... My jsme totiž předělávali něco v bytě a jedla jsem hrozně nepravidelně a byly to samý sušenky, hotovky a tak... ale už zase chodím cvičit, tak to musím zase dát dolů.... je to hrozný jak to vyletí
Není tady
Ahoj holky,
Lusi, tabulka je dokonalá
Ještě bych tě poprosila, jestli bys mi nepísla cíl 61 kg. Můj cíl je sice vyšší (resp. nižší), ale na ten můžu pomýšlet až po shození prvních špeků. Pak se budu mučit s těma posledníma 5-6 kilama, který jsou nejhorší
Já jsem dneska spokojená, dodržela jsem jídelníček, byla jsem si zaplavat a ráno 10 minut na stepperu pro zahřátí. Takhle bych si to představovala každej den
Doma jsem ale nic neudělala, už nebyla energie, odpoledne jsem si lehla se Samem a spali jsme dvě hoďky
Jinak vítám nově příchozí
Není tady
Ahojík,
děkuju za pochvaly, se skoro budu červenat.
Změny a cíle a nové tváře dopíšu ale zítra respektive dneska protože už máme po půlnoci. Udělám to všechno najednou, takže jestli chcete někdo ještě něco připsat, tak se ozvěte. Navíc si zítra musím od skorotchýně půjčit metr a taky se změřit
já jsem dneska taky spokojená, nepřežrala sem se, jedla střídmě a pravidelně, hodně pila vodu a CVIČILA. Už to pořádně pociťuju, moje líný tělo je pěkně namožený - jak mě bolí nohy když dosedam na wc a břicho..ale ono je to dobře, brzy si snad zvyknu
Jani, pěkně si napsala kolik si dala sedů lehů tak mě to nabudilo a řekla sem si, že jich musím dát taky tak. Sem se nakonec donutila i na víc plus ostatní cviky plus dnešní 1h prochajda a pohybová aktivita lechtivého rázu Já jsem dneska fakt spokojená
Tak si říkám, že to mám asi jednoduší v tom, že mi sladký nic neříká - v těhu to bylo naopak, ale teď je chuť spíš na to maso. Vypovídá o tom i to, že uklízím špajz a najdu sladkosti, který by tam dřív nepovšimnutý rozhodně neležely
jinak vy všechny pijete to Caro, v čem je to o tolik lepší než kafe? Bez kofeinu? Já tomu nerozumim, kafe mi nechutná vůbec ho nepiju, jen se ptam ze zvědavosti - podle reklamy mi to přišlo jako hnus z obilí.
Není tady
Lusi já kafe piju jen svátečně a to s kopou šlehačkakovy a nějakým tím alkoholem, ale Caro nebo meltu piju - taková vzpomínka na babičku a snídaně u ní, vždy byla melta s mlíkem
ještě mám jeden problém- teď v noci, když kojím a pak odstříkávám se proberu a mám děsný hlad, snažím se nic nesníst, ale pak se mi dost blbě usíná, protože mě až bolí břicho z hladu, ale vydržím , dám si jen vodu a zkusím své tělo tímhle ošálit
Není tady
Fi jídelníček super , jsi inspirací, akorát jak pořád bojujeme s prdama tak mám srach dělat pokusy se mi s jídlem - po nektarince se Tobi osypal, po květáku se zhoršily prdy
no uvidíme co brokolice - snad mu tím moc neublížím
Není tady
Holky drzim pesti ,at vam to hubnuti jde a urcite se brzy pridam
Jani brokolice by ublizila docela urcite me
Není tady
tak dnes ráno sice opět vánočka a kakao, ale zato 50 lehů sedů a po 30 cviků na stehna za mnou
neznáte nějaký dobrý cvik na posílení vnitř. svalstva sstehen ?
cvičila jsem je jen v posilovně a tam se mi teď nechce
Není tady
ahojky
teda holky, vy jste s tím cvičením šikovné...já se opět včera nepřinutila, už jsem neměla energii, od rána lítání, nejprve se synem k dr., potom nakoupit, pro manžela do práce, na úřad, dojela jsem domů, nakrmmila malou, uklidila a letěla na tř. schůzky do školky....ale to není vůbec omluva...a co hůř, večer jsem si dala oplatek :-(((
takže dneska bude step aerobik a ještě navrh nějaké sedy, lehy
Lusinko, můj cíl je pro začátek 70 kg....ale jen pro začátek
tak já jdu na blog doplnit jídelníček
Není tady
Ahojky,
tak jsem dneska ke snídani dala zase bábovku ... musím si zakázat péct normální buchty, protože pak neudržím
....
Tak jsem si koupila pro jistotu jáhelník a pohankový dezert, sice to bude asi taky sladký, alespoň zdravý.....
Upír před chvílí vypadal, že usnul, tak jdu něco dělat, pokud to stihnu, tak dám pár minut na stepperu, doufám, že se pod mojí tíhou nerozloží
ŠTÍHLÉ LINII ZDAR!!!
Není tady
janabas napsal(a):
neznáte nějaký dobrý cvik na posílení vnitř. svalstva sstehen ?
Vem si židli (nebo nějakou stoličku, košík na dítě, krabici, cokoli co má cca cca 40-45cm (podle délky nohou). Sedni si zadkem na zem obkročmo k židli a nohama pevně sevři 2 nohy židle, můžeš ji i mírně pár cm nadzvednout. Počítej v duchu do deseti a povol. Opakuj 4x.
