Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 9. 2009 9:08

amely
♥♥♥♥♥--

kde a jak jste strávili letošní dovolenou?

Pochlubte se, doporučte.

Není tady

#2 7. 9. 2009 12:53

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: kde a jak jste strávili letošní dovolenou?

Byla jsem s manželem na týdenním odtučňovacím pobytu se STOBem v rabí u Sušice.Supr dovolená,pohodlný hotel,absolutně bez starosti,plná penze do 5000 KJ(?) denně - ale velmi chutná strava,k dispozici kurt,hotel.bazén+sauna kdykoli,2xdenně cvičení s instruktorkou (jak se komu chtělo),aquaaerobik a pro ty,které tam byly samy a bez auta (většina ženských všeho věku) tam byly i organizované výlety po okolí.Večer se pak pilo a kecalo.To vše za 5000,-/osoba

Není tady

#3 7. 9. 2009 13:20

amely
♥♥♥♥♥--

Zajímavý tip, Kuty. Ani jsem netušila, že něco takového existuje. A zhubli jste?

Není tady

#4 7. 9. 2009 13:42

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

amely napsal(a):

Zajímavý tip, Kuty. Ani jsem netušila, že něco takového existuje. A zhubli jste?

No tak manžel tam nejel cíleně hubnout,zajímalo ho ale ta strava a byl taky spokojený.Dopoledne trávil většinou v pohodě na pokoji čtení či chrupáním,já tak lehce cvičila-dopol.,odpoledne už ne,jsem lenoch a stejně jsme byli někde na túře třeba.Jo a ještě jsem jednou zhřešila-miluju pečenou kachnu a v Čechách ji mají dost hodně v restauracích narozdíl od moravy,tak jsem si jí jednou dala-celou půlku jsem sež.rala.A 2x jsme byli v cukrošce v Sušici.
Ale asi celkově ta strava+odpoledne nenáročné tůry způsobily,že jsem za týden měla o 1,4 kg méně.Vážili nás a měřili na digi váze na zač.i konci pobytu a kdo měl zájem tak tam měli ještě i jiné věci a přístroje ke zdravému stylu života. + placené masáže od instruktorky,kdo chtěl.Bylo to i pro nás nad očekávání supr a příští rok asi pojedem zas,dělají to na různých místech republiky a dovolenou si tak max.užiješ a ne se nervovat někde 48 hod.na letišti v tom lepším případě.
Letos jsme nikam neletěli a byli jsme jen rádi,protože co se letos dělo,to už dlouho nebylo.

Není tady

#5 7. 9. 2009 14:14

vosa
♥♥-----

Ahoj,
my jsme letos byli v Šubířově (Drahanská vrchovina).
Penzion-pohodlí,čisto,bazen-čistá voda,personal-příjemný a vtřícný,strava - výborná.
1osoba/noc + plná penze = 415kč.
Byli jsme moc spokojení.

Všechno zlé k něčemu dobré.

Není tady

#6 9. 9. 2009 14:21

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Týden ve Františkových lázních, čtrnáct dní v Rakousku v Alpách, týden v Chlumu u Třeboně a pozítří odjíždím na čtrnáct dní na Sardinii.
Všechno po vlastní ose, se stanem a pár věcma v kufru auta. Nemá to chybu. wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#7 9. 9. 2009 14:54

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Týden ve Františkových lázních, čtrnáct dní v Rakousku v Alpách, týden v Chlumu u Třeboně a pozítří odjíždím na čtrnáct dní na Sardinii.

Tak to mᚠsupr.Ještě víc mě fascinuje,že mᚠmožnost být tolik dnů mimo-to seš minim.ředitel své dobře prosperující firmy,ne?Sorry za tu zvědavost,ale fakt mě to zajímá.smile

Není tady

#8 9. 9. 2009 15:08

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kuty napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Tak to mᚠsupr.Ještě víc mě fascinuje,že mᚠmožnost být tolik dnů mimo-to seš minim.ředitel své dobře prosperující firmy,ne?Sorry za tu zvědavost,ale fakt mě to zajímá.smile

Naopak Kuty, naopak..... ředitel prosperující firmy tolik toho času nemá, nebo musí stále dohlížet aby mu firma prosperovala a zaměstnanci mu jí nerozkradli. lol
Jsem sám sobě ředitelem a díky krizi mám i toho volnýho času nějak víc....... já se ale vždycky řídil tím že i ten nejhorší den na dovolený je lepší než ten nejlepší v práci. Takže minimálně jeden měsíc jsem cestování věnoval vždycky. smile

