Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 9. 9. 2009 21:40

Hledač
♥♥-----

Re: Kam má směřovat hlava při spánku?

lupina montana napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Hledač napsal(a):

Není to doufám úchylka, že jsem vždy s partnerkou spával v obráceném gardu? Já v pravo, ona vlevo.sova

Hmmm, taky doufám, že není něco špatně, když já spím na té mužské polovině va

Ste blbýýý - jenom jsem hádala! lol Hele a nejste třeba leváci?
Judyno, to fakt netuším...tak si zkus představit, co by se stalo, kdybys musela spát nacpaná na zdi?Co by tě napadalo za myšlenky?  Třeba přijdeš na to, co za tím vězí...

No, a já porád, kdo se mi to válí po "mé" straně postele. Já té holce budu muset nasekat, pak vypadám jako nějaký podivín. big_smile

Není tady

#27 10. 9. 2009 6:12

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Lupí,
lol lol neboooj neberu to tak vážně.... u nás je to z čistě praktických důvodů.... vstávám brzy, tak abych nelezla přes manžela, tak ležím nakraji. Ale na chaloupce u zdi, tam si vyspávám.... nojo, ale zase na levé straně.... žeby fakt něco?.....big_smile

Upravil(a) pomněnka (10. 9. 2009 6:13)

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#28 10. 9. 2009 9:52

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Lupi, tak jsem zkusila popřemýšlet. Z toho sice nic nebylo, ale přitom jsem si všimla, že mám vlastně všechen nábytek kousek od zdi. Takže je to asi nějaká moje úchylka.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#29 24. 9. 2013 11:10

anizka
♥------

Já se tak dlouho točila v posteli (dvojposteli:)), až jsem zjistila, že se mi spí nejlépe s hlavou na straně, kde obvykle bývají nohy. To mne vyprovokovalo k zakoupení buzoly, a výsledek- severozápad. Ovšem než jsem po nastěhování umístila postel, řešila jsem prvně geopatogenní zóny. Ty jsou pro citlivé lidi velkým problémem.tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí