18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kdy musí odejít z pracovitě člověk, který nebyl iniciátorem problémů, ale spí jejich obětí, přijde mi to vdycky nefér. Proč on? e to neuměl vyřeit cílenou obranou, aby byl pokoj? Proč neodejde ten, kdo situaci způsobil? koda, e Hledače nenapadlo vytáhnout do boje s plnou polní. Poádat nějakou hezkou mladí a tíhlejí, aby se pro něj párkrát zastavila v práci, předvést dva tři zamilované telefonické hovory, utrousit občas poznámku typu...byli jsme s Ivanou na víkendu...a dotyčná ctitelka stihomamem trpící by se mohla jít vycpat.
Dneska je situace taková, e práce by si lidi měli váit. Ne si ji znepříjemňovat zbytečnýma hloupostma. enská, která dává okatě zájem o mue, co o ní nestojí, je trapná. A jestli to tak ona sama nevidí a necítí, pak je i hloupá.
Není tady
kalupinka napsal(a):
Kdy musí odejít z pracovitě člověk, který nebyl iniciátorem problémů, ale spí jejich obětí, přijde mi to vdycky nefér. Proč on? e to neuměl vyřeit cílenou obranou, aby byl pokoj? Proč neodejde ten, kdo situaci způsobil? koda, e Hledače nenapadlo vytáhnout do boje s plnou polní. Poádat nějakou hezkou mladí a tíhlejí, aby se pro něj párkrát zastavila v práci, předvést dva tři zamilované telefonické hovory, utrousit občas poznámku typu...byli jsme s Ivanou na víkendu...a dotyčná ctitelka stihomamem trpící by se mohla jít vycpat.
Dneska je situace taková, e práce by si lidi měli váit. Ne si ji znepříjemňovat zbytečnýma hloupostma. enská, která dává okatě zájem o mue, co o ní nestojí, je trapná. A jestli to tak ona sama nevidí a necítí, pak je i hloupá.
Má sice svým způsobem pravdu, ale takový boj není pro mne. Buď mám vztah nebo nemám, nedávám okatě najevo ani jedno.
Není tady
To by nebyl boj. Ale ance, jak z toho vylézt, ance pro vechny. A nedolo by k výpovědi. Ani okaté by to nemuselo být. Stačilo by jen troku nauknout...
Není tady
kalupinka napsal(a):
To by nebyl boj. Ale ance, jak z toho vylézt, ance pro vechny. A nedolo by k výpovědi. Ani okaté by to nemuselo být. Stačilo by jen troku nauknout...
Moná, to se ale u nedozvíme. I takhle to pro mne nedopadlo nejhůře.
Není tady
Má pravdu, hledači. Hrát nějaké bramborové divadlo, to by mi bylo taky proti srsti.
Není tady
mashanka napsal(a):
Má pravdu, hledači. Hrát nějaké bramborové divadlo, to by mi bylo taky proti srsti.
Není tady
Přesně,
hrát nějaké divadlo je přeci jen něco jiného, ne jít do toho "s plnou polní". To si troku protiřečilo.
Kdo má rád intriky a divadýlka, tomu to nedělá problémy.
Dle mého Hledač tím, e si to vyříkal na rovinu s manelem (kdy jeho paní nereflektovala Hledačovu ádost o ukončení jejích výpadů) právě tu plnou polní předvedl. To mi přijde odvánějí a přímějí ne divadýlka. I kdy i operety mají v naich ivotech svá místa - o tom ádná.
Není tady
Nicolas napsal(a):
Přesně,
hrát nějaké divadlo je přeci jen něco jiného, ne jít do toho "s plnou polní". To si troku protiřečilo.
Kdo má rád intriky a divadýlka, tomu to nedělá problémy.
Dle mého Hledač tím, e si to vyříkal na rovinu s manelem (kdy jeho paní nereflektovala Hledačovu ádost o ukončení jejích výpadů) právě tu plnou polní předvedl. To mi přijde odvánějí a přímějí ne divadýlka. I kdy i operety mají v naich ivotech svá místa - o tom ádná.
přesně
Není tady
Divadlo, říkáte...?
Takto by asi řeil problém Mirek Duín z Rychlých ípů.
Pravdomluvně a na férovku si promluvil s manelem a následný happyend, e dostal monost rovného přestupu na lepí místo podle zásluh, by byl spravedlivou tečkou.
Za běných okolností by podle mého takto jednal jeden z padesáti. Dneska by si tohle asi kadý rozmyslel - ze strachu o práci nepřijít. Jak můe dotyčný vědět, e oslovený manel mu bude věřit? e nerozpoutá něco dalího i on? Tady jde o následky takového přímého jednání. Ideální forma řeení problému - jdu za tím, koho se to týká, na rovinu si to vyříkám a on to pochopí a pomůe mi /nepostaví se za svoji enu, která po mně jde/ - je jako z čítanky.
V praxi jsem takovouto formu řeení problému jetě nezaila. Bohuel naopak. Proto bych určitě tenhle postup zařadila jako boj s větrnými mlýny a na tu nejzazí a nejposlednějí monost.