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#9 9. 9. 2009 15:29

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Kuty napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Naopak Kuty, naopak..... ředitel prosperující firmy tolik toho času nemá, nebo musí stále dohlížet aby mu firma prosperovala a zaměstnanci mu jí nerozkradli. lol
Jsem sám sobě ředitelem a díky krizi mám i toho volnýho času nějak víc....... já se ale vždycky řídil tím že i ten nejhorší den na dovolený je lepší než ten nejlepší v práci. Takže minimálně jeden měsíc jsem cestování věnoval vždycky. smile

-tak to tvoje rčení fakt nemá chybu.Ale bacha,letos už to "přetahuješ"tummenupp

Není tady

#10 9. 9. 2009 17:43

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Jeňýku, můžu se zeptat, kde jste byli v Chlumu u Třeboně? Jestli penzion, kemp - který - jestli můžu být tak smělá. Je to moje oblíbené místo tummenupp.
Jinak abych nebyla offtopic, tak my letos byli o dovolený u tchánovců a malovali jim celý barák usch gloria

Upravil(a) LENNNA (9. 9. 2009 17:43)

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#11 9. 9. 2009 17:46

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Kuty napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

To také vždy neplatí, nᚠje pryč celé 2 měsíce stolt.
Jinak také moc závidím tolik volna! Těch klasických 14 dní, co máme asi většina tááák rychle uteče butter

"Před 150 lety by vás považovali za blázny, pokud byste se zasazovali za konec otroctví. Před 100 lety by se vám smáli za návrh, že by ženy měly mít volební právo. Před 25 lety by vás nazvali perverzním za obhajobu práv gayů. Dnes se nám smějí, když chceme, aby skončilo otroctví zvířat. Jednoho dne se smát nebudou."
- Gary Smith

Není tady

#12 9. 9. 2009 18:08

Blossom
Host

Taktéž se přidávám Jeňýku k závistivcům, tedy abys rozuměl - k přejícím závistivcům.

Já letos měla dovolených buď už 5, a nebo žádnou - jak se to vezme:
Mám za sebou 5 prodloužených víkendů tady po Čechách na kole, jeden hezčí než druhý. Jižní Morava, Lipno, jižní Čechy, okolí Seče a Krušné hory. Čechy jsou krásné!

Možná odjedu ještě někam za teplem na týden teď na podzim, ale to nevím, zda vyjde.
Ještě že jsem typ, který rychle zregeneruje - někdy mi jako malá dovolená přijde i samotný víkend, dovedu si ho naplno užít.

#13 9. 9. 2009 18:26

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ja jsem byla tyden na psim tabore  a  ted nedavno v Egypte. Oboje super ,ale naprosto odlisne .

Není tady

#14 9. 9. 2009 18:29

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Tak já fakt ale nevim jestli je zrovna co závidět....... prostě práce ubylo a volna přibylo. smile

Lenno jezdím do Kempu Sever, nejspíš ho budeš znát. Poslední tejden v srpnu už tam bylo volno, tak jsme měli luxusní flek přímo u rybníka.
Jinak ještě zdůrazňuju že jezdím a nejspíš do důchodu už budu jezdit výhradně pod stan. Na důchod si pak pořídím karavan, protože bych se ze stanu už vlastníma silama nejspíš nedostal a z přívěsu alespoň vypadnu. wink

Není tady

#15 9. 9. 2009 19:11

LENNNA
♥♥♥♥♥♥-

Jeňýk napsal(a):

Tak já fakt ale nevim jestli je zrovna co závidět....... prostě práce ubylo a volna přibylo. smile

Lenno jezdím do Kempu Sever, nejspíš ho budeš znát. Poslední tejden v srpnu už tam bylo volno, tak jsme měli luxusní flek přímo u rybníka.
Jinak ještě zdůrazňuju že jezdím a nejspíš do důchodu už budu jezdit výhradně pod stan. Na důchod si pak pořídím karavan, protože bych se ze stanu už vlastníma silama nejspíš nedostal a z přívěsu alespoň vypadnu. wink

Díky godlike, znám, sice jsem tam přímo nebyla, ale to je hned vedle, my jezdíme do kempu "U Čerta". Po Severu už delší dobu pokukuju, tak ho asi zkusíme tummenupp. Jinak já jezdím do chatky.

- Gary Smith

Není tady

#16 9. 9. 2009 19:53

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

LENNNA napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Díky godlike, znám, sice jsem tam přímo nebyla, ale to je hned vedle, my jezdíme do kempu "U Čerta". Po Severu už delší dobu pokukuju, tak ho asi zkusíme tummenupp. Jinak já jezdím do chatky.

K čertovi chodíme na večeře, dost dobře tam vaří. wink

Není tady

#17 10. 9. 2009 9:58

amely
♥♥♥♥♥--

No to mám radost, že se našli lidé, co je zajímá dovolená. Měla jsem pocit, že když byla diskuse o psychiatrech, tak je diskutujících jak psů a když je diskuse o dovče, tak skoro nic.

My taky jezdíme do kempů -stany, chatičky. Ale s malými dětmi jsem jezdila moc ráda do penzionů s plnou penzí.

Letos jsme byly v Caorle v Itálii, jeden známý tam má minikemp - jen 10 stanů hned u pláže, jezdíme tam už léta, jezdí tam známí lidé, stále jeden správce, griluje nám tam výborné ryby, zajela jsem s holkama i do Benátek a jednou šly do akvaparku - jezdila jsem tam po těch skluzavkách jak divá a zhubla snad víc než Kuty.

Pak jsme byly v českém ráji v kempu v Sedmihorkách, taky paráda.

A pak ještě mimo plán poslední týden prázdnin na Last mimute na Garganu v Itálii - zas ve stanu. Ale ty stany tam stály pod stromy - citroníky, olivovníky, eukalypty, pinie, kaki. Nádhera. Jely jsme lodí na výlet kolem Gargana do mořských jeskyní - nádherné jeskyně a ti Italové v nich ještě pustili hudbu - třeba Pavarotiho. Moc si mi líbila i ta jihoitalská městečka na skalách Peschici, Rodi, Vieste. A strava - italské těstoviny, víno, ovoce- zelinář tam vozil 4 druhy melounů, broskve, dcera jedla opuncie. Jinak piza a zmrzlina a plavání. Taky jsem tam zhubla, ale už to mám zpátky.

Není tady

#18 10. 9. 2009 10:26

amely
♥♥♥♥♥--

Jeňýk napsal(a):

Jeňýku, já si moc neumím představit dovču ve Františkových lázních, pokud tam třeba nemáte babičku, nebo se nesnažíte o dalšího potomka. Mohl bys upřesnit proč zrovna tam?

Není tady

#19 10. 9. 2009 11:10

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

amely napsal(a):

Jeňýku, já si moc neumím představit dovču ve Františkových lázních, pokud tam třeba nemáte babičku, nebo se nesnažíte o dalšího potomka. Mohl bys upřesnit proč zrovna tam?

Tak já tam byl s potomkem kterej je už pět let vyrobenej ale je pravda že do těchto lázní jezdí dost často pánové vyhledávající vcelku bezpečné sexdobrodružství. Prej to docela funguje a stačí večer zavítat do kteréhokoliv podniku a nebejt úplně tupej. big_smile

No ale já vzhledem ke svýmu stavu (zadanýmu) tam jezdím už výhradně za turistickým povyražením. Mám tuhle oblast rád, je to ideální místo na cykloturistiku s dětma protože kopců tam moc není. Mrkni na nějakou mapu okolí a zjistíš že těch zajímavostí je tam dostatek..... hrad Seeberg, rezervace SOOS, Kladská, Mariánský lázně, skanzen Doubrava atd. Přímo Františkovy lázně jsou taky hezký, akorát to nechce moc přehánět s ochutnáváním pramenů protože pak se člověk dost naběhá.
Taky je docela zajímavý zajet se podívat do okolí Aše, je tam pořád plno míst připomínajících dobu kdy se tam smělo jen s propustkou a nebo vůbec. Člověk si pak víc váží toho že dneska si do Německa zajedem a ani nepostřehnem nějaký hranice. wink

Není tady

#20 10. 9. 2009 13:09

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Já jsem jela přes cestovku s tátou na Sibiř. Částečně to bylo po různých ubytováních a částečně pod stanem, neb se dělaly výstupy.
A musím říct, že jsem absolutně nadšená a očarená a příští rok bych už jela jednoznačně bez cestovky (nejsme vůbec cestovkářské typy ale využili jsme to kvůli  neznalosti místa).

