18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky hlasím 73 kg. Jím tak nastejno, jenom ne večer a kadý den hodinu na rotopedu. Jsem zvědavá jak mi to dlouho vydrí. Drte se, pa
Není tady
Ahoj, já se taky hlásím ráda bych se přidala. Během těhu jsem přibrala 25 kg. Příerný. jsme u rok a půl po porodu a stále mám 7 kg nahoře ne a ne to dát dolu( teda ne, e bych pro to něco udělala :-( ) pokud to jde ráda se k vám přidám. Váím 72kg a ráda bych alespoň na svojí váhu před těhu 65kg.
Není tady
...ahoj vem, kteří mají nějaké to kilčo navíc - moje doporučení - odkaz reklamního charakteru- super lidi, vykolení nutriční poradci v oblasti zdraví a výivy, stačí objednat konzultaci, do cca 2-5 dnů se ozve telefonní operátorka a domluví vám pohovor s odborníkem!!! DOPORUČUJI! Hubnu takto po porodu a jde to!
Upravil(a) tina (15. 4. 2010 16:27)
Není tady
Ahoj Katji,
několikrát sem u taky koukala, e bych to tu obnovila.
Jene to bych musela přiznat jaká jsem ostuda. V podstatě svou nedisciplínou jsem skorem tam kde sem loni začínala a tve mě to
TAky by se mi partner hodil, tak jestli jsem na to vhodný kandidát.
I přes svůj odpor k cvičení jsem začala 1x týdně chodit na aerobic a mám v plánu jen vyzkouet zumbu, je to ale takový hit, e chytit rezervaci je snad nadliský úkon.
A co vy ostatní?
Není tady
Lusi,
vhodný kandidát, proč ne?
Tak jak to budeme koučovat? Já mám sestavenej jídelníček na 2 měsíce, přesně na můj typ obezity. Mám za sebou 2 týdny, zatím bez nějakého hrozného hladu a úletů. Je fakt, e mě občas přepadnou chutě, ale zatím jsem tomu nepodlehla.
Abych měla zdravou váhu, tak bych měla zhubnout celkem 25 kg, pokud zhubnu půlku, tak to bude pro mě velkej úspěch, pak bych to měla nějakou dobu udret a pak zase pokračovat.
Na zumbu se chystám u 2 týdny, teď pojedu na sluebku do Německa..... tak a ten dalí týden, doufám, e to vyjde.
Tak asi tak...
Není tady
Ahoj Katji,
tak to sem ráda
já si chtěla pro začátek udělat metřík, aby mě to tvalo pořád na očích, ale nějak se mi do podpisu nechce vejít.
Jak koučovat? Chce si psát míry a váhy zas? Já jsem ráda, e si můu popovídat s někým kdo je na stejný lodi
od koho má jídelníček? dá nějaký příklad jaké dobroty můe?
Já bych chtěla zhubnout aspoň 10kg, tak uvidím jak mi to půjde...
začala jsem s aerobickem, u to je na mě výkon, jít někam dobrovolně sportovat baví mě to. MOje líný tělo troku protestuje, take dva dny pak vím i o svalech, o kterých sem předtím nevěděla, e je mám.
jednou týdně je asi málo, pro začátek mi to zatím ale stačí
zumbu si chci jít vyzkouet snad mi to vyjde přítí týden
já mám problém s tím, e se třeba celý den drím, jím akorát, pravidelně, pak padne večer, Týninka usne a já mám touhu se jít pořádně najíst
A pak taky dojídám po Týnce, co mě tve, ale přeci nebudu vyhazovat banán, kdy do něj jednou kousne atd.
Já to vim, e abych hubla musím jíst pravidelně co 3h, ale prostě na to teď nějak nemám motivaci, vydrím pár dnů a zas je to stejný.
dávám si to teď jako poslední anci, pokud se nepodaří, tak na jaře tu začíná redukční kurz, kde dělají i jídelníček a vechno, jene to zrovna není nejlevnějí, tak snad budu úspěná tady s tebou
Drím ti pěsti
Není tady
Ahoj Lusi,
ten metřík je celkem dobrá motivace, kadý týden tam hrdě dopisovat změnu, teda samozřejmě směrem dolů .
Míry a váhu psát asi ne, mě stačí ten metr , ale klidně můeme psát pokroky, kdy se ti nedaří udělat ten metr.
Na MMB jsem narazila náhodou na jednu paní, která to tam měla jako vzkaz kdo s ní chce hubnout a měla tam i odkaz na své stránky, kde měla spoustu enskejch, kterým se to podařilo, jsou tam fotky, příběhy... Jestli má zájem, tak ti sem hodím odkaz. Není to teda zadarmo, udělá ti jídelníček na 2 měsíce s tím, e kdykoliv jí můe napsat a poradit se.
Ten princip je zaloený na pravidelném příjmu sacharidů, jestli jsem to pochopila správně. Jím hlavně zeleninu a kuřecí maso, ryby, mléčný výrobky, omezeně ovoce a vlastně vechny sacharidy taky omezeně (chleba, těstoviny, rýe, brambory),ale musí se jíst. Myslím, e ten princip je dobrej, protoe jsem se jetě nedostala do stadia, kdy bych měla vlčí hlad. Je fakt, e se musí jíst po 2-3 hodinách aby to nemít hlad fungovalo. No dobroty, těch moc není , ale tak nějak si vychutnávám i to málo co si dělám, tzn. saláty, maso na prudko, ...
