Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 9. 2009 13:43

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Cesta od Brandon Bays

Kdo jste četl tuhle knížku?
Zajímaly by mě zkušenosti těch, kteří podle návodu v knize procházeli techniku v knize popsanou, a zejména mě zajímají kladné zkušenosti :-)

Není tady

#2 6. 9. 2009 14:12

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Re: Cesta od Brandon Bays

Martinko, kladné zkušenosti určitě. smile Jen ti nedoporučuji jet bez zkušeností jen podle knížky. Knihu Brandon napsala před asi osmi lety, od té doby techniku daleko víc "vybrousila" a zjemnila. V Česku už se pořádal jeden kurz (většinu jich vede sama Brandon, tenhle vedla její blízká spoupracovnice - Češka žijící ve Švýcarsku) a snad na jaře bude další. Na kurz ti doporučuji jít zcela určitě a pak budeš moci tuhle skvělou techniku používat pro přátele, pro rodinu.... Funguje skvěle. smile

Upravil(a) Hani (6. 9. 2009 14:15)

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#3 6. 9. 2009 14:17

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Díky za odpověď. Hani, a pošleš mi prosím kontakt na organizátora kurzu? Nebo kde bych sehnala o tom víc informací. Díky! :-)

Není tady

#4 6. 9. 2009 18:35

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Píšu ti SZ.

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#5 2. 1. 2010 21:11

spavo
♥------

Zdravím vás,
právě jsem dočetla tuto knihu. Mohu také poprosit o kontank nebo nějaké bližší info ohledně těchto seminářů, popř. kde jsou a kdy? Zatím jsem nic nepraktikovala, ale mám o to rozhodně zájem. Je to zajímavé.
Děkuji předem Eva

Není tady

#6 4. 1. 2010 23:24

konstance
♥♥♥♥♥--

muzu se zeptat o jakou techniku se jedna..??

Není tady

#7 5. 1. 2010 18:00

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

konstance napsal(a):

Ahoj, zdravím vás v novém roce reta
Konstance podívej se na tenhle odkaz, už jsem tu o tom vloni psala.
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=37401
nebo kdybys chtěla vědět víc, píšu o svých zkušenostech s "cestou" tady
http://www.zitova.cz/13-01-fyzicka-cesta.php , nebo http://www.zitova.cz/13-06-cesta-k-jednote.php big_smile ...Jinak vřele tuto terapii doporučuji. Letos by měl být další seminář, až budu vědět termín, hodím ho sem smile

Není tady

#8 5. 1. 2010 18:30

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ahoj Keito,
clovece to vlakno na kterym jsi psala o Ceste jsem uplne prehlidla,dokonce jsem i prehlidla na Tvem webu Tvuj pribeh,zkusenosti s Cestou.  smile
Diky za pekne cteni,za odkaz na vlakno o kterem nevim a gratuluju predevsim k te objevene touze pomahat.   tummenupp

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#9 6. 1. 2010 2:00

konstance
♥♥♥♥♥--

keito napsal(a):

konstance napsal(a):

http://www.zitova.cz/13-01-fyzicka-cesta.php , nebo http://www.zitova.cz/13-06-cesta-k-jednote.php big_smile ...Jinak vřele tuto terapii doporučuji. Letos by měl být další seminář, až budu vědět termín, hodím ho sem smile

óó, dekuji smile p.s. hezkej symbol smile uz jses osvicena..??

Není tady

#10 6. 1. 2010 8:20

keito
♥♥♥♥♥--
Web

hirondel napsal(a):

Ahoj Keito,
clovece to vlakno na kterym jsi psala o Ceste jsem uplne prehlidla,dokonce jsem i prehlidla na Tvem webu Tvuj pribeh,zkusenosti s Cestou.  smile
Diky za pekne cteni,za odkaz na vlakno o kterem nevim a gratuluju predevsim k te objevene touze pomahat.   tummenupp

Ahoj Hir, děkuji, děkuji smile ... Dřív jsi nic číst ani nemohla, protože je to úplně  „čerstvé“ wink .... Zatím se rozkoukávám a jsem "bdělá" lolbig_smilelol

Není tady

#11 6. 1. 2010 8:22

keito
♥♥♥♥♥--
Web

konstance napsal(a):

keito napsal(a):

konstance napsal(a):

Konstance, houby osvícená, po tom ani neprahnu, hlavně, že jsem spokojená big_smile ...teda v rámci možností wink

Není tady

#12 6. 1. 2010 9:25

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

keito napsal(a):

Dřív jsi nic číst ani nemohla, protože je to úplně  „čerstvé“ wink .

Ach tak...  tummenupp

keito napsal(a):

... Zatím se rozkoukávám a jsem "bdělá" lolbig_smilelol

Mam radost s Tebou  stolt   Moc Ti to preju.  pussa

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#13 6. 1. 2010 10:42

keito
♥♥♥♥♥--
Web

spavo napsal(a):

Zdravím vás,
právě jsem dočetla tuto knihu. Mohu také poprosit o kontank nebo nějaké bližší info ohledně těchto seminářů, popř. kde jsou a kdy? Zatím jsem nic nepraktikovala, ale mám o to rozhodně zájem. Je to zajímavé.
Děkuji předem Eva

Ahoj Spavo, píši ti SZ, kdybys měla zájem, můžu pomoct :-)

Není tady

#14 6. 1. 2010 10:43

keito
♥♥♥♥♥--
Web

hirondel napsal(a):

keito napsal(a):

Dřív jsi nic číst ani nemohla, protože je to úplně  „čerstvé“ wink .

Ach tak...  tummenupp

keito napsal(a):

... Zatím se rozkoukávám a jsem "bdělá" lolbig_smilelol

Mam radost s Tebou  stolt   Moc Ti to preju.  pussa

big_smilepussabig_smile

Upravil(a) keito (6. 1. 2010 10:43)

Není tady

#15 7. 1. 2010 2:27

konstance
♥♥♥♥♥--

keito napsal(a):

konstance napsal(a):

keito napsal(a):

Konstance, houby osvícená, po tom ani neprahnu, hlavně, že jsem spokojená big_smile ...teda v rámci možností wink

hm, no me se stejne libi, dneska rano kdyz jsem se vzbudila, tak jsem ho mela pred ocima, nejak mi uvizl v hlave wink godlike

Není tady

#16 7. 1. 2010 8:27

keito
♥♥♥♥♥--
Web

konstance napsal(a):

hm, no me se stejne libi, dneska rano kdyz jsem se vzbudila, tak jsem ho mela pred ocima, nejak mi uvizl v hlave wink godlike

No bodejť by se ti nelíbil, vždyť je to Horovo oko!  wink Což je ochranný symbol, krom jiného symbol zdraví a síly. A v tomhle provedení to je i tarotová karta 11 Síla..... A líbí se ti symbol jako takový, nebo-li to horovo oko, nebo tě uchvátila ta kombinace barev. Mně totiž fascinují i ty barvy....Můžeš se podělit? Přijde mi to jako zajímavé, možná to o něčem vypovídá, když tě tak zaujal tongue

Není tady

#17 7. 1. 2010 11:54

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Ahoj Keito, zdravím smile Když už jste u toho Horova oka, prý byly ve své době dvě školy - levého a pravého oka Hora smile To asi jen tak na okraj jako perlička smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#18 7. 1. 2010 14:39

keito
♥♥♥♥♥--
Web

Andromeda napsal(a):

Ahoj Keito, zdravím smile Když už jste u toho Horova oka, prý byly ve své době dvě školy - levého a pravého oka Hora smile To asi jen tak na okraj jako perlička smile

Ahooooj rock, no vidíš, a já se divila, že na některých zobrazeních je oko hledící doprava, jince zase doleva, a nějak mi nedošlo, že je to pravé a levé oko.....no, to jsou věci! wink to by mě zajímalo, jestli je mezi tím nějaký rozdíl...ale to se asi nedozvíme.....Hele a ty šťouralko big_smile, a odkud že tuhle info máš? va

Není tady

#19 8. 1. 2010 8:13

Andromeda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno
Web

Čtu teď jednu knížku... V podstatě to má co do činění s levou a pravou mozkovou hemisférou, takže jedna byla zaměřena na intuici a druhá víc na myšlení. Mrknu tam radši ještě jednou a případně to tu trochu rozvinu, nerada bych plácala nesmysly smile

Plýžením v plyš! tongue

Není tady

#20 10. 1. 2010 2:46

konstance
♥♥♥♥♥--

keito napsal(a):

konstance napsal(a):

No bodejť by se ti nelíbil, vždyť je to Horovo oko!  wink Což je ochranný symbol, krom jiného symbol zdraví a síly. A v tomhle provedení to je i tarotová karta 11 Síla..... A líbí se ti symbol jako takový, nebo-li to horovo oko, nebo tě uchvátila ta kombinace barev. Mně totiž fascinují i ty barvy....Můžeš se podělit? Přijde mi to jako zajímavé, možná to o něčem vypovídá, když tě tak zaujal tongue

no ty barvy, ty jsou uzasny.. ze je to ochranej symbol to vim, dokonce mam jedno poveseny na lampe u okna, ne tak pekny jako tohle, ale snad funguje tongue,  jo a taky mam jedno v aute, import z turecka..
takhle v kombinaci s pyramidou je to ale taky iluminatskej symbol, vetsinou se rika zednarskej ale profiltrovali ho tam pry iluminati, (to mam z knizek D.Brauna, ktery ted ctu, psala jsem o tom tady nekde jinde, tak jsem ted trochu posedla symbolama cool )
a taky jeste vecer pred tim nez jsem ti psala jsem byla na joze, kde jsme delali meditaci a pani instruktorka rikala zavrete oci a sledujte svoje telo svym vnitrnim zrakem..mela jsem s tim trochu potiz..no a pak se mi to v noci vsechno spojilo v jeden obraz a rano jsem mela uvnitr hlavy to oko jako kdyby se mi tam objevil ten vnitrni zrak.. smile dobra pomucka tummenupp

Není tady

#21 11. 1. 2010 17:27

keito
♥♥♥♥♥--
Web

No jo, jak to tak vidím, holky, máte na rozdíl ode mě načteno. Já vím jen, že je to ten ochrannej symbol tongue
Konstance, jak si to tak čtu, tak to asi znamenalo jenom to, že holt jsi těm symbolům v poslední době věnovala velkou pozornost. ...Si teda myslím, že za tím nic jiného nebude  big_smile ---I když mě napadlo, že když si je věšíš takhle všude kolem sebe, asi máš tu potřebu, a ta asi není náhodou, né? wink

Není tady

#22 11. 1. 2010 17:36

agewa
♥♥♥♥♥♥-

aha, tak ten pocit naprosté lásky ke světu a pocit , že jsem sama světlo znám a pocit náhle obrovské snahy pomoci všem mívám to poslední dobou dost často. je to tak silné, že mám dojem, že mě to "roztrhne"
jen jsem nevěděla, co to je . díky za objasnění.

Není tady

#23 14. 1. 2010 15:46

Nick3594
Host

Ahoj Keiti, díky moc za info. Zní to zajímavě. Ono není důležité mít načteno, ale prožito wink. Protože načtení samotné je ti leckdy víš na co.... big_smile.

#24 18. 1. 2010 12:03

keito
♥♥♥♥♥--
Web

lvice napsal(a):

Ahoj Keiti, díky moc za info. Zní to zajímavě. Ono není důležité mít načteno, ale prožito wink. Protože načtení samotné je ti leckdy víš na co.... big_smile.

Ahój rock Jj, načteného máme všichni spoustu, ale prožitek je prožitek tummenupp

Není tady

#25 11. 4. 2010 22:44

harih
♥------

Ahoj holky, seminář Cesta podle knihy Brandon Bays s lektorkou Simonou Wenger se bude konat v Praze 8.-9.května 2010, info a přihlášky na emailu: czech@thejourney.com

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí