29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zajímám se o možnosti zvětšení prsou pomocí pilulek, mastí aj. Vyčetla jsem, že drahé prášky typu Herbust nestojí za svou cenu a nemají slibované účinky. Naopak jsem slyšela o sojovémn mléku, Stimulenu, posilování, akupresuře, Pangaminu, pupalkovém oleji a pískavici řeckém senu. Máte s některým z přípravků zkušenosti, příp. jiné pozitivní zkušenosti s něčím jiným? Díky.
Není tady
S přípravky zkušenosti nemám. Ale píšou o tom Argoni v některé ze svých knih (možná Magie sexu? - nevím, napsali jich víc).
Není tady
XYZ, kdysi jsem v hojnosti holdovala sojovemu mleku, nez jsem si vypestovala sensitivitu, v hojnosti jsem take brala pangamin a ted beru pupalku (vse ovsem z jineho duvodu nez pro zvetseni poprsi). Na posilovani a akupresuru taky nedam dopustit. Muzu te ujistit, ze jsem zadny narust prsni tkane nezaznamenala.
Martinko, mas pravdu s tema Argonama...ja si jejich navod pamatuju
Upravil(a) sunyata (7. 9. 2009 18:04)
Není tady
Myslím si, že jediným přírodním způsobem, jak nechat narůst prsa, je otěhotnět a kojit....
Není tady
To kojeni me napada taky jako jediny prirodni prostredek, akorat ze po dlouhem kojeni je vysledek spise delsi prsa nez vetsi.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Myslím si, že jediným přírodním způsobem, jak nechat narůst prsa, je otěhotnět a kojit....
jenže ne u tak malých prsou jako mám já...výsledky takových jako já po kojení jsem viděla a to si ještě můžu gratulovat...protože svěšené miniplacky jsou opravdu něco nechutného...
Není tady
sunyata napsal(a):
XYZ, kdysi jsem v hojnosti holdovala sojovemu mleku, nez jsem si vypestovala sensitivitu, v hojnosti jsem take brala pangamin a ted beru pupalku (vse ovsem z jineho duvodu nez pro zvetseni poprsi). Na posilovani a akupresuru taky nedam dopustit. Muzu te ujistit, ze jsem zadny narust prsni tkane nezaznamenala.
Martinko, mas pravdu s tema Argonama...ja si jejich navod pamatuju
a jak dlouho jsi tohle všechno brala? Fakt VŮBEC nic..??
Není tady
XYZ- mám kamarádku , která je na tom stejně jako ty. Prsa měla jedině při kojení a mlíka na rozdaj. Já jsem doslova její opak a rozkojit bylo pro mě náročné, ale podařilo se. V9m, že se těžko smiřujeme s nedostatky, ale podle mě je zaručený výsledek možná u implantátů.
Není tady
Sojovy mliko jsem urcite pila pres deset let, pangamin uzivala taky pekne dlouho, ten mi mama davala uz od detstvi.
Pupalku beru az poslednich par mesicu, aby se mi srovnaly hormony . Po pravde, prsa mam ted perfektni co se velikosti tyce, ale to je prave tim kojenim
Není tady
PavlaH napsal(a):
A ještě snad také posilovna, plavání a masáže ... a pěkný sex...
Není tady
Vachu napsal(a):
PavlaH napsal(a):
A ještě snad také posilovna, plavání a masáže
... a pěkný sex...
tak s tím sexem to bude náročnější, s přítelem budu až v lednu :-/ právě se chci do té doby nějak "vyspravit".
Není tady
XYZ napsal(a):
PavlaH napsal(a):
jenže ne u tak malých prsou jako mám já...výsledky takových jako já po kojení jsem viděla a to si ještě můžu gratulovat...protože svěšené miniplacky jsou opravdu něco nechutného...
Co vím, tak má milovaná přítelkyně porodila 1x a kojila jen krátce (zánět prsou) - dnes už je její dítko dospělé
a ona má prsa malá sice, ale krásně tvarovaná - takže krátká doba kojení je asi pro prsa lichotivá...
(nejsem doktor, tak to snad mohu napsat, zastánkyně kojení nechť laskavě prominou).
Naproti tomu jedna známá rodila vícex a kojila pokaždé dost dlouho, původně (17-18) měla prsa krásná a pevná,
dnes to jsou spíš asi ty visící placky (nepomohly žádné masti, ani ten Bust..preparát, ani nic...)
Takže bych řkl, že platí ono: Komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí.
Není tady
Tak mě se prsa spravila "přírodně" o 2 čísla,ze dvojek na 4.A to tak,že jsem přibrala cca 15 kg.Chjo!
Na mastičky a bylinky bych v tomto směru teda nevěřila.
Ještě tu holky píšou o kojení a spíš o tom,že ničí prsa-tak já jsem odkojila 2 děti,každé asi tak jen 3 měsíce,ale i potom jsem měla prsa suprovní a stále stejně velká.
Není tady
Jeste k te posilovne, masazim a plavani...ono je rozdil zpevnit prsni svaly a zvetsit prsni tkan. To jsou dve rozdilne veci. I kdyz takove "vysportovane" prsni svaly jsou nadherna vec, obdivuju je u zen i muzu.
Není tady
tak mě napadá, jak se tady uváděl pangamin a pupalka., copak tyhle dvě složky mají, nebo někdy měly, vliv na růst poprsí? to slyším prvně...
Není tady
Zwetta napsal(a):
tak mě napadá, jak se tady uváděl pangamin a pupalka., copak tyhle dvě složky mají, nebo někdy měly, vliv na růst poprsí? to slyším prvně...
četla jsem to na jednom diskuzním fóru zabývajícím se přímo otouhle tematikou, doporučovalo to více lidí. Ale jestli to opravdu zabírá, to nevím.
Skoro měsíc beru pangamin s pupalkou, stimulen a piju sójové mlíko, a jediným efektem je, že mě ty prsa začaly bolet, tak nevím, jestli to něco znamená, uvidíme...
Není tady
Ivana*M napsal(a):
PavlaH napsal(a):
nebo pribrat, coz zase nestoji za to
no právě
Není tady
no já právě četla na netu články o pupalce, kde se toto působení nikde neuvádělo. A ty máš na mysli užívání klasického pupalkového oleje?
Mám nyní sedavé zaměstnání, pr... mi narostla, to jo, ale že by se něco objemově zvětšilo nahoře.., to jsem teda nepostřehla, takže všech se to asi netýká..:-/
Není tady
Zwetta napsal(a):
ono to má vliv ale na růst všeho...takže bacha!!!!
Není tady
Zwetta napsal(a):
no já právě četla na netu články o pupalce, kde se toto působení nikde neuvádělo. A ty máš na mysli užívání klasického pupalkového oleje?
Mám nyní sedavé zaměstnání, pr... mi narostla, to jo, ale že by se něco objemově zvětšilo nahoře.., to jsem teda nepostřehla, takže všech se to asi netýká..:-/
nj toho se právě bojim, že kdybych začla pořádně cvičit, abych shodila stehna a zadek, shodím i prsa...tak nevím, co je horší, jestli být plochá a štíhlá, nebo mít aspoň nějaké prsa a špekaté stehna :-/ holt moje postava nikdy nebude souměrná...
jinak - jj, četla jsem že klasický pupalkový olej. Taky jsem to nenašla všude, ale někde to zas doporučují.
Není tady
jo jinak jsem taky včera četla o 100% osvědčené metodě, kdy si má žena před orgasmem krouživými pohyby masírovat prsa, a to po dobu 2-4 hodin, což teda by mě zajímalo, kdo má na tohle čas a nervy a přitom si představovat modré světlo proudící od vaječníků do prsou.... jakmile jsem si začala večer představovat to modré světlo, do pěti minut jsem spala jak špalek
Není tady
to jsou rady nad zlato..., já zas četla článek o knížce.., kde se popisovala metoda, jak se člověku plní přání, díky vlastní víře.., takže holky, když si upřímně a od srdce budeme přát větší přírodní "mlékárny, a opravdově věřit, že zázraky existují, máme vyhráno...:-P
Není tady
Zwetto, mě narostly prsa o dost později než spolužačkám. Furt jsem si přála velký kozeny. Tehdá. No a ted mám géčka A pak že to prý nefunguje
Není tady
Kdy pozděj Pavlo? Já už párkrát zaslechla, že některým holkám narostly, nebo se zvětšily, prsa ještě po dvacítce, ale to se mi zdá velmi ojedinělé, a mám pocit, jestli to nebylo pod vlivem antikoncepce. Jinak mě je 25 let, takže co se vývinu u mě týče, tak si myslím, že mám už smůlu. A jinak, u mě antikoncepce na růst prsou žádný vliv neměla...:-/
Není tady