Já jsem chronická dietářka, vechny znalosti o tom jak zdravě hubnout a jíst mám v malíčku, ale vdycky je nejdůleitějí motivace a ve skupině se hubne líp. Já sama jsem byla v kurzech STOBu 2x, několikrát jsem s nimi byla i na dovolené, vdycky jsem zhubla, 1 - 2 roky jsem si to udrela, ale pak přie vdycky nějaký zlom a já se dostala zpět. Naposledy, kdy jsem potkala manela a od té doby to lo se mnou z kopce, neúspěný těhotenství a dalí snaení, vitamíny, deprese, .... Tak jsem se dopracovala k vysokýmu krevnímu tlaku, sníené funkci títné lázy a bůhví co jetě. Poslední kapkou a nakopnutím bylo, kdy jsme jednou uklízeli na půdě a já nala krabice se svým oblečení z dob cca před 15 - 25 kg , a bylo jasno.
Take pro mě motivace je hlavně zdravotní stránka, pak samozřejmě estetická a dobrý pocit z vlastního těla, který jsem měla naposledy jako těhotná, ne jsem začala otíkat .
Tak přeju hodně sil a vůle a najít si nějakou správnou hmatatelnou motivaci .
Není tady
Ahoj Katji,
s ohromením koukám na tvůj metr a smekám moc gratuluju jak ti hubnutí jde!!!!
nějak sem neměla čas zajít sem, pořád něco
ale u se do toho opravdu dávám
namáčkla jsem si do podpisu metr a doufám, e mě to bude pořádně tvát a nutit něco dělat
odkaz mi určitě hoď ráda si stránky té paní pročtu
asi bych se nenazvala chronickou dietářkou, ale je fakt, e u mě se v ivotě střídají hubnoucí období a období neřízené tudí tloustnoucí. U od dětství mám zakořeněné přístupy k jídlu, který vedou k tomu jak jim.
Nějak jsem nenala způsob jak jíst abych i já byla spokojená a netloustla. Neumím si představit, e bych u pořád musela dodrovat nějakou dietu, bo zdravou stravu. A to je můj problém.
Vím, e u mě je to hlavně tou nepravidelností. Vechno to vim, jen se sebrat a jít něco dělat.
Začala jsem s tím aerobikem a dneska zkusila zumbu - je to opravdu sranda a propotila jsem triko.
Je to poprvý v ivotě co někam takhle chodím sama ze své vůle, tak doufám, e to k něčemu bude.
Mojí motivací je můj osobní pocit, vadí mi to jak teď vypadám, nebaví mě nakupovat oblečení ani ho nosit, ve vem stejně vypadám jako buřt. Chci to udělat pro sebe a pro H. a v neposlední řadě pro Kristýnku, aby měla pěknou maminku.
Take s chutí do toho
Zase napíu a budu aktualizovat metřík a ty pi co nového
Není tady
Tak to zase vichni svádíme podobný boj....zázraky člověk neudělá, ale aspoň snaha, dobrý pocit a trochu pevné a pohyblivé tělo...na tělo modelky u to nebude, ale letos jsem si řekla, e se nebudu vymlouvat na děti a jedu, týden na Moravě, 2x denně cvičení, o děti se mi během cvičení postarají.... kdy to jetě proloíme vyjíďkami na kole, výlety, trochou plavání na nedalekém koupaliti, relaxací ve wellnessu a snad i masáí, to by v tom byl čert, abych se necítila o něco líp... a děti si neuili týden mezi svými vrstevníky! Tip mi dala kamarádka, který u má takový pobyt za sebou, u teď se těím, no uznejte, hotel vypadá báječně: http://www.cklenka.cz/hotely/wellness/kravi-hora/
Není tady
Tip dobrý, ale kdy já s tím cvičením tak bojuju.... Mně by tak vyhovovaly ty vinný sklípky kolem:))) a ten krásnej whirlpool v hotelu taky není k zahození! Ale kdy u pohyb, láká mě spí tanec, nevíte někdo o nějakým pobytu, kde by byla výuka tance - třeba nějaká salsa nebo jiná latina, ale pro začátečníky, nebo se rychle ztratím v rytmu:)))
Není tady
rajec napsal(a):
Tip dobrý, ale kdy já s tím cvičením tak bojuju.... Mně by tak vyhovovaly ty vinný sklípky kolem:))) a ten krásnej whirlpool v hotelu taky není k zahození! Ale kdy u pohyb, láká mě spí tanec, nevíte někdo o nějakým pobytu, kde by byla výuka tance - třeba nějaká salsa nebo jiná latina, ale pro začátečníky, nebo se rychle ztratím v rytmu:)))
Salsa, cha-cha a to vechbo mě hrozně baví. Jenome chlapi nejsou, nebo jsou, ale nejeli by se mnou. Koukněte na nabídku té cestovky Lenky, tam je super cvičitelka Sylva. Já s nimi byla u několikrát. Nejedeme na výkon, ale na zábavu, vdycky je tam super parta a domů se vracím o 10 let mladí.
Pak si zase sednu k počítači a pracuju, a jetě 2 dny se usmívám, kdy si vzpomenu na vechny ty historky, co tam proijeme.
Není tady
Holky, jestli chcete zhubnout opravdu kvalitně a zdravě, obrate se nejlépe na nějakého výivového poradce nebo nějaké nutriční poradenské centrum. Za sebe můu doporučit centrum Hubneme pro zdraví.
Není tady
Není tady