6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taurus napsal(a):
Já jsem jela přes cestovku s tátou na Sibiř. Částečně to bylo po různých ubytováních a částečně pod stanem, neb se dělaly výstupy.
A musím říct, e jsem absolutně nadená a očarená a přítí rok bych u jela jednoznačně bez cestovky (nejsme vůbec cestovkářské typy ale vyuili jsme to kvůli neznalosti místa).
Úasný, koda e tu neni slintající závistivej smajlík.......
Tohle jsou místa kam já se u nejspí nikdy nepodívám. Ve svým věku u trpím jistejma předsudkama, o kterých vím e jsou zcela mimo ale u se jich nezbavím. Před pěti lety jsem měl u naplánovanej přejezd celý tratě Transsibiřský magistrály a do Pekingu....... jene mi do toho nějak vlezlo jedno mimino a místo na Sibiř sem jel s kočárkem do Prokopskýho údolí.
Není tady
No, Jeňýku, nevím, jestli by nestálo za to ty předsudky přehodnotit. Mě to tam tak okouzlilo, e kdybych si měla vybrat jet do nejlepí destinace světa s pětihvězdičkovým hotelem nebo znova letět do Ruska pod stan s tureckým záchodem, tak Rusko jednoznačně vyhraje.
Navíc to, pokud se nebrání stanu můe být víc ne levná dovolená. Tatík třeba objevil místo, kde by se zadarmo dalo stanovat s krásným výhledem na Bajkal.
A těch záitků mám nepočítaně od pití vody z Bajkalu, přes jejich ryby a po Transsibiřskou magistrálu.
Jak říkám celé mě to tak okouzlilo, e se začínám učit rusky a přítí rok mě tam mají zase.
Není tady
Copak o to, okouzlení z pětihvězdičkovejch hotelů u mám dávno za sebou.
Já bych měl problém s tím e do těhle destinací bych si samostatně u netroufnul, zvlá s mlaďochem. No a s cestovkou.... nejsem si jistej jestli jetě existuje nějaká cestovka která garantuje maximální počet třeba esti klientů. Nerad toti chodim v průvodu.
Můu vědět s jakou CK jste tam byli a kolik vás bylo?
Není tady
Jeňýku, má SZ.
Není tady
Letos, předchozí tři roky a snad i roky budoucí - jedině umava. Pěky i na kole. Tam pro mě přestávají existovat hodiny, příprava jídla, praní, ehlení a je mi zase 20 .... Zajímavý, jak lehce člověk sleví ze svýho standartu a není mu to zatěko, dokonce si to uívá.
Není tady
v neděli jsme se vrátili z dovolené autem ve výcarsku, koukat s horské boudy, kde praská dřevo v krbu na ty títy kolem, to byla lahoda na dui... najezdili jsme 4000km, viděli nádhernou přírodu, určitě bych se tam někdy v budoucnu ráda jetě vrátila
Není tady
IvetoX musím s Vámi souhlasit dovolená na umavě paráda.Byl jsem tam se enou loni o dovolení v auto kempu Annín I. Nádherná příroda i okolí(hrad Kaperk zlatonosná řeka Otava)prostě paráda.
Není tady
Týdenní dovolená s partou kamarádů - celkem 5 muů a 3 eny. 3 osobní automobily na cestě po západní Evropě. Rakousko, Německo, Francie.
Není tady
mala.popelka napsal(a):
v neděli jsme se vrátili z dovolené autem ve výcarsku, koukat s horské boudy, kde praská dřevo v krbu na ty títy kolem, to byla lahoda na dui... najezdili jsme 4000km, viděli nádhernou přírodu, určitě bych se tam někdy v budoucnu ráda jetě vrátila
Popelko, to musela být nádherná dovolená ! Ve výcarsku ije moje spoluačka a já se vdycky rozplývám nad fotkama, jak tam je krásně! U dlouho se tam chystám a pořád to nějak nevychází , můu se zeptat - ubytování jste si zajistili předem sami přes net nebo a na místě? A na kolik asi vyjde pronájem takové nějaké chatičky?
Není tady
LENNO, my jsme bydleli v takové horské chajdičce, v zimním lyařském středisku /samozřejmě jetě bez sněhu/, kapacita byla a 8 lidí (my jsme tam byli jen 4) a bez stravy nás to vylo na 4800,- Kč + 160chf pobytová taxa a spotřeba energií.
Zajiovali jsme si to předem, platili tady v ČR a tam jeli u jen s voucherem a tu spotřebu jsme platili na místě.
Plus protoe to je docela daleko a my máme rádi pohodlnou jízdu bez stresů, tak jsme si jetě zařídili dopředu jednu noc tam a jednu noc zpátky v Rakousku, v Loferu, co bylo zhruba na půli cesty a naprostá spokojenost.
Dovolená byla opravdu na - viděli jsme krásné hory, ledovec, města, přehradu s nejvyí hrází na světě, navtívili čokoládovnu a sýrárnu, taková vehochu, fakt pohádka
Není tady
Nedá mi to se taky nepochválit...
Byli jsme v Alpách, oblast Dachsteinu, s cestovkou, s plnou penzí, se skvělýma průvodcama a jetě báječnějíma spolucestujícíma /kouzlo cestovek-poznání nových lidí/ tůry, ledovec, jezera ...
Ve čtvrtek jsme kupovali, v pátek jeli. Je to skoro měsíc a jetě jsem to nerozdýchala, co to ve mně zanechalo.
Mám pocit, e jsem tam nala sama sebe a to co mi chybí - příroda, lidi, atmosféra.
Zatím moje nejlepí dovolená, neplánovaná, neočekávaná. Jenom doufám, e dokáu zvládnout to co ve mně otevřela - minulost, přítomnost a snad i budoucnost
Není tady
Kempování - jasná volba. S rodinou, jiní Čechy, my máme nejradi kemp Frymburk, který leí na Lipně. Krásné ceny, skvělé sluby a vybavení kempu. Mrkněte na nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (5. 4. 2011 14:23)
Není tady
Původně jsem chtěla do Egypta, Řecka, Tunisu, ale nakonec jsem opět skončila u Chorvatska :-). Podgora.
Není tady
Zdravím.
Já jsem s přítelem letos strávila dovolenou tak, e jsme týden jezdili na motorce pro krásách Čechách a Moravy, a musím říct e to byla jedna z nejlepích dovolených jaké jsem proila. Vdy jsme si na serveru http://www.justride.cz/zajimave-vylety vybrali nějaký ten výlet a pak vyrazili. Vřele můu vem doporučit (výlety se dají v pohodě projet jak autem, tak i třeba na kole).
Není tady
My byli letos na dovolené kolem obce ulová. Je tam spoustu krásných zatopených lomů, v některých se dá i koupat. Manelovi i synovi se to moc líbilo a mě taky. Málo turistů, horská příroda a hlavně houby: a hodně
Není tady
Tulipánka napsal(a):
My byli letos na dovolené kolem obce ulová. Je tam spoustu krásných zatopených lomů, v některých se dá i koupat. Manelovi i synovi se to moc líbilo a mě taky. Málo turistů, horská příroda a hlavně houby: a hodně
Musím se hned podívat kde to je - krásné zatopené lomy a navíc i s moným koupáním mě taky přitahují,studená voda mi neva,s tím má u nás problém spí manel;)
Není tady
Já jsem byla na dovolené na faře ve pindlu , miluju to tam. Je tam i nádherná moderní kaplička, kam chodím přemýlet , přímo nad mým pokojem .A pod mým pokojem bydlí pan farář.....je to tak romantický !
Ty Jeseníky ti Tulipánko závidím, to jsou krásný hory.......asi přítě pojedu do Velkých Losin na faru .......
Taky tam pronajímají pokoje toti .
Není tady
holky, vy tady vidíte ten podpis, co má BOBOZH, jako kdy jsou tady po.nostránky? Nebo to vidím jen já?
Není tady
Jaku napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Musím se hned podívat kde to je - krásné zatopené lomy a navíc i s moným koupáním mě taky přitahují,studená voda mi neva,s tím má u nás problém spí manel;)
Jaku, kdybys chtěla ubytování, tak my přímo u ulové nic nenali, není to turisticky atraktivní oblast. Take jsem byli ubytování v Lipová Lázně (cca. 10 km). A pokud bys chtěla jednoduché ubytování, ale s krásným výhledem na hory a jetě na samotě, tak jsme bydleli tady http://www.rsmiroslav.cz/ - paní v penzionu je moc příjemná, vaří docela dobře
Není tady
olasik napsal(a):
Já jsem byla na dovolené na faře ve pindlu , miluju to tam. Je tam i nádherná moderní kaplička, kam chodím přemýlet , přímo nad mým pokojem .A pod mým pokojem bydlí pan farář.....je to tak romantický !
Ty Jeseníky ti Tulipánko závidím, to jsou krásný hory.......asi přítě pojedu do Velkých Losin na faru .......
Taky tam pronajímají pokoje toti .
Velké Losiny známe, tam se nám moc líbilo. Bydleli jsme tam jetě jako studenti v kempu, kde normálně tekla teplá voda zdarma . A také se nám tam líbila ta rodinná farma - minizoo, ze které teď bohuel udělali vrchol nevkusu
Není tady
Eva. napsal(a):
holky, vy tady vidíte ten podpis, co má BOBOZH, jako kdy jsou tady po.nostránky? Nebo to vidím jen já?
Ano, vidíme ,nechápu, jaktoe si toho nikdo dřív nevim?
Není tady
U jsem to psala i moderátorkám a nic, ádná reakce. To je ílený, otevřu vlákno a vykoukne na mě nahá pr... a taky...
Nejsem puritánka, ale na těchto stránkách?
Není tady
my byly na dovolené v Řecku na Krétě s brenna.cz, společně s ratolestma a líbilo se jim, take jenom vřele doporučuju
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tulipánka napsal(a):
Jaku, kdybys chtěla ubytování, tak my přímo u ulové nic nenali, není to turisticky atraktivní oblast. Take jsem byli ubytování v Lipová Lázně (cca. 10 km). A pokud bys chtěla jednoduché ubytování, ale s krásným výhledem na hory a jetě na samotě, tak jsme bydleli tady http://www.rsmiroslav.cz/ - paní v penzionu je moc příjemná, vaří docela dobře
dík Tuli,tohle vezmu určitě v potaz,i kdy tedy o ubytování na samotě mám představu,e tam budem jen my a nenáročnej barák či chata,max.teda bydlící majitel,ale tady to je celej penzion.
Není tady