|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1
Dobrý den, mám jeden problém. Škola, kam chodí moje dcerka do první třídy, posílá děti v rámci vyučování na reklamní prezentace. Nemůžu říct, že by to dceři vadilo, vždy si přinese nějaké dárky, ale mně to přijde neetické. V poslední době už tam dítě nepouštím, ale škola mi to počítá jako neomluvené hodiny...
Je to normální? Má někdo podobnou zkušenost?
Jeden člověk mi dal k dispozici tenhle text - http://www.m-journal.cz/cs/reklama/uvod … 5466.html, ve kterém se píše, že za to zodpovídá ředitel. V jeho případě to prý byla korupce a ředitelka byla odvolána.
Prosím jak se bránít????
Není tady
Tady bych se asi obrátila na stránky MŠMT zkusím ti něco pohledat.
Není tady
Můžu se jen zeptat čeho se ty reklamní akce týkají? Zda to je něco vzhledem ke školní výuce ( knihy, pomůcky, sport) . Nevím, co si mám pod reklamní prezentací ve škole představovat. Vyskočila mi na mysl předváděčka mixerů....
Není tady
jestliže jsou tyto prezentace v době vyučovacích hodin, pak je nutné tento čas omluvit. Pakliže je dítě řádně omluveno v těchto hodinách, nemůžou jí to psát jako hodiny neomluvené.
Ale v tomto případě bych napsala stížnost na ministerstvo školství, že se v této škole místo výuky dělají jiné h.o.v.a.d.i.n.y
ale jestli jsou tyto akce mimo školní vyučovací hodiny, nikdo vás nemůže nutit aby tam malá chodila a už vůbec psát neomluvené hodiny
nevím co je to za reklamní prezentace, ale rozhodně bych si na to došlápla - dárečky nedárečky, oni je mají učit počítat, psát a číst a nic jiného
Není tady
Stránky: 1