Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 9. 2009 17:51

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Láska/zamilovanost na první pohled/dotek...

Je to krásné téma.

Ale mimoděk se vyjevily další informace, které tu romantickou krásu trošku osvětlují.

1. Láska na první pohled může člověka potkat vícekrát (vlastně každých pár let). To, jestli to je dobrá či špatná zpráva, je celkem jedno. Je to jen konstatování faktu. A vlastně i potvrzení informace, že lásku na první pohled lze celkem často potkat.

2. Je tu celkem velké zmatení ohledně pocitu zamilovanosti a velké lásky (která trvá i několik let). Na první pohled či dotyk se lidé zamilovávají celkem běžně.

Není tady

#27 14. 9. 2009 17:58

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Zamilovala jsem se jen jednou a to do mého BM a trvalo mi to několik měsíců, než k tomu došlo. Je fakt, že mi byl sympatický, ale brala jsem ho jako někoho, s kým se mi dobře povídá. Láska na první pohled je pro mě naprosté sci-fi. Ani nevím, jak by to mělo proběhnout. Copak se můžete zamilovat do někoho, koho vůbec neznáte? A co na něm v tom případě milujete? Milovat někoho, kvůli jeho hezkému úsm+vu nebo modrým očím? To fakt jde?

Není tady

#28 14. 9. 2009 18:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivuško, to není o úsměvu nebo modrých očích (já zabírám na hnědý oči vissla) je to prostě ta chemie, nevím jak to popsat. to přece poznáš, je to to něco, co probíhá jen mezi vámi dvěma, to přece není stejný jako když jdeš po ulici a řekneš si hele, ten chlápek má hekzej zadek a oči smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#29 14. 9. 2009 18:05

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

PPavlaa napsal(a):

Ivuško, to není o úsměvu nebo modrých očích (já zabírám na hnědý oči vissla) je to prostě ta chemie, nevím jak to popsat. to přece poznáš, je to to něco, co probíhá jen mezi vámi dvěma, to přece není stejný jako když jdeš po ulici a řekneš si hele, ten chlápek má hekzej zadek a oči smile

A nenito spis eroticka pritazlivost nez laska ?

Není tady

#30 14. 9. 2009 18:08

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Ivana*M napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Taky si myslím. Láska přece je, že toho druhého miluju nejen tělesné, ale i duševně a to nemůžu, když ho neznám.

Není tady

#31 14. 9. 2009 18:11

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana*M napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ivi, to přijde na to jak tomu kdo říká :-) moje kamarádka prožívá lásku tu opravdou jedinou několikrát do roka :-))
ale pokaždé s někým jiným :-)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#32 14. 9. 2009 18:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Taky si myslím. Láska přece je, že toho druhého miluju nejen tělesné, ale i duševně a to nemůžu, když ho neznám.

ano, ale zamilovanost je přece něco jiného jak to, že někoho miluješ. a k zamilovanosti stačí třeba jen ta chemie a ty oči :-)

Není tady

#33 14. 9. 2009 18:48

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Fakt? Mně teda ne.

Není tady

#34 14. 9. 2009 19:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

zamilovanost nerovná se, že si ho hned musíš brát. ta může přijít kdykoliv, s láskou nemá zase až tak co dělat, ne ?

Není tady

#35 14. 9. 2009 19:34

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Jsem si vždycky myslela, že hjarta zamilovanost hjarta  je podloubím lásky... a jedno bez druhého být jaksi nemůže...
O "lásce na první pohled" se dá zřejmě mluvit JENOM tehdy, když po prvním pohledu hned došlo k zamilování, které přerostlo v lásku... Někteří šťastlivci to popsali i tady, v Babi. To jsou ti, kteří řeknou: Hned napoprvé jsem věděl/a (cítil/a), že je to ten/ta pravá... a jsme spolu už 10,15... sto let. Nebo taky u šíleného zamilování zůstalo/zůstane... a NIC víc...
Jedno je zde evidentně společné: Na první pohled "došlo k čemusi neidentifikovatelnému" va , magickému gloria , což někteří postřehli stolt , ale nikdo neumí konkrétně popsat rodna ... Většinou je to vyjádřeno jako : PROSTĚ JSEM TO HNED VĚDĚL/A... godlike

Není tady

#36 14. 9. 2009 19:48

Nefrit
♥♥♥♥♥--

A nebo hned napoprvé nevěděla,ale ten člověk mě "NĚČÍM" utkvěl v paměti a postupně jak byly příležitosti  atd.,atd.,atd.to nějak pokračovalo lol

Není tady

#37 14. 9. 2009 19:49

mashanka
Zablokovaný

Já jsem se jednou zamilovala na první dotek - pohled mi nic moc nedělal, ale dotek, to bylo jak rána od probíjející remosky - nojo, ta chéééémie big_smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#38 14. 9. 2009 20:40

Nefrit
♥♥♥♥♥--

Mashanko,tak na dotek jsem nic nezažila ,zatím ,ale mohlo to být přímo "erotico-kontaktně-záviděníhodné" lol.No na mě nejvíc platil humor,oči a úsměv a asi cosi smile

