6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer. Kolegyně mi poradila tento klub, prý se tu člověk dozví ...O co mi jde:
Nastoupil jsem na nové pracoviště, v době dovolených jako záskok. Než jsem se rozkoukal, začala do mne "dělat" kolegyně. nejsem příznivec těchto pracovních lásek a tak jsem jí slušně, ale rázně dobyl. Bohužel, stalo se to, co jsem nepočítal. Začala o "nás" šířit zprávy, jako že jsme milenci a podobně, několika kolegyním i prošpikované různými intimnostmi. A tak začaly trošku problémy. Netrvalo dlouho a šeptanda donesla informace i jejímu manželovi, jednomu z našich nadřízených. Začal mi dělat problémy, sice jsme si věci vyříkali, ale myslím, že plně nevěří. Z práce odejít nyní nechci, na jiné místo mne asi jen tak nepřeřadí. Jak se mám k mé "milence" chovat? A jak dokázat manželovi, že je to jen její bujná fantazie?
Není tady
Hledač napsal(a):
Dobrý večer. Kolegyně mi poradila tento klub, prý se tu člověk dozví ...O co mi jde:
Nastoupil jsem na nové pracoviště, v době dovolených jako záskok. Než jsem se rozkoukal, začala do mne "dělat" kolegyně. nejsem příznivec těchto pracovních lásek a tak jsem jí slušně, ale rázně dobyl. Bohužel, stalo se to, co jsem nepočítal. Začala o "nás" šířit zprávy, jako že jsme milenci a podobně, několika kolegyním i prošpikované různými intimnostmi. A tak začaly trošku problémy. Netrvalo dlouho a šeptanda donesla informace i jejímu manželovi, jednomu z našich nadřízených. Začal mi dělat problémy, sice jsme si věci vyříkali, ale myslím, že plně nevěří. Z práce odejít nyní nechci, na jiné místo mne asi jen tak nepřeřadí. Jak se mám k mé "milence" chovat? A jak dokázat manželovi, že je to jen její bujná fantazie?
já se omlouvám, ale tohle mi přišlo fakt směšný
jinak já tomu moc nerozumím, proč by si měla ona potřebu něco vymýšlet a vůbec, když tam má manžela. normální baba by přece milence tutlala
Není tady
Tak to nevím. Prý je na chlapy a její manžel, no on je na ústředí, není přímo u nás na pobočce, jezdí sem občas na kontroly. Nevím zda normální baby tutlají milence, nejsem baba . Možná mě chce dostat do problému za to, že jsem jí odmítl? Já jí totiž nedobyl (ani nedobil) ale odbyl.
Upravil(a) Hledač (6. 9. 2009 21:56)
Není tady
hm, to mi přijde divný, aby se takhle chovala jen proto, žes ji odmítl. hele, tys s ní něco měl a teď nevíš co dál, když se to profláklo před jejím manžou, kápni božku
Není tady
Bohužel, jsem v určitých věcech velice zásadový, takže neměl...jsem vyléčen, takové chyby jsem se dopustil dvakrát v životě...jednou mne to stálo přeražený nos a podruhé mnohem víc.
Není tady
Kdysi jsem měla kolegyni, která chtěla, aby na ní manžel žárlil a tak takové věci vymýšlela.
Není tady
lea64 napsal(a):
Kdysi jsem měla kolegyni, která chtěla, aby na ní manžel žárlil a tak takové věci vymýšlela.
Ale co já s tím nyní? Výpověď? Ignorovat jí nejde, je to vlastně moje nadřízená, vedoucí směny. Přeřazení jinam je v nedohlednu, navíc na toto místo jsem čekal dlouho...
Není tady
Komunikace pouze v rámci pracovních povinností, nevysvětlovat nikomu nic, nezdůvodňovat, nevšímat si toho, neřešit......Víc mě nenapadá. Snad časem vyšumí.
Není tady
Doufal jsem, že to tak bude, ale táhne se to skoro 2 měsíce, nyní po dovolených jsem čekal, že bude klid, ale nejmenovaná dáma toto šíří i mezi nově příchozími. A právě jedna z těchto žen mi poradila tohle místo, prý kdysi tu našla podporu. Přiznám, že mne chování mé "ctitelky" poněkud unavuje. Být to obráceně, již by šla někam stížnost za harašení. Přestávám se do práce těšit. Nejhorší je, že mi dává v náznacích znát, že za tohle mohu já.
Není tady
Připadá mi nemožné dokázet, že nic nebylo
Není tady
Nechci nikomu nic dokazovat, chci klid na práci, nechodit do práce s obavama, kdo si bude co o mě špitat...kolegové říkali, že již před lety tu měla jakýsi románek, byl z toho skoro rozvod, vlastně dvojnásobný. Já jsem již dost let rozvedený a nyní nemám vztah, takže mi nemá co narušit, ale prostě mi to vadí.
Není tady
pencila napsal(a):
Připadá mi nemožné dokázet, že nic nebylo
přesně tak.
Není tady
A máš partnerku? Že bys mohl před ostatními mluvit o ní a kolegyni a její řeči ignorovat..
Není tady
Paradoxně jsem se s bývalou přítelkyní rozešel krátce před přeřazením. Nemělo to nic společného, oboustranné rozhodnutí, odcestovala na dlouhodobou studijní cestu do zámoří.
Není tady
Myslím si, že to časem utichne. A co jí před ostatníma říct, aby s tím vymýšlením už přestala? Lidi většinou lháře časem prokouknou.
Není tady
To už jsem zkusil, ale potom se šuškanda rozšířila ještě víc.
Není tady
Tak Ti potom nezbyde nic jinýho než vydržet, nic nekomentovat, chovat se k ní neutrálně a dělat dobře svojí práci Vždycky to trvá, než se lidi na novým pracovišti oťukají. Za nějakou dobu budou tví kolegové vědět, jaký jsi a nebudou to řešit.. A když někdo přece jen bude, hoď to za hlavu, na každém pracovišti se někdy něco podného stane..
Není tady
To je u vás v práci taková drbárna? A ta paní je nadřízená a probírá detaily svého intimního života, ať pravdivé nebo ne?
Není tady
Drbárna tu je. A paní je - musím pravdivě přiznat - velice pěkná, až atraktivní žena.
Není tady
Tak to se jí divím, že to má zapotřebí. Asi fakt pouze práce,nemusíš přece s nikým probírat soukromí. Proti drbům v práci se brání těžce, ať se to týká čehokoliv. Přeju, ať to brzy vyšumí.
Není tady
Hmm, Alyssa i Lea mají asi pravdu - nechat tomu čas. Zkus ignorovat nějakou šuškandu (však co máš ze šuškandy) a soustřeď se co nejvíc na práci.
Leo, ona to ani nemusí být taková klasická drbárna, jako že si sedne hlouček bab ke kafi a "projednává" . To stačí, aby dotyčná utrousila poznámku semhle támhle a peklo je na světě. Zažila jsem. A taky nejdřív nevěřila.
Není tady
Zažila jsem taky, hnus hnus. Spíš mě zaráží, že nějaká žena o sobě vypráví v práci nějaké intimní detaily a má vedoucí funkci.
Není tady
lea64: "Zažila jsem taky, hnus hnus. Spíš mě zaráží, že nějaká žena o sobě vypráví v práci nějaké intimní detaily a má vedoucí funkci."
Hmm, asi jí něco chybí.
Je to škoda, když se člověk dostane na dobrou práci a někdo "vychýlený" mu to takhle kazí. Zkusila bych na místě Hledače fakt makat a nevšímat si a uvidí se časem, no.
Není tady
nejsi z Hypernovy?
Není tady
Hledač napsal(a):
...jsem vyléčen, takové chyby jsem se dopustil dvakrát v životě...jednou mne to stálo přeražený nos a podruhé mnohem víc.
Ty nejsi hledač, ale doslova lamač (ženských srdcí), jak se zdá...
Jinak - taky nechápu, proč to ta ženská dělá... snad jedině proto, jak píše Lea... tedy že chce, aby její manžel žárlil... nebo jí on taky zahejbá, tak ho chce naštvat...
Není tady