Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 9. 2009 8:08

javena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Vztah v práci

Hledači, zmínil jsi jejího manžela, že jste si to vyříkali a tak... nemohl by on pro tvé přeřazení něco udělat? Na férovku mu říct, že se ty drby šíří dál a že bys chtěl přeřadit. Že v americe se takové věci běžně dávají k soudu... Představa jeho atraktivní ženy u výslechu alá Levinská by ho mohla motivovat.

Není tady

#27 7. 9. 2009 9:49

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Hledač napsal(a):

Paradoxně jsem se s bývalou přítelkyní rozešel krátce před přeřazením. Nemělo to nic společného, oboustranné rozhodnutí, odcestovala na dlouhodobou studijní cestu do zámoří.

No a tohle vsichni vedi? Nebo to nikdo nevi. Ja bych ji zretelne rekla, ze uz jsem zadana a ma taky milenku , tedy dve partnerky.  To ji mozna zarazi. A nebo promluvit s jejim manzelem a rici mu to, promluvit s nekym nadrizenym. 

Otazka je proc to vlastne dela. Mozna ji manipulativne podsunout jineho co nic netusi a treba by mu to lichotilo.
Jinak me zajima jdena vec, jake je pracovni prostredi, kde jsou nove prichozi hned zasvecovani do nejakych praktik kkolegu. Mohl byste to zkusit stejnou zbrani.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#28 7. 9. 2009 10:54

Nedoma
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Mno, §206 - Pomluva. Jenže pokud tam chceš dělat a její starej je nějaký kápo, tak to asi budeš muset překousnout.

Není tady

#29 7. 9. 2009 13:09

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Já myslím, že paní šéfová se cítí naštvaně, jelikož jsi jí odmítl. Což se jí asi jen tak nestává. Je to jako s ješitným chlapem reta

Není tady

#30 7. 9. 2009 22:17

Hledač
♥♥-----

Někdy v polovině léta jsem se o svém rozchodu zmínil pár kolegům. Co se týká jejího manžela, vím (z druhé ruky) že má občas nějakou avantýrku. Stěžovat si zatím soudně nehodlám, nejsem trhlý amík (omlouvám se všem přítomným Američanům , ale jejich zákony mi nepřijdou nejlepší).
Jak jsi Britano přišla na Hypr?
Mikeši, nemyslím si, že jsem lamač, nemívám sice problém navázat hovor, ale nejsem na rychlovky.

Není tady

#31 7. 9. 2009 22:48

Nefrit
♥♥♥♥♥--

sandra napsal(a):

Já myslím, že paní šéfová se cítí naštvaně, jelikož jsi jí odmítl. Což se jí asi jen tak nestává. Je to jako s ješitným chlapem reta

Je to tak big_smile

Není tady

#32 7. 9. 2009 22:51

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Hledač napsal(a):

Někdy v polovině léta jsem se o svém rozchodu zmínil pár kolegům. Co se týká jejího manžela, vím (z druhé ruky) že má občas nějakou avantýrku. Stěžovat si zatím soudně nehodlám, nejsem trhlý amík (omlouvám se všem přítomným Američanům , ale jejich zákony mi nepřijdou nejlepší).
Jak jsi Britano přišla na Hypr?
Mikeši, nemyslím si, že jsem lamač, nemívám sice problém navázat hovor, ale nejsem na rychlovky.

Hm.. takže panička možná chtěla trochu podráždit a znejistit zlobivého manžela, a zároveň možná si před ostatními trochu spravit sebevědomí a upevnit image atraktivní emancipované ženy, která si nenechá dělat na hlavu a když zlobí manžílek, užije si i ona...?

Není tady

#33 7. 9. 2009 22:53

Fidorka
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: mater urbium
Web

Možná bych se spřáhla s největší drbnou ve firmě a "svěřila" se jí se svým trápením reta Tak se spolehlivě všichni dozví, že šéfka je Baron Prášil v sukních.

Upravil(a) Fidorka (7. 9. 2009 22:53)

Není tady

#34 7. 9. 2009 23:20

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Já bych ne nespřáhala s nikým . Jen tak mimochodem bych se zmínila někde mezi řečí, že s tou šéfovou to nebylo nic moc big_smile Ale to není to pravý ořechový,když tam chce zůstat grater

Není tady

#35 7. 9. 2009 23:24

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Takže z toho nejlíp vyjde...makat,klapky na uši a nejlepší výkony a diplomacie s úsměvem smile

Není tady

#36 8. 9. 2009 21:27

Hledač
♥♥-----

Pokouším se. lol

Není tady

#37 8. 9. 2009 21:36

Nefrit
♥♥♥♥♥--

To je dobře,jsi šikovný a na nás ženský se taky musí šikovně lol

Není tady

#38 8. 9. 2009 21:41

Hledač
♥♥-----

Nechci na vás milé dámy chodit "šikovně". Ne pokud by to znamenalo jít do šéfové. Ale dnes se blýsklo na lepší časy, uvidím jakk se celá věc dále vyvine.

Není tady

#39 8. 9. 2009 21:47

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Neee ,to jsem nemyslela lol Myslela jsem šikovně jinak,decentně.Dělám si z toho legraci,ale chápu ,že je to hodně nepříjemný.Pokud se to dá vyřešit ještě jiným způsobem ,hlavně ke Tvý spokojenosti,není co řešit stolt

Není tady

#40 8. 9. 2009 21:53

Hledač
♥♥-----

Myslíš jako pomoci panu šéfovi se zbavit manželky? lol

Není tady

#41 8. 9. 2009 22:00

Eleni
♥♥-----

Hledač napsal(a):

Nechci na vás milé dámy chodit "šikovně". Ne pokud by to znamenalo jít do šéfové. Ale dnes se blýsklo na lepší časy, uvidím jakk se celá věc dále vyvine.

