29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
mashanka: "Já bych dokonalého chlapa nechtěla - vždyť to bych mohla rovnou mít robota "
Mashanko, absolutně ničeho se neboj, dokonalí neexistují
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Namixovat prosím neee, jak by ses s takovým namixovaným chlapem chtěla milovat?
Tak mi napadla taková "sprosťárna"... až se
...
Nalila by si ho, ne?
Kam by bylo libo...![]()
![]()
rozdíl v tom, co nás obě napadlo jako první, je jen v tom, že tys to napsala
Upravil(a) mashanka (14. 9. 2009 22:16)
Není tady
Terc: Hezkýýýý... Ale... Myslím, že ty právje jsi popsala možná "lásku nebeskou", ale ne-e tu na první pohled, páč ten první pohled jsi tuším věnovala budoucímu švagrovi, ne?
Mash: Taky dobře. Rána od el.spotř., ok. Dostala jsem pár "pecek", třeba od průmysláku (šicí stroj) na 380, ale ty záchvěvy prvopohledové romantiky se mi zdají poněkud příjemnější... ač, myslím, že ta intenzita prožitku jest velmi podobná...
Není tady
Tercila napsal(a):
mashanka: "Já bych dokonalého chlapa nechtěla - vždyť to bych mohla rovnou mít robota "
Mashanko, absolutně ničeho se neboj, dokonalí neexistují![]()
![]()
Ježíši to je tak dobře - kdyby vypadal, choval se pořád přesně tak, jak bych si přála, všechno by bylo vždycky dokonalé, asi bych za dva dny umřela nudou
Není tady
mashanka napsal(a):
rozdíl v tom, co nás obě napadlo jako první, je jen v tom, že tys to napsala
![]()
Jj, všimla jsem si, že se mezi nama občas taky "zajiskří", bez érotického náboje, samozřejmě..., teda vlastně, zrovna v tomto případě i s nim, že jo...
Není tady
No, já taky, ale v tomto případě tohle muselo napadnout každého - ony se to jen stydí přiznat, protože jsou slušňačky
Není tady
Ne, Viktorko, švagra jsem sice znala dřív, ale necítila jsem lásku ani na první, ani na druhý pohled. Já jsem ho od začátku brala jako hodně dobrého kamaráda, na kterého je spolehnutí a kterému dodnes vlastně můžu vykecat úplně (skoro) všechno.
Nedávno jsem zahlídla na chodbě univerzity (na katedře ČJ a literatury) asi padesátníka, oblečeného velmi vkusně, v černém roláku a šedivém obleku, měl vlasy skoro bílé, delší - bohém jako prase (pardon), toho bych vám, holky, přála vidět - asi jsem se zahleděla déle, protože se na mě usmál - jo, na něj jsem si vzpomněla ještě víckrát - asi jako na ten obraz.... ale že by to se mnou cloumalo, to ne . Hned jsem si představila, že beztak neumí zavěsit kuchyňskou linku na zeď
a bylo s láskou na první pohled vymalováno - já jsem praktický typ
.
Upravil(a) Tercila (14. 9. 2009 22:24)
Není tady
mashanka napsal(a):
já jsem skromná - mně stačí to cosi - když to chybí, může mít oči blankytné a být nejvtipnější na celém světě, a nic
Chvíli jsem nad tím přemýšlela a to "COSI" je na 1.místě.Když nad tím tak zpětně přemýším,faktorů bylo víc,ale cosi převládalo
Není tady
mashanka: "No, já taky, ale v tomto případě tohle muselo napadnout každého - ony se to jen stydí přiznat, protože jsou slušňačky "
mě to fakt nenapadlo - nikdy
my o tom mixu s kámoškou mluvíme opravdu jen jako o promíchání užitečných (užitkových?)
vlastností a krásy
Já jsem asi slušňačka "proti své vůli"
Není tady
jen jestli to COSI není naše skleróza
Není tady
Terc, jednou jsem byla taky zamilovaná na první pohled kvůli "čemusi" do pablba, kerej sice měl to "cosi", ale linky taky nevěšel... ovšem díky jeho "čemusi" jsem je najednou uměla věšet lehounce a s noblesou sama, ač jsem to předtim nikdy nezkoušela... naštěstí u mne později došlo k druhému (a dalším) pohledu... a pochopila jsem, že "linky umět věšet NECHCI", tak jsem se radši "čehosi" (sice s obtížemi... to COSI bylo tůze krásné... ach jo! ..., ale přeciš) vzdala.
