29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Hledač napsal(a):
Není to doufám úchylka, že jsem vždy s partnerkou spával v obráceném gardu? Já v pravo, ona vlevo.Hmmm, taky doufám, že není něco špatně, když já spím na té mužské polovině
Ste blbýýý - jenom jsem hádala!
Hele a nejste třeba leváci?
Judyno, to fakt netuším...tak si zkus představit, co by se stalo, kdybys musela spát nacpaná na zdi?Co by tě napadalo za myšlenky? Třeba přijdeš na to, co za tím vězí...
No, a já porád, kdo se mi to válí po "mé" straně postele. Já té holce budu muset nasekat, pak vypadám jako nějaký podivín.
Není tady
Lupí,
neboooj neberu to tak vážně.... u nás je to z čistě praktických důvodů.... vstávám brzy, tak abych nelezla přes manžela, tak ležím nakraji. Ale na chaloupce u zdi, tam si vyspávám.... nojo, ale zase na levé straně.... žeby fakt něco?.....
Upravil(a) pomněnka (10. 9. 2009 6:13)
Není tady
Lupi, tak jsem zkusila popřemýšlet. Z toho sice nic nebylo, ale přitom jsem si všimla, že mám vlastně všechen nábytek kousek od zdi. Takže je to asi nějaká moje úchylka.
Není tady
Já se tak dlouho točila v posteli (dvojposteli:)), až jsem zjistila, že se mi spí nejlépe s hlavou na straně, kde obvykle bývají nohy. To mne vyprovokovalo k zakoupení buzoly, a výsledek- severozápad. Ovšem než jsem po nastěhování umístila postel, řešila jsem prvně geopatogenní zóny. Ty jsou pro citlivé lidi velkým problémem.
Není tady