18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak holky, dneska sem lehce cvičila jídlo teda normální, ani to nebudu snad psát, byste se zděsili (i zmrzku sem měla). A u sem dneska úplně hotová, tak jdu leet.
Tabulku mám hotovou, ale nejde mi sem dát ani jedním způsobem jakej znám, mě asi trefí... tak se nezlobte.
víc písnu zítra
Upravil(a) Lusinka (18. 9. 2009 21:53)
Není tady
Dobré ráno holky,
tak já byla na večer v posilce...dala jsem si 12 minut chůze do kopce, 12 minut rychle chůze, 15 minut na orbitreku(běhání jako na lyích) a pak jsem si dala jetě dvě lehké serie na posilení stehen noek a jedn na břicho:-)
pak jsem přila domů a večer hezky v klidu si snědla čínskou polívku, dva jogurty a jedny katanky:-))))
A dneska ke snídani u jsem si dala sladké housky s kakaem :-)))
Není tady
dobré ráno
tak já jsem včera celkem dodrela co jsem si slíbila, na večeři bylo půl kuřecího prsíčka, duená a čerstvá zelenina, pila jsem jen čistou vodu....ale necvičila jsem, dneska napravím
teď mám před sebou snídani: půl grahamové bagetky, 2 plátky unky, 4 kolečka okurky a list ledového salátu, k tomu čistá voda
zatím to jde, krize přijde asi později...a hlavně hříchy
Není tady
Jani a zkouela jsi ranní sladký nahradit třeba müsli nebo cornflakes s medem?A co ovoce?
Jinak nám u nanuky taky doly, atěstí.
Chudák manel včer koukal, jako kdyby mu uplavaly hračky. Říkal: jééé, to tady zas nebude nic k jídlu, ačkoli za potraviny dáme 3xvíc (naráel na cenu zeleniny a ryb) a ty bude podráděná jak háravá fena?
Není tady
tak u nás u nanuky taky nejsou, zato se v ledničce povaluje docela dost oplatků a hlavně čokoláda s celýma ořechama....no ale ta je manelova, take nic nebude
no já jsem se opičila po Fidorce a vytvořila si blog, protoe jsem zjistila, e kdy to mám napsané a zveřejněné, tak se to líp dodruje, prostě není to jen rozhodnutí v mé hlavě, o kterém nikdo neví, ale je to černé na bílém
Fi, no prohláení tvého manela je docela trefné....alespon teda u mě, já začnu být za chvilku protivná, e si nemůu dát to, na co mám chut....sice se to po pár týdnech srovná, ale u teď lituju manela....ale tak snad to bude stát za to
Není tady
Luci a kde je ten blog?
jinak souhlasím, je to taky takovej bič ale hlavně forma deníku. Jak se mi to včera hodilo, e jsem mohla vytáhnout hubnoucí deník z roku 2000-1! Hned jsem cítila motivaci...bohuel, významněji se váha pohnula a po 7 týdnech. No, musím to vydret...
Není tady
Fi, jetě ho musím někam vecpat, mám moc metříků
http://luckahubne.blogspot.com/
Není tady
no ale zase jdu plavat, a doteď jsem uklízela jako divá tak, aspoň něco.
Jinak se mi moc líbí ty vae blogy, je to super, večer si vás dám do spřátelených blogů. Mám radost e je nás hodně MUSÍME SI POMÁHAT
Není tady
pěkný večer spolubojovnice za tíhlejí postavy
cvičení jetě dneska neproběhlo, ale bude, jen co zvednu z...k od babinetu, poloím malou do postýlky tak jdu na to
můj jídelníček dneska ok. Tmavej rohlík,unka, rajče. Obě svačiny hroznový víno k obědu uzená polívka (byla hotová od včera) večeřě tmavej rohlík zatím a dál uvidím - nemůu jíst naposled v pět kdy jdu spát nejdřív o půlnoci, to bych padla hlady
taky sem si dala zmrzku, přila návtěva tak sme měli, máme jí v mrazáku dost, ale e bych jí vyhledávala to ne.
Ale jak u sem tu říkala, tak já nechci dietu, jen se nechci přejídat a CVIČIT, chci jíst vechno v mení míře. S vařením to mám tedy jednoduchý, jím to co můj chlap, ale tak půlku - musím teda podotknout, e u nás větinou maso a brambory a tak, omáčkový my nejsme to tak jednou za půl roku.
Kdy mi bylo 19 drela sem přísně zdravou stravu, mě to i chutnalo, ale po třičtvrtě roce jsem z toho byla na hlavu, furt jedla to samý a míň a míň, denně sem cvičila, shodila sice 15kg, ale pak u se to prostě nedalo vydret a jedla sem normálně, cvičit u denně se mi taky nectělo a ve se mi vrátilo i navíc - takhle u to nikdy nechci!
Hrozně se mi líbí Fidorky nadení, tak se trocha přelévá i na mě a věřím, e to pude. A vae blogy jsou super, taky nějakej vytvořím a bude čas.