Vyzkouela bych varianty...vyčkávat a tie skřípat zubama....těit se na kadej víkend a konec směny...poradu s někým, komu věřím a zvenčí....rozhovor s dotyčnou mezi čtyřma očima....fingovanou přítelkyni....hledání nového místa....rozhovor s nadřízeným a nezainteresovaným...a teprve kdyby tohle vechno selhalo...teprve potom bych přitáhla jako zdeptaná za partnerem dotyčné, abych mu řekla, e si u nevím rady....
Jen nerada bych, abyvch tu byla braná za komediantku a lhářku, co hledá nefér skulinky a způsoby. Taková nejsem. Ale sama vím, e kdy jsem řekla...mám přítele...dotyčný mi dal pokoj. Zabírá to.
Není tady
ale on manel dotyčné ví jaká je, take neměl důvod Hledačovi nevěřit
Není tady
Pro mě je řeení přijít za partnerem dotyčné zvlátní. Snad a nedospělé.
Vidím v tom alování, kdy já sám si nevím rady. Maminko, ví, ona mi dělá tohle a tohle a tohle, udělej něco, bééé.
A jetě do toho manela zatahovat. Tohle by u mě byla hodně krajná varianta.
Co je na tom krajního ? ena, kterou by v práci obtěoval nějaký kolega, by si taky la stěovat k nadřízenému, kdyby si nedal normálně říct. Proč je to u chlapa krajní ?
Není tady
Krajné by to mono bolo, keby mali rovnocenné pozície a prípadne by neboli kolegovia... Lene potom by mono bolo veličo inak. Za krajnos povaujem sexuálne haraenie na pracovisku a je podža mňa vcelku jedno, akým účinným spôsobom sa toto zastaví. A e za manelom? No, ak je to zárčoveň nadriadený - tak je chyba asi niekde inde ako v Hžadačovi.
Není tady
mashanka napsal(a):
Co je na tom krajního ? ena, kterou by v práci obtěoval nějaký kolega, by si taky la stěovat k nadřízenému, kdyby si nedal normálně říct. Proč je to u chlapa krajní ?
Ono je to spí trapný, ne krajní
Zatímco u eny si to představit dovedu, u chlapa prostě ne.
U to vidím v barvách:
"Pane náměstku, inenýrka Vopičková mi dělá nemravný návrhy a já nevím, co s tím mám dělat."
"A to s tím chodíte za mnou? Pořádně jí voukejte, a nebrečte mi tady!"
Není tady
Snad ani u té eny si to neumím představit...musí to být trapné pro ni i toho nadřízeného, za kterým s tím přijde. Člověk by si to měl snad vyřeit sám a jinak, ne hraním na alobníčky. Existují i jiné monosti, ne to napráit. Záleí na situaci, povaze zúčastněných, rozloení sil na pracoviti...i v roli manela dotyčné stihačky aby se člověk hanbou propadl. Mít doma něco takového, vědět o tom a připustit, e to je veřejným tajemstvím...oč lepí je, dát jí ze strany pronásledovaného taktně a takticky najevo, e se vídám s takovou kočkou, na kterou zírá z okna se zalíbením celý kancl....
Není tady
Hele, bude-li mě nějaký mu neustále otravovat, párkrát ho upozorním. Udělá - li to znovu, prostě mu ji natáhnu a nikdo se mi nebude divit. Myslí, e mu má stejnou monost ?
Není tady
Co o to, má. Ale při dnení kurái, kterou my eny oplýváme, bych mu to neradila. Asi bychom ten úder mui vrátily s takovou vervou, e by musel hledat zubaře...Co nás má kdo co třískat, kdy se zaláskujeme...no uznej...?!
Není tady
Kalupinka: Co nás má kdo co třískat, kdy se zaláskujeme...no uznej...?!
No co o to, právo na zaláskování má určitě kadá(ý). Ale pak jetě zbývá vyhodnotit, zda je moje zaláskování jaksi vhodné, e...
Zrovna včera jsem náhodně zachytila v TV kousek nějakého pořadu, kde odborník říkal: "nelze nám zakázat zamilování, ale člověk by měl vědět, e pokadé nelze lásku i konzumovat".
Rozuměno: kdy ten milovaný nechce.
Sice mě termín konzumace v tomto smyslu rozesmál, ale chlapík měl asi pravdu.
Úspěné řeení problému přes manela dotyčné je u Hledače opravdu asi jevem ojedinělým, spí si myslím, e naklapčení za partnerem zlobivé děvuchy moc nepomáhá. Děvucha obvykle mívá takového partnera "na háku" a ovlivněna hormony zlobí vesele dál . Teda po nějakou dobu.
Není tady
No a ten jinej bude mít problém a půjde za jejím muem a řekne...mě pořád pronásleduje vae ena...a ten manel mu nabídne lepí flek daleko od původního pracovitě...a se ta lepí místa rozdají nápadníkům, co nechtějí chodit se éfovou enou...a na normální lidi zbydou akorát ty pracovní pozice, co tam nikdo nemůe vydret...!
Není tady
a nakonec, kdy budou vichni mui pryč a nahradí je eny, jeho ena konečně zjistí, e je lesba
Není tady
kalupinka :No a ten jinej bude mít problém a půjde za jejím muem a řekne...mě pořád pronásleduje vae ena...a ten manel mu nabídne lepí flek daleko od původního pracovitě...
A a ten manel nebude mít co nabídnout, konečně mu dojde, e úplně nejdřív měl vyhodit tu svoji enskou - a měl by po starostech .
Není tady