Blýsklo na lepčí časy?To už pomluvy utichaj?

Není tady

#42 8. 9. 2009 22:07

Hledač
♥♥-----

Eleni napsal(a):

Hledač napsal(a):

Blýsklo na lepčí časy?To už pomluvy utichaj?

Měl jsem možnost si promluvit s jedním z vedoucích pracovníků, kterému se též již dostalo jakýchsi "inofrmací". přislíbil určitou pomoc a kompenzaci.

Není tady

#43 8. 9. 2009 22:16

Eleni
♥♥-----

A zkusil sis promluvit přímo s ní,proč pomluvy rozčiřuje?

Není tady

#44 8. 9. 2009 22:21

Hledač
♥♥-----

To jsem zkusil hned v zárodku, leč milá dáma v podstatě nic nevysvětlila. Když jsem se o to pokusil znova, v přítomnosti dvou kolegů (jedné ženy a jednoho muže), tak mne jednoduše umlčela a odešla.

Upravil(a) Hledač (8. 9. 2009 22:26)

Není tady

#45 8. 9. 2009 23:00

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Hledač napsal(a):

Myslíš jako pomoci panu šéfovi se zbavit manželky? lol

Taky možnost,ale tak jsem to taky nemyslela big_smile
Takže bych zkusila jít znova za jejím manželem a promluvit si s ním a říct mu  na rovinu,že pokud se chování jeho manželky nezmění,začnu její výpovědi potvrzovat a přidám ještě něco navrch,trocha ironie nezabije.Ale pokud mᚠmožnost přeřazení,využila bych ho.
A proč pomluvy rozšiřuje? Není nic horšího,jak uražená ženská,nebo ješitnej chlap ! lol Co víc na to říct .

Není tady

#46 8. 9. 2009 23:02

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hledač: "tak mne jednoduše umlčela a odešla."

Takže jsi sklapl paty?
Jakým způsobem Tě umlčela? A navíc jednoduše?

Není tady

#47 8. 9. 2009 23:21

Hledač
♥♥-----

Jak? Z pozice nadřízené a moci mi poručila být zticha. nebo si následky ponesu sám. Načež vstala a odešla.

Není tady

#48 8. 9. 2009 23:41

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

No ta by si poslechla big_smile big_smile. Jaká pozice nadřízené, když se jedná o intimní záležitosti? va wink Jooo, pokud bys včas něco pracovního nesplnil, neřeknu, ale tohle?
No, napadá mě ještě jedna věc: někde mezi čtyřma očima ji důrazně upozornit, že za sebe neručíš, jestli v tomhle bude pokračovat - a si domyslí sama... Sice je to krajní varianta, ale na určité typy lidí (bohužel) zabírá až tohle.
Možná se mýlím, neznáme podrobnosti, ale - mám pocit, že ona moc dobře cítí, že jsi slabý v kramflecích.
Co na to řekli přítomní kolegové? (Jestli se teda můžu zeptat)

Upravil(a) Tercila (8. 9. 2009 23:43)

Není tady

#49 9. 9. 2009 0:27

Hledač
♥♥-----

Nikdy nevyhrožuji, obvzláště ne ženám. nemám problémy s asertivitou, ale brzdí mne výchova. o pevnosti kramfleků se mohla přesvědčit, když jsem informoval pana manžela. Co řekli kolegové? Ona se smála, on jen zíral, že takovou jí nezná. Kolegyně prohodila cosi o PMS a celá debata se zvrhla ve frašku.

Není tady

#50 9. 9. 2009 9:09

Blossom
Host

Hledač napsal(a):

Jak? Z pozice nadřízené a moci mi poručila být zticha. nebo si následky ponesu sám. Načež vstala a odešla.

Vstala a odešla = v podstatě utekla, hamba ji musela fackovat - její vlastní vinou.

Ano, asi by bylo dobré odpovědět, že z pozice nadřízené ti sice má právo zadávat pracovní úkoly, ale nedává jí to právo roznášet trapné drby.

No, myslím, že jsi udělal dobře, žes to řekl i před dalšími svědky - podle mě už tak má z ostudy kabát (a to svou vinou), a patří jí to.

Myslím, že taková ženská má nějaký vnitřní problém - prostě si na tobě chtěla spravit pochroumané sebevědomí a ostatním i sobě "dokázat", jak je pořád šíleně atraktivní a jak po ní každý jede...možná i svému manželovi (zvl᚝ jestli jí on zahýbá).

Zvolila asi nejblbější cestu tedy... sad   ale pozor, takový člověk je schopen se i mstít.)
Tak zkus plnit své povinnosti na 100 % aby ti nemohla nic vytknout, ale pokud s tím nepřestane, opět před svědky jí řekni, že nechápeš, proč má potřebu se ztrapňovat vymyšlenými báchorkami.

Jo, a pro jistotu bych si pořídila diktafon, a pokaždé, kdykoli čekᚠnějaký výpad z její strany, a nebo i pokud jí to takhle půjdeš před svědky říct, tak si celý rozhovor  nenápadně nahrát. Až ona bude tvrdit, žes jí řekl to a to, pus kolegům záznam z diktafonu...

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí