|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

iro kolik je male? my uz kreslime (no teda spis carame) celkem dlouho. Jsem ji kupovala k svatku (v lete) tohle http://www.ok-obchod.cz/ses-malovaci-ub … -dp-74347/ (to bylo prvni, po cem kreslila), ale taky mame voskovky a velky blok
jo a taky mame tu kreslici kulicku (ale ta ji moc nebere) http://www.ok-obchod.cz/ses-barevna-kul … -dp-79701/

Není tady
no ted koncem měsice ji bude 18měsicu ,čarame taky do diaře ...jako ona si vydrži hrat ,ale ne pořad tak nevim co s ni pořad dělat ...
Není tady
no tak u nás si kreslíme tak od roku
Akar no to je překrááásná dráha
Není tady

Mery skoro 
Rustynko už jsi zdravá? A kdy jdeš k dr?
Není tady
Rusty a jak ti je?
Není tady
Teploty jsem měla jenom jeden den, zůstal mi jen mírně ucpaný nos, ale ne rýma, tak jsem v klidu. V úterý jdu k dr., tak uvidím, jestli něco uvidím.
Zatím žádný bolesti v podbřišku ani špinění ani nic, tak snad to je dobrý.
Akorát jsem plašila ve čtvrtek, kdy jsem si dělala kontrolní těhu test a čárka byla slabší než o 4 dny dříve, tak jsem byla vyplašená celý den. Než mi došlo, že kdybych si nedělala ten test předtím, tak se raduju ze dvou čárek. Tak se dál raduju, zítra si dělám poslední test, tak uvidím, co ta čárka bude dělat. 
Není tady

Rusty to je dobre, ze uz je ti lip. Hele moc netestuj a neplas, ona ta hladina HCG roste jen do urciteho tydne, kdy doshne vrcholu (to jednak) a taky zalezi jaka je koncentrace HCG v moci. Drzim palce na kontrolu a prijd dat vedet 

Není tady
Ona myslím dosáhne vrcholu někdy kolem 12. týdne, ne? Ale to je fuk. Hele, v neděli jsem měla testovací čárku silnější než kontrolní a ve čtvrtek byla ta testovací stejná jako kontrolní, takže oproti neděli slabší. Kdybych netestovala v neděli, tak to ani nepoznám a ve čtvrtek se raduju, že mám pořád dvě čárky. Takže asi tak. 
Jo a testovat musím, koupila jsem testů hodně a musím je spotřebovat.
Ale už mám jen jeden. 
Není tady

tak netestuj zitra, at to zase nezkoumas a hod si test v utery rano, pak uz jdes rovnou k Dr. 

Není tady
ahojky, Petruš-)))))))
Rustynko, určo je vše ok...vrchol HCG je prý v 9.tt....pokud jsi nepoužila stejný test, síla čárky může být jiná....držím palce na KO....
Není tady
Ahoj holky,
tak je to tady, dneska jsem byla na kontrole a
bije a bije.
Tak jsem se vám musela pochlubit. 
Akar, díky moc. 
Není tady
Rusty supeeer, moc blahopřeju
Není tady
Rustynko, jupíííííí-) gratulujuuuu-)
My včera na KO také ok, šoupl mi metřík, dal horčík na špinění, prý je to z placenty, ale nic nehrozí, tak snad....bála jsem se dost...mimčo se vrtělo, jak o život a mám první fotečku-)
heziý den.
Není tady

Mery já ani nevěděla žes špinila
Moc gratuluju k vrtícímu se prckovi 
Není tady
Petruš, jojo, neměla jsem nějak chut se o tom rozepisovat, hrozně jsem se bála...., jsem ráda, že nic nehrozí, hořčík asi zabírá, páč špinim už minimálně....a děkujuuuuu-)
Není tady
uf Mery jsi mě vylekala.....jsem ráda že je to ok
Není tady