6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hledači, zmínil jsi jejího manela, e jste si to vyříkali a tak... nemohl by on pro tvé přeřazení něco udělat? Na férovku mu říct, e se ty drby íří dál a e bys chtěl přeřadit. e v americe se takové věci běně dávají k soudu... Představa jeho atraktivní eny u výslechu alá Levinská by ho mohla motivovat.
Není tady
Hledač napsal(a):
Paradoxně jsem se s bývalou přítelkyní rozeel krátce před přeřazením. Nemělo to nic společného, oboustranné rozhodnutí, odcestovala na dlouhodobou studijní cestu do zámoří.
No a tohle vsichni vedi? Nebo to nikdo nevi. Ja bych ji zretelne rekla, ze uz jsem zadana a ma taky milenku , tedy dve partnerky. To ji mozna zarazi. A nebo promluvit s jejim manzelem a rici mu to, promluvit s nekym nadrizenym.
Otazka je proc to vlastne dela. Mozna ji manipulativne podsunout jineho co nic netusi a treba by mu to lichotilo.
Jinak me zajima jdena vec, jake je pracovni prostredi, kde jsou nove prichozi hned zasvecovani do nejakych praktik kkolegu. Mohl byste to zkusit stejnou zbrani.
Není tady
Mno, §206 - Pomluva. Jene pokud tam chce dělat a její starej je nějaký kápo, tak to asi bude muset překousnout.
Není tady
Já myslím, e paní éfová se cítí natvaně, jeliko jsi jí odmítl. Co se jí asi jen tak nestává. Je to jako s jeitným chlapem
Není tady
Někdy v polovině léta jsem se o svém rozchodu zmínil pár kolegům. Co se týká jejího manela, vím (z druhé ruky) e má občas nějakou avantýrku. Stěovat si zatím soudně nehodlám, nejsem trhlý amík (omlouvám se vem přítomným Američanům , ale jejich zákony mi nepřijdou nejlepí).
Jak jsi Britano přila na Hypr?
Mikei, nemyslím si, e jsem lamač, nemívám sice problém navázat hovor, ale nejsem na rychlovky.
Není tady
sandra napsal(a):
Já myslím, e paní éfová se cítí natvaně, jeliko jsi jí odmítl. Co se jí asi jen tak nestává. Je to jako s jeitným chlapem
Je to tak
Není tady
Hledač napsal(a):
Někdy v polovině léta jsem se o svém rozchodu zmínil pár kolegům. Co se týká jejího manela, vím (z druhé ruky) e má občas nějakou avantýrku. Stěovat si zatím soudně nehodlám, nejsem trhlý amík (omlouvám se vem přítomným Američanům , ale jejich zákony mi nepřijdou nejlepí).
Jak jsi Britano přila na Hypr?
Mikei, nemyslím si, e jsem lamač, nemívám sice problém navázat hovor, ale nejsem na rychlovky.
Hm.. take panička moná chtěla trochu podrádit a znejistit zlobivého manela, a zároveň moná si před ostatními trochu spravit sebevědomí a upevnit image atraktivní emancipované eny, která si nenechá dělat na hlavu a kdy zlobí manílek, uije si i ona...?
Není tady
Já bych ne nespřáhala s nikým . Jen tak mimochodem bych se zmínila někde mezi řečí, e s tou éfovou to nebylo nic moc Ale to není to pravý ořechový,kdy tam chce zůstat
Není tady
Take z toho nejlíp vyjde...makat,klapky na ui a nejlepí výkony a diplomacie s úsměvem
Není tady
To je dobře,jsi ikovný a na nás enský se taky musí ikovně
Není tady
Nechci na vás milé dámy chodit "ikovně". Ne pokud by to znamenalo jít do éfové. Ale dnes se blýsklo na lepí časy, uvidím jakk se celá věc dále vyvine.
Není tady
Neee ,to jsem nemyslela Myslela jsem ikovně jinak,decentně.Dělám si z toho legraci,ale chápu ,e je to hodně nepříjemný.Pokud se to dá vyřeit jetě jiným způsobem ,hlavně ke Tvý spokojenosti,není co řeit
Není tady
Myslí jako pomoci panu éfovi se zbavit manelky?
Není tady
Hledač napsal(a):
Nechci na vás milé dámy chodit "ikovně". Ne pokud by to znamenalo jít do éfové. Ale dnes se blýsklo na lepí časy, uvidím jakk se celá věc dále vyvine.
Blýsklo na lepčí časy?To u pomluvy utichaj?
Není tady
Eleni napsal(a):
Hledač napsal(a):
Blýsklo na lepčí časy?To u pomluvy utichaj?
Měl jsem monost si promluvit s jedním z vedoucích pracovníků, kterému se té ji dostalo jakýchsi "inofrmací". přislíbil určitou pomoc a kompenzaci.
Není tady
A zkusil sis promluvit přímo s ní,proč pomluvy rozčiřuje?
Není tady
To jsem zkusil hned v zárodku, leč milá dáma v podstatě nic nevysvětlila. Kdy jsem se o to pokusil znova, v přítomnosti dvou kolegů (jedné eny a jednoho mue), tak mne jednodue umlčela a odela.
Upravil(a) Hledač (8. 9. 2009 22:26)
Není tady
Hledač napsal(a):
Myslí jako pomoci panu éfovi se zbavit manelky?
Taky monost,ale tak jsem to taky nemyslela
Take bych zkusila jít znova za jejím manelem a promluvit si s ním a říct mu na rovinu,e pokud se chování jeho manelky nezmění,začnu její výpovědi potvrzovat a přidám jetě něco navrch,trocha ironie nezabije.Ale pokud má monost přeřazení,vyuila bych ho.
A proč pomluvy roziřuje? Není nic horího,jak uraená enská,nebo jeitnej chlap ! Co víc na to říct .
Není tady
Hledač: "tak mne jednodue umlčela a odela."
Take jsi sklapl paty?
Jakým způsobem Tě umlčela? A navíc jednodue?
Není tady
Jak? Z pozice nadřízené a moci mi poručila být zticha. nebo si následky ponesu sám. Nače vstala a odela.
Není tady
No ta by si poslechla . Jaká pozice nadřízené, kdy se jedná o intimní záleitosti? Jooo, pokud bys včas něco pracovního nesplnil, neřeknu, ale tohle?
No, napadá mě jetě jedna věc: někde mezi čtyřma očima ji důrazně upozornit, e za sebe neručí, jestli v tomhle bude pokračovat - a si domyslí sama... Sice je to krajní varianta, ale na určité typy lidí (bohuel) zabírá a tohle.
Moná se mýlím, neznáme podrobnosti, ale - mám pocit, e ona moc dobře cítí, e jsi slabý v kramflecích.
Co na to řekli přítomní kolegové? (Jestli se teda můu zeptat)
Upravil(a) Tercila (8. 9. 2009 23:43)
Není tady
Nikdy nevyhrouji, obvzlátě ne enám. nemám problémy s asertivitou, ale brzdí mne výchova. o pevnosti kramfleků se mohla přesvědčit, kdy jsem informoval pana manela. Co řekli kolegové? Ona se smála, on jen zíral, e takovou jí nezná. Kolegyně prohodila cosi o PMS a celá debata se zvrhla ve fraku.
Není tady
Hledač napsal(a):
Jak? Z pozice nadřízené a moci mi poručila být zticha. nebo si následky ponesu sám. Nače vstala a odela.
Vstala a odela = v podstatě utekla, hamba ji musela fackovat - její vlastní vinou.
Ano, asi by bylo dobré odpovědět, e z pozice nadřízené ti sice má právo zadávat pracovní úkoly, ale nedává jí to právo roznáet trapné drby.
No, myslím, e jsi udělal dobře, es to řekl i před dalími svědky - podle mě u tak má z ostudy kabát (a to svou vinou), a patří jí to.
Myslím, e taková enská má nějaký vnitřní problém - prostě si na tobě chtěla spravit pochroumané sebevědomí a ostatním i sobě "dokázat", jak je pořád íleně atraktivní a jak po ní kadý jede...moná i svému manelovi (zvlá jestli jí on zahýbá).
Zvolila asi nejblbějí cestu tedy... ale pozor, takový člověk je schopen se i mstít.)
Tak zkus plnit své povinnosti na 100 % aby ti nemohla nic vytknout, ale pokud s tím nepřestane, opět před svědky jí řekni, e nechápe, proč má potřebu se ztrapňovat vymylenými báchorkami.
Jo, a pro jistotu bych si pořídila diktafon, a pokadé, kdykoli čeká nějaký výpad z její strany, a nebo i pokud jí to takhle půjde před svědky říct, tak si celý rozhovor nenápadně nahrát. A ona bude tvrdit, es jí řekl to a to, pus kolegům záznam z diktafonu...