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#21 10. 9. 2009 13:57

Elodie1
♥♥-----

Tak cestování je můj obrovský koníček. V únoru jsme byli týden v Itálii na lyžích. V květnu týden opět v Itálii na Lago di Garda. V červenci 17 dní ve Francii v Provence. A protože to stále nestačí, tak ted v září jedeme na 5 dní na Rujánu do Německa a v listopadu plánuji opět 5 dní a to v Madarsku v termálech. Jezdíme bez cestovek, ubytování si zajistíme přímo mailem. Jedině na Gardu jsem využila služeb německé cestovky, protože měli ceny třetinové oproti pultové ceně v dotyčném hotelu.

Není tady

#22 10. 9. 2009 15:57

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Bloosom: taky už jsme zavedli praxi s prodlouženými víkendy a je to moc fajn,jen si teď vzpomínám,že před prázdninami jsme takhle byli v Orlických horách.

Amely - ty si spíš než zhublá přijela z té dovči na tobogánech ohoblovaná,ne?big_smile Jinak buď v klidu,já už tu váhu mám taky zpátky,chtělo by to zhubnout víc,kdyby to šlo ale tak lehce,jak to jde nahoru,žejo.
Jinak si vymyslela perfektní oddychové téma a mám ten sám dojem co Ty-lidi asi nejradši řešej cizí problémy úplně do nekonečna,než by mysleli radši na příjemnější věci.

Dovolená ve Frant.lázních,K.varech či mariákách - mohu jen doporučit,je tam toho tolik k vidění a sportovní aktivity nevyjímaje.

Není tady

#23 10. 9. 2009 19:42

REŇAS
Host

Ahojky,náhodou pohodové téma. Já ho dnes jen vítám,v práci dnes tak trochu den blbec.. ke konci. Tak k prima tématu,nám to letos na cizinu nějak nevyšlo,ale vlastně se mi ani moc nechtělo. Lákaly mě Jižní Čechy,tak jsme s manžou a dětmi jeli do Třeboně( Jeňýku wink ) a pak jsme zakotvili ještě v Českém Krumlově. Koukli jsme i do Tábora,Jindřichova Hradce a všude bylo moc hezky. Krumlov je nádhera,ale i Jindřichův Hradec stojí zato. smile Prostě Jižní Čechy nezklamaly,ale naopak mě nadchly. tummenupp No a už sním o dovolené příští rok,už a je aspoň jaro.. big_smile wink

#24 10. 9. 2009 20:07

misha88
♥♥♥♥♥♥♥

Jen pod stanem na jednu noc (velká amerika, karlštejn, hracholusky prehrada, plzen zoo) a pak do brna na špilberk (jednodenni vylety), hrady (pernstejn, svojanov)..atd..v květnu 4dny pididovca v jesenikach (praded,karlova studanka, losiny, dlouhe stráně, krápníková jeskyně,pak polsko)...na víc není času ani penez. Rekonstuujem bydleni od zakladu prakticky, tak tečou prachy tam..a i ten čas.

http://lbyf.lilypie.com/jGYVp1.png

https://lb4f.lilypie.com/wxkxp2.png

https://lbdf.lilypie.com/V2Y7p2.png

Není tady

#25 10. 9. 2009 20:36

host5522
Host

My byli letos jen na pětidenním výletě na Slovensku, dva dny jsme strávili v Tatralandii, pak jsme se podívali do Pieninských tater do Červeného Kláštora, kde se na pltích splavuje Dunajec, na Spišský hrad, do Važecké jeskyně, obešli jsme Štrbské pleso (autem jsme projeli přes Tatranskou Lomnici a Smokovce, kde jsme zavzpomínali na starých známých místech smile ). Jeden den jsme chtěli udělat tůru na Ostrý roháč a Plačlivé (západní tatry - Roháče), ale kvůli mlze jsme tam bohužel nedošli, na Roháčských plesech jsme to raději otočili, abychom se tam někde neztratili butter, tak jsme pak se aspoň podívali do Muzea oravské dědiny, to bylo moc hezké. Cestou zpět domů jsme se stavili na Malé fatře a vyjeli jsme z Vrátné doliny lanovkou na Chleb. Bylo to fajn, ale počasí nám moc nepřálo tillfreds

Upravil(a) yellow108 (10. 9. 2009 20:37)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí