Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 9. 2009 12:52

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Láska/zamilovanost na první pohled/dotek...

?
PS: i "virtuální" t.j. z netu...
styrka

Upravil(a) ViktorkaLove (6. 9. 2009 12:56)

Není tady

#2 6. 9. 2009 12:55

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Re: Láska/zamilovanost na první pohled/dotek...

Přesně to se mi stalo na první podání ruky. Píšu na jiném vlákně. Do té doby pro mě nepochopitelné. Do teď mi není jasné, jak jsem věděla, že je to on.

Není tady

#3 6. 9. 2009 13:05

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

překopíruju svůj příspěvek....

..něco takovýho jsem zažila asi před třemi týdny... jak se mě dotkl, tak mnou projelo 220w ... jenže to je jen z mé strany, on asi ne.... jsme kamarádi.... a já bych jej chtěla poznat blíž.... jsme se viděli pouze 2x, ale pořád si aspoň píšeme, občas mi zavolá.... jenže je problém, on by možná chtěl... jenže se vzpamatovává z rozchodu a zatím žádnou ženskou nechce....

Není tady

#4 6. 9. 2009 13:11

lea64
♥♥♥♥♥♥-

My jsme se potkali v ideální době, oba jsme měli už měli"čistou hlavu" z jiných vztahů. Asi i proto to bylo tak hezké, ničím nezatížené.

Upravil(a) lea64 (6. 9. 2009 13:13)

Není tady

#5 6. 9. 2009 13:13

terezka007
♥♥♥----

Tak tohle jsem zažila se svým současným přítelem. Musím říct, že "naučit se někoho milovat" mě nebaví. Já se musím zamilovat hned, i když je to iracionální. Jinak to nemá ty správné grády smile

Není tady

#6 6. 9. 2009 13:16

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

lea64 napsal(a):

My jsme se potkali v ideální době, oba jsme měli už měli"čistou hlavu" z jiných vztahů. Asi i proto to bylo tak hezké, ničím nezatížené.

jj u nás je to právě přesně naopak, oba nemáme dořešenou minulost a ještě myslíme na ex....

Není tady

#7 6. 9. 2009 13:19

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Jednou dávno... za hlubokého "totáče", ještě v tom "kulatém" autobuse hromadné dopravy...
Byla jsem těsně před první svadbou...
Zamilovanost musela ze mně sálat každým pórem...  a přeciš... byl tam človjek, s tk pronikavým pohledem... oči jak studny s křišťálovou vodou..., autobus byl nacpanej znuděnejma páchnoucíma obludama... všichni o.d.p.orně namačkaní na sobě, pospíchající domů za svýma malichernýma starostma...
... a já, kráska, a on, neznámý.... s takovou magickou sílou v pohledu!!!... bŕrr va
Nic jsme si neřekli, nic jsme neudělali... a já VIM, že na ten UHRANČIVÝ pohled myslí dodnes, stejně jako já... a až se jednou potkáme (a toho, bohdá, bude, to vim!!!), oba to poznáme... rodna

Upravil(a) ViktorkaLove (6. 9. 2009 13:21)

Není tady

#8 6. 9. 2009 13:29

erace
♥♥♥♥---

Hmm...znám....ihned, jakmile jsem viděla mého  manžela, věděla jsem že je to ON...byl to velmi zvláštní pocit, velmi krátký, ale naprostá jistota, nedovedu to dodneška pochopit......jsme spolu již 29 let.....

Není tady

#9 6. 9. 2009 13:34

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Ach jo... ty jsi ta šťastná... co asik našla tu svoji druhou půlku...
Závist? Úpřimné přání?... kdoví, co to mnou cloumá... va
http://www.youtube.com/watch?v=8oAiowhN0Bw

Upravil(a) ViktorkaLove (6. 9. 2009 13:43)

Není tady

#10 6. 9. 2009 13:39

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

erace napsal(a):

Hmm...znám....ihned, jakmile jsem viděla mého  manžela, věděla jsem že je to ON...byl to velmi zvláštní pocit, velmi krátký, ale naprostá jistota, nedovedu to dodneška pochopit......jsme spolu již 29 let.....

..přesně tohle jsem cítila u ex.... ale nakonec po 11letech odešel k jiné, asi to ucítil znovu...

Není tady

#11 6. 9. 2009 13:42

lea64
♥♥♥♥♥♥-

erace napsal(a):

Ten pocit je fakt zvláštní. Ta jistota, divné....Jsme spolu 13 let.

Není tady

#12 6. 9. 2009 13:46

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

erace napsal(a):

..přesně tohle jsem cítila u ex.... ale nakonec po 11letech odešel k jiné, asi to ucítil znovu...

