6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Problém asi má. Já ale nedokážu řešit svůj problém odposlechem, nahráváním. Doufám, že se vše zklidní, pokud možno co nejdříve. Naštěstí mne - mimo znepříjemňování pracovní doby - tato aférka ničím neohrožuje, ne tak, abych si musel dělat starosti. V osobním životě mi nemůže způsobit trable.
Není tady
Hledač napsal(a):
Dobrý večer. Kolegyně mi poradila tento klub, prý se tu člověk dozví ...O co mi jde:
Nastoupil jsem na nové pracoviště, v době dovolených jako záskok. Než jsem se rozkoukal, začala do mne "dělat" kolegyně. nejsem příznivec těchto pracovních lásek a tak jsem jí slušně, ale rázně dobyl. Bohužel, stalo se to, co jsem nepočítal. Začala o "nás" šířit zprávy, jako že jsme milenci a podobně, několika kolegyním i prošpikované různými intimnostmi. A tak začaly trošku problémy. Netrvalo dlouho a šeptanda donesla informace i jejímu manželovi, jednomu z našich nadřízených. Začal mi dělat problémy, sice jsme si věci vyříkali, ale myslím, že plně nevěří. Z práce odejít nyní nechci, na jiné místo mne asi jen tak nepřeřadí. Jak se mám k mé "milence" chovat? A jak dokázat manželovi, že je to jen její bujná fantazie?
Já bych nikomu nic nedokazovala a chovala se stejně jako před tím. Její manžel určitě dobře ví, co má doma a kolegové ji určitě také znají. Možná jsi jediný, kdo to řeší.
Možná bych se poradila s jejím mužem - řekla bych mu, že mě její drby obtěžují, aby se pokusil si ji hodit do latě, jinak to budu muset řešit. Být to obráceně, už by to bylo harašení
Upravil(a) mashanka (12. 9. 2009 17:13)
Není tady
Promluvil jsem si opět s manželem. Věci se poněkud hnuly a je vyřešeno. Odcházím se štědrým odstupným jinam, na doporučení našeho vedení, vypadá to, že i na lepší.
Není tady
Hledač: "Promluvil jsem si opět s manželem. Věci se poněkud hnuly a je vyřešeno. Odcházím se štědrým odstupným jinam, na doporučení našeho vedení, vypadá to, že i na lepší."
Tak to je fajn. Gratuluji. Nechceš nám popsat, jak a Tebe ten její muž reagoval? .
Není tady
Požádal jsem ho o soukromý rozhovor, pozval mne na oběd. vyjasnil jsem mu několik věcí. Není to žádný ranař, človíček spíše menšího vzrůstu. Nepoužíval vulgarismy ani mi nevyhrožoval, ani pracovně, ani osobně. Kdyby nebylo okolností, za kterých se rozhovor odehrával, řekl bych, že se jednalo o prima přátelské setkání. Svěřil mi pár drobností, díky kterým se mi poněkud rozjasnilo.
Není tady
Tak super. Vidíš, všechno má řešení, když si lidi věci narovinu vyjasní
Není tady
Popravdě řečeno jsem trochu překvapen, nejsem si plně jist, odkud zavál ten správný vítr. Protože jsem již jeden hovor s manželem dotyčné dámy vedl.
Není tady
důležité je, že zavál...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
důležité je, že zavál...
To ale odhalí až čas. Nejsem nadšen, že měním během půl roku po druhé místo.
Není tady
tak to chápu, ale buď nadšen, že pomluvy ustanou, máš odstupné a hned novou práci...jinak řečeno...nečekaný příjem...jak se třeba píše na jiném vláknu ...a pokud místo bude i lepší nežli to dosavadní, tak je fajn, že....vše zlé je k něčemu dobré
Není tady
Heřmanka napsal(a):
tak to chápu, ale buď nadšen, že pomluvy ustanou, máš odstupné a hned novou práci...jinak řečeno...nečekaný příjem...jak se třeba píše na jiném vláknu ...a pokud místo bude i lepší nežli to dosavadní, tak je fajn, že....vše zlé je k něčemu dobré
Z tohoto pohledu souhlasím. Nejsem však zvyklý příliš často dělat velké, závažné změny.
