18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky vem,
je tu plno témat na hubnutí a já bych chtěla opravdu zhubnout cca 5kg, měla jsem 66kg mám 71kg...jene potřebuju někoho k sobě kdo mi pomůe, bude mě táhnout, motivovat a inspirovat.
Byla bych ráda kdybychom si společně vytvořily plánek cvičení, stravy i měření váhy, cm atd ...
přidá se někdo ke mě????ráda bych aby to bylo aktuální téma pro vechny kdo chtějí právě zhubnout.
Není tady
ja se pridam.. taky 5kg potrebuji dat dolu..
Není tady
ahojky Péto,
to jsem moc ráda e se ke mě přidává...
má nějakou představu jak by si chtěla zhubnout..?...vidím e má taky malý miminko ..myslí e bude moc chodit cvičit..posilka, spinning? nebo spí radi z domova?
začneme spolu od zítra, nebo počkáme jestli se jetě někdo přidá a počkáme a nás bude víc?
zítra poránu bychom mohli nahlásit váhu, míry , jestli má monost i změření tuku vody, svalové hmoty tak vechno bychom mohly dát do tabulky.
Není tady
Ahoj,
tak já nechtěla zakládat nové téma, volně jsem navázala na vae hubnutí na jaře, a vy jste tady
Vedle v tématu to rozjídíme s Catjou, ale fakt je, e my potřebujeme trochu víc ne 5 kilo
Jinak jsem si to Verunko to jarní hubnutí pročítala zpět la a nedivím se, e to má zpátky, myslím, e jsi zhubnula moc rychle a přísně.
Já u jsem teda taky jednou rychle zhubnula 18kilo díky nízkosacharidový dietě (South Beach Diet), ale pak jsem si to straně přísně musela udrovat, protoe jakmile jsem si dala o víkendu pečivo a přílohy, tak mi v pondělí ráno byly těsný díny. Take jsem pak musela dret takovou dietu, abych si zrychlila a ustálila metabolismus, srovnalo se mi to asi a po třech měsících, ale stálo to za to, jedla jsem a přitom byla hubená!
Není tady
Ahoj Fidorko,
bude fajn kdy se k nám přidáte sem..
ono to nebylo tak rychlí,..ale předtím jsem si hlídala co jím, natoe tedka plácám pátý přes devátý a hlavně hodně jsem se rozjedla sladkým, musím to utnout..
Upravil(a) Verunka (12. 9. 2009 14:46)
Není tady
Verunko, zacala bych v pondeli.. Je to takovy klasicky den pro odstartovani hubnuti.. Bohuzel cas neni na cviceni v posilce, ale doma mam orbitrek {obcas na nem cvicim}, kazdy den 10 min. posilovaci cviceni a deti jsou taky docela dobra spalovna .. Co se tyce stravy, tak uz nejim tolik peciva, klobas a cokolad jako v tehotenstvi. Pribrala jsem 21kg... a hlavne jsem mela prdlyho gynekologa, ktery me porad strasil nemocnici kvuli predcasnymu porodu, takze jsem se prestala uplne hybat..
Není tady
Ok, zůstanem tady (snad nebudem otvírat kadý čtvrtletí novou diskusi a tahle bude poslední )
Tak jsem taky pro pondělí. Zítra se zváím a poměřím si objem hrudník-pas-boky-stehno.
Dneska jsem byla na bruslích a po chvíli jsem byla hotová, bolí mě záda. To je jedinej neduh, kterej mi zůstal z těhotenství (asi tomu moc nepřidávám, kdy nosím malýho v átku nebo nosítku).
jinak já nemám problém hlídat se přes den, to si naopak musím hlídat, abych jedla a nevynechávala oběd. Prostě pořád něco dělám nebo jsem venku. Horí je to večer. Uloím dítě a mám potřebu si po celém dni udělat pohodu se vím vudy. Ne jsem měla dítě, tak jsem si nalila vínko a dala si cigárko, teď si naloím talíř, naleju nealko pivo a zazdím to nanukem
Ale u ze zkuenosti vím, e a shodím prvních pár kil a odcvičím si pár dní, e u mi bude líto to hatit mlsáním, nejhorí je tohle orzhodnutí a první dva týdny.
jak to máte vy?