Son, nebeš!!! Vždycky!!! jsou zkoušeni jenom DVA DVĚMI!!!
(...aj když to vypadá jako TŘI, no...) malá, pšššš... proč tady kurik nejni takovej smaila??? dumbom

Není tady

#13 6. 9. 2009 15:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

Jednou dávno... za hlubokého "totáče", ještě v tom "kulatém" autobuse hromadné dopravy...
Byla jsem těsně před první svadbou...
Zamilovanost musela ze mně sálat každým pórem...  a přeciš... byl tam človjek, s tk pronikavým pohledem... oči jak studny s křišťálovou vodou..., autobus byl nacpanej znuděnejma páchnoucíma obludama... všichni o.d.p.orně namačkaní na sobě, pospíchající domů za svýma malichernýma starostma...
... a já, kráska, a on, neznámý.... s takovou magickou sílou v pohledu!!!... bŕrr va
Nic jsme si neřekli, nic jsme neudělali... a já VIM, že na ten UHRANČIVÝ pohled myslí dodnes, stejně jako já... a až se jednou potkáme (a toho, bohdá, bude, to vim!!!), oba to poznáme... rodna

tohle ale ty cítíš jaksi u více chlapů co ti prošlo životem, co roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#14 6. 9. 2009 17:19

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Ani ne... Jenom tehdy. Proč se ptáš?

Není tady

#15 6. 9. 2009 17:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaLove napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ani ne... Jenom tehdy. Proč se ptáš?

protože mě jsi říkala už o několika chlapech něco podobného. a na tom pak už nic extra není, když to cítíš u kde koho.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#16 6. 9. 2009 18:09

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Mám asi větší štěstí na pestrost pocitů, než ty, páč VŽDYCKY k muži, kterého miluju, něco cítím..., pokaždé jinak..., ovšem tohoto jsem milovat nestihla, ptz. jsem ho zatím znova nepotkala. Až se tak stane, určitě ti to dám prostřednictvím Babi vědět, abys náhodou o něco nepřišla, Pavlínko... pussa

Není tady

#17 6. 9. 2009 18:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

víš viktorie, mě je úplně u prde.le jestli ho potkáš nebo ne, ty nikdy nezůstáváš u jednoho objektu, kterej obdivuješ, takže je mi to srdečně jedno.
a pokud to, co vím, je známka pestrosti pocitů, tak jsem fakt ráda, že je nemám a že těmi pocity chlapy okolo narozdíl od tebe neotravuju.

Není tady

#18 6. 9. 2009 18:43

pencila
♥♥♥----

PPavlaa napsal(a):

víš viktorie, mě je úplně u prde.le jestli ho potkáš nebo ne, ty nikdy nezůstáváš u jednoho objektu, kterej obdivuješ, takže je mi to srdečně jedno.
a pokud to, co vím, je známka pestrosti pocitů, tak jsem fakt ráda, že je nemám a že těmi pocity chlapy okolo narozdíl od tebe neotravuju.

Pavli, zas ty tvoje nesmyslné útoky rodna

Není tady

#19 6. 9. 2009 18:47

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pencilo, už končím. nechala jsem se unést. nesmyslné nejsou, já myslím, že ona chápe, ale nebudu tady tím všechny otravovat jen proto, že ji nemůžu vystát. sorry.

Není tady

#20 6. 9. 2009 18:50

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

pencilo, už končím. nechala jsem se unést. nesmyslné nejsou, já myslím, že ona chápe, ale nebudu tady tím všechny otravovat jen proto, že ji nemůžu vystát. sorry.

stolt

Není tady

#21 6. 9. 2009 19:02

Blossom
Host

O zamilovanosti na první pohled jsem od mnohých slyšela. Vím o manželství, které na základě takového pocitu vzniklo, ale nyní, po x letech, není šťastné.
A vím i o jiné dvojici, potkali se když jim bylo jemu asi 23 a jí 17 a půl. Už po čtrnácti dnech chození se rozhodli, že se vezmou. Museli počkat, než jí bude 18, a hned ten týden se vzali. Dnes by si nad tím kdekdo ťukal na čelo, ale oni jsou už asi 25 let spolu a šťastní.
Je to asi případ od případu...

Já to takto nemám. Já se zamilovávám postupně. Svého BM jsem taky nejdřív odmítla, mě bylo 16 a půl a jemu 25, pro mě to byl kamarád, vztah, natož vážný, jsem si nějak tehdy nedovedla představit. No, a on vytrval, nevtíravě, ale přitom vytrvale, mě balil dál, až jsem se i já asi po půl roce  zamilovala.

#22 6. 9. 2009 19:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

někde jsem četla, že největší šanci mají vydržet vztahy, kde přerostlo v lásku kamarádství, jak ty, kde najednou prásk, zamilovali se a už to jelo ...

Není tady

#23 6. 9. 2009 19:32

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

sonrisa_1976 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

stolt

stolt
Ona opravdu chápe...

Není tady

#24 7. 9. 2009 13:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Zažila som aj postupnú zamilvovanosť, aj uragán na prvý čuch... big_smile Pohľad prišiel až potom.... a potom 2x poldruha roka chodenia. S trojročnou pauzou MEDZI. Zaujímavá skúsenosť, ale mne to pomalé zamilúvanie asi skôr sadne. stolt

Upravil(a) Selima (8. 9. 2009 14:33)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#25 7. 9. 2009 20:12

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

erace napsal(a):

Tak my jsme spolu "jen" 18 let, známe se už 20 let. Když jsem ho poprvé uviděla, prostě jsem najednou věděla, že by to mohl být on, pokud by mě taky chtěl. No a on mě chtěl. Sice jsme už prodělali pár zakopnutí a průšvihů, ale stále jsme spolu a neumím si představit, že by to bylo jinak, protože mi připadá, že po něm už nikdo nebude takový.

Out from the dark into the light !

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí