6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pochlubte se, doporučte.
Není tady
Byla jsem s manelem na týdenním odtučňovacím pobytu se STOBem v rabí u Suice.Supr dovolená,pohodlný hotel,absolutně bez starosti,plná penze do 5000 KJ(?) denně - ale velmi chutná strava,k dispozici kurt,hotel.bazén+sauna kdykoli,2xdenně cvičení s instruktorkou (jak se komu chtělo),aquaaerobik a pro ty,které tam byly samy a bez auta (větina enských veho věku) tam byly i organizované výlety po okolí.Večer se pak pilo a kecalo.To ve za 5000,-/osoba
Není tady
Zajímavý tip, Kuty. Ani jsem netuila, e něco takového existuje. A zhubli jste?
Není tady
amely napsal(a):
Zajímavý tip, Kuty. Ani jsem netuila, e něco takového existuje. A zhubli jste?
No tak manel tam nejel cíleně hubnout,zajímalo ho ale ta strava a byl taky spokojený.Dopoledne trávil větinou v pohodě na pokoji čtení či chrupáním,já tak lehce cvičila-dopol.,odpoledne u ne,jsem lenoch a stejně jsme byli někde na túře třeba.Jo a jetě jsem jednou zhřeila-miluju pečenou kachnu a v Čechách ji mají dost hodně v restauracích narozdíl od moravy,tak jsem si jí jednou dala-celou půlku jsem se.rala.A 2x jsme byli v cukroce v Suici.
Ale asi celkově ta strava+odpoledne nenáročné tůry způsobily,e jsem za týden měla o 1,4 kg méně.Váili nás a měřili na digi váze na zač.i konci pobytu a kdo měl zájem tak tam měli jetě i jiné věci a přístroje ke zdravému stylu ivota. + placené masáe od instruktorky,kdo chtěl.Bylo to i pro nás nad očekávání supr a přítí rok asi pojedem zas,dělají to na různých místech republiky a dovolenou si tak max.uije a ne se nervovat někde 48 hod.na letiti v tom lepím případě.
Letos jsme nikam neletěli a byli jsme jen rádi,protoe co se letos dělo,to u dlouho nebylo.
Není tady
Ahoj,
my jsme letos byli v ubířově (Drahanská vrchovina).
Penzion-pohodlí,čisto,bazen-čistá voda,personal-příjemný a vtřícný,strava - výborná.
1osoba/noc + plná penze = 415kč.
Byli jsme moc spokojení.
Není tady
Týden ve Frantikových lázních, čtrnáct dní v Rakousku v Alpách, týden v Chlumu u Třeboně a pozítří odjídím na čtrnáct dní na Sardinii.
Vechno po vlastní ose, se stanem a pár věcma v kufru auta. Nemá to chybu.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Týden ve Frantikových lázních, čtrnáct dní v Rakousku v Alpách, týden v Chlumu u Třeboně a pozítří odjídím na čtrnáct dní na Sardinii.
Tak to má supr.Jetě víc mě fascinuje,e má monost být tolik dnů mimo-to se minim.ředitel své dobře prosperující firmy,ne?Sorry za tu zvědavost,ale fakt mě to zajímá.
Není tady
Kuty napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Vechno po vlastní ose, se stanem a pár věcma v kufru auta. Nemá to chybu.Tak to má supr.Jetě víc mě fascinuje,e má monost být tolik dnů mimo-to se minim.ředitel své dobře prosperující firmy,ne?Sorry za tu zvědavost,ale fakt mě to zajímá.
Naopak Kuty, naopak..... ředitel prosperující firmy tolik toho času nemá, nebo musí stále dohlíet aby mu firma prosperovala a zaměstnanci mu jí nerozkradli.
