27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Verčo,
gratuluji k Tobiákovi hlavně a jste mooooc moooooc zdraví
Není tady
I já si dovolím se přidat do zástupu gratulantů a přeju Tobiákovi do ivota hlavně moc zdraví a těstí a rodičům gratuluju jak jen nejvíc můu
Tobísek je kus chlapa a je straně krásnej
Není tady
Very si mě úplně dojala . Tobiáek je nádhernej!
Moc a moc vám gratuluju a přeju do ivota vechno jen to nej a nej
.
Není tady
Taky se přidávám ke gratulacím. Verannko, přeji hodně zdravíčka a a Vám Tobi dělá jenom a jenom radost!!!
Není tady
Verunko, tak i my s Tomákem moooc gratulujeme k vaemu Tobiákovi!!! Dnes jsme přijeli z dovči a taková krásná novinka!!!
Přeju vaí rodince u jen krásné chvíle a záitky s prckem a hooodně zdraví a Tobě mlíčka!!!
Je fakt krásnej!
Není tady
Veranko gratuluju k chlapečkovi.Je moc krásnej A se vám daří
Není tady
Moc, moc gatuluju a at´se má Tobísek k světu!
Není tady
I já se připojuji ke gratulaci a přeji hodně těstí a zdraví mamince i miminku.
Není tady
Verčo tak jsi se dočkala a zvládla ve na jedničku moc gratuluji k Tobíkovi
Není tady
Veranko, tak to je fakt kus chlapa, to jste nás s tou porodní váhou překonali o 13 g Moc gratuluju a uívej si to, ty miminka pak straně rychle rostou
Není tady
Dekujeme vsem za prani a gratjlace V & V & Tobi
Není tady
Veranko tak jsi se konečně dočkala a Tobiáek ti teď vynahradí vechny stresy, kterými jsi se trápila celé těhotenství. Obrovská gratulace:hjarta:
Není tady
Verann velká gratulace k miminku, a jste astní a spokojení
Není tady
I já se připojuji k vem těm gratulacím k narození syna přeji předevím hoooodně zdraví a těstí celé rodince
Není tady