Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 9. 9. 2009 21:33

Hledač
♥♥-----

Re: Vztah v práci

Problém asi má. Já ale nedokážu řešit svůj problém odposlechem, nahráváním. Doufám, že se vše zklidní, pokud možno co nejdříve. Naštěstí mne - mimo znepříjemňování pracovní doby - tato aférka ničím neohrožuje, ne tak, abych si musel dělat starosti. V osobním životě mi nemůže způsobit trable.

Není tady

#52 12. 9. 2009 17:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Hledač napsal(a):

Dobrý večer. Kolegyně mi poradila tento klub, prý se tu člověk dozví ...O co mi jde:
Nastoupil jsem na nové pracoviště, v době dovolených jako záskok. Než jsem se rozkoukal, začala do mne "dělat" kolegyně. nejsem příznivec těchto pracovních lásek a tak jsem jí slušně, ale rázně dobyl. Bohužel, stalo se to, co jsem nepočítal. Začala o "nás" šířit zprávy, jako že jsme milenci a podobně, několika kolegyním i prošpikované různými intimnostmi. A tak začaly trošku problémy. Netrvalo dlouho a šeptanda donesla informace i jejímu manželovi, jednomu z našich nadřízených. Začal mi dělat problémy, sice jsme si věci vyříkali, ale myslím, že plně nevěří. Z práce odejít nyní nechci, na jiné místo mne asi jen tak nepřeřadí. Jak se mám k mé "milence" chovat? A jak dokázat manželovi, že je to jen její bujná fantazie?

Já bych nikomu nic nedokazovala a chovala se stejně jako před tím. Její manžel určitě dobře ví, co má doma a kolegové ji určitě také znají. Možná jsi jediný, kdo to řeší.

Možná bych se poradila s jejím mužem - řekla bych mu, že mě její drby obtěžují, aby se pokusil si ji hodit do latě, jinak to budu muset řešit. Být to obráceně, už by to bylo harašení

Upravil(a) mashanka (12. 9. 2009 17:13)

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#53 15. 9. 2009 20:15

Hledač
♥♥-----

Promluvil jsem si opět s manželem. Věci se poněkud hnuly a je vyřešeno. Odcházím se štědrým odstupným jinam, na doporučení našeho vedení, vypadá to, že i na lepší.

Není tady

#54 15. 9. 2009 20:34

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hledač: "Promluvil jsem si opět s manželem. Věci se poněkud hnuly a je vyřešeno. Odcházím se štědrým odstupným jinam, na doporučení našeho vedení, vypadá to, že i na lepší."

Tak to je fajn. Gratuluji. Nechceš nám popsat, jak a Tebe ten její muž reagoval? smile.

Není tady

#55 15. 9. 2009 20:39

Hledač
♥♥-----

Požádal jsem ho o soukromý rozhovor, pozval mne na oběd. vyjasnil jsem mu několik věcí. Není to žádný ranař, človíček spíše menšího vzrůstu. Nepoužíval vulgarismy ani mi nevyhrožoval, ani pracovně, ani osobně. Kdyby nebylo okolností, za kterých se rozhovor odehrával, řekl bych, že se jednalo o prima přátelské setkání. Svěřil mi pár drobností, díky kterým se mi poněkud rozjasnilo.

Není tady

#56 15. 9. 2009 20:42

mashanka
Zablokovaný

Tak super. Vidíš, všechno má řešení, když si lidi věci narovinu vyjasní

Není tady

#57 15. 9. 2009 20:48

Hledač
♥♥-----

Popravdě řečeno jsem trochu překvapen, nejsem si plně jist, odkud zavál ten správný vítr. Protože jsem již jeden hovor s manželem dotyčné dámy vedl.

Není tady

#58 15. 9. 2009 20:52

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

důležité je, že zavál...smile

Není tady

#59 15. 9. 2009 20:54

Hledač
♥♥-----

Heřmanka napsal(a):

důležité je, že zavál...smile

To ale odhalí až čas. Nejsem nadšen, že měním během půl roku po druhé místo.

Není tady

#60 15. 9. 2009 21:10

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

tak to chápu, ale buď nadšen, že pomluvy ustanou, máš odstupné a hned novou práci...jinak řečeno...nečekaný příjem...jak se třeba  píše na jiném vláknu smile...a pokud místo bude i lepší nežli to dosavadní, tak je fajn, že....vše zlé je k něčemu dobré smile

Není tady

#61 15. 9. 2009 21:17

Hledač
♥♥-----

Heřmanka napsal(a):

tak to chápu, ale buď nadšen, že pomluvy ustanou, máš odstupné a hned novou práci...jinak řečeno...nečekaný příjem...jak se třeba  píše na jiném vláknu smile...a pokud místo bude i lepší nežli to dosavadní, tak je fajn, že....vše zlé je k něčemu dobré smile

Z tohoto pohledu souhlasím. Nejsem však zvyklý příliš často dělat velké, závažné změny.

Není tady

#62 16. 9. 2009 12:25

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Nikdo nejsme zvyklí dělat příliš často něco, co neděláme příliš často.

Ale ten způsob vyřešení mi byl sympatický. Spousta lidí se ohání komunikací a "dobrou" či "špatnou" komunikací, ale málokdo dodá, že je k tomu také důležitá odvaha vůbec do takové komunikace s panem manželem vstoupit. A neintrikařit. Jsem osobně rád, že tohle může sloužit jako příklad otevřené a nebojácné koumunikace, který vedl k dobrým závěrům - což se nemusí stát vždy a za všech okolností.

Gratuluju!

Není tady

#63 16. 9. 2009 21:27

Hledač
♥♥-----

Nicolas napsal(a):

Nikdo nejsme zvyklí dělat příliš často něco, co neděláme příliš často.

Ale ten způsob vyřešení mi byl sympatický. Spousta lidí se ohání komunikací a "dobrou" či "špatnou" komunikací, ale málokdo dodá, že je k tomu také důležitá odvaha vůbec do takové komunikace s panem manželem vstoupit. A neintrikařit. Jsem osobně rád, že tohle může sloužit jako příklad otevřené a nebojácné koumunikace, který vedl k dobrým závěrům - což se nemusí stát vždy a za všech okolností.

Gratuluju!

storstark Děkuju.

Není tady

#64 17. 9. 2009 13:09

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

Moc gratuluju k prima vyřešení situace. Její manžel musí být fajn (asi, jak tu někdo psal, ví co má doma)
Ať se ti v nové práci líbí

Upravil(a) Petruša (17. 9. 2009 13:10)

Není tady

#65 17. 9. 2009 13:40

Nefrit
♥♥♥♥♥--

tummenuppgodlike

Není tady

#66 30. 9. 2009 21:56

Hledač
♥♥-----

Dobral jsem si volno a dovolenou. Dostal jsem mírné odstupné, které mi umožnilo dovolenou si řádně užít. Procestoval jsem kus naší vlasti. Zítra nastupuji do nového zaměstnání.

Není tady

#67 30. 9. 2009 22:16

mashanka
Zablokovaný

Tak hodně štěstí - a bacha na paničky smile

Není tady

#68 30. 9. 2009 22:45

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

Hodně štěstí. Dej pak vědět jak se ti tam líbí smile

Není tady

#69 1. 10. 2009 17:36

Hledač
♥♥-----

První pocit docela dobrý. Sice mírná ostražitost na obou stranách. Pár lidí tu v náznacích ví proč a "za co " jsem tu. Firma je s tou bývalou provázána a jsem tu vlastně z protekce.
Mashanko, paničky já docela rád, ale musím si je vybírat sám. lol Ale bez legrace - jelikož jsem bez závazků a bez trvalého vztahu, slušně zabezpečen - jak se říká "dobrá partie". Nicméně nehodlám na tom zatím příliš měnit. Životní styl který vedu řádku let mi vyhovuje.

Není tady

#70 1. 10. 2009 18:51

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

Hledač napsal(a):

První pocit docela dobrý. Sice mírná ostražitost na obou stranách. Pár lidí tu v náznacích ví proč a "za co " jsem tu. Firma je s tou bývalou provázána a jsem tu vlastně z protekce.
Mashanko, paničky já docela rád, ale musím si je vybírat sám. lol Ale bez legrace - jelikož jsem bez závazků a bez trvalého vztahu, slušně zabezpečen - jak se říká "dobrá partie". Nicméně nehodlám na tom zatím příliš měnit. Životní styl který vedu řádku let mi vyhovuje.

to se nějak určitě vystříbří wink

Není tady

#71 15. 10. 2009 18:40

Hledač
♥♥-----

Na jiném vlákně se ptala Blossom, tak odpovídám.
Jsem již v nové práci a docela to jde. Hodnocení, je to o maličko lepší. Polepšil jsem si neznatelně finančně. Kolektiv se zatím jeví docela dobře. Padlo sice pár "vtipných" poznámek, ale to k tomu patří.dumbom
Zprávy o bývalé šéfce nesháním, leč doneslo se mi, že jí manžel přistihl inflagranti. kapitulation reta

Upravil(a) Hledač (15. 10. 2009 18:42)

Není tady

#72 15. 10. 2009 22:34

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

hustý big_smile

Není tady

#73 15. 10. 2009 22:42

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Hledač napsal(a):

Padlo sice pár "vtipných" poznámek...

...typu: "Hele, ty jsi píchal šéfovi starou, žejo?" big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#74 15. 10. 2009 22:55

Hledač
♥♥-----

Zásah.

Není tady

#75 17. 10. 2009 0:25

Asha
♥♥♥♥---

spíš zápich big_smile

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí