29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Andulko hele i půl roku je na dítěti znát...jsou tam tříletý děti který brečí a brečí celej den... Honzík je sice pomalejší ale když si zvykne na nějakej režim a ví co ho čeká a co bude tak je v pohodě:-)
hele mám kamarádku co tam vodí holčičku co je stejně stará jako Honzík..je tam mamča a pláče a pláče, ona prostě odejde, ona si jde nakrmit želvičku apřijde naprosto super a už si krásně hraje a je do doby než přijde maminka(kamarádka) v pohodě...jen jí zahlídne tak začne plakat....
Honzík dokud jsem já tak pláče pláče ale když už tam nejsem tak je v pohodě i když třeba jak jsem psala přijde krizička, zapláče si, oni ho zabaví a je zase klídek, když pro něj přijdu tak první dny byl takovej roztržitej, plakal, nebo se předváděl ale dneska přiběhnul a obejmul mě.
moje druhá kamarádka má 3 letého chlapečka a nástup do školky a průběh ve školce naprosto bez problemovej.. je fakt úžasnej... a pak tam je další maminka 3 letého klučík a ten furt brečí celej den...
ta učitelka mi říkala že je lepší když si to dítko popláče poránu a pak je klid než ty děti který tam pobrekávají celý den....
Není tady
Verčo no vidíš tak co řešíš
Není tady
andulka napsal(a):
Verčo no já nevím nemám 3leté dítě ale myslím si že je už na školku zralé
![]()
![]()
a H si vede víc než dobře
jak které. Fyzicky jo, psychicky být nemusí. Ale to nemusí být iv pěti, nebo naopak může být ve dvou
Není tady
MERY já si to dělala, ale nakonci musíš poslat SMSkou kód a ta SMSka stojí 99,- Tak jsem to zrušila. Stejně je to o životním stylu, tak si myslím že ti pak za ty prachy přijde že zemřeš v xx -xx letech, takže se nic konkrétního nedozvíš. Určitě je to odfuk za ty prachy. ALE stejně to vlastně nechci vědět
Není tady
ahojky holky,
tak Vám musím napsat...
Honzík dneska ráno zabrečel že nechce do školky... ale když jsme přišli do školky, chvilku jsem tam s ním byla, pak jsem mu řekla že jdu, dala mu pusinku, řekla že si pro něj přijdu po obídku a on celý den ve školce NEPLAKAL...vypadá to že jsme to překonaly
Není tady
Verunka napsal(a):
ahojky holky,
tak Vám musím napsat...
Honzík dneska ráno zabrečel že nechce do školky... ale když jsme přišli do školky, chvilku jsem tam s ním byla, pak jsem mu řekla že jdu, dala mu pusinku, řekla že si pro něj přijdu po obídku a on celý den ve školce NEPLAKAL...vypadá to že jsme to překonaly
Není tady
Verun no paráááda a to je vážně paráááda protože je to zatím krátká doba
H je naprostý šikulka
Není tady
Sluni moc gratuluju k a držím palce,aby bylo všechno i nadále OK
Verun gratuluju ke zvládnutí školkové krize
Není tady
Veru gratuluju, to je super
Není tady
ahoj holky,
to je dneska zase krásně,mohlo by takový počásko vydržet do Vánoc
....
Petruš,Andulko,děkuju za pochvalu fotek...jste hodné .
Veru,gratuluju Honzíkovi,jak pěkně zvládá školku .
Není tady
ahojky, Verunko, supeeeeer, gratuluju-)
koukám, že asi kecáte na šž, že?
Není tady
meryblue napsal(a):
ahojky, Verunko, supeeeeer, gratuluju-)
koukám, že asi kecáte na šž, že?
jj
Není tady
dobré ránko, holky, já dneska nečekaně našla na testu zase ducha....tak mi prosím držte palce....
běžíme makat, ale já teda raději opatrně, hlavně nic těžkýho, jako minule, pro jistotu, uvidíme, co z toho kápne-)
hezký den.
PS- metřík mám špatnej, ovu jsem měla už 13dc, takže dneska jsem 11DPO...p.apa
Není tady
jé to jsou zase krásný zrpávičky po ránu Držím všechny palce co tu doma máme
Není tady
juuu Mery, to jsou super zpravy - moc drzim palce (a neprepinej se)
Není tady
ahoj,
mery,držím palce
.
Není tady
Mery, to jsou super zprávy! Držím palce
Jinak my mimi plánujeme nejdřív za rok, ale měla jsem těhu příznaky, tak jsem si udělala test a byl tam duch, další dva testy už ale byli prázdné. Takže asi jen popletené hormony.
Penízku, moc vám to v zoo sluší. Máš krásné děti.
Já zas nestíhám, makám na zahradě, jsem to posledních pár týdnů zanedbávala, takže o to je to teď horší
Jsem dnes slaměná vdova, manžel jel na offsite (se jim tam peče prase..) ..tak mu závidím, já na mém posledním offsitu už byla těhotná, takže jsem nemohla ani pít a v 18 večer se mi už chtělo děsně spát
Už bych šla klidně do práce zase, přijdu si nějaká zakrnělá.
Není tady
Alusko....ty jsi nezmar
...
a díky za pochvalu dětiček
.
Není tady