A kdyby mi tu přitála pizza tak si dám klidně půlku a radi si přidám nějaký cvičení navíc
ju a poraďte mi, já tu tabulku mám připravenou a nejde a nejde mi sem ádným způsobem dát, nevim co dělam patně
Není tady
Ahoj Lusi,
jak vloit tabulku sem to nevím, ale já bych to asi obela následovně:
1.) vyfotila bych tu tabulku klávesou Printscreen (Prt Scr)
2.) v nějakém grafickém editoru bych z toho udělala obrázek jako *.jpg
3.) tento obrázek bych sem vloila
Má to jednu nevýhodu, e to bude muset dělat kadej týden, nebo co 14 dní.
Moná existuje inteligentnějí způsob, ale ten já neznám
Není tady
Katji, tak to přesně dělám, asi někde chyba při nahrání toho obrázku, jetě to zkusím.
já sem si pěkně začvičila, hlavně na břicho a počítám, e to zítra taky pocítím. JInak aerobik bych ráda taky, ale asi spí doma, nevíte někde kde jsou nějaký videa se sestavama? Dřív mi to lo i mě to bavilo, tak bych občas zkusila. Jinak dneska hodinu a půl procházky s kočárkem to se taky počítá
Upravil(a) Lusinka (16. 9. 2009 0:03)
Není tady
Holky jasně e se počítají procházky atd.! Kdy jsem chodila do práce, dřepěla jsem u počítače a zvedala maximáolně telefon, vozila si zadek v autě a ve vední den jsem doma leda tak naloila myčku.
Teď jsem 2-3 hodiny venku, furt něco uklízím, tahám dítě, to musí dát mínus nějaký extra kalorie navíc
Upravil(a) Fidorka (15. 9. 2009 22:33)
Není tady
Ahoj holky,
muzu se k vam taky pridat? V tehotenstvi jsem nabrala neuveritelnych 27 kilo. 17 slo dolu hned, ale tech zbyvajicich 10 se nejak drzi Nechci zhubnout na puvodni vahu (jsem byla fakt az trochu vychrtla), ale tech 5 - 6 by celkem bodlo.
Moje miry:
Vyska: 162cm
Vaha: 60kg
BMI: 22,86
Prsa, boky... nevim, nevlastnim krejcovsky metr, co nejdriv to napravim
S pohybem je to jak kdy. Jezdim tak 2x tydne na bruslich, ale uz mi pomalu konci sezona, takze musim vymyslet co dal...
No, a zatimco to tu pisu, tak snedl porci zmrzliny a ted do sebe tlaci bananovej dortik...to je podpora
Není tady
TAk úspěch:
PS...počáteční stav
pokud budete chtít upravím jí podle vaich přání a prosím zkontrolujte sebe, abych se neupsala.
Já mam ze sebe takovou radost, e se mi to povedlo konečně
Petuli80 jen se přidej, u jsem tě zahrnula do tabulky
tak já jdu do hajan, moná jetě dneska bude nějaký tělocvik
Není tady
Dobré ráno holčiny...
Lusinko, tabulka je úasnááááá.... jsi veliká ikulka
Petuli80: vítám tě mezi náma...
holky na mě včera něco sedlo a od včera mi je pěkně patně, bolí mě hlava a hlavně v krku a mám rýmu...to je fakt paráda...
Moje stravování ani rozepisovat nebudu, protoe to vůbec není nějak podobné k zdravému jídlu jak bych chtěla jíst... dneska jsem měla ke snídani dva rohlíky se sýrem a Caro nápoj :-)
Není tady
Dobré ráno
vítám Petuli80
já se s jídlem docela drím, ale s pohybem jsem na tíru, včera jen 2x procházka a větí úklid, ale zítra jdu na step aerobic a dneska zkusím trochu pocvičit doma
jdu vymyslet dnení jídelníček, teda snídani u mám v sobě
Lusinko, tabulka je perfektní
Není tady
Dobre rano,
diky holky za privitani.
Lusinko, to je teda rychlost Uz to mam teda cerne na bilem (nebo spis na modrem), takze nezbyva nez plnit plany.
Docetla jsem alespon cele tema a hlasim, ze taky nehodlam hladovet, ale spis chci jit cestou zdravejsiho jidla, vynechani vsemoznych krupinek, bramburku a zmrzlin (hlavne v jedenact v noci). A taky se zacit vic hybat.
Predsevzeti pro dnesni den je sehnat krejcovsky metr a nezbouchat vsechno na co dostanu chut.
Jo, taky nemam doma vahu, ale tu si asi porizovat nebudu, staci zvazit se 1x tydne u nasich, ne? Nechci se dostat do kolotoce vazeni pred a po jidle a vazeni pred a po....no vite co myslim (Uplne mi to stacilo s Viktorkou, kdyz se narodila, ale ta pro zmenu nepribirala).
Není tady
Ahojda,
Lusinko, tééda super tabulka, moc díky
Já se snaím neuírat během hlavních jídel, zatím se mi to daří, ale jsou to jen 3 dny ..včera jsem teda neodolala kousku čokolády, ale 80% podíl kakaa, ta je snad dokonce zdravá, tak to se nepočítá ..no a pak teda eskymo..ale to tam bylo jetě z minulýho týdne.
Ale ty snídaně, to asi nedám..já to sladký někde mít musím No a na chutě jsem raději pořídila nějaký suený ovoce.
Jinak předevčírem posilování pánevního dna a včera sokol s cipískem, take pohyb snad taky jaktak..dneska zase běh..snad přijde a. včas z práce.