Není tady
AHojte já bych se taky přidala, před otěhotněním jsem měla 62kg, nabrala jsem 18kg , teď mám 71 a chtěla bych se dostat na těch svých 62, výka je 170cm
zatím dělám občas lehy sedy a cvičení na posílení stehen a hýdí - tam mám nejcíc peku, ráda bycjh jětě vytáhla kolo a sem tam snad plavání
dietu nevydrím dret - eru , já jímopravdu hodně a to i kdy jsem si drela těch 62kg, ale pravda v práci byldost velký stres a dost běhání, co teď nemám
na sladké u nemám tak velkou chu- nesním jednu tabulku čokolády denně,ale u jen pár kostiček
Není tady
ahoj, přidávám se taky ....já mám bohuel váhové resty u od předtěhu , take potřebuji zhubnout min. 15 kg, můj zásadní problém bude asi v tom, e přes den nemám chut a potřebu jíst, ta přijde večer, kdy uloím děti a je klídek ....take tohle bude můj hlavní cíl, jíst přes den pravidelně a nejpozději v 18 hod., s pohybem problém nebude, miluju aerobik a hlavně mám 3 děti a velký barák se zahradou .... take zítra teda změřím, zváím....a nám vem přeju postupné hubnutí a ádný jo-jo efekt
Není tady
Ahoj, jdu do toho s vámi. Kdy jsem jetě hodně kojila, bylo to v pohodě, dokonce jsem měla podváhu, ale teď u kojím jen 1x a je fakt sííla s jakou rychlostí se mě ukládají peky a kila navrch.
Jinak s jídlem jsem tragická, převládá sladký nebo chleba, housky..prostě nějak u není čas a vůle dělat si salátky.
A co se týká toho pohybu, chci se vrátit k pravidelnýmu běhu, aspoň občas do posilky a 1x týdně pilates - to u mám zaplacený. Akorát nevím nevím, kde vezmu na tohle čas Jooo a do toho bych potřebovala stíhat rehabilitační cvíčo na záda a pravidelný posilování pánevního dna.
Konkrétně v tom stravování se drím hesla "je jedno v kolik jí, důleité je co jí". Dřív převládala zelenina, ovoce, maso, celozrnný výrobky atd..
Já začnu dneska tím během. Zítra přidám své míry.
Vem přeju hodně silné vůle, ale kdy se budeme vzájemně motivovat, půjde to třeba líp
Ahojky holky,
jsem moc ráda e ste se přidaly, aspon v tom nebudu sama...
holky prosím Vás take zítra ráno se tu sejdeme..prosím zvate se a změřte míry ( prsa, pas, boky, stehno)
já chci taky od zítra do fitka a doma cvičím taky pilates na posílení... s jídlem no já dřív sladké nemusela a teďka opět v jednom kole samé sladký a pečivo
Holky, je tu někdo ikovnej, kdo by nám udělal tabulku a s naí aktuální váhou, ná cíl a míry..a kadý pondělí bude přeměřovací..
jinak já mám 180cm, měla jsem vdycky 67kg, tedka mám 71kg a chtěla bych těch 66-67kg:-) no hlavní aby li i cm dolů :-)))
Není tady
Já se váila i měřila dneska, teda numéra jsou to hrozný
Jinak jsem byla opět na bruslích a u lepí, a teda na holeně, ty trpí. co se týká jídla, je to patný, k večeři jsem se dostala a v půl devátý No a teď bych dala křupavý magnum... jetěe mi ho manel odpoledne snědl
Není tady
Ahoj,
já bych se taky ráda přidala k vám jestli můu.
Mám v ivotě hubnoucí a tloustnoucí období a před těhu bylo tloustnoucí i s jo-jo, take ted by to chtělo zase nějakou snahu.
Po těhu mi zbývá jetě 1kg, ale ráda bych alespoň 15 nejlíp 18kg dolu. Nějak se mi moc nechce psát to kolik mám teď ani ty míry, se za to nějak stydim.