Další cvik: Lehni si na zem na levý bok s nataženýma nohama. Pravou nohu pokrč a chodidlo dej na zem před sebe, před levý koleno. Zůstaň na boku, nepřetáčej se dopředu. Levá noha zůstane natažená, chodidlo do pravého úhlu, nepropínat. A teď tou levou kmitej, nahoru dolu, asi 10cm kmit, ne víc. Zezačátku můžeš mít problém nohu vůbec zvedat, ale nevzdávej to. Kmitej aspoň desetkrát a polož nohu. Opakuj 4x.
Až to zvládneš tak navyš počet kmitů (nikoli opakováni). Totéž platí pro první cvik.
Jsou to fakt účinný cviky!
Není tady
Jani a ten můj jídelníček je opravdu teďka pro tebe nevhodnej, to je fakt. Samík už je teďka v pohodě, můžu jíst cokoli, on to už zdárně vyprdí.
Já myslím, že tobě se ty kila rozpustí časem, myslím že když vyškrtneš sladkosti a extra tučný jídla, tak to půjde samo i bez diety.
Není tady
Katjo...já momentálně buchty nepeču, protože bych se neudržela....ale za chvíli začne manžel protestovat, že nepeču, tak jsem zvědavá jak to vymyslím
jinak já si musím pochválit manžela, až na nějaké vyjímky se mnou drží basu a nemusím zatím extra vyvařovat....zeleninové saláty on rád, takže večeře stejné...no a dneska já si udělám tresku na zelenině a jemu to obalím v trojobalu
Fidorko taky děkuji za inspiraci na cviky, jinak už mám rezervaci dnešní step aerobic, takže dneska už pohybová aktivita bude....a uklízím barák....jen musím večer odolat sladkému
Není tady
Luci, step je super, to budeš večer o kilo lehčí Zvlášť když ještě gruntuješ barák
S buchtama je problém... blíží se víkend a zvykla jsem si mít v pátek večer napečenej plech na sníidaně a svačiny... no ale až shodíme první kila, tak už nás to bude víc motivovat!
Není tady
Fi step je fakt super, a hlavně, strašně mě baví .....ale potřebovala bych se donutit doma do posilování....asi hodím na ledničku fotku z tanečních, třeba mě to bude motivovat
Není tady
Ahoj maminy. Mám dotaz, Verunko a Fidorko a všechny ostatní, berete i ne-maminky??
Já musím zhubnout aspoň 15 kg abych byla se sebou trošku spokojená, nejen já ale i můj přítel. Bohužel, nedaří se mi to a čím více se nedaří, tím více jím.
Zvládnu téměř neuvěřitelné množství jídla.
Na posezení, ráno ke kávě 5 koblihů s marmeládou, potom chleba se šunkou, oběd, čokoládové sušenky, nebo čokoládové tyčinky, večeře a kolem desáté hodiny přicházé opět '' kámoš'' hlad, nebo spíše chuť.
Cpu se i když už nemůžu a jídlo se mi opravdu vrací. Je mi to docela fuk, počkám, až si odpočinu a pustím se do nejbližší pootraviny, na kterou dostanu chuť.
Je to pro mne marný boj.
I když, poslední dobou jsem se zabrzdila a nežeru tolik.
Jinak, moje váha v roce 2006 kdy mi bylo 32 roků byla 51 - 53 kg...nyní je to 72 kg. Výška je 160 cm.
Nemám metr, nemůžu sloužit s přesnými mírami ale pro představu velikosti oblečení. Podprsenka 85 C ( byla 75 A), rifle vel. 40 nebo 42 ( dříve 36 nebo 38 ), halenky to stejné jako rifle i když, spíše 40...
POMÓÓÓÓC !!!!!!!!!!!!!!!
Jsem přesvědčená, že má úroda má vliv i na sexualní život, prostě, nejsem ta, do které se má polovička zamilovala. Člověk se mění, já vím, ale ne takhle proboha.
Jo, a věk, v prosinci mi bude 35 let.
Není tady
Leonty, určitě se přidej....ostatní budou určitě se mnou souhlasit...čím víc nás bude, tím líp se budeme motivovat....všechny máme stejný cíl....abychom byly se sebou spokojené...a je jedno jestli jsem maminky nebo ne-maminky....tak vítej
Upravil(a) Luciana81 (17. 9. 2009 12:25)
Není tady
Holky děkuju moc. Snad mě to konečně donutí, jinak už vážně nevím. Potřebuju motivovat a vy mi určitě pomůžete.
Pokusím se taky založit blog, teď ale musím pomalu do práce a udělám první krok, ovocný salát do práce...
Není tady
Leonty vítej , tebe už jsem dlouho neviděla....
Jinak právě jsem potrestala zbytek bábovky , aspoň mě tu už nebude lákat
......
Venku jemně prší - vrátily jsme se právě s upírem z procházky (1 hod) a teď mi ještě spí venku v kočárku. Miluju podzimní přírodu!!!
Není tady
Ahoj leonty, no jasně že se přidej
tak co dneska, holky? Já se dneska pustila do generálního úklidu kuchyně, umyla dvířka, úchytky, vymetla a vymyla jsem všechny skříňky, lednici, protřídila potraviny, vymyla dózy a zítra mě ještě čeká lustr a vinotéka. Musím říct, že při dietě docela blbá činnost, ale naštěstí jsem musela dost kmitat kvůli Samovi, takže zůstalo jen u slintání
I tak mám ale hříšek, a to ráno kus koláče ke kafi u ségry
A dnes taky žádnej pohyb
Není tady