18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám velmi dobrou zkuenost s wellneshotelem Koltejn v Branné.Bezva sluby,keltský svět,soukromé wellnes,bazén,masáe, výborná kuchyně, domácí pivovar:)) A nádherné okolí a nespočet moností výletů pěky i autem či vlakem.
Jo, a jinak v Branné pronajímá pokoje i fara, ale spíe větím skupinám.
Není tady
Carpediem, můu se zeptat, co je to keltský svět? Díky
Není tady
olasik napsal(a):
Eva. napsal(a):
holky, vy tady vidíte ten podpis, co má BOBOZH, jako kdy jsou tady po.nostránky? Nebo to vidím jen já?
Ano, vidíme ,nechápu, jaktoe si toho nikdo dřív nevim?
Ten čuňák to sem dal u před 5 lety. Moná proto moderátorky nereagují.
Není tady
vrabčák napsal(a):
olasik napsal(a):
Eva. napsal(a):
holky, vy tady vidíte ten podpis, co má BOBOZH, jako kdy jsou tady po.nostránky? Nebo to vidím jen já?
Ano, vidíme ,nechápu, jaktoe si toho nikdo dřív nevim?
Ten čuňák to sem dal u před 5 lety. Moná proto moderátorky nereagují.
Já myslím , e dal normální příspěvek a po čase si změnil podpis,proto jsme si toho nikdo nevimli.
Není tady
carpediem napsal(a):
Mám velmi dobrou zkuenost s wellneshotelem Koltejn v Branné.Bezva sluby,keltský svět,soukromé wellnes,bazén,masáe, výborná kuchyně, domácí pivovar:)) A nádherné okolí a nespočet moností výletů pěky i autem či vlakem.
Jo, a jinak v Branné pronajímá pokoje i fara, ale spíe větím skupinám.
Ano Branná je skutečně nádherná,onehdy jsme se zajícem li ze Staráku do Branný a skutečně kouzelná lehce horská krajina bez tůristů ........ten kostel !ten hrad! Ale jinak spoustu zanedbaných míst jako vude v Sudetech .
Není tady
Jo,jo,po modré tak hodinka a něco cesty, jsou tam krásné výhledy.Kolem Branné jsou ale jetě hezčí.
Dneska u Branná vypadá o dost líp ne dříve, byla to taková upíří vesnice.
Není tady
Jo Branná, polesí Frantikov, chata Mlýn, která bohuel vyhořela...
V neděli 17. 8. tam byla mariánská pou ke 400 letům Kostela sv. Archanděla Michaela. Mluvili tam prý faráři v několika jazycích.
Taky tam mají novou turistickou stezku, Relax centrum Koltejn (hrad), Stálou expozici lesnictví, myslivosti a tesařství aj.
A hlavně je tam krásně.
Není tady
Pěkná trasa je taky z Branné na Vozku nebo na Pasáka a Banjaluku:)
Není tady
Dalí hezké trasy: erák-chata Jiřího-Obří skály-Vraedný potok-Ramzová.
erák-chata Jiřího-Keprník-Trojmezí-Vozka-Volská louka-Banjaluka (hájovna s roztomilým názvem)-Branná.
Chudák vozka, zkameněl i se svými pecny chleba...
Není tady
My byli letos po Čechách- v Jeseníkách mě dostaly Dlouhé Stráně- hořejí nádr je vyčerpaná a pak výhledy z mnoha míst. Byla jsem tam poprvé, od nás je to dost daleko. Ale paráda.
Jinak umava- na kolech okolo Kvildy, Borové Lady, Antýglu- tam je to moje srdeční záleitost. O umavě se mi zdá ve snech.
No a turistika v Krkonoích-Mumlavské vodopády, Violík, Muské a enské kameny, občerstvovny...- a hlavně bezva parta.
Není tady
Byli jste se na Dlouhých Stráních podívat vevnitř? Je to hodně zajímavé:)My jsme jednou Jeli do Dlouhých Strání na kole, ale u bych to podruhé takto absolvovat nechtěla.
Není tady
olasik: no co enský, 5 let to tady nikomu nevadilo. Já se zatím na dovolenou nedostala, myslíte, e v Řecku je jetě teplo vzhledem k tomu jaká tu je posledních pár dní zima? U mi to konečně začíná vycházet, jen se teď bojím, e tam bude zima a budu se proklínat. Moc děkuji
Není tady
misdula1 napsal(a):
olasik: no co enský, 5 let to tady nikomu nevadilo. Já se zatím na dovolenou nedostala, myslíte, e v Řecku je jetě teplo vzhledem k tomu jaká tu je posledních pár dní zima? U mi to konečně začíná vycházet, jen se teď bojím, e tam bude zima a budu se proklínat. Moc děkuji
Bude tam teplo.
Není tady
Prskla jsem to na kole po Labské stezce. Z Vrchlabí přes Kolín a Poděbrady do Litoměřic. Po ctyrech dnech a 320 km jsem usoudila, ze by to stacilo, hupsla jsem na vlak a hajdy domu.
Byla to nadhera, zadny kopce, voda, sama voda a krasna placata krajina... Pro notne pouzite cyklistky zkratka ideal
Není tady
No to musela být krása.....Já jsem z těch naich kopců na Vysočině docela vyflusnutá. To jsi jela sama? A kde jsi spala?
Není tady
Judyna napsal(a):
No to musela být krása.....Já jsem z těch naich kopců na Vysočině docela vyflusnutá. To jsi jela sama? A kde jsi spala?
Dík. Sama. Protoze v prirode potrebuju bejt sama. Mela jsem v planu spat vzdycky nekde pod keřem, jenze jsem byla kazdy vecer tak slastně utahana a touzila po sprse, ze jsem nakonec vzdycky skoncila v chaticce v kempu...
Pristi rok to chci jet znova nalehko na silnicnim kole v nadeji, ze se dopracuju az na cesko-nemecke pomezi.
Vysocina je nadherna, tu miluju, ale nejak jsem letos zatouzila po velkem rozlehlem prostoru, kde je daleko videt, a po vode, po spouste vody. A v Labi je ji celkem dost a ceeeelou cestu jsem na ni mohla koukat
Upravil(a) gymnasión (25. 8. 2014 19:38)
Není tady
No to se dobrá. Já teda taky nejraději jezdím sama, ale jen tak na jeden den, spím pěkně doma. Tak jak ty - na to nemám koule. Ale to jsi měla těstí, es na nějaký ten kemp narazila a e tam bylo volno. Já bych se takhle "na blink" fakt bála. A spát venku - to u sama vůbec ne.
Jinak já vodu taky ráda - nejoblíbenějí trasa je ta, která vede kolem řeky - aspoň kousek.
Není tady
Judyna napsal(a):
No to se dobrá. Já teda taky nejraději jezdím sama, ale jen tak na jeden den, spím pěkně doma. Tak jak ty - na to nemám koule. Ale to jsi měla těstí, es na nějaký ten kemp narazila a e tam bylo volno. Já bych se takhle "na blink" fakt bála. A spát venku - to u sama vůbec ne.
Jinak já vodu taky ráda - nejoblíbenějí trasa je ta, která vede kolem řeky - aspoň kousek.
... stejne jsem pro vsechny pripady tahla spacak, vareni a vselijaky tabornicky s*repeticky vcetne plastenek vseho druhu, aby mi nenaprselo za gatě
A kempy byly v cervenci poloprazdny...
Není tady
gymnasión napsal(a):
Judyna napsal(a):
Dík. Sama. Protoze v prirode potrebuju bejt sama. Mela jsem v planu spat vzdycky nekde pod keřem, jenze jsem byla kazdy vecer tak slastně utahana a touzila po sprse, ze jsem nakonec vzdycky skoncila v chaticce v kempu...
Pristi rok to chci jet znova nalehko na silnicnim kole v nadeji, ze se dopracuju az na cesko-nemecke pomezi.
Vysocina je nadherna, tu miluju, ale nejak jsem letos zatouzila po velkem rozlehlem prostoru, kde je daleko videt, a po vode, po spouste vody. A v Labi je ji celkem dost a ceeeelou cestu jsem na ni mohla koukat
Přiznej se, e ses bála sama spát venku, já bych se taky bála, zvlát u enský je to riziko.
Já bych se bála i s přítelem.
Já jsem kdysi spala na Hrubý skále pod převisem s kamarádem a on tam spal asi stokrát, stejně jsem se budila strachy , kadej zvuk mě budil........i kdy probuzení v ranním lese byla nádhera .
Není tady
misdula1 napsal(a):
Zatím pekelný vedro ... a podle mých zkueností jetě v září bude ... jinak spolehlivé info třeba tu: http://www.ostrovanka.cz/
Není tady
olasik napsal(a):
Přiznej se, e ses bála sama spát venku, já bych se taky bála, zvlát u enský je to riziko.
Já jsem kdysi spala na Hrubý skále pod převisem s kamarádem a on tam spal asi stokrát, stejně jsem se budila strachy , kadej zvuk mě budil........i kdy probuzení v ranním lese byla nádhera .
Čeho bych se jako bála? Lidskejch řečí uprostřed lesa? To fakt ne...
Není tady
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
Já jsem kdysi spala na Hrubý skále pod převisem s kamarádem a on tam spal asi stokrát, stejně jsem se budila strachy , kadej zvuk mě budil........i kdy probuzení v ranním lese byla nádhera .Čeho bych se jako bála? Lidskejch řečí uprostřed lesa? To fakt ne...
Napadení , znásilnění , ví přece, e úchyl nikdy nespí ?
Ví, co se děje v Klánovickým lese? A tam já zrovna chodila i sama , přilo mi to bezpečný a je tam dobrá restaurace.
Není tady
olasik napsal(a):
gymnasión napsal(a):
olasik napsal(a):
Já jsem kdysi spala na Hrubý skále pod převisem s kamarádem a on tam spal asi stokrát, stejně jsem se budila strachy , kadej zvuk mě budil........i kdy probuzení v ranním lese byla nádhera .Čeho bych se jako bála? Lidskejch řečí uprostřed lesa? To fakt ne...
Napadení , znásilnění , ví přece, e úchyl nikdy nespí ?
Ví, co se děje v Klánovickým lese? A tam já zrovna chodila i sama , přilo mi to bezpečný a je tam dobrá restaurace.
Úchyl čeká v parku či v lesoparku. V normálním lese dupou leda jeci
Není tady
gymnasión napsal(a):
Prskla jsem to na kole po Labské stezce. Z Vrchlabí přes Kolín a Poděbrady do Litoměřic. Po ctyrech dnech a 320 km jsem usoudila, ze by to stacilo, hupsla jsem na vlak a hajdy domu.
Byla to nadhera, zadny kopce, voda, sama voda a krasna placata krajina... Pro notne pouzite cyklistky zkratka ideal
Hned bych jela taky.
Není tady
gymnasión napsal(a):
Judyna napsal(a):
A nechce to protáhnout a ke Königsteinu? Cyklostezka pěkná, výhledy na Labe, lodě, památky nádherné. A pevnost taky stojí za to.
Není tady