29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Sluní, držím zítra palce! A neboj bude to O.K. Musí!!!
A očkování ať máte bez reakce.
Aluško, fotky nádhera!
Není tady
Sluni 4hexa byla bez reakce a na Printronix jsme jí měli 11 den a to 38,5 bez odečtu
na další protronix jdeme v listopadu a na to prej reakce nebývá
Není tady
SLUNI my třetí hexu měli buď v říjnu nebo listopadu a další bude v říjnu (musí být víc jak 6 m po třetí a do 18m dítěte - což my stíháme o 5dní )
a strašně moc držim palečky na zítra, věřím že přijdeš s krásnými zprávami
Není tady
ahojda, Akar, už se těšim, až ten pres trochu povolí...ach jo....
Sluní, držinm palceeeeeeeee-))
hezký večer.
Není tady
Sluni zítra na tebe myslííím
Není tady
nááádheraaa!!!!!!!!!! strašně moc moc moc gratuluju
Není tady
super Slunicko moc gratuluju, at hezky rostete
(kdy jdes na dalsi KO?)
Není tady
Hezký den,
Sluni, moc gratuluji! To je nádhera. Tak ať krásně roste prďolka.
Holky, tak dnes jsem dělala poslední test. Nic. Úplně bílo. MS také stále nedorazila a přitom bych dala ruku do ohně, že to byla ovulace. Tak jsem z toho blázen. No tak si počkáme až na příští léto. Aspon si teď budu moci koupit nové džíny a dát si tatarák
Není tady
Aluska napsal(a):
Hezký den,
Sluni, moc gratuluji! To je nádhera. Tak ať krásně roste prďolka.
Holky, tak dnes jsem dělala poslední test. Nic. Úplně bílo. MS také stále nedorazila a přitom bych dala ruku do ohně, že to byla ovulace. Tak jsem z toho blázen. No tak si počkáme až na příští léto. Aspon si teď budu moci koupit nové džíny a dát si tatarák
Alus,
já si taky kolikrát myslím, že to je ovu a není.... bych měla kolikrát v cyklu i 3 tak třeba nebyla .... ale sama na sobě to nechápu,břicho mě vždy bolí jak prase atd.
Není tady
Alusko a vsem je i to pozitivni - uzijes si Ellenku a Matu, das pristi rok tatarak, vydovadis se s detma na jare a v lete venku, to uz bude i Ellenka behat a pak se vrhnete na tretiho potomka
Není tady
Já myslím, že to prostě jsou asi tedy rozházené hormony po porodu.
Nu což, sice jsem se těšila, ale všechno má svůj čas. Byla by to honička.
Není tady
Aluska napsal(a):
Já myslím, že to prostě jsou asi tedy rozházené hormony po porodu.
Nu což, sice jsem se těšila, ale všechno má svůj čas. Byla by to honička.
Není tady
Holky musím vám napsat... malej Honzík měl chvilkovou krizičku ale všechno OK...venku si krásně hrál a prý zkoušel jezdit na koloběžce...když jsem pro něj přišla tak měl náramnou radost a rozeběhnul se a říká "maminka přišla" .... ale víte co mě dostalo nejvíc... vzal si misku s bonbonkama a šel do pokoje a když jsem se přišla podívat tak mi řekl.." já si budu hrát " no jsem úplně mimo
Není tady
VERU to je super, je to na dobrý cestě (a já se tě chtěla zeptat co Honzík, tak jsi mě předběhla
) Je to kluk šikovnej
Není tady
ahojky holky, letim se mrknout, jak dopadla Sluníčka....mooooooc gratulujuuuuu, mám radost-)
Aluško, tys chtěla hned další mimi????? jůůůůůůůůů-) ale přeju ti to-) třeba se na testu ještě něco vyklube-)
Není tady
ahoj holky,
Sluni,moc gratuluju k srdíčku
.
Alusko,krásný fotky
!!!
Novi,tak Vašíka jsme na to plavčo nedali.Zatím to bylo bez komentáře...to si asi ředitelka zase schová ne nějakou třídní schůzku
....
Upravil(a) penizek (8. 9. 2009 14:14)
Není tady
Sluni paráááda moc blahopřeju a těším se na samé pozitivní zprávičky
Není tady
my máme třídní schůzku dneska A plavání začíná příští týden. Ještě ale nic bližšího nevím, ani kolik to bude stát
Není tady
Jééé,zapomněla jsem popřát do nového domečku .
Takže pro nás všechny...tfuj,tfuj,tfuj .
Dala jsem na rodinku nějaké fotky .
Není tady