Není tady
Tercila napsal(a):
Tak nad tím budu ještě víc přemýšlet
Není tady
Tercila napsal(a):
No to teda určitě ne, páč tu nesnesu, a kdyby z někoho "vyzařovala" má skleróza, tak by mě bezpečně odpuzovala... právje naopak, plusy ve sféře "čehosi" získá šmahem ten, kdo moji sklerózu zvládne, a pamatuje si za mě (a připomene mi), co mi ta hnusná stařena krade...
Není tady
ještě mě napadlo,že jsem před 20-ti lety taky cosi koulela na svýho muže ,a teď si říkám ,jestli jsem se na to neměla vykašlat :lol Ještě,že mě nečte
Není tady
Nefrit: "Tak nad tím budu ještě víc přemýšlet "
No já jen, že když si na to po čase nedokážeme nějak vzpomenout, COŽE to bylo, tak asi......
Ne, já vím. Možná by to nejvýstižněji dokázal pojmenovat někdo, kdo má čerstvý zážitek.
Jéééé, teď jsem si na něco vzpomněla!!! Už delší dobu jsem se dívala v práci na jednoho muže, o kterém by se asi dalo vyjádřit, že je velmi pohledný atd. atd.... hmmm, možná náznak ČEHOSI. A dnes stál ve frontě v kantýně za mnou, "nějak" jsme se dali docela do řeči (s tím já problém nemívám) a zblízka jsem si všimla (bohužel), že vůbec nemá hezké oči. Takže končím s občasným pohledem jeho směrem
.
..... Další!! .....
Upravil(a) Tercila (14. 9. 2009 22:46)
Není tady
Nefrit: "ještě mě napadlo,že jsem před 20-ti lety taky cosi koulela na svýho muže ,a teď si říkám ,jestli jsem se na to neměla vykašlat :lol " jakože co?
Není tady
Kdo má čerstvý zážitek, ten tady není. Sedí teď v kuchyni, čumí do blba a představuje si, jak v pátek v kantýně rozkošně držel vidličku
Není tady
mashanka: "Kdo má čerstvý zážitek, ten tady není. Sedí teď v kuchyni, čumí do blba a představuje si, jak v pátek v kantýně rozkošně držel vidličku "
tak teď mi tady tečou slzy smíchy
, to máš pravdu - už jsem byla blízko - prostě Rembrandt, ale ... ty oči....
Není tady
Viktorka: "plusy ve sféře "čehosi" získá šmahem ten, kdo moji sklerózu zvládne, a pamatuje si za mě (a připomene mi), co mi ta hnusná stařena krade..."
No počkej, Viky, ale když už Ti někdo něco připomíná, tak to není první pohled, ne? Nebo jsem to teď špatně pobrala?
Není tady
To mi vysvětli, jak může mít někdo ošklivé oči
Není tady
Holky , my tady tlacháme o teorii zamilovanosti a lásky a mně zatím prakticky manžel v ložnici usne !!!!!!
Upravil(a) mashanka (14. 9. 2009 22:55)
Není tady
Tak... jááák vysvětli? No, takové..... hnědé a skoro jakoby do šilhava. Postava dobrá (u nás pracuje většina vypracovaných tělíček), ale fakt ten pohled nic moc. Čekala jsem větší hloubku - nebo co
. (teda nečekala jsem v podstatě nic, pár náhodných potkání při cestě po chodbách bylo pouhé zpestření pracovního dne a já nic nehledám)... Usmíval se, pokec byl fajn, díval se mi přímo do očí, ale.... ne.
Můj manžel má moc hezké zelené oči a ty řasy - závidím, má skoro delší než já.
Není tady
mashanka: "Holky , my tady tlacháme o teorii zamilovanosti a lásky a mně zatím prakticky manžel v ložnici usne !!!!!!
"
No tak ho běž prakticky polechtat, propouštíme Tě z pokecu . Můj teď vydělává penízky.
Není tady
Tercila napsal(a):
Nefrit: "ještě mě napadlo,že jsem před 20-ti lety taky cosi koulela na svýho muže ,a teď si říkám ,jestli jsem se na to neměla vykašlat :lol "
jakože co?
Aha...myslela jsem oči
Není tady
Aha...myslela jsem oči
aha. Já jsem myslela, že jsi řealizovala nějaký "plán".
Tak asi manžel zhodnotil, že máš oči krásné, no.
Není tady