29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mishasha: tak to měření je stejně putna...uvidíme co holky na to.... mě jde spíš o to se motivovat k tomu cvičení,abychom něco dělaly a za pár týdnů si řekly jak jsme šikovné a že se to hýbe ...ono to zase tak rychle dolů stejně nepůjde... jak píše FIDORKA...kdy se cvičí, tak jde váha nahoru ale jsou důležitý ty cm:-)
Není tady
holky já měla ke snídani BEBEčka kakaový s kávou 3v1 a tedka jsem snědla půl sáčku TUC slaných opateček:-))))
k obědu nám dělám špagety se sýrem a fazolkama, rychlé, jednoduché, levné a hlavně výborné jídlo a prckům to moccc chutná :-)
Není tady
No jééé, já to úplně nenávidím a v létě se mě tam z toho tření a pocení ještě udělá vyrážka
Ale Fi, na tý fotce jo, tam je vidět, že to jakože není tvoje, že to máš dočasně..určitě jsi byla za groš kudla.
Právě jsem zjistila, že 3 porce klasický bábovky mají 3 972 kJ
Ahojte já dodám míry později , mám malého v šátku
ale mým jídelníčkem budete zděšeny, já spíš musím cvičit
ráno kakao 250ml, 2 kouskyy vánočky s florou a džeme, sváče , jablko a activie jahodová, melta s mlíkem, , mezitím jsem si 2x kousla do margotky ,na oběd gulášová polévka, pangasius zapečený s rajčaty, brambory, ledový salát, sváča bude asi zas jablko - po jiném ovoci se Tobi osypal, na večeři rohlík, pomazánkové máslo, plátek kuřecí šunk,y melta s mlíkem
mezi jídly 1,5 litru ovocného čaje, sem tam birel, litr melty celkem za den, půl litru kojícího čaje, litr neslazené vody
Upravil(a) janabas (14. 9. 2009 12:02)
Není tady
Miry taky dodam pozdeji.. Potrebuji z 67kg se dostat na 62kg.. Mela jsem 60kg, ale ted mi porostly prsa, takze jsem zzenstela :-] No, a moje pravidelnost prispevku bude tristni, pac fakt nestiham.. A vyska 169cm..
Jinak ja se po ranu laduju jedine sladkym.. Vetsinou nejaky lupinky s cerstvym ovocem a jogurtem, nesvacim, pak obed bud to co dum da nebo parlamentni hutna kuchyne [mama je kucharka], opet nesvacim a k veceri vetsinou hodne zeleniny, sunka, syr, tunak a tmavy pecivo nebo vynecham.. Obcas zobnu horkou cokoladu, mlecna je na me moc sladka.. Moc nepecu jenom kdyz je navsteva.. Sladky peceny mam jenom u tchyne nebo mamy.. Susenky nejim, jsem jenom ujeta na horkou cokoladu :-]
Ted se stravuji stejne jako pred otehotnenim.. Problem byl v tehotenstvi.. To jsem se fakt prezirala.. Sport ted nic moc, ale ty dve deti.. Uff..
Není tady
Jinak piju jenom cistou vodu, hooodne cara nebo ricore a ovocny caje.. Sladim si jenom ricore, coz je caro smichany s instatni kavou..
Není tady
ahojky
tak já v rychlosti napíšu jen míry, ač se teda po pročtení za ně stydím, fakt už je u mě ta redukce nutná
výška: 170 cm
váha: 83 kg
prsa: 105 cm
pas: 98 cm
boky: 110 cm
stehno: 60 cm
na snídani jsem měla jeden rohlík a šunku, odpoledne si koupím celozrnné pečivo, piju jen vodu a musím koupit čistící čaj, ten mi došel a chutná mi....na oběd mám dneska kuřecí maso a zeleninu
Není tady
Janabas a ostatní, tak abyste neměly mindráky, tak já jsem doposud jedla zhruba takhle:
ráno kafe s mlíkem nebo kakao, 3-4 housky s nugetou , během dopoledne pak většinou nic, k obědu něco z předešlého dne, třeba špagety s boloňskou omáčkou a kopicí 45% sýra a obvykle jsem si přidala, odpoledne venku nějaká zmrzka, často karamelovej pohár u Hájka anebo McFlurry u McDonalda, večer třeba 1,5 talíře francouzských brambor nebo smaženej hermelín, buřtguláš apodobně, během vaření uzobávání - tady kolečko fidorky, tady kolečko salámu, zelenina, no a večer pivo a kolem 22h jedno celý Magnum, každej den!
Holky a jak je to s váhou po skončení kojení? Někdo mi říká že začal tloustnout, někdo zas tvrdí že po skončení kojení zhubnul...? Já si teda spíš myslím že se kojením hubne, prootže když se podívám na výše uvedený výčet co jsem schopná do sebe nasoukat, tak si myslím,že bych spíš přibírala, než stála na váze. Určitě kdybych jedla jako člověk, tak to mám už dávno dole.
Mishasho, za groš kudla ne, ono to není vidět na fotce, ale já mám od přírody atletickou postavu, těžkou kostru, nikdy jsem éterická nebyla a nikdy nebudu, ale bečka bejt taky nemusím
Luci, tak my jsme na tom dost podobně
Holky nejhorší jsou ty poslední kila a centimetry, úplně chápu Verunku že zápasí s pár kilama. Mě se třeba docela dobře hubne z vyšší váhy, ale pak se zaseknu a těch posledních 5 kg z tý p.dele a stehen ne a ne sundat
Není tady
Jo holky a jak to děláte s chlapama? ten můj samozřejmě potřebuje jíst a hodně Takže musím dělat dvě jídla, což mě neskutečně deptá
Nejlepší je dělat taková jídla, která mají stejný základ (dušené maso, polévky) a před zahuštěním a dochucením si odebrat 2 porce pro sebe. Včera jsem to zrovna tak udělala s bramboračkou.
Dneska večer dám manželovi kuře s kuskusem, sobě ho dám se salátem a zítra k obědu si dám zbytek kuskusu.
Máte někdo nějaký tipy na další taková jídla?
Není tady
Fidorko...právě jsem koukla na tvůj blog a jsem absolutně nadšená...jsi naprosto úžasná jak sis tam rozepsala těch 10 důvodů...já věřím že to dotáhneš do zdárného konce
taky bych si chtěla vytvořit blog..jenže jsem na to takový telátko
Není tady
Verčo, nejsi telátko, to je všechno už předpřipravený, jenom píšeš do šablon, zvládne to každý, fakt! Běž na www.blogspot.com a založ si svůj blog, vyber si šablonu a piš, je to tam myslím i v češtině. Jako deník je blog naprosto úžasná věc, opravdu!
Když budeš potřebovat asistenci, pomůžu ti! Ostatním taky!
Není tady
Fidorka napsal(a):
Verčo, nejsi telátko, to je všechno už předpřipravený, jenom píšeš do šablon, zvládne to každý, fakt! Běž na www.blogspot.com a založ si svůj blog, vyber si šablonu a piš, je to tam myslím i v češtině. Jako deník je blog naprosto úžasná věc, opravdu!
Když budeš potřebovat asistenci, pomůžu ti! Ostatním taky!
Fí, děkuju...tak já se jdu na to podívat a zkusím něco dát dohromady:-)
Není tady
Fí,..tak blok jsem si vytvořila:-) jen bych chtěla poprosit, uděláš mi takovej krásnej metřík na hubnutí jako máš ty??-)
http://veronika-hubne.blogspot.com/
Není tady
Fi, blog je super, u deseti důvodů jsem se zasmála, i když ony vlastně k smíchu nejsou, to vidím sama na svém těle...můj největší problém je břicho, ale i ostatní partie by potřebovaly rekukci ....doted můj jídelníček vypadal takhle: ráno 2-3 rohlíky se salámem, paštikou, marmeládou apod. (mimochodem rohlíky a housky jsou moje úchylka, to bude hrozná obět
), během dopoledne uždibování ze zásob doma, oběd jak kdy, někdy taky žádný, odpoledne zase nějaký ten rohlík, večeřema rozmazluju manžela i sebe, takže často teplá večeře nebo obložené chleby atd., potom moje úchylka...hodinová horká vana a nějaký ten pamlsek sebou, nejčastěji Mila
s tím vaření pro manžela je to u nás stejné, takže to vyplyne časem...budu se snažit pro sebe z každého jeho jídla oddělat to co se pro mě bude hodit, no ale uvidíme
Není tady
Veru, paráda
metřík bych ti ráda vytvořila, ale je k němu potřeba registrace na http://www.myfitnesspal.com/weight-loss-ticker/home a funkční emailová adresa, na kterou ti bude zaslán přístupový link. Nicméně pokud jsi zvládla metřík na bumpandbeyond, zvládneš i tenhle, jinak dej vědět
Luci, můj problém je teď taky to břicho, vidíš na tý fotce sama že mi zůstal viset takovej splasklej airbag po porodu, zvlášť jak jsem nemohla cvičit, tak ty svaly ochably, cejcha visí přes jizvu a je to fakt smutnej příběh Podotýkám, že ani v dobách největší tloušťky jsem nikdy břicho neměla, vždycky jsem měla spíš jen ty kejty...
Není tady
Tak já se přiznám, že jak jsem viděla ten blog Fi, hned jsem si jeden taky založila Akorát jsem taková nešika na psaní, tak zatím moc nevím co tam vůbec mám psát..asi si počkám na nějakou depku, tam se z toho vypíšu
Luci, jsem na tom úplně stejně..hrozně řeším břicho..odjakživa. Holky já jsem tááák ráda, že jste se tu svěřily s tím co jíte, že nejsem jediná, kdo není zrovna příkladem zdravé výživy
S tím kojením..z mojí zkušenosti..dokud jsem kojila ještě aspoň tak 3x, docela to šlo, ale jak jsem ubrala na to jedno, tak to má neuvěřitelný spád..teda spíš vzestup .. prostě najednou začínám tloustnout a to jsem tu žrací neomezenost už celkem omezila.
Upravil(a) mishasha (14. 9. 2009 15:06)
Veroniko, dáš přizpúsbit -- upravit záhlaví -- popis blogu -- vložíš kód. A nezapomeň vloži html kód, to je ten v těch < > závorkách
Misho, piš si jídelníček, pohybovou aktivitu a pocity. Dost pomáhá, když se k tomu budeš vracet ve chvílích krize Přece jen vidět co všechno máš za sebou tě může zachránit před zhltnutím čokolády v deset večer...
Není tady
tak jsem se regulérně zděsila
výška 170, váha 70,5
prsa 94
pas 86 ( bývaly doby, kdy to bylo naopak 68 cm )
boky 105
stehno 57 cm¨
to bude fuška
a magnum mandlové nebo double chocolate , na tom taky ujíždím
Není tady