Já byla spokojená, kdy sem měla 65kg na 169cm, ale to je dávno, tak si můete dopočíst kolik mám teď Mno a nejradi bych 62, to měla H. máma, kdy se vdávala, tak sem si to dala za cíl a pak bude svatba
já teda plně kojím, tak nechci nic přehánět, nechci ochuzovat malou dietou ani aby se vylučovaly kodlivý látky při náročným cvičení. Navíc zatím hubnu 0,5kg týdně - sice pomalu, ale aspoň něco, asi díky kojení. Ale vím, e kdybych jídelníček trochu změnila (ádný minerální slazený vody, ledový čaje, bílý pečivo) a CVIČILA, tak by to lo jetě líp.
Večer jsem ráda, e iju, nato cvičit, zatím jsem to dala třikrát, potřebuju něco co mě bude "nutit" a podporu a to budu vzdávat. TAke budu zodpověďně určitě cvičit, abych to tu mohla říct a cítit se dobře
Od zítra teda
Tabulku bych i zvládla, tak jestli chcete, tak jí udělám.
jinak já mám výhodu, na sladký nemám od porodu vůbec chu, jím jedině zmrzku, kdy je horko. V těhu to byla samá čokoládka a teď u sem skoro 3.měsíce nic takovýho neměla, mě táhnou spí pořádný jídla - maso
Tak dalí důvod, proč být denně na babinetu, to bude mít H. radost
Upravil(a) Lusinka (13. 9. 2009 22:25)
Není tady
Vem krásné dobré ráno....
Lusinko i tebe vítám mezi náma:-)
bylo by skvělé kdyby si nám tu tabulku udělala...
během dneka vechny naházíme svý údaje:
výka, váha, míry přes: prsa, pas, boky, stehno:
začnu u sebe:
výka 180cm
váha 70,8kg
míry:
prsa: 93cm
pas: 77cm
boky: 101cm
stehno: 59cm
ráda bych se dostala přes boky pod stovku, stehno tak 56cm a váhově bych chtěla tak na 66kg:-))))
taky se nechci omezovat v jídle, kdy mám na něco chut, tak si to chci dát, ale chci zase začít sportovat....samozřemě jídlo trochu upravím:-)))
Upravil(a) Verunka (14. 9. 2009 8:45)
Není tady
Dobré ráno,
tak jsem se do toho obula, ale místo abych si poránu zacvičila, dokud mi dítě spí, tak jsem si vytvořila blog, kde si budu psát jídelníček a průběh.
Zatím jsem si napsala plán jídla na dnení den, pokud se od něj odchýlím (např. nebudou mít tuňáka Rio Mare), tak si za plánované jídlo napíu alternativu jinou barvou, třeba zelenou. Pokud by dolo k nějakýmu úletu, jako například e bych upadla na Magnum a akcidentálně ho polkla , tak si to tam napíu červeně, abych pak lépe viděla kde co vylepit a proč se třeba váha na konci týdne nepohnula jak jsem očekávala.
Jinak já jsem pragmatickej typ, na hubnoucí přípravky nebo stavy mysli nevěřím a ani se mi neosvědčily, hubnutí je v mém případě záleitost matematiky, take poměru příjem/výdej energie. Zatím ale kalorie počítat nechci a vzhledem ke kojení ani nemůu, musím jíst, take se třeba inspirujte jednotlivýma polokama, ale radi počítejte, pokud můete.
Moc bych ocenila, kdybyste sem nebo třeba taky na blog psaly co jíte celej den vy, protoe u diety je nejhorí stereotyp, do kterýho se brzy dostanu a pak u mě to zoufale nebaví pořád něco vymejlet, take začnu jíst normální jídla s manelem, jenom poloviční porce, ale brzy najedu na plnej talíř a jsem tam, kde jsem byla
Lusi, to bys byla moc hodná, kdyby ses toho ujala, ale jeliko je to určitě opruz to do budoucna editovat (hodně údajů, které se - aspoň doufám - budou měnit), tak se o údrbu budeme střídat, počítač máme vechny!!!
Není tady
ahoj Fí,
s tím psaním jídla, co za den sní je dobrej nápad...je fajn si psát co jí a večer vidí kolik kalorií si zbytečně do těla dostala:-)
já si jdu dát právě 20ti minutovku pilatesu na posílení a dneska v pozdním odpoledne jdu do posilky snad nám to nadení vydrí :-)
HOlky a kdepak jste vechny s parametrama????
Není tady
holky já písnu a večer a cvičení taky vidím a na večer, i kdy by se to nemělo, jindy prostě nevyetřím čas. Tabulka je ve fázi rozpracovanosti. Zatím papa
a klidně vám písnu co jsem jedla, ale nijak to nepočítám, jíst budu normálně
Upravil(a) Lusinka (15. 9. 2009 0:37)
Není tady
u jsem nala pěknou kalkulačku na BMI...22,16 tak prosím taky jetě o doplnění do tabulky:-)
holky a tady máte: můete si vypočítat.. http://bmi.cojeco.cz/index.php
Upravil(a) Verunka (14. 9. 2009 10:59)
Není tady
Ahoj holky,
po včerejím běhu jsem total KO. Dneska asi půjdu večer na to rehabilitační cvíko na záda.
moje míry:
výka: 182 cm
váha: (nemám momentálně funkční baterky, ale počítám tak:) 67 kg
BMI: 20,23
prsa: 86 cm
pas: 82 cm
boky: 99 cm
stehno: 60 cm
Mě jde předevím o peky, váha mě je jedno. Chci sníit obvod pasu, zbavit se minimálně jedné pneumatiky a ty stehna by se o sebe taky nemusely dřít . Ale hlavně chci zůstat v psychický pohodě, take v mém případě ádná matematika, spí jíst od veho přiměřeně, aby strava byla vyváená, dávat si mení porce, necpat se tolik sladkým a večer se nedokrmovat blbostma.
Dobrý nápad je to psaní denní spotřeby. Dřív jsem si to dělala tady: http://www.flora.cz/edenicek/eden_kalk.php , tak asi zase začnu.
Holky není týdenní měření moc? Já si to budu dělat tak 1x za měsíc.
Lusi díky, klidně to po tobě pak převezmu.
Upravil(a) mishasha (14. 9. 2009 12:13)
ahojky mishasha...
téééda super e je někdo stejně vysokej jako já.. mě jde taky hodně o cm...uvidíme jak to půjde,
s jídlem jsem na tom stejně..chci jíst vechno i o bčas čokoládku atd.... a s tím měřením...tak třeba jednou za 14 dní..(dvakrát do měsíce) jenom jestli se to hejbe:-) samozřejmě se přidám k větině..jak budou holky chtít.
Není tady
Misho, myslím, e má pravdu, e jednou týdně je moc, moná by stačilo 1xza dva týdny. Ono kdy se to moc nehýbe, tak je to demotivující.
Nejhorí je, e kdy člověk začne cvičit, e nejde dolů ani váha, ani míry. Někdo dokonce zprvu trochu přibere, protoe se nabírá svalová hmota a povolenej sval se zpevňuje. Teprve pak začne odbourávání tuku a redukce objemu a váhy. Samozřejmě lze dosáhnout mnohem opticky rychlejích výsledků kdy se hladoví, to sval atrofuje, tělo se odvodňuje a váha jde dolů, stejně jako objem. To je dobrý, kdy člověk potřebuje rychle shodit kilo-dvě třeba do plesových atů, ale kdy se zhubne víc, tak člověk vypadá jetě hůř a při první příleitosti přibere tuk, take je ve výsledku tlustějí ne předtím.
Chronické dietářky to znají, ale kdo s tím nemá zkuenost, mohl by být nepříjemně překvapen, proto to píu...
Není tady
Veru, tak jestli budou holky pro..1x za 14 dní bych to snad zvládnout mohla a netrhám partu
Fi, přesně tak, hladovění je nesmysl! Naopak hubne se jídlem..já to mám na sobě vyzkouený a samo doplnit nějakým tím pohybem.
Dneska jsem nám s cipískem udělala těstovinky se zeleninou a jetě nám tam loupnu cottage k dobru. Ráno jsem bohuel snídala bábovku, ale budi k dobru, e je ze paldový mouky a s glukopurem, take je vyloeně nesladká..podřízuju stravu trochu malýmu. Muskýmu musím teda vařit po jeho, jinak by mě moná vyhodil z baráku