Jsem sám sobě ředitelem a díky krizi mám i toho volnýho času nějak víc....... já se ale vdycky řídil tím e i ten nejhorí den na dovolený je lepí ne ten nejlepí v práci. Take minimálně jeden měsíc jsem cestování věnoval vdycky.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Kuty napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Vechno po vlastní ose, se stanem a pár věcma v kufru auta. Nemá to chybu.Tak to má supr.Jetě víc mě fascinuje,e má monost být tolik dnů mimo-to se minim.ředitel své dobře prosperující firmy,ne?Sorry za tu zvědavost,ale fakt mě to zajímá.
Naopak Kuty, naopak..... ředitel prosperující firmy tolik toho času nemá, nebo musí stále dohlíet aby mu firma prosperovala a zaměstnanci mu jí nerozkradli.
Jsem sám sobě ředitelem a díky krizi mám i toho volnýho času nějak víc....... já se ale vdycky řídil tím e i ten nejhorí den na dovolený je lepí ne ten nejlepí v práci. Take minimálně jeden měsíc jsem cestování věnoval vdycky.
-tak to tvoje rčení fakt nemá chybu.Ale bacha,letos u to "přetahuje"
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jeňýku, můu se zeptat, kde jste byli v Chlumu u Třeboně? Jestli penzion, kemp - který - jestli můu být tak smělá. Je to moje oblíbené místo .
Jinak abych nebyla , tak my letos byli o dovolený u tchánovců a malovali jim celý barák
Upravil(a) LENNNA (9. 9. 2009 17:43)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Kuty napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
To také vdy neplatí, ná je pryč celé 2 měsíce .
Jinak také moc závidím tolik volna! Těch klasických 14 dní, co máme asi větina tááák rychle uteče
Není tady
Takté se přidávám Jeňýku k závistivcům, tedy abys rozuměl - k přejícím závistivcům.
Já letos měla dovolených buď u 5, a nebo ádnou - jak se to vezme:
Mám za sebou 5 prodlouených víkendů tady po Čechách na kole, jeden hezčí ne druhý. Jiní Morava, Lipno, jiní Čechy, okolí Seče a Kruné hory. Čechy jsou krásné!
Moná odjedu jetě někam za teplem na týden teď na podzim, ale to nevím, zda vyjde.
Jetě e jsem typ, který rychle zregeneruje - někdy mi jako malá dovolená přijde i samotný víkend, dovedu si ho naplno uít.
Tak já fakt ale nevim jestli je zrovna co závidět....... prostě práce ubylo a volna přibylo.
Lenno jezdím do Kempu Sever, nejspí ho bude znát. Poslední tejden v srpnu u tam bylo volno, tak jsme měli luxusní flek přímo u rybníka.
Jinak jetě zdůrazňuju e jezdím a nejspí do důchodu u budu jezdit výhradně pod stan. Na důchod si pak pořídím karavan, protoe bych se ze stanu u vlastníma silama nejspí nedostal a z přívěsu alespoň vypadnu.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Tak já fakt ale nevim jestli je zrovna co závidět....... prostě práce ubylo a volna přibylo.
Lenno jezdím do Kempu Sever, nejspí ho bude znát. Poslední tejden v srpnu u tam bylo volno, tak jsme měli luxusní flek přímo u rybníka.
Jinak jetě zdůrazňuju e jezdím a nejspí do důchodu u budu jezdit výhradně pod stan. Na důchod si pak pořídím karavan, protoe bych se ze stanu u vlastníma silama nejspí nedostal a z přívěsu alespoň vypadnu.
Díky , znám, sice jsem tam přímo nebyla, ale to je hned vedle, my jezdíme do kempu "U Čerta". Po Severu u delí dobu pokukuju, tak ho asi zkusíme . Jinak já jezdím do chatky.
