29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já sem bloudím každý den, ale je mi to prd platný. Tady se chodí koukat Petruša, která dává vědět na ŠŽ, že tu někdo psal nebo že tu někdo je. Jinak si myslím, že většina holek už sem nezabloudí...
Automaticky se přihlašují na ŠŽ a tam se píše hodně, takže nemají důvod chodit sem.
Já chci ale zůstat věrná Babinetu, mně se tady opravdu líbí, psala jsem to už dřív i na ŠŽ. Teď si píšu s letňátkama a tak nějak doufám, že až tam vznikne parta, tak taky neuteče někam jinam.
Mám to tady ráda.
Není tady
Rustynko, to je hezký, co jsi napsala....tak tady budeme spolu, ju?
Taky si píšu s jarnátkama 2010, tam je alespon Akar a Sluníčka....
komu fandíš v Superstar?
Já dneska odpočívala, páč jsme včera měli koncert, malej spal u babičky , ted s nima ještě výletničí, asi za hodku dojedou, tak se těšim-)
Není tady
Já chodím i sem i tam, čtu jako vždycky všechno (ale občas mi to teda dává zabrat ) Taky se mi tu líbí, ale některé holky chodí radši tam, že je nemůže nikdo jiný číst a taky proto, že sousedka jednu poznala (nechci smaozřejmě jmenovat) a té to samozřejmě není příjemné, bojí se cokoli psát.
MERY máš krásnou fotečku Štěpánka, přijde mi moc krásnej, škoda že není tolik vidět. Měla bys nám dát nějakou fotečku na rodinku ať se můžem pokochat
Není tady
já chodím taky sem i na šž
většinou tedy ale drbu se zimňátkama
Rusty klíďo sem piš.....já budu reagovat vždy?
co je tedy u vás nového? jak se máte?
Není tady
Petruš, hned , jak bude časík, nějakou hezkou vyfotim a dám ji na rodinku-)
Andulko, jakto, že kecáš ze zimnátkama? vždyt budeš mít letnátko....
My se máme fajn, nevolnosti ustupujou,akorát včera jsem měla blbej tlak a málem s sebou sekla, ale rozdýchala jsem to.....bříško roste, špinění ustalo...to je asi vše, co ty, jak se cítíš kdy máš další KO?
Není tady
myslím zimňátka 2008 ty truhlíku
kontrolu: zítra UTZ projasnění šíje a kontrolní výsledky krve
a ve středu svého dr
jak často chodíte na kontroly?
Není tady
No tak já měla nevolnosti (ty velké nevolnosti) 2 dny, teď už to je mnohem lepší a já jen doufám, že to je dobře, že to je lepší. Preventivně ráno lízám lízátka, jím sušenky před vstáváním a často mívám hlad, tak se najím, než se mi udělá zle. Prsa mě pořád bolí, tak snad je vše o.k. Dokud nezačnu špinit, tak prostě plašit nebudu a nebudu.
Andulko, zítra tu dej určitě vědět, jak jsi dopadla. Držím palušky.
Petruš, dneska jsem se bavila s manžou o jménech pro druhý dítě a on normálně nechce Dominika. A mně se to jméno přitom tolik líbí.
Chtěla jsem k Patrikovi Dominika nebo Erika a manžovi se ty jména moc nelíbí... Ještěže máme ještě tolik času na přemýšlení.
Jo a Andul, vy už jste rozhodnutí se jménem pro kluka?
Není tady
Rustynka napsal(a):
No tak já měla nevolnosti (ty velké nevolnosti) 2 dny, teď už to je mnohem lepší a já jen doufám, že to je dobře, že to je lepší.
Preventivně ráno lízám lízátka, jím sušenky před vstáváním a často mívám hlad, tak se najím, než se mi udělá zle. Prsa mě pořád bolí, tak snad je vše o.k. Dokud nezačnu špinit, tak prostě plašit nebudu a nebudu.
Andulko, zítra tu dej určitě vědět, jak jsi dopadla. Držím palušky.
Petruš, dneska jsem se bavila s manžou o jménech pro druhý dítě a on normálně nechce Dominika.A mně se to jméno přitom tolik líbí.
Chtěla jsem k Patrikovi Dominika nebo Erika a manžovi se ty jména moc nelíbí... Ještěže máme ještě tolik času na přemýšlení.
Jo a Andul, vy už jste rozhodnutí se jménem pro kluka?
to je dobře
a teda s Dominikem to rozhodně nechápu, jak se mu nemůže líbit
Není tady
Rusty zatím jméno pro chlapečka nemáme a myslím že to bude boj
Není tady
tak sup do noveho domecku - kdo si chcete i nadale povidat
Není tady