Není tady

#39 14. 9. 2009 21:09

mashanka
Zablokovaný

já jsem skromná - mně stačí to cosi - když to chybí, může mít oči blankytné a být nejvtipnější na celém světě, a nic big_smile

Není tady

#40 14. 9. 2009 21:31

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

mashanka napsal(a):

já jsem skromná - mně stačí to cosi - když to chybí, může mít oči blankytné a být nejvtipnější na celém světě, a nic big_smile

Bingo godlike Co to je??? va
Oči - ne. Ostrovtip - ne. Chemie? - myslím, že taky ne... TAK CO? Umí to někdo vyjádřit slovy?
Záblesk? - Čeho?
kapitulation pussa

Není tady

#41 14. 9. 2009 21:39

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Já se takhle zamilovala do svého bývalého přítele. Začínala jsem v nové práci...prošel asi dva metry ode mě...ani jsem mu neviděla do obličeje, ale okamžitě jsem věděla, že budeme spolu a že to bude průšvih....a obojí se vyplnilo lollol

Není tady

#42 14. 9. 2009 21:43

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Já bych řekla, že je to směs všeho dohromady: to jak dotyčný vypadá, jak se pohybuje, jak a o čem mluví, jestli působí inteligentně a vzdělaně, feromony, jak se ke mě chová....je to prostě koktejl, ale fantastickej big_smile

Out from the dark into the light !

Není tady

#43 14. 9. 2009 21:46

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorko, říká se, že je to ta chemie smile.
Rosamundo, to je hezké slovo - "koktejl" tummenupp. My si s kámoškou říkáme: ideální by bylo, kdyby ti chlapi byli namixovaní big_smile.

Dřív než svého manžela jsem vnímala jeho bratra - s tím jsem se totiž znala dřív a svým upřímným širokým úsměvem okouzlil hlavně moji mámu big_smile, skoro mi ho vnucovala big_smile. Když mi po čase představil mého "manžela", dost mě zaujaly jeho zelené oči a hodně dlouhé řasy. Ale to by nehrálo roli, kdybychom nestudovali podobný obor a kdybych po prvním pokecu nezjistila, že je mi sympatický svými názory a náhledy na práci, na život, na bydlení.... a svým totálním zájmem o mě big_smile - už mě nepustil, psal mi každý týden dopis (já jemu ne) a jezdil na rande o 10 minut dřív (až mě tím štval) big_smile. Už jsem dávno uvažovala, jestli to byla láska na první pohled - myslím, že ne. I když mi tehdy řekl, že mám nožku jak Popelka (nevím, kde takový blábol sebral - asi někde mezi klukama na fotbalu) big_smile wink
Za ty roky jsem potkala hodně zajímavých a moc hezkých chlapů, ale když se mi někdo zdál být bohémsky krásný - většinou zklamal v tom jiném "očekávání"; zjistila jsem, že nikdo z těch okouzlujících "idolů" nedosahuje kvalit mého muže (tedy těch vlastností, které jsem schopná ocenit já) smile.
V poslední době se na ty cizí kolemjdoucí "oči, úsměv, kostru" smile podívám asi jako na obraz od Rembrandta a NIC big_smile. Jsem imunní. big_smile Můj drahý choť to má vlastně jednoduché: už nikdo jiný nestihne mít 25 let na to, aby mi dokázal, že je jedničkovější jednička než on big_smile. (I když mě někdy pěkně s..e) big_smile.

Upravil(a) Tercila (14. 9. 2009 22:06)

Není tady

#44 14. 9. 2009 21:56

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Namixovat prosím neee, jak by ses s takovým namixovaným chlapem chtěla milovat? lol

Není tady

#45 14. 9. 2009 22:04

mashanka
Zablokovaný

ViktorkaLove napsal(a):

mashanka napsal(a):

Bingo godlike Co to je??? va
Oči - ne. Ostrovtip - ne. Chemie? - myslím, že taky ne... TAK CO? Umí to někdo vyjádřit slovy?
Záblesk? - Čeho?
kapitulation pussa

Vždyť jsem to popsala slovy - rána od probíjející remosky lol

Upravil(a) mashanka (14. 9. 2009 22:05)

Není tady

#46 14. 9. 2009 22:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda: "Namixovat prosím neee, jak by ses s takovým namixovaným chlapem chtěla milovat? lol "

Nemyslela jsem to tak doslova, jakože na kaši big_smile big_smile

Není tady

#47 14. 9. 2009 22:08

mashanka
Zablokovaný

Já bych dokonalého chlapa nechtěla - vždyť to bych mohla rovnou mít robota

Není tady

#48 14. 9. 2009 22:10

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Rosamunda napsal(a):

Namixovat prosím neee, jak by ses s takovým namixovaným chlapem chtěla milovat? lol

Tak mi napadla taková "sprosťárna"... až se rodna ...
Nalila by si ho, ne?
Kam by bylo libo... rodna rodna rodna

Není tady

#49 14. 9. 2009 22:13

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Viktorko to by ale vůbec nebylo ono a vůbec no fuj, ty jsi ale sprosťačka (vtip) lol

Není tady

#50 14. 9. 2009 22:14

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile Viktorko, už můžeš, už je 22 h. big_smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí