29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mashanka napsal(a):
Kdo má čerstvý zážitek, ten tady není. Sedí teď v kuchyni, čumí do blba a představuje si, jak v pátek v kantýně rozkošně držel vidličku
Tak úplně jsem se do toho vžila...jako vidličku s řízkem ?
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak... jááák vysvětli?
No, takové..... hnědé a skoro jakoby do šilhava. Postava dobrá (u nás pracuje většina vypracovaných tělíček), ale fakt ten pohled nic moc. Čekala jsem větší hloubku - nebo co
. (teda nečekala jsem v podstatě nic, pár náhodných potkání při cestě po chodbách bylo pouhé zpestření pracovního dne a já nic nehledám)... Usmíval se, pokec byl fajn, díval se mi přímo do očí, ale.... ne.
Můj manžel má moc hezké zelené oči a ty řasy - závidím, má skoro delší než já.
Třeba má dlouhé.......... no nic, asi půjdu
Není tady
Tercila napsal(a):
Aha...myslela jsem oči
![]()
![]()
aha. Já jsem myslela, že jsi řealizovala nějaký "plán".
![]()
Tak asi manžel zhodnotil, že máš oči krásné, no.
To je na mě krásné doteď
Není tady
Sedí teď v kuchyni, čumí do blba a představuje si, jak v pátek v kantýně rozkošně držel vidličku
Nefrit: Tak úplně jsem se do toho vžila...jako vidličku s řízkem ? :lol tááák, to jsem ráda, že je někdo ještě "praktičtější" než já
- mě tentokrát výjimečně řízek nenapadl
.
Není tady
Nefrit napsal(a):
mashanka napsal(a):
Kdo má čerstvý zážitek, ten tady není. Sedí teď v kuchyni, čumí do blba a představuje si, jak v pátek v kantýně rozkošně držel vidličku
to ne - měl na ní napíchnuté kolínko, omatlané omáčkou
Není tady
mashanka: "Třeba má dlouhé.......... no nic, asi půjdu "
Pokud jsi neměla na mysli vedení, tak už máš nejvyšší čas pádit do postele za manželem
Není tady
Tercila napsal(a):
mashanka: "Holky
, my tady tlacháme o teorii zamilovanosti a lásky a mně zatím prakticky manžel v ložnici usne !!!!!!
"
No tak ho běž prakticky polechtat, propouštíme Tě z pokecu. Můj teď vydělává penízky.
Pozdě - už slyším cirkulárku
Tak hold, ráno bude plodnější večera
Upravil(a) mashanka (14. 9. 2009 23:07)
Není tady
Tercila: Tak asi manžel zhodnotil, že máš oči krásné, no.
Nefrit: To je na mě krásné doteď
Tak o tom bych si vůbec nedovolila pochybovat , ale TEHDY to jeho zhodnocení mělo zásadní význam, že jo
Upravil(a) Tercila (14. 9. 2009 23:08)
Není tady
Tercila napsal(a):
mashanka: "Třeba má dlouhé.......... no nic, asi půjdu
"
Pokud jsi neměla na mysli vedení, tak už máš nejvyšší čas pádit do postele za manželem
![]()
![]()
no, vedení - spíš svedení
Není tady
Tercila napsal(a):
Sedí teď v kuchyni, čumí do blba a představuje si, jak v pátek v kantýně rozkošně držel vidličku
Nefrit: Tak úplně jsem se do toho vžila...jako vidličku s řízkem ? :loltááák, to jsem ráda, že je někdo ještě "praktičtější" než já
- mě tentokrát výjimečně řízek nenapadl
.
Mě učí životu kolegyně .Ona ja taková hodně praktická a hlavně fajn
Není tady
Pozdě - už slyším cirkulárku
Áááá, to znám. Manžel je z toho nešťastný, zkoušel kapky, uvažoval už i o operaci.... prý abych se vyspala. No, zvolila jsem levnější metodu, místností máme dost .
Není tady
Můj chrápe jen někdy, naštěstí. Stačí se ho dotknout a přestane.