Není tady
LENNNA napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Jinak jetě zdůrazňuju e jezdím a nejspí do důchodu u budu jezdit výhradně pod stan. Na důchod si pak pořídím karavan, protoe bych se ze stanu u vlastníma silama nejspí nedostal a z přívěsu alespoň vypadnu.Díky , znám, sice jsem tam přímo nebyla, ale to je hned vedle, my jezdíme do kempu "U Čerta". Po Severu u delí dobu pokukuju, tak ho asi zkusíme . Jinak já jezdím do chatky.
K čertovi chodíme na večeře, dost dobře tam vaří.
Není tady
No to mám radost, e se nali lidé, co je zajímá dovolená. Měla jsem pocit, e kdy byla diskuse o psychiatrech, tak je diskutujících jak psů a kdy je diskuse o dovče, tak skoro nic.
My taky jezdíme do kempů -stany, chatičky. Ale s malými dětmi jsem jezdila moc ráda do penzionů s plnou penzí.
Letos jsme byly v Caorle v Itálii, jeden známý tam má minikemp - jen 10 stanů hned u pláe, jezdíme tam u léta, jezdí tam známí lidé, stále jeden správce, griluje nám tam výborné ryby, zajela jsem s holkama i do Benátek a jednou ly do akvaparku - jezdila jsem tam po těch skluzavkách jak divá a zhubla snad víc ne Kuty.
Pak jsme byly v českém ráji v kempu v Sedmihorkách, taky paráda.
A pak jetě mimo plán poslední týden prázdnin na Last mimute na Garganu v Itálii - zas ve stanu. Ale ty stany tam stály pod stromy - citroníky, olivovníky, eukalypty, pinie, kaki. Nádhera. Jely jsme lodí na výlet kolem Gargana do mořských jeskyní - nádherné jeskyně a ti Italové v nich jetě pustili hudbu - třeba Pavarotiho. Moc si mi líbila i ta jihoitalská městečka na skalách Peschici, Rodi, Vieste. A strava - italské těstoviny, víno, ovoce- zelinář tam vozil 4 druhy melounů, broskve, dcera jedla opuncie. Jinak piza a zmrzlina a plavání. Taky jsem tam zhubla, ale u to mám zpátky.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jeňýku, já si moc neumím představit dovču ve Frantikových lázních, pokud tam třeba nemáte babičku, nebo se nesnaíte o dalího potomka. Mohl bys upřesnit proč zrovna tam?
Není tady
amely napsal(a):
Jeňýku, já si moc neumím představit dovču ve Frantikových lázních, pokud tam třeba nemáte babičku, nebo se nesnaíte o dalího potomka. Mohl bys upřesnit proč zrovna tam?
Tak já tam byl s potomkem kterej je u pět let vyrobenej ale je pravda e do těchto lázní jezdí dost často pánové vyhledávající vcelku bezpečné sexdobrodruství. Prej to docela funguje a stačí večer zavítat do kteréhokoliv podniku a nebejt úplně tupej.
No ale já vzhledem ke svýmu stavu (zadanýmu) tam jezdím u výhradně za turistickým povyraením. Mám tuhle oblast rád, je to ideální místo na cykloturistiku s dětma protoe kopců tam moc není. Mrkni na nějakou mapu okolí a zjistí e těch zajímavostí je tam dostatek..... hrad Seeberg, rezervace SOOS, Kladská, Mariánský lázně, skanzen Doubrava atd. Přímo Frantikovy lázně jsou taky hezký, akorát to nechce moc přehánět s ochutnáváním pramenů protoe pak se člověk dost naběhá.
Taky je docela zajímavý zajet se podívat do okolí Ae, je tam pořád plno míst připomínajících dobu kdy se tam smělo jen s propustkou a nebo vůbec. Člověk si pak víc váí toho e dneska si do Německa zajedem a ani nepostřehnem nějaký hranice.
Není tady
Já jsem jela přes cestovku s tátou na Sibiř. Částečně to bylo po různých ubytováních a částečně pod stanem, neb se dělaly výstupy.
A musím říct, e jsem absolutně nadená a očarená a přítí rok bych u jela jednoznačně bez cestovky (nejsme vůbec cestovkářské typy ale vyuili jsme to kvůli neznalosti místa).
Není tady
Tak cestování je můj obrovský koníček. V únoru jsme byli týden v Itálii na lyích. V květnu týden opět v Itálii na Lago di Garda. V červenci 17 dní ve Francii v Provence. A protoe to stále nestačí, tak ted v září jedeme na 5 dní na Rujánu do Německa a v listopadu plánuji opět 5 dní a to v Madarsku v termálech. Jezdíme bez cestovek, ubytování si zajistíme přímo mailem. Jedině na Gardu jsem vyuila slueb německé cestovky, protoe měli ceny třetinové oproti pultové ceně v dotyčném hotelu.
Není tady
Bloosom: taky u jsme zavedli praxi s prodlouenými víkendy a je to moc fajn,jen si teď vzpomínám,e před prázdninami jsme takhle byli v Orlických horách.
Amely - ty si spí ne zhublá přijela z té dovči na tobogánech ohoblovaná,ne? Jinak buď v klidu,já u tu váhu mám taky zpátky,chtělo by to zhubnout víc,kdyby to lo ale tak lehce,jak to jde nahoru,ejo.
Jinak si vymyslela perfektní oddychové téma a mám ten sám dojem co Ty-lidi asi nejradi řeej cizí problémy úplně do nekonečna,ne by mysleli radi na příjemnějí věci.
Dovolená ve Frant.lázních,K.varech či mariákách - mohu jen doporučit,je tam toho tolik k vidění a sportovní aktivity nevyjímaje.
Není tady
Ahojky,náhodou pohodové téma. Já ho dnes jen vítám,v práci dnes tak trochu den blbec.. ke konci. Tak k prima tématu,nám to letos na cizinu nějak nevylo,ale vlastně se mi ani moc nechtělo. Lákaly mě Jiní Čechy,tak jsme s manou a dětmi jeli do Třeboně( Jeňýku ) a pak jsme zakotvili jetě v Českém Krumlově. Koukli jsme i do Tábora,Jindřichova Hradce a vude bylo moc hezky. Krumlov je nádhera,ale i Jindřichův Hradec stojí zato. Prostě Jiní Čechy nezklamaly,ale naopak mě nadchly. No a u sním o dovolené přítí rok,u a je aspoň jaro..
Jen pod stanem na jednu noc (velká amerika, karltejn, hracholusky prehrada, plzen zoo) a pak do brna na pilberk (jednodenni vylety), hrady (pernstejn, svojanov)..atd..v květnu 4dny pididovca v jesenikach (praded,karlova studanka, losiny, dlouhe stráně, krápníková jeskyně,pak polsko)...na víc není času ani penez. Rekonstuujem bydleni od zakladu prakticky, tak tečou prachy tam..a i ten čas.
Není tady
My byli letos jen na pětidenním výletě na Slovensku, dva dny jsme strávili v Tatralandii, pak jsme se podívali do Pieninských tater do Červeného Klátora, kde se na pltích splavuje Dunajec, na Spiský hrad, do Vaecké jeskyně, obeli jsme trbské pleso (autem jsme projeli přes Tatranskou Lomnici a Smokovce, kde jsme zavzpomínali na starých známých místech ). Jeden den jsme chtěli udělat tůru na Ostrý roháč a Plačlivé (západní tatry - Roháče), ale kvůli mlze jsme tam bohuel nedoli, na Roháčských plesech jsme to raději otočili, abychom se tam někde neztratili , tak jsme pak se aspoň podívali do Muzea oravské dědiny, to bylo moc hezké. Cestou zpět domů jsme se stavili na Malé fatře a vyjeli jsme z Vrátné doliny lanovkou na Chleb. Bylo to fajn, ale počasí nám moc nepřálo
Upravil(a) yellow108 (10. 9. 2009 20:37)