19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahojte,
obracím se na vás s obrovským problémem . Po pěti letech jsme se s přítelem rozeli a já zjiuji, e ve styku s mui se chovám jako přiblbá estnáctka. Červenám se, při delím hovoru nejsem schopna udrovat oční kontakt atd., jedním slovem jsem trapná
A vůbec se to netýká jen vyloeně flirtovacích situací, ale jakékoliv komunikace s opačným pohlavím. Mé okolí je tím celkem překvapeno, neb jsem rozhodně neplatila za nesmělou dívčinu, kterou by měla rozhodit pěti minutová konverzace s jakýmkoliv chlapem. Co s tím? Uklidněte mně, e mi to nezůstane na doivotí.. případně poraďtě, kde natrénovat.
Pánové, co vy na 27 letou osobu, takto nesmělou? Přijde vám to hodně srandovní?
Terez
Není tady
Ahoj Teru, vítej do klubu Je mi 26, jsem u rok single a rozhodně nepatřím mezi tiché myky, ale....
Já se s nima dokáu bavit hodiny, flirtovat, házet očkem, ale jakmile jde do "tuhého", tak začnu být stydlivka a couvat... Před 2 týdny jsem měla například schůzku s "kamarádem" a jeliko jsem v tomhle fakt stydlivka a neumím po chlapovi "vyjet" , tak to nakonec dopadlo tak, e jsme si a do 4 hod ráno jen povídali a "skutek utek"
Není tady
Ahoj Fatimo, dlouho jsem tě tady neviděla.
Já jsem se přestala stydět a naučila jsem se flirtovat, a jsem se rozvedla, do té doby jsem se tak jen červenala a chovala jako pako.
Teď j mi 40 a flirtování mi problém nedělá
Upravil(a) Modroočka (8. 9. 2009 16:29)
Není tady
Ahoj Teru, taky jsem si říkala, kam jsi se na tak dlouho vytratila. Dobře, e jsi zpátky.
Jinak, co se týče flirtování, tak taky netrpím ádným extra nadáním ale je fakt, e kdy se mnou začne flirtovat chlap a není mi to nepříjemné, tak se docela chytám. Sama ádnou aktivitu moc nevyvíjím. Vyvinula jsem jednou ale to jsem byla tak trochu pod vlivem alkoholu . A byl to potom hukot
.
A co mě jetě napadá je, e po 5ti letech vztahu začít hned flirtovat, taky asi není hračka... Třeba potřebuje čas na vzpamatování se.
Není tady
Ja by som tie začala kamarátstvami (tam by nemal by problém) a mono časom prerastú v niečo viac... ale keby aj nie, asi by a mohol prejs ostych. U mňa je poveda si "tak, a teraz budem flirtova, očarujúca a zvodná a tak" jasná cesta do pekiel. A to som hanblivosou hádam okrem puberty a časti adolescencie(ale vtedy krutou a neznesitežnou, hlavne voči muom) nikdy netrpela.
Není tady
Nevím, co si pod pojmem flirt představuje, ale kdy je ena jen trochu pohledná, stačí aby se jen malinkato zadívala a pousmála se, kdy jí při tom trochu blýskne v očích, tak větině muů začne být srdce rychleji. u těch starích hrozí i nějaká ta srdeční příhoda. A to dotyčná nemusí mít vůbec upito.
A to, e trpí rozpaky a červená se, tak toto té mnoho muů ocení. Ví, dovolil bych si poradit - nic netrénuj, nepředstírej, buď svá.
Upravil(a) Hledač (8. 9. 2009 22:40)
Není tady
Ta "trapnost" můe být pro mue děsně sexy, tak neříkej, e neumí flirtovat
Není tady
Modroočka: "Teď je mi 40 a flirtování mi problém nedělá "
Modroočko, musím se smát. Kdy jsem zahlédla nadpis vlákna, chtěla jsem sem hodit jednu větu (vlastně teď tři):
Neboj, po čtyřicítce Ti to půjde samo I střízlivé
.
Není tady
Tercila napsal(a):
Modroočka: "Teď je mi 40 a flirtování mi problém nedělá
"
Modroočko, musím se smát. Kdy jsem zahlédla nadpis vlákna, chtěla jsem sem hodit jednu větu (vlastně teď tři):
Neboj, po čtyřicítce Ti to půjde samoI střízlivé
.
Není tady
Teru99 napsal(a):
Ahojte,
obracím se na vás s obrovským problémem. Po pěti letech jsme se s přítelem rozeli a já zjiuji, e ve styku s mui se chovám jako přiblbá estnáctka. Červenám se, při delím hovoru nejsem schopna udrovat oční kontakt atd., jedním slovem jsem trapná
A vůbec se to netýká jen vyloeně flirtovacích situací, ale jakékoliv komunikace s opačným pohlavím. Mé okolí je tím celkem překvapeno, neb jsem rozhodně neplatila za nesmělou dívčinu, kterou by měla rozhodit pěti minutová konverzace s jakýmkoliv chlapem. Co s tím? Uklidněte mně, e mi to nezůstane na doivotí.. případně poraďtě, kde natrénovat.
Terez
Teru, mě je 30 a jsem na tom stejně . S nadsázkou říkám, e mě oslovit cizí chlap, tak uteču
. A to také neplatím ve svém okolí za nesmělou dívčinu. Také mi to vadí, ale názory níe chlapského osazenstva mě potěily
, e to třeba nebude tak hrozné.
Není tady
Čus Fatimo, rád Tě tu zase vidím
A netrap se, prosím, takovými blbostmi, jako e "neumí flirtovat"... eny umí flirtovat u jen tím, e tady jsou...
Není tady
Teru99 napsal(a):
Terez
tohle je flirt jak vyitý
Není tady
OK.
Zvu vechny holky, co si myslí, e neumí flirtovat a opravdu je to trápí, na sobotní celodenní workshop či seminář o flirtování.
Naučíme, vyzkouíme.
A podobně jako se posílají fotky novorozenátek do gynokologických ci podobných ordinací a reprodukčních center, tak pak samozřejmě očekávám fotky a videa z flirtovacích orgií a následných nočních scének :-)
PS: seenu u lektorku, zkuenou flirtovací enu.
Místo konání: někde v blízkém okolí Prahy.
Dalí informace budou na mém blogu během zítřka.
Otázka ovem je, jestli s tím chcete opravdu něco udělat nebo stačí jen o tom kafrat (i kafrání má svůj velký terapeutický účinek. To samozřejmě uznávám.)
Není tady
Ráda bych se zeptala zde přítomných pánů, co oni si představují pod pojmem "flirtování" nebo jinak, od kdy u je u nich rozhovor mu ena flirtováním ?
Ač je mi u lehounce přes třicet, musim říct, e by mě to moc zajímalo, jsem docela otevřená osoba, troufám si říct, schopná mluvit s druhym pohlavim o čemkoliv a občas na to narazim či dojedu...
.
Není tady
Bety napsal(a):
Teru99 napsal(a):
Terez
tohle je flirt jak vyitý
Co? Tak to potom třeba umíme a ani o tom nevíme
Není tady
Tercila napsal(a):
Modroočka: "Teď je mi 40 a flirtování mi problém nedělá
"
Neboj, po čtyřicítce Ti to půjde samoI střízlivé
.
Tak Modroočka u je v klidu, té to u půjde samo, já musím jetě rok počkat, ale to je za pár, to u vydrím.
Není tady
Nicolas napsal(a):
OK.
Zvu vechny holky, co si myslí, e neumí flirtovat a opravdu je to trápí, na sobotní celodenní workshop či seminář o flirtování.
Naučíme, vyzkouíme.
A podobně jako se posílají fotky novorozenátek do gynokologických ci podobných ordinací a reprodukčních center, tak pak samozřejmě očekávám fotky a videa z flirtovacích orgií a následných nočních scének :-)
PS: seenu u lektorku, zkuenou flirtovací enu.
Místo konání: někde v blízkém okolí Prahy.
Dalí informace budou na mém blogu během zítřka.
Otázka ovem je, jestli s tím chcete opravdu něco udělat nebo stačí jen o tom kafrat (i kafrání má svůj velký terapeutický účinek. To samozřejmě uznávám.)
oki, doki, Nico, beru tě za slovo v sobotu večer vyráím do ulic tak jako tak, tak se můeme někde sejít a zaučít s výukou
Není tady
Teru99 napsal(a):
Ahojte,
obracím se na vás s obrovským problémem. Po pěti letech jsme se s přítelem rozeli a já zjiuji, e ve styku s mui se chovám jako přiblbá estnáctka. Červenám se, při delím hovoru nejsem schopna udrovat oční kontakt atd., jedním slovem jsem trapná
Terez
Otázka je vdy a za kadé situace "co vlastně chce" doopravdy?
1. Necítit se trapně (z důvodu nějaké nedostatečnosti). Cítit se trapně a být opravdu trapný v očích okolí je samozřejmě také rozdíl.
2. Nebýt nejistá v jakékoli (nikoli jen flirtovací) situaci s opačným pohlavím.
3. Uklidnit a uchlácholit, poslat virtuálního chlupáče se slovy "To bude dobrý, dej tomu čas, za rok, za dva to odvane a bude opět ta smělá dívčina jako dříve anebo bude prostě zralejí a sebevědomějí. Rozhodně ti to nezůstane na doivotí. U jen proto, e ve se v čase mění. Pamatuje, e jsi byla jiná v 10 a pak jiná v 18 a pak jsi se změnila, kdy ti bylo 25 a jiná jsi i nyní, kdy ti je skoro 30?"
4. Kde natrénovat? To jsem ti ji odpověděl. Na semináři o flirtování. Poli přihláku.
Anebo metodou pokus-omyl, čtením Cosmopolitanu nebo časopisu Dívka, video tutorial "Jak flirtovat s mui" apod.
Pokud jsi solitér, tak ti bude vyhovovat metoda "sama-si-hledám-sama-si-najdu". Ale pokud jsi otevřenějí, doporučuji nějakou interaktivnějí metodu a odborné vedení. Cestu a styl si určuje stejně vdy sama.
Není tady
Taky neumím flirtovat. Jsem na to moc váná, takové ty chlapské rádobyvtipné řeči mě vůbec neberou a kdybych měla na někoho "dělat oči", tak se cítím velice trapně. Natěstí jsem flirtování nikdy nepotřebovala a teď u je pozdě - padesátiletá flirtující ena je něco nesmírně trapného.
Není tady
Neumět flirtovat a neumět přijímat flirt je jedna věc.Jen myslím Ivano,e není nic trapnýho na flirtující 50-leté eně,pokud je to takzvaně nenásilné a přirozené.Prostě někdo to má v krvi ,někdo ne.Trapný to je,pokud se někdo hodně snaí a je to znát . Potom to vyzní nepřirozeně.
Není tady
Taky uvauji nad tím, kde je ta hranice mezi milým, příjemným chováním a flirtem...
Není tady
Ivana napsal(a):
...a teď u je pozdě - padesátiletá flirtující ena je něco nesmírně trapného.
Tak to by ses asi hodně divila, kdybys viděla, jak se mnou jednou flirtovala jedna "estapadesátka"... a teď si výjimečně nedělám srandu...
Není tady
padesátiletá flirtující ena je něco nesmírně trapného
Ále prd a vořech... Trapná je v momentě, kdy neumí rozeznat, jestli s ní dotyčný flirtuje rovně, nebo si z ní dělá (_._)
Není tady
I naprostá ignorace můe být flirt, pokud je dostatečně ostentativní
Není tady
Teru99 napsal(a):
Ahojte,
Terez
A co tak se poohlednou po stejne nesmelem ? Ten to pochopi, ne ?
Není tady