Nevím, jestli bych mohla spát v jiné místnosti - jsem zvyklá ho mít po boku - asi bych se cítila osaměle
Upravil(a) mashanka (14. 9. 2009 23:13)
Není tady
Nefrit: Mě učí životu kolegyně .Ona ja taková hodně praktická a hlavně fajn
To je bezva.
No, jídlo základ života, viď. Já se dokážu tak nehorázně těšit na oběd....
Není tady
mashanka napsal(a):
Nefrit napsal(a):
mashanka napsal(a):
to ne - měl na ní napíchnuté kolínko, omatlané omáčkou
Každá ženská je ráda,když chlapovi chutná a potom dá pokoj ,že třeba usne a nekecá do televize jsem myslela
Není tady
mashanka]Můj chrápe jen někdy, naštěstí. Stačí se ho dotknout a přestane
Tak to já se někdy divím, že choť nemá modřiny . Ještě jsem nepřišla na to, jak je možné, že když s ním třesu, chrápe jak traktor, ale jen co bez hnutí zamlaskám, ztichne. Jenže co když si z toho mlaskání udělám podvědomý návyk a pak někdy někde na konferenci.........?
Není tady
Tercila napsal(a):
Nefrit: Mě učí životu kolegyně
.Ona ja taková hodně praktická a hlavně fajn
![]()
To je bezva.
No, jídlo základ života, viď. Já se dokážu tak nehorázně těšit na oběd....
A na snídani a na večeři
Není tady
Nefrit: Každá ženská je ráda,když chlapovi chutná a potom dá pokoj ,
No ale touto úvahou ses poněkud vzdálila od probíraného ČEHOSI.
Není tady
nefrit: A na snídani a na večeři
Neříkej, že mě znáš
Tak jo, na večeři nejvíc.
Není tady
Tercila napsal(a):
Viktorka: "plusy ve sféře "čehosi" získá šmahem ten, kdo moji sklerózu zvládne, a pamatuje si za mě (a připomene mi), co mi ta hnusná stařena krade..."
No počkej, Viky, ale když už Ti někdo něco připomíná, tak to není první pohled, ne? Nebo jsem to teď špatně pobrala?
Ale né, Terc... no, myslela jsem, že jsem "mistr slova", ale jsem asi mistr matení...
Nepamatuju si, kde mám brejle, vnukovu kšiltovku, kdy mám jít za dcerou, kde jsem koupila ten dobrej prášek... a zapomenu si klíďo klíč od schránky, když jdu pro noviny, či kabelku, když jdu ven...
No a můj Chlap to všecko ví, hlídá, a když je potřeba, připomene... Za to ho možu neskonale milovat aj bez očí... teda těch "morkovejch", či jaký jsou to, ty neodolatelný, no...
Není tady
Holky, těšilo mě, zasmála jsem se - díky za pokec. Pádím ještě pracovat. Dobrou noc.
Není tady
Tercila napsal(a):
Nefrit: Každá ženská je ráda,když chlapovi chutná a potom dá pokoj
,
No ale touto úvahou ses poněkud vzdálila od probíraného ČEHOSI.
Moment ,nesouhlasím,vytržené z kontextu,myslela jsem že dá pokoj a nebude mluvit u televize
Není tady
Moment ,nesouhlasím,vytržené z kontextu,myslela jsem že dá pokoj a nebude mluvit u televize
Není vytržené, jen zkrácené.... Nešla mi představa lásky na první pohled a "pokoj a televize"
Dovysvětlíme zítra, papa.
Není tady
Ahoj
Není tady
Tercila napsal(a):
nefrit: A na snídani a na večeři
Neříkej, že mě znáš![]()
Tak jo, na večeři nejvíc.
Ale jo ,i když se snažím namluvit ,že přece jen ta snídaně ,je taková hladová Není to už příspěvek do kuchyňky ?
Není tady
Ne, láska přece prochází žaludkem. No, někdy i něčím jiným,..........
Není tady