Není tady
Nikdo nejsme zvyklí dělat příliš často něco, co neděláme příliš často.
Ale ten způsob vyřešení mi byl sympatický. Spousta lidí se ohání komunikací a "dobrou" či "špatnou" komunikací, ale málokdo dodá, že je k tomu také důležitá odvaha vůbec do takové komunikace s panem manželem vstoupit. A neintrikařit. Jsem osobně rád, že tohle může sloužit jako příklad otevřené a nebojácné koumunikace, který vedl k dobrým závěrům - což se nemusí stát vždy a za všech okolností.
Gratuluju!
Není tady
Nicolas napsal(a):
Nikdo nejsme zvyklí dělat příliš často něco, co neděláme příliš často.
Ale ten způsob vyřešení mi byl sympatický. Spousta lidí se ohání komunikací a "dobrou" či "špatnou" komunikací, ale málokdo dodá, že je k tomu také důležitá odvaha vůbec do takové komunikace s panem manželem vstoupit. A neintrikařit. Jsem osobně rád, že tohle může sloužit jako příklad otevřené a nebojácné koumunikace, který vedl k dobrým závěrům - což se nemusí stát vždy a za všech okolností.
Gratuluju!
Děkuju.
Není tady
Moc gratuluju k prima vyřešení situace. Její manžel musí být fajn (asi, jak tu někdo psal, ví co má doma)
Ať se ti v nové práci líbí
Upravil(a) Petruša (17. 9. 2009 13:10)
Není tady
Dobral jsem si volno a dovolenou. Dostal jsem mírné odstupné, které mi umožnilo dovolenou si řádně užít. Procestoval jsem kus naší vlasti. Zítra nastupuji do nového zaměstnání.
Není tady
Tak hodně štěstí - a bacha na paničky
Není tady
První pocit docela dobrý. Sice mírná ostražitost na obou stranách. Pár lidí tu v náznacích ví proč a "za co " jsem tu. Firma je s tou bývalou provázána a jsem tu vlastně z protekce.
Mashanko, paničky já docela rád, ale musím si je vybírat sám. Ale bez legrace - jelikož jsem bez závazků a bez trvalého vztahu, slušně zabezpečen - jak se říká "dobrá partie". Nicméně nehodlám na tom zatím příliš měnit. Životní styl který vedu řádku let mi vyhovuje.
Není tady
Hledač napsal(a):
První pocit docela dobrý. Sice mírná ostražitost na obou stranách. Pár lidí tu v náznacích ví proč a "za co " jsem tu. Firma je s tou bývalou provázána a jsem tu vlastně z protekce.
Mashanko, paničky já docela rád, ale musím si je vybírat sám. Ale bez legrace - jelikož jsem bez závazků a bez trvalého vztahu, slušně zabezpečen - jak se říká "dobrá partie". Nicméně nehodlám na tom zatím příliš měnit. Životní styl který vedu řádku let mi vyhovuje.
to se nějak určitě vystříbří
Není tady
Na jiném vlákně se ptala Blossom, tak odpovídám.
Jsem již v nové práci a docela to jde. Hodnocení, je to o maličko lepší. Polepšil jsem si neznatelně finančně. Kolektiv se zatím jeví docela dobře. Padlo sice pár "vtipných" poznámek, ale to k tomu patří.
Zprávy o bývalé šéfce nesháním, leč doneslo se mi, že jí manžel přistihl inflagranti.
Upravil(a) Hledač (15. 10. 2009 18:42)
Není tady
Hledač napsal(a):
Padlo sice pár "vtipných" poznámek...
...typu: "Hele, ty jsi píchal šéfovi starou, žejo?"
Není tady
spíš zápich
Není tady