18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Postel je velice solidni, misto pro dva a jeste policky, se solidnimi mlynarskymi schudky. Drevenym oblozenim steny pod posteli. POd schodistem vybudovana skrinka. Plus je k tomu jeste mozno vzor si skrin, postavenou vedle postranich schudku. Cele je jako ve tvaru pismene T. Skrin (je dvojita 50 cm hloub,) schudky, postel. Schudky jsou stejne hluboke jako konstrukce horni postele. Nahore je balustrada. Fotky mohu zaslat na e-mail. Je to neopotrebovane a velice solidni. 60 km od Prahy.
Daleko lepsi kvalita, nez cokoliv nabizene na inernetu. Napr. srovnatelne s obrazkem c.29 a 30. (ne tvarem) . Drevo je tmavsi.
Není tady
Obrázek 29 a 30 kde? Ne e bych chtěla kupovat, ale mám pro tyhle věci hroznou slabost, tak se chci aspoň pokochat
Není tady
Kubula napsal(a):
Obrázek 29 a 30 kde? Ne e bych chtěla kupovat, ale mám pro tyhle věci hroznou slabost, tak se chci aspoň pokochat
Zdravim kubulo, tak ja jsem presvedcena , ze jsem sem ten okaz dala. Ted jsem ho hledala znova a fotky jsou uplne jine a ty "moje" jsou jinak c. 72 a c 73. jen co do kvality, ta moje postel je vrohu a pokracuje pres celou mistnost.
Nepovolená reklama
Kochej se!
PS. vazne nechces koupiti?
Upravil(a) Ota (13. 9. 2009 16:07)
Není tady
sahleb, musí to poslat do sz leda nekomu,moderatoři to toti smaou jako reklamu..
Není tady
misha88 napsal(a):
sahleb, musí to poslat do sz leda nekomu,moderatoři to toti smaou jako reklamu..
Aha , diky, ani jsem netusila, ja jsem u toho psala ze to je lepsi nez to na obrazku.
Fotky vlastni mam. Pro pripad . Avsak nevim co je sz.
Není tady
Sahleb, to je je Soukromá zpráva, bliká nahoře. Já Ti psal.
Není tady