|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Alusko v úterý jedu na tu gyndu, sice nemám v plánu se tam nějak extrémně zdržet, ale kdyby ses vyskytovala někde poblíž, tak bych mohla přijet dřív (jinak pojedu až tak ve dvě když je tam primář do tří)
Není tady
Peti, teď nedokážu říct, ale mohli bysme se pak možná sejít na hřišti. Ale já tam stejně dřív jak ve 14.30 být nedokážu. Dala bych vědět dle počasí v úterý ráno.

Není tady

Aluska napsal(a):
Peti, teď nedokážu říct, ale mohli bysme se pak možná sejít na hřišti. Ale já tam stejně dřív jak ve 14.30 být nedokážu. Dala bych vědět dle počasí v úterý ráno.
14.30 by bylo ok, akorát nevim kdy se vyhrabu od primáře, přinejhorším bys tam na mě musela počkat. tak si ještě napíšem. Já pak podle toho v kolik pojedu, musim stáhnout manžela zpráce
Není tady
ahojky, holčinky, mooooc děkuju,...uvidíme, jak to dopadne....
Aluško, tak jsem to měla přesně minulý měsíc...duch a pak nic a ted to pro jistotu čekám zase, ale třeba se na mě usměje štěstí-)
Holky, myslíte, že rýma a k tomu zvýšená teplota může být reakce na Hexu? ta rýma asi ne, že?
A když měřim prcka dig. teploměrem v podpaží, to už se neodečítá, že? jen v pr...?
děkuju za rady a dobrou noc.
PS-musim se brzy kouknout na šž.....tam se asi něco děje...papa.
Není tady
odečítá se jen v pr
na šž se nic neděje
Není tady
andulko, díkes....a ta rýma jako reakce na očkování je asi blbost, vid?
Není tady

mery s tou rýmou po hexe nevím. Ale když jsme byli na tom priorixu, tak dr. říkala, že může být reakce i kašel i rýma
Není tady

prvnííí
přeju dobré ráno
téééda,tady je hnusně
.V noci pršelo,ochladilo se....
mery,ať jste brzy o.k.
.
Jestlipak už Andulka letí
... 

Není tady

ahoj holky
jestli leteli na cas, tak uz je Andulka v Parizi 
Penizku dest zavidim, ja na nej cekam uz dobry mesic a furt nic, ta zem je uplne priserne proschla - kdyby naprselo alespon pul sudu vody, vubec bych se nezlobila 

Není tady

Mery a kdy budes znovu testovat? 

Není tady
dobré ránko....
Andulka dneska odletěla? jééééé, to jsem nepostřehla ....tak dodatečně, at se jí tam líbí...
Akar, testila jsem a je to zatím na dobré cestě, z ducha je regulerní čárka, zatím slabá, jsem 12DPO, ale hezkááá-)))))pro jistotu se ještě nebudfu moc radovat a počkám do neděle na termín MS....pak si to začnu popř. připoustět-) až bude chvilka, zkusím testík vyfotit a hodit na rodinku....
přeji krásný den.
Není tady

Mery to vypada dobre, drzim palce 

Není tady

akar,a u vás nepršelo
?Vždyť jsme jen "kousek"od sebe
.V noci docela cedilo a ráno taky.Jestli by to bylo na půl sudu...to nevím
.
Holky,Verunka teď říká "mimííí"skoro na každýho malýho prďolu,co venku potkáme... Je to legrační,když ona sama je ještě maličká
.
Nebo jí Vašík naučil:"Kdepak je Verunka?"..."Kuk na ní"
.To si vždycky dá ručičky na obličej a a pak řekne "tydý"(tady)
.Samý lumpárny budou od bráchy
....

Není tady

jj Penizku, ani kapka
a ted uz zase vyleza slunko
Verunka se hezky uci
to je krasny 
Upravil(a) akar (11. 9. 2009 9:44)

Není tady

jé Mery to je supeeeer!!!!!!!!
Penízku "tydý" je krááásný
Kuba dneksa řekl "sakra" (nevím teda jak přesně, byl ode mě daleko, opakoval babičku) a Jessince říká "teke" (čekej) 
Není tady
Ahoj holky,
Mery, držím palce !
Akar, tak u nás přes noc sprchlo, něco v sudu je. 
Není tady

Sumo, tak to ti zavidim, u nas je to jak pise Aluska - jak na Sahare
a jak se mas, jeste mas na navsteve teticku?

Není tady
akar napsal(a):
Sumo, tak to ti zavidim, u nas je to jak pise Aluska - jak na Sahare
![]()
a jak se mas, jeste mas na navsteve teticku?
Ne, ne, odjela včera ráno.
Mám se fajn, Sebi je zlatý, včera si krásně hrál na písku a dneska jsem byli dopo v parku, jsem si to krásně užila. Sbírali jsme listy a plody pro Šímu do MŠ. Natrhal ajsem i pár větviček, budou dělat výzdobu, mají Keltský týden, budou vítat podzim.
Akorát jsem byla včera K.O. a usnula jsem strašně brzy. Sebi se teď každou noc budí a nechce spát ve své postýlce...
Není tady
Penízku, Verunka musí být strašně roztomilá! 
Upravil(a) Suma (11. 9. 2009 13:12)
Není tady

Petruša napsal(a):
jé Mery to je supeeeer!!!!!!!!
Penízku "tydý" je krááásnýKuba dneksa řekl "sakra" (nevím teda jak přesně, byl ode mě daleko, opakoval babičku) a Jessince říká "teke" (čekej)
jééé,to je taky pěkný
"sakra"...a čekej
Máme už ty větší odrostlý a pak jsme celý hin ze žvatlání těch mladších
,že jo?

Není tady

Suma napsal(a):
Penízku, Verunka musí být strašně roztomilá!
...

Není tady

Petruša napsal(a):
u nás taky neprší...
Jak je toto možné
?

Není tady
penizek napsal(a):
Petruša napsal(a):
u nás taky neprší...
Jak je toto možné
![]()
?
U nás je sluníčko 25 SDt., ale pršelo přes noc, tak aspoň něco. 
Není tady